XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dienesoft
Én meg pont a szöges ellentétével értek egyet. :] De abban már kár belemenni, hogy kinek mennyi pénze van.

Scotty99
rooney8: Nem rosszmájúságból, de akkor ez most téged feljogosít arra, hogy lopd a játékot? Mert ha igen, akkor én gyorsan "beszerzek" egy BMW-t, mert nem engedhetem meg magamnak. Én azt nem értem, hogy te mit nem értesz?

Egyébként elég hülyeség játékot 15-16 ezerért venni. Nem 576-ban kell játékot venni. Rengeteg üzlet van, ahol a játékok újonnan 12-13k, máshol vannak már régebbiek 5-6 ezerért is. De van külföldi rendelés is, ahol akciók vannak, pl. Game-en most egy Assassins Creed CE 6 ezer forint, igaz, PS3-ra, de boxra is vannak akciók.

"pénzt kiadni egy játékért nem anyagi, hanem elvi kérdés"
Ezzel teljesen egyetértek, visszabb kifejtettem, miért.

PS3 ID: ghost_hun

DöflingR
"játékért nem anyagi, hanem elvi kérdés" Ott a pont 😊

PoisonChihuahua
Nem kellene ebbe megint belemenni, mert már volt róla szó, hogy eleve pénzt kiadni egy játékért nem anyagi, hanem elvi kérdés. Egy Matchbox-autóban is van aki gyermekjátékot, van aki pedig gyûjteményt lát, tudod ezért van az, hogy vannak olyanok akiknek megér ennyit "egy korong meg egy darab papír, tokkal együtt".....
tomi890125
ehhh 😄 nálam még nem volt ilyen de tesztelem majd hátha lesz ilyan bug nekem is 😛

The Only One!

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

bexinho
ez igaz, de vannak olyan játékok, amikhez boltban, tehát nm használtan hozzájuthatsz 7-8-10 ezerért. Az meg sztem nem olyan rossz ár. Nekem 6 játékom van, abból 5öt vettem 16ért. Persze én úgy is veszek, hogy elõre meggondolom, hogy használni fogom e mondjuk fél-1 év múlva. Sztem Fifa az alap, CoD4 Liveon alap, GTa4, nem részletezem, GoW is ugyanaz, egyedül az assassin's creed amit "csak" single-ben lehet tolni. De az viszont felemelõen jó 😊 Így hogy kivan teljesen pörgetve, sztem eladom isminek 14ért. Jól jár vele,mert olyan mintha új lenne. Egyedül a boxban volt, na meg a tokban😄 Nem szoktam "kintfelejteni" porosodni meg ilyesmik.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

rooney8
Ez csak mégjobban ront a helyzeten :/ Veszek 3 játékot és visszajön a box ára...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

dienesoft
Újonnan megjelent játék 16-nál kezdõdik.

rooney8
Nekem még nincs xboxom, de nagyon szeretnék én is egyet, de én még nem dolgozok, a szüleim meg nem nagyon engedhetik meg maguknak, hogy 50ért vegyenek nekem x360-at. De ha kapnék is, akkor se vennék eredeti játékokat, mert nem lenne rá pénzünk (10ezer egy újonan megjelent játék). Ha pénzesek lennénk akkor kit érdekel, megveszem azt csõ (Habár nem értem miért kell 10ezerért adni egy korongot meg egy darab papirt tokkal együtt. És kb. használom egy hónapig aztán kész, ott porosodik a polcon. Tudom lehet cserélni, meg olcsóbban hozzájutni meg ...stb. de ezt akkor sem értem).
De nem akarok többet warezról írni, csak leírtam az én véleményemet.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tomi890125
na egy régebbi futamot megnyertem és kaptam egy pöpec ami kicsi motor tuning után elég jól süvít

The Only One!

dienesoft
Igen, ebay-en ki lehet fogni jó dolgokat :]...5800 forintért rendeltem egy új vezeték nélküli kotrollert (azért ilyen olcsó mert egyszer ki lett nyitva, amúgy gyári). Mondjuk dobálták az árakat a végén rendesen... :]

Csak nem errõl van itt szó? http://www.addel.hu/template/temp1/products.php?storeid=2228&productid=354076

Ja, és nagyok a képek😊
Halo 3 shotokat nemtud valaki csinálni? 😄

Formula-1 fan

Alwares
Én most vettem ebayen egy 1 hónaposat mert sürgõs volt. 700 forint volt 😄
De hamarosan veszek egy éveset és akkor kira lesz minden 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DöflingR
Jaja.. nekem is lassan lejár a gold

tomi890125
kár hogy a silveres nem tudja tolni online :S 😊

The Only One!

tomi890125
hát már nagyon gondolkodom egy live elõfizetésen!! 😄

The Only One!

