176898
banner
  • fosti
    Köszi a felvilágosítást! Akkor letöltöm a demot, ha jó akkor meg is veszem!! jó lenne valami kis autós game, bár most az opflash-re vok rákattanva. XD
  • Bogyi007
    Miért miért van mindig kiírva nálam ez a rohadt Game Privacy Setting Enabled?!

Mi van elállítva a mygamercardomon?
  • Apus
    én a saturnban vettem asszem 2990-ért, szép a képe.
  • PoisonChihuahua
    Én 4k-ért vettem a KonzolStúdióban egy SpeedLink márkájút, tökéletesen működik, szép képe van. Nem annyira drága, de nem egy 1000-2000 Ft-os cucc. Attól is függ, hogy utángyártottat vagy eredetit veszel.
    Fennt a bannerben ott a linkje a hazai konzol üzleteknek, nézz körbe.
  • Totti5
    Naggyából kitoltam a DIRT2őt ( 600 acsi ), az idei év egyik legjobb autós játéka, mindenkép érdemes beszerezni.
  • Rolika16
    Hol lehet most beszerezni XBOX360 RGB kábelt ? Vissza olvastam a topikban, és sokan mondták, hogy sima SDTV-n ezzel kapnám a legszebb képet. Vagy nagyon drága ez az RGB kábel ? Mert ugye M$...
  • MaT
    Koszonom a felvilagositast! Igy mar ertem. Csakhat tudod, nekem a mezei felhasznalonak aki hazajon munkabol es leakar jatszani egy-ket jatszmat, nem nagyon figyel ilyen dolgokra. En elinditottam, jatszottam vele egy kicsit, es nem esett le, hogy mi lehet az ujdonsag... :)

Viszont letoltottem a Dirt 2 demot is, nha az a jatek tuti beszerzos. Ennyit meg sosem toltottem a tv elott autot brummogtetve... Hatalmas jatek!
  • PoisonChihuahua
    Eltér az eddigi NFS-ektől, inkább a pályaautó irányba ment el (valós helyszínek, szimulátor szabályok, stb.), szerintem ez jó döntés volt, ráfért a sorozatra a vérfrisssítés. Öcsém nagyon rákattant a demóra és a teljest "követeli", ő nagy autómániás, ért hozzá, szal rossz játék nem lehet, plusz igen jó értékeléseket is kapott. Ha lemegy az ára, lehet, hogy beszerzem, nálam "várólistán" van.
  • fosti
    nfs shift-ben tényleg nincs már drift? teljesen pályaautós lett az új feeling? érdemes beszerezni vagy sem?!
  • PoisonChihuahua
    A demóban 2 pálya van. Mindkettőn 5-5 csillagot tudsz begyűjteni. Ahhoz, hogy megkapd mind az 5 csillagot az adott pályán, ezeket kell teljesítened:
    - Döntsd meg a pályarekordot.
    - Dönts sebességrekordot.
    - Vezess egy teljes körön keresztül.
    - Végezz az első helyen.
  • PoisonChihuahua
    10 csillagot kell összegyűjteni.
  • akyyy
    nfs shift demóba hogy lehet unkolckolni a zárt kocsit????
  • kem001
    Sziasztok
    Érdemes XBox 360-hoz dvd remote-t venni? Ha igen milyet? Univeersal, small, vagy big?
  • GX25
    Köszi.

Most két 2500-asat raktam bele. Működik velük. Megnéztem, és elméletileg a gyári akksi 3600 mAh-s.

Ha lesz Box-om akkor lehet, hogy veszek hozzá akksit, de addig nem akarok.
  • Torry
    TP LINK WIRELESS TL-WR340GD
    Ez egy fasza router és meglepően olcsó.
  • Grizzly4x4
    Srácok lehet hogy nem ide kéne írnom, dehát végülis van köze a boxomhoz is. Szóval bekrepált a jó öreg dlink di-524-es routerem, hogy mi a baja nem tudom annyi tuti hogy nem jön a live a boxon mig a régi vezetékes routeremmel simán jön a live is. Csak hogy van két laptop is ugyhogy kéne a vezetéknélküli kapcsolat ugyohgy mindenképp uj routert szeretnék. Az lenne a kérésem hogy valaki segítsen nekem milyen routert érdemes venni vagy egyáltalán milyen márkájút, az se lenne hátrány ha képes lenne jó erős jelet sugározni mert pl a dlinket nem fogták már az alsó szinten a laptopok csak felül. Előre is kösz és bocs az offért
  • trogerzsiger
    csak xbox lenne rajta.
  • Torry
    Maradhatsz nyugodtan vga-nál, gépet meg kösd rá dvi-vel, gépnél lehet csak észrevenni a vga vs dvi-t énszerintem.
  • trogerzsiger
    Sziasztok!

