XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
ezt a fost mikortól lehet kapni?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

így van

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

nem kell 3 hónap és ezt is flashelik

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

rastaman
remélhetõleg ezzel a warez témát egy jó idõre sikerült lezárnunk.
eredeti software RLZ <#vigyor3><#vigyor3><#eljen><#eljen>

Kandurex
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

végre,..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rastaman
itt van egy kis segítség hozzá:
Assa achievements guide
remélem érthetõ, ha nem akkor pedig pm-be megírom mert nem akarok itt floodolni...

Istencsászár
Nagyon helyes az MStõl<#eljen>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

FZoleee
Ismét újfajta DVD olvasó az XBOX 360-ban
Az Xbox-Scene-n fellelhetõ hírek szerint a MS ismét lépett, de nem is picit.
A szervizbe beköüldött gépekbe újfajta DVD meghajtó panelt varázsolnak. Aminek az adatai a kövekezõek:

Model no. DG-16D2S
HW Version. A0A1
FW Version. 74850

Az olvasó jelenlegi helyzete az, hogy nem lehet flash-elni. Ami pedig a legszomorúbb, hogy egyszer írható eprommal van felszerelve. Sõt megfejelve mindazzal, hogy az eprom bele lett építve a Mediatek chipbe, amit még szépen körbe is epoxy gyantáztak. És a legszebb, hogy bár BENQ olvasónak néz ki, mégis Lite On...

Tanulság: ne cseszd szét az xboxodat, hogy ne kelljen szervízbe vinni xD
Hogy kell befrissíteni a boxot hogy divx-et tudjon? Mert az látom hogy tavaly év végén jelent meg rendszerfrissítés...De live-ra felmentem amikor megvettem a boxot frissített vmit,amúgy azóta sem játszik le divx-et..:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

CSOCSO
hat elegge szanalom ez a zene.. meg ugy az egesz stilus.. inkabb rock pedig ahhoz is annyi kozom mint ehhez a niggerzajhoz
jolvanna, elirtam. TEGNAP ELOTT. :)
Örm
Hello!
Az Unreal Tournamet 3-nak van sinlge része?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

TVelvet
eez kibasszot farasztó, ki nem álhatom az ilyen "gecinagyvagyokombre" zenét.
Kandurex
"ma tegnap elott vettem meg"

most végül is mikor? :))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A jatek szuper, ma tegnap elott vettem meg, azota meg csak jarkalok a varosban annyira lenyugoz. Ragnar, ez a nigger zaj borzalmas! <#idiota><#idiota><#idiota>
NA gyerekek ez a GTA!
Csekkoljátok
(nagyon durva...és ez nem fan videó, hanem ez a szám hiv. klippe...ALÁZ a szöveg, a dallam MEG MINDEN - ENNYI :P)!

Qadir - Nickname
http://youtube.com/v/JDGlgN8BqxY

EGYRE JOBBAN (!) IMADOM EZT A JÁTÉKOT !!! <#worship>

Ja sztem is nagyonjó...ma esetleg nyomhatjuk, nemsoká megyek fel...multiba kib.jó...singlebe nem fogja sztem ütni a COD4-ét (single jatekmenet), single demo nem hozott lázba, de a multi mondom nagyon tetszik benne, pálya is szép (oasis) bár nyilván az 1ik legjobbat pakolták bele, meg asszem a bétába is ez volt...többire kíváncsi leszek...na majd nyomhatjuk, DE VAN E MÁN HEDSETeD ???

hi all. Már múltkor is mondani akartam, de végre kezd tettszeni a topik -.-

Valahol 66.900Ft és adnak mellé két játékot is, ami nem rossz ajánlat.
Azt viszont nem értem, hogyha valami csak 720/1080/1900 pixeles játékként van megjelölve, akkor az én mezei televíziómon is menni fog, vagy széthúzza majd a képet?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

trogerzsiger
Hali!

Nekem holnapután lesz szintén premiumom. Szerintem a www.konzolstudio.hu-ben vegyél ott a legolcsóbb 60 ezer.

Üdv!

Egy ideje már figyelem ezt a topikot is, látom, hogy sok szaki jár ide, ezért fordulok segítségért hozzátok.
Úgy döntöttem befejezem a pc-m hardveres etetését és befektetek egy x360-ba ( remélem a késõbbiek során ezt nem fogom megbánni). Nem vagyok hc játékos, de alkalmasint szeretek egy-két órát eltölteni a monitor elõtt, és ahogy tapasztalom egyre több és szebb játék jön ki a konzolra.
Szóval, a három lehetséges X360 konfig variáció közül a középsõt vásárolnám meg (a 20Gb-os merevlemezest).
Ehhez kapcsolódóan tennék fel pár kérdést:

-Melyik budapesti üzletet ajánljátok?
-Azt figyeltem, hogy ethernet kártya és valamilyen internet hozzáférés is jár a géphez, ez használható mondjuk kábeltévés elõfizetés esetén (chello), és ha igen, mit takar pontosan a próbaidõ?
-Szükségem lenne egy második gamepadra is (asszony is kipróbálná néha), érdemes vezeték nélkülire gyûjteni, vagy nincs gond a vezetékessel sem?
-Meglestem a fenti linket (játékaim.hu), használja itt valaki és milyen tapasztalatai vannak róla?