Alwares
Huh tényleg most jut eszembe, szombaton forza bajnokság van Ferrari F430-asokkal. Jujj nehéz, de jó lesz 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Ha van még valami olyan kérdés, amit fontosnak találtok, hogy bekerüljön a faq-ba, nyugodtan szóljatok, és berakom. vagy ha bármilyen egyéb hibát találtok, szóljatok, és azonnal kijavítom!

tomi890125
mindenkinek silver van na 😊

The Only One!

tomi890125
hát de én is ezt mondtam elején 😄 hogy mindenkinek free van
mondjuk azt elfelejtettem hozzátenni hogy kivéve aki elõfizet goldra

The Only One!

DöflingR
Na ugye hogy megtaláltad 😊

tomi890125
jaja volt tempó a pályán 😄 biciklivel gyorsabban körbementem volna 😄

The Only One!

arty
iszonyat jo! de ennek a pályának a variácioit gyûlölöm, van amikor fél percig szerpentin és lehet menni 40-el 😄

(na, ezeket dobáld screenshotok topikba 😄 )

Forza.

tomi890125
"Van kétféle elõfizetés: Silver és Gold. A Silverrel csak letölteni lehet, és a demok egy héttel késõbb válnak elérhetõvé. Ez ingyenes.
Az interneted játékhoz GOLD elõfizetés szükséges, amivel a demok azonnal letölthetõk."

The Only One!

DöflingR
"de logikus hogy ha free a silver akkor miért ne lenne mindenkinek az"

Olvass faq-t!

tomi890125

The Only One!

tomi890125
talán mert eleve ingyenes? amugy foggalmam nincs hogy mûködik ez szal
de logikus hogy ha free a silver akkor miért ne lenne mindenkinek az? vagy ez mi alapján sorolódik?

The Only One!

DöflingR
Mért lenne az mindenkinek?

tomi890125
silverem van de mindenkinek az van nem? mert az amugy is free
nem nagyon értem :S

The Only One!

PoisonChihuahua
Marketplace fül > Account Management > Membership alatt tudod megnézni, hogy jelenleg milyen tagságod van.
Most kajakra ez az egyetlen módja annak hogy veszek egy fejhallgatót és minden egyéb szar nélkül ráköthessem boxra (Sharkoon Xtatic 5.1 / http://www.hoc.hu/index.php?p=articles&cid=&y=269&z=6) vagy valaki tud emberi áron értelmes 5.1-es fejest amit csakúgy (mint ezt) rálehet csapatni?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

tomi890125
fotomod nélkül is bejövõs 😄 nnah estére csinálok majd pár shotot 😊

The Only One!

arty
szinesebbet és rendes mezõnnyel a háttérben 😊 szal több élet jöhet a képekre... de nekem amugy tetszik, fotomodban nagyon szép a játék 😊

Forza.

tomi890125
amúgy jó képek? jöhet még? 😊

The Only One!

tomi890125
rakok is majd 😄 amugy ez a forza 2 nagyon jó játék! aki eddig nem játszott vele nem tudta mit hagy ki 😊
gold vagy silver? hmmm hát gold biztos nem mert nem fizettem még soha liveért szerintem silver az amugy is ingyenes 😄

The Only One!

No akkor valaki adjon linket,5letet hogy 5.1-es fejhallgatót 3 jack dugajjal hogy hozzak össze xbox-al amibõl pl 2 rca jön ki..😊
5let vmi átalakítóra? Nem,nem szándékozok 5000-10000 forintnál többet kiadni ezért..😊

Scotty99
"A másik dolog, amiért "nem érzem magm tolvajnak", az a koromtól függ. Ugyan is nem vagyok keresõ ember, képtelen vagyok úgy "üzletelni" a semmibõl, hogy nekem abból eredeti játékom legyen"

Ez azért így nem teljesen igaz. Attól, hogy nincs munkahelyed, még nem megengedett "lopni". Az utcán is rengeteg ember van, akinek nincs munkahelye, ezáltal pénze és ellopja a dolgokat. De ezt a törvény bünteti. LEgyél bármilyen helyzetben, lopni bûn. Persze megértem a helyzeted, hogy nem ez a legfontosabb dolog, de a kor az nem kifogás. Attól, hogy valaki pl. 14 éves még nem lophat el egy autót, mert nincs pénze megvenni.

