XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
Samsung cw-29z306t SD tévén használom a boxot, nem vibrál, nem zavaró és sokkal szebb, mint a régi xbox, lcd-n tuti szebb lenne, de ezzel is jó egyelõre 😊 Videót vehetek fel ha akarod, de sdtv-t nem jó kamerázni, mert vibrál nagyon a videón.

Mondjuk régi xbox-ot nem értem, mert ha PAL-ra állítom akkor a színek furák és a képarányok rosszak, ha NTSC-re akkor meg minden jónak látszik, viszont az egész kép fakó.

http://topgearhungary.blogspot.com/

arty
a CRT tévék nem a bemenõ jel alapján nyomták a kimenõt: mindenképpen 100(ill 60hz bemenõ esetén talán 120?) Hz-en tették ki a képet

22Barna22: olvasd el a tévéd kézikönyvét, esetleg google a tipusszám alapján 😉

Forza.

22Barna22
ezt én értem, láttam is de vmi normálisabb méretü tv-re gondoltam. meg gondolom nem ilyen zöld xar lesz ha rákötöm 70cm-es sd-re :S

http://youtube.com/watch?v=L75fSZIYECs

nyugi szabad szemmel nem ilyen, de zavaró egy kicsit
arty
sajnos vszeg olyankor ????x???/50hz-en indulna, amit nem eszik a tévém 😞 csak 60hz vga-n.

rárakom a régi gépem winyoját, de azzal sem indul el jól. tehát a beállitások nem a winyon vannak 😞 megpróbálom kihuzni éjjelre, akkor a dátumot is és talán ezt a hülyeségét is elfelejti ... hátha ...

Forza.

tök mindegy, hogy tud-e, akkor is csak 60Hz-n fog menni, ha jól tudom

22Barna22
oppá bocsi

22Barna22
és azt tudjátok hogy tom megnézni h a tv-m tud-e 100hz-et? 😞

am mit értetek vibrálás alatt? nincs vmi ilyen video? xD

22Barna22
és azt tudjátok hogy tom megnézni h a tv-m tud-e 100hz-et? 😞

kipróbáltad, amit mondtam?

arty
sokkal szebb, mint az elõzõ konzolgenerácio, 100hz tévén a vibrálás sem lesz zavaro

de ha van egy LCD monitorod, lehet érdemesebb lenne arra kötni ...

Forza.

SD tv-n igazán a vibrálás tud zavarni, de az nagyon... amúgy nem lesz csúnya úgy se, csak nem olyan jó mint egy akármilyen lcd monitoron/tv-n
http://www.sg.hu/forumkepek/2008_07/mysad360setup8fi.jpg zolcsi linkelte be tegnap.

22Barna22
nem tud vki küldeni képet amin a box sima TV-n megy? :S emrt OLVASTAM FAQ-ban hogy nem lesz vmi jo a képe de kiváncsi vok mégis milyen lesz. Van 1 PS2-öm és azután azért gondolom sokkal szebb lesz de akk is kiváncsi vok :S

Tinman
Ok, kérdezd meg mert komolyan érdekel!

Zala... nem félek a DVD olvasó zajtól, mert amíg nem volt C2Duo gépen elõtte mindig zajban éltem, majd most feltekerem a hangot az 5.1-en és ennyi. 15 game van rá összesen ami érdekel!!!
+2 db majd ha kijönnek /GoW2, Fable 2/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html
úgy tudom, hogy memókarit, hdd-t lekell szedni a géprõl, és akkor valami kis felbontáson indul a gép, és akkor kipróbálhatod, hogy mit bír a tv-d. a mi tv-nk vga-n sajnos csak 1024*768-at tud:'(<#duhos2>

arty
merre laksz? haver pécs környéki, õ ott 56ezerért talált zsiruj premiumot 😊 majd megkérdem hol látta!

amugy nem félsz a dvd olvaso hangjátol? nem tulzás a 15 game egybõl? és ha nem jön be a gép? 😄

---

vki segitsen a vga gondomban plz!!! 😊

Forza.

Tinman
Köszönöm!

Ja-ja... megmondtam, hogy kell 15 box cím egyelõre, ezek beszerzése in progress :-) Nehogy már ne tudjak mibõl válogatni.

Megvehetném akár holnap is, de a "közelben" /50km/ csak MM-ban van, ott meg túlzóan drága... szvsz Pest lesz, talán konzolstúdió, csak személyesen kéne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Baz, már 4 legál box címem van, és egyet sem töltöttem le.

Apropó már megint láma vagyok :-/

Ebay rendelésnél egy power sellertõl, hogy lehet egyszerre 2 cuccot venni. Mert leütöm az egyiket és már mehetek is kasszához... vagy ezt külön kell nekem jeleznem felé? <#help>

arty
Tinman VÁSÁROL 😊 és sztem gépet is vesz 😊

Forza.

DöflingR
Haver is leszedett rengeteg játékot de aztán mégse vett box-ot <#idiota>

arty
abgx.net

warezosoknak van alapbol, de regioság jó szolgálatot tehet 😊
amugy rendesen felkészülsz vagy 3 honapnyi játékkal, mire meglesz a box 😄

Forza.

arty
vki help! uj box lcd-re kötve (vga) mode not supported

vki elmondaná gépbekapcs után miket nyomjak a kontrolleren vakon, h átálljon 1360x768ra? errõl nincs FAQ!!! 😄

örök hálám!