gyorskérdés. 22 colos moncsin hdmi vagy vga kábel elég? Ha hdmit veszek akkor azt egy sima átalakítóval kötném a moncsira. Itt elképzelhető minőségromlás? Vagy vegyek hdmi-dvi kábelt? vagy hadjam a faszba és maradjak a vganál? A hanghoz már lebontottam egy sima rca-as kábelnek a burkolatát hogy beférjen alá a hdmi.
  • Torry
    Egy router meg egy sima UTP kábel, persze a megfelelő hosszúságban.
    A legnagyobb gondok kb a live-ra való regisztrálás okozza, de nem nagy tudomány. Itt szépen leírnak mindent.
  • Boldi2
    Sziasztok!!

Lenne olyan kérdésem,hogy ha xbox liv-on szeretnék játszani ahhoz milyen eszközök kellenek??
    Én úgy tudom,hogy kell egy Router mivel Routeres kapcsolatot szeretnék,és Patch kábel.....??!!
    Előre is kösz a segítséget!
  • akyyy
    amúgy a natalnak annyi értelme nálam tuti lesz, hogy kontrolerrel játszok, a fejemmel meg szét tudok nézni a kocsiba. ugyanígy fps-el. finoman lehet célozni. bár az tény hogy natalt akkor veszek ha kurvasok pénzem lesz:D
  • sapkafej
    tényleg nem változott sokat, de végre nem olyan lomha szarok a játékosok, nem tökölnek annyit a labdával, a cselezésnek is van mostmár értelme

tény, hogy csomó jó dolgot lehetne bele tenni, dehát :|
  • Totti5
    Nos ez nem igaz. Fifa 08 óta óriási fejlődésen ment keresztül, ami mit sem bizonyít hogy mindegyik rész 9 pontos értékeléseket kapott. 08 akpott egy vadi új nextgen motort, új játékos és labdafizikát azóta azt csiszolják és tömik tele tartalommal.

A gémpléj egészen más a 08-euro08-09 és a Fifa 10ben, mert egyre élethűbb és tökéletesebb. Mára eljutottunk oda hogy teljesen folyamatos az egész, a játékosok kontaktusban vannak egymással, kézzel lábbal vállal testel érintkeznek, lökdősödnek úgy ahogy a való életben is. A játékosok 360 fokos mozgást kaptak a Fifa 10ben ami annyit jelent hogy minden irányba tökéletes mozognak illetve léppkednek, sétálnak, kocognak, szaladnak, futnak és sprintelnek, tehát nem az van hogy futás és sprint, hanem van közte még 5 féle átmenet. Az összes játékt interaktivitásban van a pályát történt dolgokkal, kikerülik egymást, átugorják, ha a labda utjában állnak akkor félreugranak, átlépik, ha levegőben jön akkor granak és homorítanak hogy mögöttük elférjen, ahogy a való életben is ( a bíró detto ) és még lehetne sorolni napestig hogy milyen zseniális megoldások vannak benne, de nem kell mert az emer látja hogy él a játék...

Ezek így a 09ben nem voltak megcsinálva, csak fapadosan, ahhoz képest rengeteget fejlődött.

Aztán persze tartalom terén is sok a változás.

Bekerült egy Légy Profi mód ahol létrehozhatom a saját karakteremet ( magasság, kinézet, az egész arcát és kinézetét olyanra szabom ami nekem tetszik, ahogy egy profi RPG karaktergenerálójában ), ha ez megvan akkor van egy kezdő labdarugó embered akit meg kell tanítani a profi labdarugásra, mert az elején még csalazni se tud. A játékon belüli van a Profi "acsi" rendszer, ahol fejlesztheted az emberedet és megkell oldalni a feladatokat, ami után xp pont jár ( mint egy RPGben ) és fejlődik az ilyen olyan skilled ( ezek is több csoportba vannak, támadó, védő stb, attól függ melyik poszton játszol ). És meg megannyi dolog amibe eddig bele sem mentem, mert ez a Profi mód teljesen lekötöt.

Az online része is sokat változott. A klubozás teljesen megújult ahol a saját emberedet irányítod illetve egy béna szinte amatőr csapattal kell kezdeni ( itt ugye a co opról van szó, ahol a 09ben kiválasztottad a világsztár csapatokat és azzal játszottál ) és ott is xp fejlődési rendszerrel lehet előrejutni, így mindenki egyenlő eséllyel indul és a tudás számít nem pedig az hogy melyik válogatott csapattal vagy.

