XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
Remélem, hogy ez nem számít Warez-nak!!
Azt szeretném kérdezni, hogy... Van egy flash-elt gép, de aki csinálta az nem értett a hûtéshez... Ha egy ilyet veszek és "beszerelek", az megfelelõ szerintetek??
LINK
Köszi a segítséget!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

kakaoskalacs
megtettem lett belole egy rendszerinformacio fajl és egy Content nevu mappa--amiben megegy mappa--abban megegy-ésmégegy mappa-ésabban ott lapul egy fájl :D
question: Content mappat irjam ki vagy csak azt az egyetlen fájlt

bocs csak nemértem...

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Istencsászár
Csomagold ki szvsz...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kakaoskalacs
VKI válaszoljon máár pliiiz <#integet2><#integet2>
:DDDD

Pacal17
NO WAREZ!!!

pontosabban egy "emulátor csomag"
ok :D
bubu13
nem

EEE 1899

hotmailes nem jó? mert azzal próbáltam
bubu13
Csinálj egy gmaileset

EEE 1899

ezen nincs mit átgondolni mert jó email címet adok meg és jelszót és nem enged be a live -ba és már több email címet is csináltam de mégse enged be, nemtudod mi lehet a baj?
trogerzsiger
az hogy itt nincs live. ember bocs az utobbi 4 post a hülye problémáidról szól, és mint leírtad megoldottad õket. Mért nem lehetne picit átgondolni a hibát és probálkozni és utána írni ide?

jaaah erre is rájöttem de van mégegy hiba:S amikor beírom az email címet rendesen és a pw -t akkor azt írja hogy "Xbox LIVE is notcurrently available in the locale associated with this Windows Live ID. Please use a different Windows Live ID." nemtudja valéaki hogy mi lehet a baj ? <#szomoru1>
uu volna még egy kis gond, én csináltam a www.passport.hu -n egy windows live ID -t és amikor az xbox -on beakarok azzal jelentkezni akkor azt írja hogy "The e-mail address or password you entered is not valid. Please Try again." nemtudja valaki hogy mi lehet a gond?:S
jaaah már rájöttem a hibára, bocsi a láma kérdésekért de annyira kezdõ vagyok hogy most kedden vettem az xbox -omat XD
én azt olvasom és azt írja hogy bármit írhatok a gamertag -hez és írok is egy szót de arra azt írja hogy: "The gamertag jakucs does not exist on Xbox LIVE. If you have a linked gamertag, you can recover it using your Windows Live ID." <-- ezt írja szó szerint pedig én mindent úgy csináltam ami oda levan írva:S nemtudod mi lehet a baj? amugy köszi hogy segítesz:D
Istencsászár
Reménytelen :I

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pacal17
Olvasd már ez azt a kibaszott bannerban lévõ oldalt!!

amugy most viccen kívül de a gamertag -nak egy email címet kell megadni vagy egy szót? úgyértem nick
Pacal17
Ja és:

Pacal17
* CryEngine Sandbox

Pacal17
Hát, azért mert az isten aszonta neki amiko a Cry Enige Sanbox-ba megteremtette a földet hogy KAABBBBBEE nem leszel krumpli. És nem lett az. Egyéb kérdés?

Istencsászár
Teljesen mindegy.

jaa ok thx de van még egy valami amit nem írnak ott:S valaki megtudná mondani hogy a nyúl mért nem krumpli? :S
Pacal17
Szerintetek USA vagy UK accountot csináljak?

kakaoskalacs
nah vki help plz :)
leszedtem a BF:badCompany demo-t. .Rar fájl azt csomagoljam ki és ugy irjam ki , vagy a .rar fájlt egyazegyben irjam ki dvd-re? kössz

Pacal17
Tao Restauran New York hivatalos X360-a lesz az enyém <#idiota><#idiota><#idiota>

Kösz a tippet!

Istencsászár
Google? beírid hogy London Hotel vagy Restaurant vagy akármi... és találsz ezret.

Pacal17
csinálj pár új emal cimat, mondjuk hotmailosat. Próbálgasd.

Istencsászár
Az értelmezés nem az erõsséged, vagy csak átsiklottál felette...

Tehát a banner, ahol szinte mindent megtalálsz ami az Xbox360al kapcsolatos, FAQ leírás, s ezek közt az elsõ link az Xbox LIVE rendszere, ami részletesen kivesézi és mellesleg leirja a regisztráció menetét => http://xboxlive.uw.hu/regisztracio.html

Pacal17
Valaki tudna nekem írni USA címet, irányítószámot, telefonszámot stb?

Hétfõn már nem szeretnék ezzel szarakodni a Live accountom létrehozásánál :)

baszus segítsen már valaki pls help
trogerzsiger
Ám melyik xboxos oldalt ajánljátok?

Istencsászár
Banner!

Akkor érdemes volt premiumot vennem XD amugy demókat Live -ról szeded le? és ha igen akkor hogy tudsz felmenni Live -ra? mert nekem sehogyse sikerült, arra mentem hogy csináljon új fiókot kitöltöttem mindent és utána az email címet nem fogadta el:S nemtudod mért lehet?
PoisonChihuahua
A HDD-re se videót, se képet nem lehet tenni külsõleg (pl. USB), csak zenét tudsz cd-rõl rippelni. Gyakorlatilag semmit nem tudsz felmásolni a merevlemezre. Két kivételt tudok: az egyik a fent említett CD rippelés, a másik pedig ha képet állítassz be háttérképként, akkor azt is a HDD-n tárolja, de megnézni nem tudod, a Picture menüpontban nem jelenik meg, csak a háttérben. Így multimédiázásra a HDD használhatatlan x360 esetében. Én is csak a demók miatt használom.
bubu13
Nem lehet feltenni videót

EEE 1899

akkor hogyan lehet a 20 gigás vinyóra videót juttatni live nélkül? xd
trogerzsiger
sehogy, asszem.

hogy lehet dvd filmet cd -rõl bemásolni a 20 gigás vinyóra?
PoisonChihuahua
Szerintem igen, én is 14k + pk-ért vettem bontatlant a vaterán (az is lehet , hogy ugyan attól vettük).
iChTeCh
Tonnaszámra? Ne haragudj, ilyet nem mondtam. Nem kifogás, szimplán jobbnak tartom olyan dolgokra költeni a pénzt, amire szükségem van, de nem szórakozás céljából. 1-2 havonta beszerzek egy játékot, de nem a boltban. ~10.000 helyett 500HUF mégis csak olcsóbb.

Nem szeretném folytatni a vitát. Természetesen megértem a ti álláspontotokat, de ti is értsétek meg az enyémet.

Köszönöm.

kakaoskalacs
14ezer ft-ot megér egy bontatlan 20Gb-s HDD,?

butyokanime
Eladom nemkell félni :D

PSP & DS RULEZ!

kakaoskalacs

Vki pls :)

bütyökanime, hagyd abba a butaságod :) köszi :P
Akinek eladod a GH3-at gitár nélkül 13k-ért !!! Az jó nagy emeletes ökör.
Ennyi és ahogy totti is mondta: kapcsolja ki !!asdsADSD

butyokanime
Ez rohadt jó :D

PSP & DS RULEZ!

DöflingR
A plüss xbox-ot láttam már de a koponyát nem:D lol

Vótmá?

butyokanime
Nem a haszonnal van a probléma,csak egyszerûen 10 alatt hülye az aki elad egy box játékot ennyi.GH3 téma letudva

PSP & DS RULEZ!