176895

-
Landor #70821 látom kreatív vagy hogy megpróbáltad 120*20as nicklogóként megadni :D:DD 
jutalmul megcsinálom neked
-
Last Remnant, nekem nagyon bejön az egész:) -
Hy!
Tudnátok ajánlani játékokat? :D A műfaj mind1, csak jó legyen :) -
Sziasztok!
Azt a széles liv-os account-ot hogy lehet beszúrni nick kép-ként? -
AKLaciAK #70817 1000+1 köszönet érte
-
Link -
Link -
AKLaciAK #70814 http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_hardware
itt részletes infót kapsz -
Strip #70813 Most kérdezek egy hülyeséget:D mi a különbség a Jasper lap és a régi között?:D -
AKLaciAK #70812 Sziasztok, tud valaki valami épkézláb oldalt, vagy módszert mondani arra, hogy hogyan lehet a régiózárat megkerülni? GoW2 All Fronts Collection miatt kellene nekem. -
Mivel ott is PAL játékokat árulnak így igen... -
kashuka #70810 köszi a válaszokat;) -
Strip #70809 Igen ,csak hogyha Japán vagy Amcsi gépet veszel annál nem megy -
Igen -
kashuka #70807 hello
angliában vásárolt gépen futni fognak a PAl-os játékok? -
Last Remnantba ha valakit "megveszek" a csapatba akkor az megmarad korlátlan ideig, és csak egyszer kell érte fizetni, ugye? -
Köszönöm a választ, akkor megnyugodtam. Kezdtem parázni, hogy az olvasóm megy tönkre, csak nem tudtam miért mikor minden játék HDDről van futtatva. -
System Settings-->Memory-->Gamer Profiles -
nyilván más az adatigénye a resi5 demonak. nálam forza miután betöltött, még popupolt egy ideig, aztán elmult és ment szépen
de dvd+rw-ről olyan sokat tölt, h ez igy csak kiprobálni jo :( -
simon7108 #70802 lol nekem 2 hete volt 3 LED a xboxomon de amint felvittem a szobámba már ment is:D
nem értem mi lehetett de azért felhivok 1 szervizt... -
De ezek szerint ha eleget várok akkor bejön maga a futam mindenféle szaggatás nélkül? Amúgy vicces mert például a Resident Evil 5 demójával nem volt ilyesfajta problémám pedig azt is kiírtam gold hiányában.
-
rudymester #70800 Azért szaggat, mert a kiírt demo lemezeket nem pörgeti fel a gép, csak 1-2x-es sebességgel tölt. Nálam a Bioshock menüje akadozott a demóban. -
Hali! Hogyan lehet törölni Live-os profilt? Nem találom sehol a profil törlése menüpontot! Vagy először be kell jelentkezni hozzá? -
Tudom, ez nem igazán illik ide, de ha megtörténne veletek szerintem ti is ezt tennétek (nem velem volt, csak találtam neten és nevettem rajta :D:D)
-
Strip #70797 Hi azt szeretném kérdezni .hogy "+"os vagy "-" os lemezeket játszik le a box vagy mind1 ?
(elsősorban a kiírt játékokra gondolok) -
Azta a szöveg 
-
Természetesen poén, de az xbox.com is érti a viccet!
Lásd: Alpine Legend
-
ezt igy látatlanban irod? merthogy a sony félén nem igazán lehet gépelni, nem érnek el oda az ujjaid! a boxoson "lehet" (elvégre ott vannak ahüvelykujjaid "szabadon") -
Persze, hogy csak poén :D -
Ez komoly vagy csak poénból csinálták?
Nemhiszem hogy ekkora fuvolát vagy mit csinálnának hozzá, gondolj bele, hogy viszed haza lol...
-
Aki szereti a Guitar Hero-t és a Rock Band-et, annak itt egy új lehetőség:
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=ZUBQknWUEYU]"Alpine Legend"[/URL] -
Még így is százszor jobb ennél a tumor szerüségnél, aztán ezen még touchpad sincs... -
Amikor én írtam ki demókat, akkor nekem is ez volt vagy hasonló, percekig csak tölt, tölt és tölt, pörög ezerrel, meg kattog, szaggatnak a vidik, stb. Írt lemeznél mindig ezt csinálja.
Akkor kreáltam meg a második USA acc.-om, hogy az USA exkluzív demókat is le tudjam kapni és akkor nem kell kiírogatni őket, a Goldos demókkal meg nincs gond, mert 1 éves előfizum van. ;)
Max. próbáld meg a leglassabb írási sebességen kiírni őket amit a lemez támogat és ne használj újraírhatót. -
Én hülye a Forza 3 mappát írtam ki elsőnek, azután kiírtam simán contentel, be is jött a játék viszont intro szaggat, az olvasó pörög ezerrel.
Mire eljutottam ahhoz, hogy elindítsam a játékot... be sem töltötte.
Gondoltam valamit az író baszott el, újra kiírtam most már nyolcszoros írási sebességgel és ugyanaz.. Az olvasó pörög iszonyatosan, fogalmam sincs mi az isten lehet!? -
Gold hiányában lekaptam a Forza 3 demót, kiírtam adatként DVD-re, viszont nem jelenik meg a demók között a dashboardban... Valaki valami ötlet? Örülnék..:) -
Landor #70786 most mivan, nekem tetszik
-
"Houston felszállunk!"
(Hányózacskókat elökésziteni)
Most -
benigusz #70784 Én csak PC-n toltam F1-et. Az viszont már elég rég volt. Ideje 1 újabb résznek.
Úgyan ezt a grafikai motort fogja hasznáni, szerintem kötelező lesz beszereni. Csak sajna még kb. 1 évet várni kell rá.
-
De sietős a dolgod.
-
Na az viszont már jobban fog érdekeli. :)
Tényleg, mikor kaptunk utoljára F1-et konzolra? >:O (Én a PS3-as F1 Challenge-re emlékszem, ami 2007-es.)