XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha valakinek vanis az nem ad el ilyen ritkaságot 45-ér😄

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

Skynet
Esetleg valakinek egy megunt blueray mentes,rrodos hdd-s sárgaszínü ps3-a nincs véletlenül 45k-ért? Ha van egy 3210-est beszámítasz? Thx<#idiota>
dienesoft
Úgy ahogy van, egyetértek. Abból a pénzbõl, amennyibe most egy xbox360 játék kerül, lazán elmegyek belõle strandolni, vagy csak egyszerûen olyan pénzre költöm, ami sokkal hasznosabb, holmi "játék". Közlekedéshez, akár bármilyen más olyan dologhoz, ami sokkal fontosabb, mint valami virtuális világ vagy szereplõ, vagy amit épp ad a játék. A másik dolog, amiért "nem érzem magm tolvajnak", az a koromtól függ. Ugyan is nem vagyok keresõ ember, képtelen vagyok úgy "üzletelni" a semmibõl, hogy nekem abból eredeti játékom legyen (mondjuk több darab). Tehát akárhogy nézzük, továbbra is a warezolás a gyenge vagy gyengébb anyagi háttérnek köszönhetõ-nagyrészt. Ez van.

james69holden
Blu-ray és nem BluE-ray

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

trogerzsiger
De ha fel is törik a ps3 védelmét nem lesz egy pöttyet drága hozzá a bd?

arty
"Elõbb-utóbb mindent feltörnek"

PS3?

"Blue-Ray pedig semmit nem számít, mert pl.: anyádék nem"

De õk konzolt sem vennének. Aki viszont már hádézget, annak vonzó lehet a ps3 bd-s képessége késõbb + píártrutyi a szperkompjuteres erõrõl még ott van ám az agyakban, elég megnézni egy kevébé 'hozzáértõ' fórumon ... 😊

Forza.

avengir
Elõbb-utóbb mindent feltörnek 😉 Blue-Ray pedig semmit nem számít, mert pl.: anyádék nem fognak rá áttérni a dvdrõl, különösen ha megtudják, hogy kell még mellé új tv ill. a teljes dvd szetet újra kellene vásárolni/nem tudja kiírni a filmet.

https://hotshu.wordpress.com/

arty
Grebber: sztem hamarosan 50 körül lesz a premium. Mondjuk õszre talán ...

Fido4life: látod... anyagias világban élünk, ami 'sokba' kerül, azt jobban megbecsüljük. Persze, ha kõgazdag vagy, akkor egyre kevésbé lesz bármi is, ami értéket jelentene.

deep: nem tudhatjuk. sztem ha itt mindenki legálban nyomná, akkor sem tudnánk annyi lemezt venni, h MS-nek 'megérje'. Max. kevesebb játékkal játszanánk többet, még olcsóbb lenne a csere-bere, de a megjelenéskori összeladás sztem nem nõne eléggé (hiszen sokxorosára kellene nõnie, nem pedig csak +20-50%-ot). csekk ps3... a sony talán tapsolva nyomja a rendezvényeit, h mekkora üzlet neki magyarország? könyörgöm, még az EU-t is leszarja mindkét konzolgyártó, nemhogy minket 😞

Amugymeg meglátjuk jövõre. A mostani állás szerint addigra a warezos boxok kisebbségbe kerülnek, szvsz az ujat nem fogják már feltörni. Ps3 helyzet lesz, csak mig az lemegy 80ezerre, itt az árkád pakk már 40 alat is meglehet (ha el nem tünik...), tehát nem kétséges melyik lesz a 'magyar' konzol - bár a bluray hype is bekavarhat, ha nem jönnek a teszkós lejátszók.

Plusz adalék, h elviselhetetlen hangja van a box dvd olvasojának 😞 A 4x olvasásra lassitott samsungommal eddig burokban éltem, fel sem fogtam mirõl is megy a rinyálás a leáldozott topikban. Ill. tudtam, csak nem gondoltam volna h 'ennyire' zavaró 😞 Moddolt konzollal az ember megköti a kompromisszumot, nade, h tisztán nyomod, drága pénzért és mégis ILYET kelljen elviselni ?? 😞

Forza.

deep
"fõleg hogy egy olyan cégtõl "lopok" akinek magyarország annyit se jelent hogy szerepet kapjon a live régió listában."

