XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tessék itt van:
"még 1 kérdés a arcaden is minden játék úgy maegy mint az eliten????"
IGEN, ugyanúgy megy minden játék, mert hardware tekintetében mindkét gép UGYANAZ, csupán
The Only One!
*
(tényleg ennyire lusta vagy a fenti FAQ-kat átolvasni ???)
* a kép csak illusztráció, a valóságban 56,7%-al csillogóbb**
** csak enyhén polarizált fény esetén***
*** NEM!
Forza.
Viszont, h teszel fel boxra képet? pendrive-ról??
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Formula-1 fan
The Only One!
Formula-1 fan
probáltam regelni de mindig megfagy az xbox360 mikor Az "Use terms ....." le acceptelem
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
The Only One!
Formula-1 fan
Formula-1 fan
De mindjárt csinálok egy "mi éri meg vs. esélyek faq"-t 😄
Forza.
Forza.
Valaki leirná nekem hogy a Premium csomag most mennyire megbizhato? Tehát milyen hosszu életet képes leélni FOLYAMATOS nyüstöléssel? 😄 És hogy van e olyan verzio Premiumbol ami esetleg régebbi és nem éri meg megvenni. Válaszokat Köszi 😄
PS3 ID: ghost_hun
Anno az Ace Combat 6 miatt választottam a boxot..
túl vagyok a Ninja gaiden 1-en, most már a 2. részt tolom párhuzamosan a Lost odyssey-vel. A star ocean last hopeot is nagyon várom, ami szintén box exlusive, kb. még 3-4 (sok square enixes) jrpg-vel karöltve, amikrõl lemaradtam volna ps3-on...
Nekem ezt a kört a microsoft nyerte, mondom ezt mint nagy ps2, Final Fantasy, és Metal Gear fan.
Várjuk a következõ kört kb 2011-ben 😉
Steam: greyfox
Gyorsan kaptam sok választ.
Köszönöm.
Mindenképp a Premium Pack-ot veszem, és nem, tervezem az átalakítását.
A live-ról is sok jót olvastam itt, gondolom az úgyse menne úgy, meg a gari is elszáll...
Ha 3 évig nem kell lecserélni, már jobban megéri, mint a PC-re költeni a sok lét.
Nagyon fiatal is van a családban és, ahogy a játékokat átböngésztem úgy látom a sony rájuk kevésbé gondol, mint a MS. Bár ebben a tekintetben a Wii áll a legjobban.
A live-val kapcsolatban még lehet lesz egy-két kérdésem.
Elõre is kösz.
A szervíz, ahogy Rambuu is írta, nagyon sokba fájt volna és nem akartam többet rákölteni. Majd eladom alkatrésznek, annak jó lesz. Persze mostmát azóta nincs akkor szinten az elhalálozási arány a konzolnak, de nekem elegem lett belõle. Nem azt mondom, hogy rossz, de nekem tele lett az a bizonyos pohár.
Sonynak sem vagyok elvakult híve, õk is sok hibát elkövetnek, sok hazugság írható a számlájukra, de ilyen az üzleti élet. Próbálják valahogy megtartani a vásárlókat.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Én második konzolnak, lehet megköveztek érte, de Wii-t veszek, már egyre több a valamire való játék. Ellenben a PS3-on csak 2-3 exkluzív cím van ami valamire is való, olyan ami érdekelne meg egy se. Így értelem szerûen marad az Xbox360 mert jók rá az exkluzív címek. Meg én szeretem a Live-ot és ezt a jó kis kontrollert is. Sony-ék már nagyon leválthatnák, azt...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nos, ha csak a játékok ára tart vissza a Playstationtõl, akkor megnyugtatlak, hogy nem 567-os árakat kell nézni, mert ma már 10-13k egy játék + cserélni is lehet. Persze nem rábeszélni akarlak, nem fizetnek azért, hogy reklámozzam. A játékok az Xboxnál sem olcsóbbak, de tény, hogy mások az exkluzívok és több játék van rá.
Nos, mivel az Xbox vinyóval kapcsolatban volt kérdésed, arra is válaszolok. Szerintem mindenképp megéri a vinyó, nem vesztesz vele semmit és lehet még rá szükséged. Olcsóbb, mintha késõbb vennéd meg hozzá. Egyesek azt állítják, hogy a GTA jobb, ha van vinyó, mert onnan cachel, mások szerint nem. Sajnos tapasztalatom nincs e téren, de nem vesztenél vele, ha olyat vennél, késõbb talán lesz kedved netrõl is tölteni. Persze ha visszatérünk az árakhoz, drágának tartod a játékokat és más megoldást keresel, annak nem itt a helye, szóval azt ne kérdezd.
HDMI kábel szerintem jó bármilyen, habár már 2-3k forint között mozog, szóval olcsón hozzájutsz.
-Bármilyen hdmi kábel jó hozzá
-Az átalakítás már jó eséllyel xboxon sem megy, ha olyan meghajtót fogsz ki.. 2008-03.xx boxok már az újjal vannak szerelve!
- Soul Calibur 4 már nem fog vinyó nélkül elindulni, gta4-hez ajánlott!
Most készülök konzolt vásárolni, de a PS3-ról már én is lemondtam. Túl drága, kevesebb játék van hozzá, és azok is drágábbak. És hát az "átalakítás" sem megy. Pedig szívem szerint azt venném, mert idõtállóbb technológiának tûnik, mint a xbox (erõsebb hardver, blue-ray, stb.).
De marad az XBOX360.
Csak az a kérdésem, hogy "vinyósat" vegyek, vagy elég az arcade pack - ha nem fontos a net?
Vannak-e olyan játékok, amiknek kell a vinyó?
Ja és még valami: csak a gyári HDMI kábel jó hozzá, vagy vehetek bármilyet?
Ebben kérném a segítségeteket.
Köszi.
Együtt vettük a gépet, de szerencsére az enyém azon kevés gépek közé tartozik aminél nem jöttek még elõ 1x sem a hibák, pontosabban volt hibám, de csak az olvasó fejjel, (bár az drágább hiba, mint a 3led, persze rövid távon).
De neki meg már egy jó párszor volt hibás a gépe, 3led, vissza esés, memória stb.
Szóval neki egyrészt tele van a t*ke az egész géppel, a másrészt nem 10 rongy lenne az ára a javításnak.
Nekem kimondottan, nincs semmi gondom a PS3-al, csak annyi hogy nem Kelet Európai emberkéknek, azon belül fizetésnek találták ki...
Me még a gép nem is sok, de hogy Warez az szinte Nuku rá, meg hogy, ha van is egy vagyon, maga a BlueRay DVD + az író, meghát a játékok nem 1-2k Forint, tehát nekem csak ezé nem jön be.
Ellenben az xbox meg szinte a mezei embernek is elérhetõ.
Ez Xbox-on sincs máshogy, bár mostanra már sokkal jobb lett a helyzet.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A kérdés az, hogy mibõl szeretnéd megszólaltatni a hangot, és az az eszköz milyen bemenettel rendelkezik?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
https://hotshu.wordpress.com/