176895
banner
  • Landor
    látom kreatív vagy hogy megpróbáltad 120*20as nicklogóként megadni :D:DD
    jutalmul megcsinálom neked
  • bardocz
    Last Remnant, nekem nagyon bejön az egész:)
  • rooney8
    Hy!

Tudnátok ajánlani játékokat? :D A műfaj mind1, csak jó legyen :)
  • DJ YAYO
    Sziasztok!
    Azt a széles liv-os account-ot hogy lehet beszúrni nick kép-ként?
  • AKLaciAK
    1000+1 köszönet érte
  • PoisonChihuahua
    Link
  • PoisonChihuahua
    Link
  • AKLaciAK
    http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_hardware
    itt részletes infót kapsz
  • Strip
    Most kérdezek egy hülyeséget:D mi a különbség a Jasper lap és a régi között?:D
  • AKLaciAK
    Sziasztok, tud valaki valami épkézláb oldalt, vagy módszert mondani arra, hogy hogyan lehet a régiózárat megkerülni? GoW2 All Fronts Collection miatt kellene nekem.
  • PoisonChihuahua
    Mivel ott is PAL játékokat árulnak így igen...
  • kashuka
    köszi a válaszokat;)
  • Strip
    Igen ,csak hogyha Japán vagy Amcsi gépet veszel annál nem megy
  • TDC Geronimo
    Igen
  • kashuka
    hello

angliában vásárolt gépen futni fognak a PAl-os játékok?
  • bardocz
    Last Remnantba ha valakit "megveszek" a csapatba akkor az megmarad korlátlan ideig, és csak egyszer kell érte fizetni, ugye?
  • Kaplan
    Köszönöm a választ, akkor megnyugodtam. Kezdtem parázni, hogy az olvasóm megy tönkre, csak nem tudtam miért mikor minden játék HDDről van futtatva.
  • PoisonChihuahua
    System Settings-->Memory-->Gamer Profiles
  • arty
    nyilván más az adatigénye a resi5 demonak. nálam forza miután betöltött, még popupolt egy ideig, aztán elmult és ment szépen

de dvd+rw-ről olyan sokat tölt, h ez igy csak kiprobálni jo :(
  • simon7108
    lol nekem 2 hete volt 3 LED a xboxomon de amint felvittem a szobámba már ment is:D
    nem értem mi lehetett de azért felhivok 1 szervizt...
  • Kaplan
    De ezek szerint ha eleget várok akkor bejön maga a futam mindenféle szaggatás nélkül? Amúgy vicces mert például a Resident Evil 5 demójával nem volt ilyesfajta problémám pedig azt is kiírtam gold hiányában.
  • rudymester
    Azért szaggat, mert a kiírt demo lemezeket nem pörgeti fel a gép, csak 1-2x-es sebességgel tölt. Nálam a Bioshock menüje akadozott a demóban.
  • dbz
    Hali! Hogyan lehet törölni Live-os profilt? Nem találom sehol a profil törlése menüpontot! Vagy először be kell jelentkezni hozzá?
  • CharrDen
    Tudom, ez nem igazán illik ide, de ha megtörténne veletek szerintem ti is ezt tennétek (nem velem volt, csak találtam neten és nevettem rajta :D:D)
  • Strip
    Hi azt szeretném kérdezni .hogy "+"os vagy "-" os lemezeket játszik le a box vagy mind1 ?
    (elsősorban a kiírt játékokra gondolok)
  • CharrDen
    Azta a szöveg
  • Aschil
    Természetesen poén, de az xbox.com is érti a viccet!

Lásd: Alpine Legend

• arty
    ezt igy látatlanban irod? merthogy a sony félén nem igazán lehet gépelni, nem érnek el oda az ujjaid! a boxoson "lehet" (elvégre ott vannak ahüvelykujjaid "szabadon")
  • Neogan
    Persze, hogy csak poén :D
  • CharrDen
    Ez komoly vagy csak poénból csinálták? Nemhiszem hogy ekkora fuvolát vagy mit csinálnának hozzá, gondolj bele, hogy viszed haza lol...
  • Aschil
    Aki szereti a Guitar Hero-t és a Rock Band-et, annak itt egy új lehetőség:

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=ZUBQknWUEYU]"Alpine Legend"[/URL]
  • PoisonChihuahua
    Még így is százszor jobb ennél a tumor szerüségnél, aztán ezen még touchpad sincs...
  • PoisonChihuahua
    Amikor én írtam ki demókat, akkor nekem is ez volt vagy hasonló, percekig csak tölt, tölt és tölt, pörög ezerrel, meg kattog, szaggatnak a vidik, stb. Írt lemeznél mindig ezt csinálja.
    Akkor kreáltam meg a második USA acc.-om, hogy az USA exkluzív demókat is le tudjam kapni és akkor nem kell kiírogatni őket, a Goldos demókkal meg nincs gond, mert 1 éves előfizum van. ;)
    Max. próbáld meg a leglassabb írási sebességen kiírni őket amit a lemez támogat és ne használj újraírhatót.
  • Kaplan
    Én hülye a Forza 3 mappát írtam ki elsőnek, azután kiírtam simán contentel, be is jött a játék viszont intro szaggat, az olvasó pörög ezerrel.
    Mire eljutottam ahhoz, hogy elindítsam a játékot... be sem töltötte.
    Gondoltam valamit az író baszott el, újra kiírtam most már nyolcszoros írási sebességgel és ugyanaz.. Az olvasó pörög iszonyatosan, fogalmam sincs mi az isten lehet!?
  • Kaplan
    Gold hiányában lekaptam a Forza 3 demót, kiírtam adatként DVD-re, viszont nem jelenik meg a demók között a dashboardban... Valaki valami ötlet? Örülnék..:)
  • Landor
    most mivan, nekem tetszik
  • Ewergo
    "Houston felszállunk!"
    (Hányózacskókat elökésziteni)
    Most
  • benigusz
    Én csak PC-n toltam F1-et. Az viszont már elég rég volt. Ideje 1 újabb résznek.
    Úgyan ezt a grafikai motort fogja hasznáni, szerintem kötelező lesz beszereni. Csak sajna még kb. 1 évet várni kell rá.
  • PoisonChihuahua
    De sietős a dolgod.
  • PoisonChihuahua
    Na az viszont már jobban fog érdekeli. :)
    Tényleg, mikor kaptunk utoljára F1-et konzolra? >:O (Én a PS3-as F1 Challenge-re emlékszem, ami 2007-es.)