176893
banner
  • benigusz
    Ja és lesz ugye az F1 2010!
    Na az az aztán nem lesz piskóta!
    csak így tovább Codemasters!
  • simon7108
    1000 thx a válaszért:Dholnap megis csinálom ma még azért imátkozok hogy ne banoljanakXD
    am a DIRT 2 nekem is megvan nagyon nagy játék a menun nagyon meglepodtem nekem tetszik!majd lehet kiprobálom a multit is origi játékkal na de én inkább nem mondok tobb ilyet mert még bunteto pontot kapok hogy ilyenekrol beszélek itt:D
    még 1x thx!
  • PoisonChihuahua
    Most erre mit mondjak? Ízlések és pofonok, nem mindenki fogékony az újdonságokra...
  • benigusz
    A Dirt 2 vel 1 bajom van csak, az pedig a multiplayer rész. Túl nagy a lökdösődés, nem lehet a vezetésre koncentrálni mert vannak olyan játékosok, akik direkt belédszálnak a kanyarban. Ez viszont nem a játék hibája.

Szerintem az év autós játéka címet most odaadnám a Dirt 2 -nek.
  • bardocz
    Én attól a menütől agyfaszt kaptam. Szerintem borzasztó.
  • Soldiers
    Live-on van vmi új Batmanes DLC az mien??
  • PoisonChihuahua
    Na azt próbáltam, az tényleg ott van a szeren, főleg az interaktív menü. Nagyon látványos, tényleg olyan mintha egy off road-turnén lennél. :)
  • PoisonChihuahua
    A letöltött cuccokat (DLC, demo, téma, játékoskép, stb.) minden profil tudja használni, szal a válasz igen. :)
    BTW nekem is 2 acc.-om van, egy UK, ez az alap, ill. egy USA amivel az amcsi exkluzív dolgokat töltöm (Afro Samurai demo pl).
  • benigusz
    Nem vagyok én sem elájúlva a játéktól, csak így első nekifutásra bejövős a gamma. NFS el nem tudom összehasonlítani, mert avval nem játszotam. Viszont a Dirt 2 a legkirályabb játék az bíztos.
  • PoisonChihuahua
    Még nem szedtem le, de engem nem nagyon hoz lázba, nálam mindig a GT lesz az etalon, ezt így látatlanban megmondom.
    Biztos profin meg van csinálva mint minden exkluzív cím, de számomra nem "ér" többet egy átlagos NFS-nél.
  • simon7108
    ezzel tisztában vagyok,hogy ha ujat csinálok akk elveszik minden de azt ugyis csak letoltésre akarom használni!
    de azt akarnám tudni,hogy ha az ONLINE profillal letoltok 1 demot oszt kihuzom a netet vissza megyek a a régi offline profilomhoz akk a demot tudom rajta használni?vagy csak azzal a profillal tudom amelyikkel letoltottem?
  • PoisonChihuahua
    Offline profilból bármikor csinálhatsz online profilt és semmi sem veszik el, miért is veszne? Kösd netre a boxot és bejelentkezés után nyomj rá a Join Xbox LIVE-ra, aztán kövesd a lépéseket.
    Persze csinálhatsz egy teljesen új online profilt is és így lesz egy offline és egy online profilod is, de természetesen ilyenkor az új profil "0-ról indul" (GS, mentés, MS pontok, stb).
  • PoisonChihuahua
    Akárhány LIVE-os profilt létrehozhatsz (az első háromhoz ingyen 1 hónap Gold előfizetés jár), de jobb ha tudod, hogy a profilok között SEMMILYEN átjárás nincs! (Se mentés, se GS, se LIVE Gold, se MS Pontok, stb...)
  • simon7108
    hátt akk proba szerencse:Dmax bannolnak de sztem tok min1 hogy banolnak e vagy meg egyáltalán nemis használom:Dnincs igazam?XD
    am még1 kérdés most offline profillal játszok és ugyebár akarok létrehozni 1 online-t is(van már PC-n azt akarom aktiválni boxon)de azon gondolkodom,hogy gondolom ha bejelntkezek online akk elvesznek az acsik na de nemis ez a gond:)hanem az hogy onnantol hogy csináltam online profilt és kihuzom a net kábelt akk visszatudok menni a régi offline profilomhoz?(természetesen ugy hogy megmaradjon minden meg azok is amiket letoltottem)
  • dbz
    Hali!
    Egy xbox konzolhoz csak 1 LIVE-os profil hozható létre? Mert csináltam egyet, de azt a windows live id-t és a boxon belül a profilt törölni szeretném és csinálni egy másikat, másik email címmel. Remélem érthető voltam :)
  • benigusz
    A demó alapján nagyon frankó lett a Forza 3, csak ajánlani tudom mindenkinek!
    Csak jönne már a teljes verzió.
  • PoisonChihuahua
    Felmenni felmehetsz, de nem azt nézik, hogy mit csinálsz, miket töltessz le, vagy mivel játszol, hanem, hogy a drive módosított, flashelt-e, úgyhogy teljesen mindegy, hogy mit csinálsz (DLC-ket, demókat töltessz-e le) vagy mit nem csinálsz. Ha lebuksz, akkor szopóka van, ha nem akkor meg örülsz, hogy még nem csíptek meg.
  • PoisonChihuahua

Mind egy szálig kamu! A progi vagy vírusos, vagy acc-ot próbál lopni (Windows LIVE ID-t és jelszót kér ).
    Minden LIVE kód (promóciók, játék-extrák, Gold előfizu, MS pontok) egyedi, szal nem lehet kigenerálni, az egész már itt elbukik. Mint mindenki más, ezen programok alkotói is az emberek hiszékenységére és az igyenélőkre alapoznak...

