XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
eredeti software RLZ <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
végre,..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Assa achievements guide
remélem érthetõ, ha nem akkor pedig pm-be megírom mert nem akarok itt floodolni...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az Xbox-Scene-n fellelhetõ hírek szerint a MS ismét lépett, de nem is picit.
A szervizbe beköüldött gépekbe újfajta DVD meghajtó panelt varázsolnak. Aminek az adatai a kövekezõek:
Model no. DG-16D2S
HW Version. A0A1
FW Version. 74850
Az olvasó jelenlegi helyzete az, hogy nem lehet flash-elni. Ami pedig a legszomorúbb, hogy egyszer írható eprommal van felszerelve. Sõt megfejelve mindazzal, hogy az eprom bele lett építve a Mediatek chipbe, amit még szépen körbe is epoxy gyantáztak. És a legszebb, hogy bár BENQ olvasónak néz ki, mégis Lite On...
Tanulság: ne cseszd szét az xboxodat, hogy ne kelljen szervízbe vinni xD
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az Unreal Tournamet 3-nak van sinlge része?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
most végül is mikor? :))
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csekkoljátok
(nagyon durva...és ez nem fan videó, hanem ez a szám hiv. klippe...ALÁZ a szöveg, a dallam MEG MINDEN - ENNYI :P)!
Qadir - Nickname
EGYRE JOBBAN (!) IMADOM EZT A JÁTÉKOT !!! <#worship>#worship>
Azt viszont nem értem, hogyha valami csak 720/1080/1900 pixeles játékként van megjelölve, akkor az én mezei televíziómon is menni fog, vagy széthúzza majd a képet?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nekem holnapután lesz szintén premiumom. Szerintem a www.konzolstudio.hu-ben vegyél ott a legolcsóbb 60 ezer.
Egy ideje már figyelem ezt a topikot is, látom, hogy sok szaki jár ide, ezért fordulok segítségért hozzátok.
Úgy döntöttem befejezem a pc-m hardveres etetését és befektetek egy x360-ba ( remélem a késõbbiek során ezt nem fogom megbánni). Nem vagyok hc játékos, de alkalmasint szeretek egy-két órát eltölteni a monitor elõtt, és ahogy tapasztalom egyre több és szebb játék jön ki a konzolra.
Szóval, a három lehetséges X360 konfig variáció közül a középsõt vásárolnám meg (a 20Gb-os merevlemezest).
Ehhez kapcsolódóan tennék fel pár kérdést:
-Melyik budapesti üzletet ajánljátok?
-Azt figyeltem, hogy ethernet kártya és valamilyen internet hozzáférés is jár a géphez, ez használható mondjuk kábeltévés elõfizetés esetén (chello), és ha igen, mit takar pontosan a próbaidõ?
-Szükségem lenne egy második gamepadra is (asszony is kipróbálná néha), érdemes vezeték nélkülire gyûjteni, vagy nincs gond a vezetékessel sem?
-Meglestem a fenti linket (játékaim.hu), használja itt valaki és milyen tapasztalatai vannak róla?
Nos, röviden ennyi, elõre is köszi a válaszokat!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
cod4-re már úgyis kicsit ráuntam :)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
Ebayes vásárláshoz meg egy paypal kártya és kész.
PSP & DS RULEZ!
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
PSP & DS RULEZ!
Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó
Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó
Aki tudja GREYFOX dell monitorjának tipusát, az irjon hamar :)
Forza.
Az Assassin's Creedben az 50 kombós archievementet, hogy lehet elõhozni? Már egy csomó olyan ölést csináltam ami video bejátszásos.
Arty, tedd be a FAQ-ba ezt is, lécc.
Laci08: goldot kell venned vagy még 2* regelhetsz uj accountot/profilt ingyé'
5.1 analog kimenete nincs az xboxnak, csak sztereo. csak optikai bemenetes erõsítõvel tudsz 5.1 hangot 'kinyerni'
Forza.