176617
-
#166084 Hát ja ez meg a másik. -
#166083 Ez amit sohasenem tudjuk meg. Vannak patent játékok amik kijönnek 4 platformra vannak köhögő címek amik csak 1re. Vegyes a kép teljesen, nincs ebben általánosan felállítható mérce.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.15. 18:03:40 -
#166082 Nem elég amit mutattak hogy nagyon komolyan néz ki boxon?
Ez nem elég? Ettől jobbat úgysem tudnának szerintem kihozni a hardverből.
Szerintem minőségre (optimalizáltságra) exclusive-okhoz méltó lett. Sőtt, én merem állítani a részemről hogy az Uncharted ami egy lapon említhető ezzel.
Mind1, ahogy Harlekin mondaná, amíg megy a fanyalgás addig én (mi) jól megvesszük és játszunk vele boldogan. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.15. 17:59:45 -
partizan182 #166081 Az a bajuk (csak megfogalmazni nem tudják mert buták mint a tök), hogy a valódi excluzív mindig fényesebbre van csiszolva mint a multiplatform game. Twittelték is nemrég hogy Remedy+MS komoly effortot tesz a PC verzióba, ami szép és jó, de ugye minden másodperc amit oda allokálnak nem az XO verza optimalizálásába/bugfixébe megy.
Más kérdés hogy attól még az XO verzió simán lehet állleszaggatósan fasza, de megkerülhetetlen igazság hogy itt bizony valahonnan el kell venni a resource-ot ha nem akarnak egy hulladék PC porttal kijönni (ami úgy vélem nem cél és nagy preszítzsveszteség lenne).
Aki meg azért sír mert úgy érzi feleslegesen adott ki pénzt a gépre csak ezért azt csókoltatom, (még) nem létező dolgokra nem kell pénzt pazarolni, ennyi. -
#166080 Buta fanbojok, akiket nem a játék érdekel. -
partizan182 #166079 Itt balkánon talán, nyugaton csak simán nem fogta meg a népet (ezt teszi a nulla gameplay hook sajna, pedig a hangulat nagyon rendben volt). Remélem a tanulság hogy többé nem vágják ki az utolsó harmadát dlcbe, elég nagy heréncsapás volt nekem anno mikor végigértem és rájöttem hogy +7kt ki kell még pengetnem ha érdekel hogy lesz vége (pláne hogy nálam az AW csak a sztori miatt volt érdekes, a jatekmenet elég nulla volt). Nempengettem, elolvastam wikin, kaptyákbe. -
TomStorm #166078 Persze mert warezolta a fél nép.. -
#166077 Amíg jön One-ra, addig nagy ívben lekakkantom hogy kijön közben PS-re, vagy ATM-re, vagy mobilokra. :D -
#166076 Ez mindenkinek jó. Azért nincs AW2 még mindig, mert 360 ex volt anno és kevés fogyott az elején. -
TomStorm #166075 Soha nem láttam innen bárkit is arról írni,hogy bántaná a tény"megjelenik Pc-re is az adott Game". -
#166074 Összeszedett írás az elmúlt napok őrületéről.
Ahogy eljutott hozzám a hír, hogy a Quantum Break is megjelenik PC-re, sejtettem, hogy a jobbára konzolos közönséget tömörítő videojátékos oldalakon is ez a részlet fog hullámokat verni (hiszen az smafu, hogy Xbox One-ra rendelhető elő, és több ajándék is jár hozzá), úgyhogy lassan ideje tisztába tenni ezt a dolgot. Hát mi folyik itt Redmondban? Megőrült a Microsoft, vagy szándékosan hagyja cserben az Xbox One tulajdonosokat? Milyen dolog az, hogy többen játszhatnak egy játékkal? A biliben kavargó vihar szimplán a helyzet meg nem értéséből adódik.
-
#166073 Na megnéztük a "halott medencét" asszonnyal így Bálint nap alkalmából és azt kell mondjam baszott jó film lett... -
#166072 ?? -
#166071 2 dologra tippelek vagy szimplán valami megbaszódik a dashon(előfordul).nyomj egy hosszú kikapcsolást.Vagy még esetleg net problem,mert akkor is csinál ilyet,hogy látszólag minden jó de mégse,ha a NAT baszakodik... -
Zozo76 #166070 harlekin! na, ilyen nalam a dashboard amikor latszolag nem eri el a live-t, de mint lathato van kapcsolat:
https://youtu.be/zrJwc0p06Ag -
#166069 +1 -
#166068 Megnézem... angol, usa, magyar-on nem láttam. -
#166067 Naná hogy az, bulettime új szintre emelésével, de hát ezt vártunk a Remedytől. -
#166066 Ez a legjobb preview. Max Payne szteroidokon. Félek a hosszától kicsit.
-
#166065 Válts régiót,ha a mostanin nem látod nekem is van olyan hogy bizonyos 360 as játékokat bizonyos région nem lát a ready to installba... És nem tudom az okát pedig kurva sokat agyaltam rajta.
