XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk régi xbox-ot nem értem, mert ha PAL-ra állítom akkor a színek furák és a képarányok rosszak, ha NTSC-re akkor meg minden jónak látszik, viszont az egész kép fakó.
http://topgearhungary.blogspot.com/
22Barna22: olvasd el a tévéd kézikönyvét, esetleg google a tipusszám alapján 😉
Forza.
rárakom a régi gépem winyoját, de azzal sem indul el jól. tehát a beállitások nem a winyon vannak 😞 megpróbálom kihuzni éjjelre, akkor a dátumot is és talán ezt a hülyeségét is elfelejti ... hátha ...
Forza.
am mit értetek vibrálás alatt? nincs vmi ilyen video? xD
de ha van egy LCD monitorod, lehet érdemesebb lenne arra kötni ...
Forza.
Zala... nem félek a DVD olvasó zajtól, mert amíg nem volt C2Duo gépen elõtte mindig zajban éltem, majd most feltekerem a hangot az 5.1-en és ennyi. 15 game van rá összesen ami érdekel!!!
+2 db majd ha kijönnek /GoW2, Fable 2/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
amugy nem félsz a dvd olvaso hangjátol? nem tulzás a 15 game egybõl? és ha nem jön be a gép? 😄
---
vki segitsen a vga gondomban plz!!! 😊
Forza.
Ja-ja... megmondtam, hogy kell 15 box cím egyelõre, ezek beszerzése in progress :-) Nehogy már ne tudjak mibõl válogatni.
Megvehetném akár holnap is, de a "közelben" /50km/ csak MM-ban van, ott meg túlzóan drága... szvsz Pest lesz, talán konzolstúdió, csak személyesen kéne.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Apropó már megint láma vagyok :-/
Ebay rendelésnél egy power sellertõl, hogy lehet egyszerre 2 cuccot venni. Mert leütöm az egyiket és már mehetek is kasszához... vagy ezt külön kell nekem jeleznem felé? <#help>#help>
warezosoknak van alapbol, de regioság jó szolgálatot tehet 😊
amugy rendesen felkészülsz vagy 3 honapnyi játékkal, mire meglesz a box 😄
Forza.
vki elmondaná gépbekapcs után miket nyomjak a kontrolleren vakon, h átálljon 1360x768ra? errõl nincs FAQ!!! 😄
örök hálám!
Forza.
PSN ID.: Beegabor
Volt egy jó link, valami playnemtudom mi, ahol leírták szépen hogy melyik játék milyen régióval van megáldva, melyik regionfree, etc.
Nem tudja véletlenül valaki? Csak, hogy ne kérdezzek többet :-)
Ausztrál Eternal Sonata jó áron lenne, elvinném, de félek gond lehet a NEM wrz képes Boxon vele. Ne aggódjak?
---
amugymeg 2 percig fetrengtem a beirásodon, jol összefoglaltad az elmult 3 napot 😄DDD
Forza.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
ám már lehet bõvült ezt csak ugy találtam
The Only One!
The Only One!
The Only One!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Formula-1 fan