Én személyszerint örülök, hogy a Microsoft kihozza az új meghajtóval szerelt boxokat, amiket nem lehet flashelni (még). Az a baj, hogy sokan büszkék arra, hogy warezolnak. Büszkék arra, hogy letöltik és leszarozzák a játékokat. Persze, úgy a legkönnyebb valamit ócskának nevezni, ha az ember szinte ingyen jut hozzá, nulla megdolgozással. Ezért tudja a játékos általában többre becsülni az eredti terméket, mert megdolgozott érte. Látja, hogy mire költötte a pénzét, és látja, hogy pénzt költött rá. Szerintem nagyon sok ember nem az anyagi háttér miatt warezol, hanem egyszerûen elvbõl, hogy "nehogymár megvegyem, mikor ungyen is megvan" alapon.

(Ezt nem az itteni személyekre értem, hanem úgy általánosságban, akinek nem inge...)

PS3 ID: ghost_hun

kisfigi
hy all
Azt elmondaná nekem valaki, hogy itt mo-n hogy lehet mikrofos pontokhoz jutni?😊 Mert amit boltból lehet venni azok mind USA-sok és liveon pedig csak külföldi hitelkártyával lehet fizetni azmeg igye nincs. Akkor mégis hogy?
thx

Destiny. The design is clearly ancient.

thx😊

james69holden
a játék felrakja a honlapjára a mentett képeket az illetõ profilja alá
onnan meg már nem nehéz leszedni

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Hogya jó q életbe rakod a mentett képeket pc-re?😊

arty
ok, értem én h csak továbbgondoltad egy másik irányba (is) 😊 (csak nekem nincs semmiféle mentségem arra amit csinálok, szal ahoz nemtok hozzászolni...)

tomi890125: bármennyi képet elviselnék - nyomasd 😊 ill. rakhatnál ki párat a 'screenshotok játékokból' topikba is, ugyis csak tulnyomorészt pécések vannak. (amugy silvered van vagy gold?)

Forza.

tomi890125
a tetején van police felirat is azt is feltöltöttem de utánna tudtam meg hogy csak 5 képet tárol el a forza oldal :S mind1 😄
azt chevrolet corvettet valahol láttam egy képet ugyanilyen rendõrség felirattal azért csináltam ilyenre 😛 😄

The Only One!

tomi890125

The Only One!

tomi890125

The Only One!

tomi890125
na sikerült a forzából a képeket kimenteni mindjárt feltolom valahova 😄

The Only One!

Fido4life

arty
feltörve = megy rajta a másolat, így értettem. de lovagolhatunk szavakon is ha gondolod 😉

másrészt x360-on is van linux, ugyanis a ps3-hoz hasonloan korábban már ez is megvolt oldva. azota persze változott a világ, ps3 és x360 exploitok is kijavitásra kerültek + x360 drive immár flashelhetetlen, tehát egyik gépen sem lehetésges jelenleg másolt játékot futtatni, de immár linuxot se nagyon (ps3-on persze megy 'hivatalos' linux, de ez most nem téma)

dienesoft: de nem ez volt a téma, hanem h mit becsülsz meg jobban: egy százforintos másolt játékot vagy egy drága pénzen megvett játékot

trogerzsiger: az is megoldódna késõbb, de mind1 is mert ez ugyis csak elmélet 😊 arra céloztam, h nem a warez (sztem!!!) az elsõdleges oka, h nincs lájvunk, hanem h iszonyat pici piac vagyunk 😞

Forza.

avengir
Most akkor vissza kontrázok, hogy X360? az sincs még feltörve, csak az olvasót szokták át flashelni. A PS3om már legalább annyira fel van törve szoftveresen, hogy 3 egész sort át tudnak írni a menüjébe. Linux powa rullz.... Nézd a BD kurva drága és nem igazán sikerült meggyõzni az embereket arról, hogy váltsanak és vegyék meg újra BD a filmeket amiket már 1x megvettek dvdn, továbbá amíg a legolcsóbb eredeti dvd film 200 HUF-os árával áll szembe a Blu 6000 HUF-os ára, addig nem nagyon fogják vinni.

https://hotshu.wordpress.com/