Forza.

dienesoft
Neeeeem, sajnos az elite mivel fekete színû, így a GPU forrasztások egy erõsebb játéknál (amikor melegedik a gép és a fekete szín "bentarcsaja meleget"), könnyebben felolvadhatnak és kifolyhat az xbox oldalán a cucc, mint a fából a gyanta! Ezért gondold át az Xbox vásárlását erõteljesen. :]

Seth
Közben rájöttem hogy nem ezt kérdezted, de már nem törlöm,mert esetleg másnak is hasznos lehet 😊

PSN ID.: Beegabor

Seth

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Köszi! <#worship>

Volt egy jó link, valami playnemtudom mi, ahol leírták szépen hogy melyik játék milyen régióval van megáldva, melyik regionfree, etc.

Nem tudja véletlenül valaki? Csak, hogy ne kérdezzek többet :-)

james69holden
Ausztrália is PAL régió, szal mehet a vétel

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Tinman
HELP!

Ausztrál Eternal Sonata jó áron lenne, elvinném, de félek gond lehet a NEM wrz képes Boxon vele. Ne aggódjak?

trogerzsiger
Én hasznát vettem a kijelzõ faqnak^^

arty
Nem. Igen. Igen. Nem. Nem. Igen. FAQ!!44. Nem. Nem. Nem. Nem. Igen. Nem.

---

amugymeg 2 percig fetrengtem a beirásodon, jol összefoglaltad az elmult 3 napot 😄DDD

Forza.

PoisonChihuahua
Ez mind nagyon sajnálatos, de akkor mi a fenének van FAQ? Ráadásul szerencsétlen arty is összedobott egy fasza kis kijelzõ FAQ-t akkor azt is hiába tette? Mi mindent megteszünk a kezdõ konzolosokért, de õk annyit nem tudnak megtenni, hogy elolvassák azt a rohadt FAQ-t amit ismétlem az Õ érdekükben állítottunk össze nagy gonddal! Nem csak dísznek van az kinnt, úgy látszik ideje váltani nagyobb betûméretre....
warass
Rátapintottál a lényegre! A lámák attól lammerek, h nem tudják mi az a FAQ<#hehe> Mert ha tudnák, elolvasnák, és nem tennének fel lammer kérdéseket, következésképp nem lennének lámák<#idiota>

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

22Barna22
ááá nem occsóak a játékok. 😞 olyan játékokat is be lehet általában szerezni amik nem 16 hanem 6-8ezer forintok? :S tehát még személyesen boltban általában megtalálom v azokat már csak rendelni tom netröl? :S

Semmi hûtés nélkül, azaz a gyári nélkül is olyan meleg, hogy ne fogd meg. Valamit megsül és RROD lesz, szóval gondolhatod milyen meleg.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

tomi890125
na csak vicc 😄 játéklista
ám már lehet bõvült ezt csak ugy találtam

The Only One!

tomi890125

The Only One!

tomi890125
õõ a gpu alapból hány fokos a boxban? semmi hûtésmodd meg egyéb nélkül csak ugy tisztán

The Only One!

22Barna22
kösz a válaszokat. létezik olyan lista ami magába foglalja szinte az összes eddig megjelent játékot boxra?

22Barna22
L O L

PoisonChihuahua
<#hehe><#wave>
Nagy a hajtás...Melóvan...<#vigyor3>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Scotty99
Azért unatkozhatsz rendesen <#vigyor2>

PS3 ID: ghost_hun

deep
Piros színü Hdd mentes Rrod-os elite pakkot árkád csomaggal flesselve hol lehet venni újba 40ezer forintért? <#taps><#nevetes1><#banplz><#nyes>
DanielT
Na ez szép gyûjtemény 😊
Ha 14-es Crt monitorra kötöm a 360-at akkor full hd minõségben tolhatom a játékokat? Vagy erre csak az Elite és a Premium képes,Arcade nem? A vezetékes zsojsztikk miben más a wireless zsojsztikktól? A HDD mire való,mert hd dvd-rõl és Bluerayrõl már hallottam,de ez új...Arcade csomaghoz nem adják? Azt hallottam hogy az új gépeket nem lehet flesselni (HDD-s gépek??)...Ha nem HDD-s gépet veszek és flesseltetem akkor vinni fogja az írott játékokat? Sok helyen írták hogy Rrod...Az is valami formátum? Flesselt hdd-s rrodos gépet lehet kapni valahol? Ha elite pakkot akarok venni és flesselni akarom akkor hdd nélkküli elit pakkot is lehet kapni? Fognak rajta futni az arcade pakkhoz beszerezhetõ játékok? És a legfontosabb: mivel sem a fehér sem a fekete nem áll közel a szívemhez...Piros színü Hdd mentes Rrod-os elite pakkot árkád csomaggal flesselve hol lehet venni újba 40ezer forintért?<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Na én megrendeltem.
Ezekszerint nem csak én akarok most venni boxot<#nevetes1><#buck>

Formula-1 fan