Volt olyan hogy a singapore regióban láttam csak pedig a profilom angol és a magyar store felületen vettem meg a gold játékot és hozzá is rendelte a magyar részhez.Viszont sehol máshol nem láttam csak,ha singaporera raktam a boxot..... -
#166064 Ahogy lentebb írták:
Games & Apps és itt a Ready to install listán lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#166063 Kit érdekel, nem zavarja őt pár jelszó. -
#166062 Meg kellene jelennie a játékaid között, nálam így volt (magyar acc) -
#166061 ready to install résznél ott kéne hogy legyen a játékok mellett -
#166060 Majd elfelejtettem. Witcher 2őt hogy tudom letölteni? megvettem ( 0 ft ) digitbe multkor xbox.com-ról. Utána hogy teszem bele a letöltési sorba X1en?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.13. 19:36:13 -
#166059 Elküldeném csak az a gond,hogy ez a pdf tratalmaza ez eddigi összes profilra vett játék adatokat is tehát jelszavak nevek ellenőrző emailek stb stb.Így egy nagyon értékes pdf.Aki ezt megszerezné az hozzá jutna jó pár játékhoz még olyanokhoz is amik még meg se jelentek! -
#166058 Igazán elküldhetnéd nekem, hogy legközelebb ne kelljen keresnem ezeket : :D -
#166057 videó második felétől szinte végig töri a képet. 1080/60 meg nem hiba, hanem jobb minőségű a videó. -
#166056 A linkelt videón én nem látok hibát.
A másikon igen, de az eleve el lehet baszarintva mert 1080p60 frémet ír rá... de mindegy, 1day kell ennek is jónak lennie nem most, addig meg van még 2 + hónap. -
#166055 -
#166054 Ezért van nekem 1 pdf ahol tárolom a különböző országok címeit,hogy ne akkor keljel keresgélni amikor vásárolok valami kamu profilra. Genyó módon legtöbbször valami templom címét adom meg,hogy a jóisten is velünk legyen a vpn miatt! -
#166053 Semmi problem, amúgy thx mindkettőtöknek, sikerült, a címmel volt baja, feltehetőleg a telefonszám vagy hasonló. :)
Na végre megvan elég olcsón.
Amúgy mindenképpen már profilra, de ez nem a vpn miatt.
Hú de várom már hogy indíthassam. :) -
#166052 Na most értem vissza....Azért nem válaszoltam...Még annyit akartam mondani,hogy ha nagyon tartasz a vpntöl akkor vedd meg másik profilra hiszen ugyan úgy tudod használni a sajátodon majd.... -
#166051 Köszönöm! :)
A cím megadásában nem volt jó valami. :D
"Kész! Köszönjük a vásárlást.
A vásárolt anyagok jelennek meg a My játékok és alkalmazások, amikor belépnek az Xbox One.
Az elem lesz állítva az otthoni konzol Xbox. Letöltés automatikusan elindul, amikor a feltétellel, hogy az Xbox konzol elég szabad hely, hogy aktív vagy instant-on módban és aktiválja a Boot vásárlások és az automatikus frissítéseket. Hogy egy másik Xbox konzol, mint otthon, a konzolon, menj a Beállítások> Testreszabás> My Home Xbox konzol. Ha módosítani szeretné a konzol beállítások aktiválásához válasszuk a Beállítások> On mód, és indítsa el."
Bár ennyi pízért nem érdekel még ha nem is kapok kulcsot pc-hez, de gondolom az sem marad el. :) -
#166050 Köszönöm megpróbálkozom vele. :) -
#166049 1. Letöltöd netről a VyprVPN nevű programot.
2. Belépsz programba, megkeresed Oroszországot és csatlakozol.
3. Felkeresed EZZEL a linkkel a The Division GOLD xbox-os oldalát.
4. Alul rámész arra ahol kiírja az árát
5. Következő résznél megadod a fizetési módot (kártyád adatait), valamint a számlázási címet a következő módon:
Én argentinhoz csináltam leírást, itt a kártyaadatos kép, de az orosz is ez ahogy néztem. Annyi még hogy keress rendes orosz címet, és azt írd be a megfelelő helyre:
Számlázási adatok -
#166048 Nem megy, azt írja ezzel a fizetési móddal nem engedi.
Nem értem mi a problém, az irányítószám orosz.
A többit jól írtam be.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.13. 14:15:08 -
#166047 A kártyaadatokat pn előtt kell beütni vagy amikor vásárlok vpn-el? -
#166046 az is 1500-al drágább. :)
De gondolom logikusan ha megvettem boxon leszedem a játékot, naná hogy nem orosz lesz a nyelv. :D -
#166045 Én örülök ha egyeltalán játszani tudok vele, mg ha 480p is lesz akkor is kelleni fog, de megértelek téged is. :)