XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lambo fan vagyok, ez az új account-om.
Egyébként neked mi bajod van, egy rossz szót sem szóltam, hány évesnek érzed magad?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Formula-1 fan
Formula-1 fan
Egy kérdés:
Ha veszek egy XBOX 360 Arcade packot amiben ugye 256mb memória van, és veszek hozzá Colin Mcrae Dirt-et akkor ahoz nincs köze a memóriához ugye?
Vagy azt telepíteni kell?
Formula-1 fan
Forza.
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
http://topgearhungary.blogspot.com/
The Only One!
Flatout UC 6k
Black 4k
Saints Row 5k
GTA trilogy 7k
Postán utánvétel, vagy Sopron környékén személyesen
Ps3-as játékokat beszámítok
Érd, privi
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Forza.
Lehet, hogy ez hülye kérdés de van vmi különbség a standard és az expanded beállítás között??Úgy értem, hogy a játékok lassabak tõle vagy vmi?
úgy tudod megoldani, hogy 2xrca plug - jack in kábelt veszel,
és a 2 rca-ra raksz 1-1 fordítót.
1000 Forint körül megúszható.
Steam: greyfox
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
gamertag: kenobita
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Eladó 2007 decemberében vásárolt, tökéletes állapotban lévõ XBox 360 Premium gép. A következõ játékokat adom hozzá:
Blue Dragon (bundle)
Dead Or Alive 4
Dead Rising
Elder Scrolls IV : Oblivion
Fight Night 3
Forza 2 (bundle)
GTA 4
Guitar Hero 3 (gitár nélkül)
John Woo - Stranglehold
Mass Effect
PGR3
PGR4
Rockstar Games - Table Tennis
GRAW
Viva Pinata (bundle)
WWE Smackdown vs Raw 2007
A géphez van még kb. 10 hónap Live Gold is, és a szükséges kütyük természetesen (headset, wireless joy, RGB kábel). 3 ledes sohasem volt, teljesen megbízhatóan mûködik.
Lehetõleg egyben, ára: 110.000 Ft
Érdeklõdni privátban. Köszi!
gamertag: kenobita
az volt a baj hogy ilyet vettem hozzá
klikk
és olyan kell aminek jack aljzata van szóval bemenetes az rca dugók is meg a jack dugó is
The Only One!
Battlelog: kvantahun