• PoisonChihuahua
    A mygamercard.net NEM a Windows LIVE rendszer része, így ott nem működik a Windows LIVE ID-d, ezért külön kell regisztrálni. (Az adatbázisban persze regisztráció nélkül is benne vagy.)
    Az achievementek-et lassan frissíti, ez sajnos mindig is így volt.
  • simon7108
    na még1 kérdés!lehet eléggé warez lsz de ha nem jo akk toroljétek:)
    az lenne a kérdésem,hogy LIVE ra felmehetek flashelt géppel?nem játszani!hanem csak demokat letolteni meg DLC ket!?
    a választ elore is thx!ja és sry ha nagyon warez!
  • Apus
    nem tudom, nekem annyit ért, hogy fél óra volt mire felszenvedtem magam utána a livera:s
  • fishBNS
    :::: PC HÁZ Midi Tower XboX Mod + Ez+Az 1 Ft :::::

Molylepkés XboX ház... LOL :DDD
  • LeventeV
    a video hszeit nezegesd es azt, hogy hany csillagot kapott a video. mert ha 5ot akkor lehet benne valami ha pedig 1et 2ot akkor meg kamu
  • lucifer9393
    Heló! leeht hogy ez eléggé warez lesz, ha nem tetszik töröljétek, teszek egy kísérletet, és megkérdezem. A youtubeon találtam sok Xboy live-val kapcsolatos videót, amelyekben egy "generáló"ról mutattak videót, és különböző weboldalakról, ahol ingyenesítheted a live goldot. egy egyszerű kis program, ami generál neked egy kódot, amivel pl. kapol egy évnyi ingyenes live-ot. Más pedig, hogy reklámoznak oldalakat, ahol szintén vmi beirása után a live ingyenes lesz. szerintetek létezik ilysemi? próbálta már valaki? vagy az egész kamu? mert egyes videók elég kamunak tűnnek... Ha tudnátok válaszolni esetleg... tom h. warez. de....
  • bardocz
    Ez a Last Remnant marha jó játék, 2 és fél óra csakúgy elrepült:) Bontatlanul a 6k-t bőőven megérte.
  • Soldiers
    srácok volt vmi frissítés a LIve-on az mi volt??
  • Miley Cyrus
    Vehetsz Aracde-ot is, ehhez nincs merevlemez, és nem is kromozott a tálca, viszont asszem amit most veszel az már Jasper alaplapos, igy kevesebb az esélye a 3led, e7x hibakodoknak:)
    Én külföldröl vettem winyot, 5ezerért(forint)
  • sztenli
    vicces kölök, livera betudok lépni meg akárhova, de csak oda nem, milyen érdekes, sg forumon se írtam el semmit a belépésnél, ugye?
  • akyyy
    nah akkor biztos elírtad a nevedet is meg jelszavadat is:D
  • sztenli
    Elírtam, bocsánat, mygamercard.net
  • sztenli
    Remélem tud valaki segíteni, mert nekem eléggé meggyűlt a bajom a mygamerprofile.net-el előszöris nem tudok belépni, pedig jól írom be a gamertagomat, meg a jelszavamat, rááadásul még azt is írja hogy nincs ilyen gamertag (wtf?) a profilom meg megtudom nézni linkként azon a néven ami a gamertagom, a másik gondom vele, meg nem nagyon akarja frissíteni az achijaimat.
  • Landor
  • PoisonChihuahua
    De a lemeznek attól még játék közben bennt kell lennie.
  • Bogyi007
    Frankó volt a demó. Még Sd tv-n is jól látható a fejlődés a 2. részhez képest.
  • simon7108
    sziasztok!
    az lenne a kérdésem,hogy-hogy tudnám feltenni a legujabb dashboardot?mert régebben ugy ment,hogy leszedtem netrol ráraktam USB re és felrakta magátol a boxra!
    de az ujat nem tudom:(ráraktam USB re bedugtam a boxba de nem tortént semmi...
    pls help!
  • Beowulf
    Akkor most már minden világos így...
    Az jó ha fel lehet telepíteni a játékokat, így akkor tuti, hogy merevlemezeset veszek.
    Köszönöm a gyors választ!
  • bardocz
    Hello!
    Én mindenképpen merevlemezest vennék, mert így letölthetsz rá különböző tartalmakat(demok, filmek, videok), és a játékokat feltelepítheted a gépre, ami azért jó, mert csökken a töltési idő, halkabb a gép, kevésbé melegszik, és nem utolsó sorban kíméli a dvd-t.
  • Beowulf
    Üdv!
    Olyan kérdésem lenne, hogy melyik xbox360-asat érdemes megvenni?
    A merevlemezeset vagy a merevlemez nélkülot? Nem igazán tudtam rájönni, hogy mik az előnyök és hátrányok...
    El tudná magyarázni nekem valaki?
    Köszönöm!
  • Waczkor
    Innen letudjátok majd szedni,már tölti fel a srác.
    Forza Motorsport 3 Demo
  • dienesoft
    Nekem is. Unokaöcsém (4 éves) Forza 2 rajongó, ezért meg egyenesen megőrülne (ha tudná hogy jön, még nem mondtam neki). Tudom, most ráfogom a kisebbre :D...de tényleg kell.