Na a magadfajták miatt sem vezették még be... Érezd csak magadat nyugodtan bûnözõnek.
Fido4life
Válasz erre és a #44865-re

Egyáltalán nem a becsben tartásról van szó, egyértelmû hogy amit zsír újan veszek azt úgy örzöm mint az aranyat, tísztgatva, nem dobálgatva a dvd-t. Az se igaz hogy a másolt lemezt wc papírnak használom, lehet hogy egyesek frizibinek használják az egyszer végigvitt játékot de ez rám nem igaz. A lényeg az hogy 10+ ezer forintból ellehet menni bulizni, 1 hét kaját venni, és fõleg úgy hogy diákként ritkán kerûl ennyi pénz a kezedbe, és megvan a lehetõség arra hogy ennek a pénznek a töredékéért majdnem ugyanúgy szórakozzak, hát inkább megragadom ezt a lehetõséget, úgy hogy utána a szociális életmódomra is tudjak költeni. És ennek a lehetõségnek a kihasználása miatt szerintem nem érezhetem magam tolvajnak, bûnözõnek fõleg hogy egy olyan cégtõl "lopok" akinek magyarország annyit se jelent hogy szerepet kapjon a live régió listában.

Alwares
Nem nagyon lesz olcsóbb. Az MS így is áron alul adja a gépeket.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

grebber
Sac/kb-ra mennyibe fog majd kerülni az új 65nm-es xbox360 prémium?
Mert ugye olcsobbnak kéne lennie mint a mostani premium.

Next PC upgrade: 2022

Thx...ez azért elég ótvar 1 megoldás....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

arty
1.) sztereobol kötöd be, ál-5.1 lesz a füleden
2.) optikai bemenetet fogadó dd5.1 dekoderbõl(ált. csak erõsitõ...) vezeted ki a 3 sztereo kimenetet

Forza.

Vmi 5let hogy kössek boxra fejhallgatót jól? Ha sima 1dugós fejhallgató lenne mégmég oké lenne a dolog...De USB-s fejhalg ugyebár kilõve...a másik 5.1-es fejhalg meg 3 jack dugós (Front rear center)...5let?😊

tomi890125
#45037?
vagy hülyeséget kérdeztem? 😄 még sosem liveoztam szal nem vagyok tisztában a dolgokkal

The Only One!

Alwares
Egyébként nagy kár és baromság, hogy nem natív HD felbontásra gyártják a HDTV-ket... Mennyivel jobb lenne 1280*720-as TV-ket bámulni. Tõk jó lenne. Vagy mi lesz majd, 5 év múlva kiadják a natívos HDTV-ket és akkor az lesz majd a menõ amit el lehet adni? :S

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

arty
fullhd tévé esetén talán a ... fullhd tévé esetén HDMI, mese nincs !!!!

hdreadyhhez, ahol a felbontás 1360x768 vagy kisebb (plazma 1024x768) inkább 720p-t

amugymeg kijelzõ-faq banner alatt

Forza.

Örm
Hello!
Sima komponens kábellel melyik felbontást érdemes használni a 720p-st, vagy a 1080-ast?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

arty
jah és amire nekem a minap szükségem lett volna:

felbontás váltás / felbontásváltás / vakon <- keresõ miatt!

Ha elsõ bekapcsolás után nem ad kepet az LCD-TV (1280x1024ben van) a box:
jobbra jobbra jobbra jobbra jobbra jobbra jobbra
A - console settings
A - display
A - resolution
fel fel fel fel fel fel fel 640x480ra allunk
A - 640x480-on
fel - atallunk a YES, elfogadom-ra
A - YES-en

(A - az 'A' gomb, jobbra/fel - a digit pad)

Forza.

arty
hát emberek, ma láttam mit tud az xbox ... illetve tudna, ha a megjelenítõpiac nem a korcs lcd/plazma szutykokat nyomná ...

nos, kényszerbõl egy analog crt monitorra kötöttem a boxot, mivel az lcdtvm nem eszi az xbox alapfelbontását (1280x1024) és nem adott képet... gyanusan szép volt a kép, namondom akkor az 5mp-nél (amig atallitottam a dashboardot 1360x768ra) kicsit töltsünk el a cuccal többet ... nyomtam a boxot 1280x720-ba (játékok nativ felbontása ugye), monitoron a függõlegesen nyujtott képet összenyomtam, széleket kicsit tulhuztam, h képarányhelyes legyen és inkább két oldalt kiment a kép a monitorról - igy kisebb a fekete csik alul felül a 17"-esen.

hádébb volt a hádénél a kép, olyan mélysége volt, olyan részletek, olyan szinek ... huhh, ilyet még nem láttam 😮 forza2 és gow ment próbából, a 60frame/sec elképesztõ folyamatos kép érzetét keltette (forza), a gow 30frame/sec-e pedig 60frame/sec-nek érzõdött. az utobbi években lcdn láttam csak játékokat... nos, a krizist agyonba**** a látvány, amit a CRT-n kaptam a gow-tól 😮 nem hiszem el, komolyan letaglozo volt, évek óta nem ütött meg igy grafó

csak az a kurva 60hz ne lenne 😞 nem tünt zavaronak, de 10-15 perc játék után (naja, ottragadtam 😄 ) már éreztem, h miért is nem ilyen monitort bámulok ... megfájdult a szemem.

pedig...

namajd talán az OLED (áhh, azzal más gond lesz és szép lassan el sem hisszük majd h a CRT techno mindent aláz... 20 év mulva pedig készülékek hijján már bizonyitani sem tudjuk a köv. generácionak)

Forza.

tomi890125
köszi a álaszt! gondoltam erre a verzióra is csak nem voltam benne biztos van e ilyen 😄
amugy azért hogy feltöltöm az autom meg letöltöm a gépre kell live elõfizetés? vagy elég ha van profilom?

