XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Formula-1 fan
2: másrészt nem kell leszarozni a játékot mert nem tudsz lõni benne, legalábbis ezt feltételezem, szar auto aimhoz vagy szokva mi? egy ilyen játékban amiben neked kell célozni még érvényesülni sem tudnál
The Only One!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Különben szerintem is a Bad Company-t játszd me valami, nagyon állati egy játék, csak kicsit rövid a Single-je, a Multy-hoz meg még Live-ot kellene vennem!
Formula-1 fan
Formula-1 fan
Én csak azért veszek 360-t mert a gépem egy nagy F0$.
És szaggatás mentes élete szeretnék. <#vigyor2>#vigyor2>
Formula-1 fan
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Formula-1 fan
Van valakinek valami ötlete?
Elõre is köszi
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Formula-1 fan
ban= Kitiltás az oldalról.
Avagy ha az illegális dolgokról elkezdesz beszélni (pl:"hogy kell kiírni dvd-t, hogy kell flashelni az xboxot"), akkor azonnal ki leszel tiltva ebbõl a topikból.
Formula-1 fan
Ugye szerintetek is a világ legjobb XBox 360 játéka a Halo 3
Mert nekem elsõ: és azzal fogom megvenni és felavatni a konzolom =)
Ja, és mi az a WAZER = Azonnal BAN! ???
Formula-1 fan
Off: Rastaman rasta hajad van?^^ mert én most tervezem hogy berasztáztassam. Priviben tudsz nekem mesélni róla egy picit ha valóban rasta vagy?
mindegy majd utánna járok valahogy.
üdv.
elegem van a konzolos felületrõl való pontvételbõl, már nem tudom mit csináljak, hogy mûködjön <#gun>#gun>
bankkártyám még nem járt le, sokáig jó még, ezelõtt fél évvel még simán tudtam venni pontokat. De már idegileg ki vagyok, vajon miért nem???
A kártyával folyamatosan vásárolok, nem avval van a gubanc
valaki vmi ötlet?
Angliai címre vagyok regisztrálva h legyen Live.
Ti hogyan játsszatok a Viking: Battleg For Asgarddal? Egyszerûen képtelen vagyok benne a legelsõ harcrésznél továbbjutni, mert vagy 500-an jönnek rám, és egyszerûen a kardozós barátunkkal képtelenség olyan gyorsan zúzni, hogy mindenki egyenként meghaljon. Légyszíves segítsen, aki tudott vele valamit kezdeni! Jó játék lenne, csak tényleg nem tudom, hogy lehet valami iylen baromi nehéz...vagy én vagyok a nagyon béna?:S
Hogyha valami lenne akkor irjatok a moderátor topikba, de remélem nemszabadul el a pokol:)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
más: Oblivion nagyon akad nyilt terepen, mindig a loading area. azt úgye nem lehet semmivel orvosolni, ha lenne vinyo az sem segítene neki?
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Formula-1 fan
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Grafika biztos ott lesz, de a fizikára nagyon kíváncsi leszek :)
És csak 2009-ben
Formula-1 fan