XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- másrészt a VGA kábel jótékonyan homályosit a képen, talán valoban az is segitene
Forza.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Van egy óriási problémám:)A játékok nagy részénél "recés" a kép. Mitõl lehet ez, van vmi tippetek? Egyébként egy samsung syncmaster 225MW típusú monitoron használom HDMI-HDMI kábelen 1080p-n. Elõre is köszi a segítséget.
mivel pénteken vettem, ezért még keddig próbálgatom, ha megint megtörténik ez, visszaviszem 3 napon belül.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
#42965-67es válaszokat kaptam erre a kérdésre.
viszont!
pénteken vettem a cuccot, erre ma játék közben kis nyüglõdés után behalt a DVD-olvasó és lefagyott a gép. Újraindítom, lefagy indítóképernyõnél, (Burnout Paradise, backup verzió) berakom a GTA4et, szintén nem megy, berakom a Live Arcade-ot, kiírja h olvashatatlan. Aztán késõbb mégis megy, de a "normál" játékok még midnig nem. Nyugtázom, h vihetem vissza a gépet. Utolsó próbának berakok egy dvd-t XVID-ekkel, hát az megy. az összes film. Visszarakom a Burnoutot, megint müxik!
Hát mi van itt? Soxor lesz még ilyen/tipikus? Vigyem vissza cserére? Persze hibát nem tudnám reprodukálni mert most megint müxik...
megéri a pspm elcserélni egy premium xboxra (flash), 15 játékkal, moddal, winchesterrel, 20 ráfizetéssel? (vagy 10-15, mert azt mondta alkuképes)
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
Õszintén még sose használtam az Ebay-t, meg nem is tudom hogy is kell, vagyis hát az alapokat tudom, de komolyan nem ismerem.
De majd még utánna nézek, õszintén nem akarok 1 éves kártyát venni, egyrészt ugye bár "nagyon bisztos az xbox meghibásodás téren"!
másrészt meg ha véletlen megcsinálják velem azt a bizonyos B betûs dolgot a Microsoft akkor ne veszítsek sokat.
Erre az a válasz, hogy rohadtul játék függõ...
NEM megy csak NTSC-s játék PALos gépen...
PSN: berghold
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Forza.
de minek is kell ez neked? :D
Red Devilsza: a legtöbb játék 1280x720 felbontásu. Ergo h teljesen kihasználd a box adta lehetõséget, minimum ilyen felbontásu, 16:9 képarányu kijelzõt kell venned. Ilyen monitor nincs, mivel a képarány 16:10 pc monitoroknál és a felbontás is nagyobb, tehát a boxnak vagy a megjelenitõnek át kell méreteznie a saját felbontására (minõségromlás). Minden azon mulik, mennyit tudsz rászánni...
Forza.
én is meg sokan mások is onnan vették, marha jó áron
enyém pl. 7K volt (12+1 hónapos)
vásárlás után kb 1 órával e-mailbe meg is küldték a kódot
másik alternatíva: https://www.gamepointsnow.com
(ez lényegesen drágább ebay-nél, de még mindíg olcsóbb mint itthon)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
PSP & DS RULEZ!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Hol lehet manapság legolcsóbban Live kártyát venni, vagy lehet valahol neten keresztül venni, hogy ha ugy olcsóbb egyáltalán.?!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
tervezek venni egy xbox360-at / ps3-at. Szívem inkább az xbox-hoz húz, csak egy dolog nem hagy nyugodni. Ebben kérném a segítségeteket: az új premium pack-ok mennyire megbízhatóak túlmelegedés szempontjából? Nyugodtan meg lehet már ezeket venni, vagy ezek is megfõnek extra hûtés nélkül?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Töltsük le az internetet!
felbontástéma: be lehet állítani, hogy az XBOX milyen jelet küldjön kifelé, a 640x480tól kezdve 1600-valameddig, a felbontások között vannak szélesvásznúak is.
Red Devilsza: játékfüggõ. Van ami teljes képernyõn megy, van ami alul felül fekete csikkal - monitoron és tévén egyaránt.
Forza.
ez sajnos egy switch, csak netmegosztásra vettem anno. routerem nincs. természetesen az oprendszerem se szerveres :) amúgy t-onlineom van.
akkor így nincs megoldás a problémára? :(
ha nincs routered a hálózatban, akkor nem is kaph DHCP-s ip-t a géped, hiszen semmi nem oszt neki :) ill. ha a gépeden server oprencert használnál, az is tud DHCP szerver lenni ... de sztem az bonyolult lenne most ;)
Forza.