The Only One!

kösz!
rambuu
Ilyet nem tudsz Boxon, webezni!
Tudtommal...
Max ha fel telepítesz rá, Windows Media Edition-t vagy Linuxot.

rambuu
Különben csak, hogy válaszoljak azért erre is, én próbáltam az integrált SP3-as WindowsXP4ever-t, de nekem nagyon sz*r volt...
Össze vissza ismerte fel a driverokat, én mondom neked, tapasztalatból, me már egy pár ilyen buherált XP-t használtam, ne HASZNÁL!
Csak a síma XP SP2 v. 3-al.

DöflingR
Lol, így internetezni ott a számítógép.. Ilyenek,hogy myvip ne akarj a boxon, mért is lehetne? A gold elõfizetésért fizetni kell, a silver az ingyenes.

DöflingR
hm..

Hali lenne egy olyan kérdésem hogy az Xbox 360 liv az hogy müködik? fizeni kell érte pl:a böngészésért vagy a myvip hasolok megnézéséért? vagy csak ráteszem a nete és müködik is? elõre is köszi!
Örm
Légyszi töröljétek mert nem ide szántam!

Örm
Hello!
A WindowsXP4ever-t próbálta már valaki? Nekem az lenne a gondom, hogy a laptopomat Vista támogatással gyártják csak. A XP telepítõk nagy része nem lát benne HDD-t (a Daytonát sem tudtam feltenni). Most XP-van rajta, de azt a telepítõt nem találom amiben benne volt a HDD driver. Szerintetek ez felmenni a SATA HDD-re?

Minstrel
live-on keresztül feltudod tölteni és itt megtalálod ha bejelentkezel a profiloddal

http://topgearhungary.blogspot.com/

tomi890125
õõ forza 2bõl hogy szeditek ki a kocsiról készült képeket? mármint a pcre a box hdd-rõl? 😊

The Only One!

22Barna22
de amikor PS2-n játszottam és megkérdezte játék elött hogy 60hz vagy 50hz legyen és 60-at nyomtam nem volt baja. nem tudom RGB kábelnek van e hozzá köze. mert az van. mmint kábel <#vigyor2>

Én speciel a FAQ-t nem értem (mármegin egy formátum????),de van akinek a = jel nem tiszta...<#idiota>

DöflingR
Nemtudom hogy az emberek melyik szót nem értik.. a warez-t? a ban-t? Vagy ennyire vakok és nem látják?

tomi890125
amugy meg ban 😄

The Only One!

tomi890125
gyühet a pm csak meglesem 😛

The Only One!

ha kell privát üzi

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

találtam egy jó lapot ahol van egy csomó x-box360 játék

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

arty
nem, 5.1 hang csak optikán/hdmi-n jön ki, USB-n nem

Forza.

No akkó egy komoly kérdés😊
Usb-s 5.1-es fülhallgatót lekezeli a box? Vagyis jönne azon át hang?

Semeddig nem tartott googleval megtalálni a tvdet: http://www.orionelec.com.cn/pro_show.asp?bid=50

Ez mezei 50Hz-es tv. RTLKlub-Tv2 párosra tökéletes <#pias>
Minstrel
tényleg nem sok minden van róla, írj az Orion-nak egy emailt, hátha tudnak küldeni infót.

http://topgearhungary.blogspot.com/

22Barna22
hát egyszerûen nem találok a tv-mhez vmi leirást ami megmondja tud-e 100hz-t <#szomoru1> tudom h lámaság de vki nem segitene kideriteni? T2150 STX silver flat -> ez van a hátulján

22Barna22
<#idiota><#vigyor3><#buck>

22Barna22
az odavan irva? xD

csak poénból mutattam azt a képet😄

arty
... és gondolom szögesdrót akadályozza, h megnézd a hátulján a tipust ...

Forza.

arty
ma este végre tudtam foglalkozni a két boxommal
régiben hûtésmod idegelte a füleimet, dvd drive hangtalan (samsung 4x)
uj árkád szinte hangtalan, dvd drive letépi a fejem 😞 (benq 12x)

holott a párom is fõleg azért ment bele a cserébe, h halkuljon a gép (nappali ugye...)

... és akkor ne moddoljam át 5x/8x-re a gépet ... thx MS 😞

... és ha moddolom, mi lesz a visszatartó erõ, h végre ne warezoljak? 😞

Forza.

22Barna22
az a baj h fogalmam sincs milyen tv-m van xD nem mostani és én ugy kaptam mikor lett uj tv a nappaliba.