Nos, röviden ennyi, elõre is köszi a válaszokat!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

43960-ra tud valaki megoldást?
arty
bannerben van egy "kijelzõ FAQ" ;)

Forza.

james69holden
bad company demot nem nyomjatok online? szerintem kurva jó
cod4-re már úgyis kicsit ráuntam :)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Örm
Honnan tudom, hogy melyik melyik?

Látok rajt a hálozati csatlakozó felett, de szerintem az usb, ha HD AV kábelel kötöm a a tv-hez, akkor is full hd lesz a kép?
Atika :o)
van olyan premium amin van es van olyan amin meg nincs (oregebb kiadas)

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

mér nem hézed meg?:D

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

Még egy kérdésem lenne, xbox360 premiumom van, van rajta hdmi kimenet?
Srácok összekötöttem az xbox360-at a pc-vel windows media centerrel, de sajna pár videót nem akar a box lejátszani, kodek hiba miatt, hogy tudok kodeket rakni a boxra, mert a pc-n van fenn és ott le is játssza a videókat? Köszi
rastaman
bizony az 50 combo kill a legnehezebb. csak próbálkozz mert nem könnyû a megfelelõ idõzítést eltalálni. a videóbejátszásosak közül azonban 2 féle van: 1.combo kill 2.counter kill - nem összetévesztendõk!

butyokanime
Számít, mert igen olcsóbb az US mint az UK, és másak a pontszámok is.
Ebayes vásárláshoz meg egy paypal kártya és kész.

PSP & DS RULEZ!

Denes888
Az usa-s olcsóbb. Azt viszont nem tudom, hogy ilyenkor ntsc-re vált, vagy marad palos.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

PoisonChihuahua
De tudtommal e-bayes vásárláshoz is kell internet-alkalmas bankkártya, akkor meg ugyan ott vagyok és inkább veszem meg a boxon, mint az e-bayen. Legalábbis az elõbbit én biztonságosabbnak érzem. Egyébként számít az, hogy UK vagy US a reg? Mert nekem United Kingdome van megadva.
butyokanime
Szerintem inkább vegyél ebayen egy 1000pontos kártyát azt küldik is mailben a kódot és kész.Beütöd marketplace-en és letöltöd.Énis akartam venni de UK reghez nincs sehol ahol meg van 7000ft, US reghez meg a 800 pontos valami 1000ft csak.

PSP & DS RULEZ!

PoisonChihuahua
Letöltöttem pár arcade demót és nagyon megtetszettek, ilyenek pl. mint Prince of Persia, Aces of the Galaxy, Geometry Wars, gondoltam ezek vannak annyira jók, hogy a teljes játékot megvásároljam. Árfolyamok alapján úgy számoltam, hogy igazából nem is drágák, sõt elég olcsók ahhoz képest, hogy milyen jó játékok. 500, 1000, 2000, 5000 MS point-os csomagok vannak, ebbõl egy 1000-est szeretnék venni. OTP junior MAX kártyám az OTP weboldala szerint használható internetes vásárlásra, pénz is van rajta, de gondoltam mielõtt belevágok megkérdezlek titeket, vásárolt-e így valaki boxon keresztül MS Pontot esetleg ezzel a kártyával(J-MAX) van-e valakinek tapasztalata?
Ezt szerintem a PS3 topikba kellene kérdezni.

Az XBOX Live ért fizetni kell h tudd használni a PSNetwork on csak a letöltésekért kell vagy az online gémelésnél is?

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

DanielT
A wc tartály tartó fali konzol.
Sztem az Xbox360 =)

Lehet hogy már sokadszorra halljátok ezt a kérdést ,de mégis melyik konzol éri meg legjobban az árát a Featurokat és a szolgáltatásokat tekintve??

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

arty
Kijelzõ FAQ bõvült a 'mit érdemes venni' szekcioval, de nagyon alap lett. tapasztalatok jöhetnek - PRIVIBEN, ne offoljunk, hiszen ezért lett a FAQ :)

Aki tudja GREYFOX dell monitorjának tipusát, az irjon hamar :)

Forza.

DanielT
Ok, bár szerintem HDMI nél nem kötelezõ az expanded, hacsak nem a Pc kompatibilis benmeneten van. Sima HDMI bemeneten elég a normál, mert élénk.
Örm
Hello!
Az Assassin's Creedben az 50 kombós archievementet, hogy lehet elõhozni? Már egy csomó olyan ölést csináltam ami video bejátszásos.

arty
kész!

Forza.

Evogordon
Köszi én is rád teddymaci :)

Rohamsisak
DVI-HDMI kábellel kötöttem rá, 1280x720ra állítottam, csak ezt nem tudtam mire állítsam mert nem tom mit jelent. De akkor expandedre teszem. Thx.

DanielT
Monitoron az expanded javasolt. Illetve VGA kábellel is. Monitoron VGA kábellel meg aztán pláne! :)

Arty, tedd be a FAQ-ba ezt is, lécc.
Rohamsisak
Sziasztok. Elolvastam lentebb a resolution faq-t, tényleg nagyon jo és érthetõ, be is állítottam a 22"os monitort 1280x720-ra, de még egy kérdésem lene, hogy a reference levels-nél mit melyiket kellbejelölöm és tulképpen ez mi is? Köszi a válaszokat.

arty
létezik, a neve "cross link kábel" vagy keresztkábel.

Laci08: goldot kell venned vagy még 2* regelhetsz uj accountot/profilt ingyé'

5.1 analog kimenete nincs az xboxnak, csak sztereo. csak optikai bemenetes erõsítõvel tudsz 5.1 hangot 'kinyerni'

Forza.