Szóval ez minden idők legjobb Fifája és a legjobb focis program, ami nagyon sokat fejlődött a 09hez képest is. A grafika olyan mint 08ban, kisebbs szépítések vannak benne, de nem is ez a lényeg mert pofásan fest és az EA is megmondta a 08 után hogy nem a fog a grafikál nagyon foglalkozni, mert a tartalmi részére mennek rá, és jól is tették.
  • akyyy
    És ezt még csak most vetted észre? pedig fifa már elég régi játék:D és minden évbe ezt csinálják:) nem is érdemes focis játékot venni csak max 4 évente, esetleg 3 aki annyira fociőrült.
  • MaT
    Jatszott mar valaki a fifa 10-zel? En most toltottem le a demot, haaaat mit is mondjak? Valtozott valami? Nekem az iranyitas ugyanolyannak tunik, grafika egy az egyben ugyanaz serintem mint a 09-ben. Gondolom vannak benne apro valtoztatasok, de ez mekkora egy lehuzas az EA-tol. Kb egy gigas patch-ben kiadhatta volna ezeket a dolgokat. Nha mindegy itt is csak a penz beszel...
  • Shan
    Szerintem teljesen mindegy, hogy hány mAh-s az akksi, (minél több, annál tovább bírja) a lényeg, hogy 1.2V-os legyen, és a ceruzaakksik mind azok...
  • misiizsai
    Na miért is ?
  • PoisonChihuahua
    Garancialemez? WTF lol...
    Az csak egy sima CD amin a módosítottt drive-od eredeti firmware-je van, arra az esetre ha vissza kell küldeni MS-nek, mert akkor majd valaki vissza flash-eli és a drive eredetinek fog kinézni. Ezzel el lehet így trükközgetni, de jól gondold ám meg, mert ha MS-ék rájönnek, hogy kamuzol (ők sem hülyék), akkor semmit sem javítanak a gépen, visszaküldik a cuccot úgy ahogy van és a szállítási költséget is rád terhelik.
  • akyyy
    kiabáld hogy SÜN aztán fuss!:D
  • misiizsai
    én se tudom jó lenne megtudni nagyon idegesítő..
  • simon7108
    nekem is ezvolt még augustus végén!felkapcsoltam és 3LED oszt másnap kihuztam a tápot oszt be és megy!és már azota megy gond nélkul!
    szoval sztem csak valami áramkori hiba ha van ilyen...

misiizsai nekem is Trojait jelez az avast:S
    miért van?
  • hunbalee
    hunbalee a gamertag nevemet
  • misiizsai
    egy kis OFF a részemről
    Kiabál az avast az egész SG-n hogy Trójai Vírusos valami
    pontosan ezt írja ki:
    http//ads.sg/mediacenter/sgforum/
    Kihez forduljak segitséghez
    A válaszokat előre is köszi
  • NHLFAN
    hardverkéréds:
    ha egy ilyet:

http://news.teamxbox.com/xbox/12316/Connect-a-Mouse-and-Keyboard-to-Your-Xbox-360/

az ember csatlakozat a géphez akkor valóban az FPS-eket lehet írányítani egér+bill kombóval és mondjuk a sportjátékokat billel?van erről valakinek tapasztalata?
    sajnos új NHL már nincs pc-re a gamepad-et pedig akárhányszor próbáltam sosem tudtam megszokni.
  • bardocz
    Ha 3 ledes, és nem flesselt, akkor inkább cseréltesd ki gariban.
  • Apus
    írd be a gamertagod ide, oszt Landor megcsinálja jól:D
  • hunbalee
    hali
    ki tud ijen fejlécet csinálni??
    mert van live-s accom és kicserélném csak nem tudom hogyan kellene
  • Hukkan
    Na az Xboxom másfél év után 3 ledes lett....Utána táp ki és be és most jó(wtf?)! Na most ez ilyen ideiglenes állapot lehet?
    Másik kérdésem az hogy megéri e szervizbe küldeni 8ezereért, utána még meddig lesz jó vagy érdemes egy újat venni?
    3. kérdésem pedig az hogy kaptam az xboxhoz egy garancialemezt de mixed media discet ir ki Xboxon és se képet, se videót nem tartalmaz, nemtudom hol kell megnyitni(gépen 2 bin fájlt ír)...Szóval mivel lehetne megnyitni gépen vagy xboxon?
    Válaszokat előre is kössz
  • tom235
    "Kérdem én megérte neki?" erre válaszoltam, tehát szerintem megérte neki, ha van annyi esze, hogy nem szakbarbárhoz viszi javíttatni a gépét.