XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként elég hülyeség játékot 15-16 ezerért venni. Nem 576-ban kell játékot venni. Rengeteg üzlet van, ahol a játékok újonnan 12-13k, máshol vannak már régebbiek 5-6 ezerért is. De van külföldi rendelés is, ahol akciók vannak, pl. Game-en most egy Assassins Creed CE 6 ezer forint, igaz, PS3-ra, de boxra is vannak akciók.
"pénzt kiadni egy játékért nem anyagi, hanem elvi kérdés"
Ezzel teljesen egyetértek, visszabb kifejtettem, miért.
PS3 ID: ghost_hun
The Only One!
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De nem akarok többet warezról írni, csak leírtam az én véleményemet.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

The Only One!
Ja, és nagyok a képek😊
Halo 3 shotokat nemtud valaki csinálni? 😄
Formula-1 fan
De hamarosan veszek egy éveset és akkor kira lesz minden 😊
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
mondjuk azt elfelejtettem hozzátenni hogy kivéve aki elõfizet goldra
The Only One!
(na, ezeket dobáld screenshotok topikba 😄 )
Forza.
Az interneted játékhoz GOLD elõfizetés szükséges, amivel a demok azonnal letölthetõk."
The Only One!
de logikus hogy ha free a silver akkor miért ne lenne mindenkinek az? vagy ez mi alapján sorolódik?
The Only One!
nem nagyon értem :S
The Only One!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Forza.
gold vagy silver? hmmm hát gold biztos nem mert nem fizettem még soha liveért szerintem silver az amugy is ingyenes 😄
The Only One!
5let vmi átalakítóra? Nem,nem szándékozok 5000-10000 forintnál többet kiadni ezért..😊
Ez azért így nem teljesen igaz. Attól, hogy nincs munkahelyed, még nem megengedett "lopni". Az utcán is rengeteg ember van, akinek nincs munkahelye, ezáltal pénze és ellopja a dolgokat. De ezt a törvény bünteti. LEgyél bármilyen helyzetben, lopni bûn. Persze megértem a helyzeted, hogy nem ez a legfontosabb dolog, de a kor az nem kifogás. Attól, hogy valaki pl. 14 éves még nem lophat el egy autót, mert nincs pénze megvenni.
Én személyszerint örülök, hogy a Microsoft kihozza az új meghajtóval szerelt boxokat, amiket nem lehet flashelni (még). Az a baj, hogy sokan büszkék arra, hogy warezolnak. Büszkék arra, hogy letöltik és leszarozzák a játékokat. Persze, úgy a legkönnyebb valamit ócskának nevezni, ha az ember szinte ingyen jut hozzá, nulla megdolgozással. Ezért tudja a játékos általában többre becsülni az eredti terméket, mert megdolgozott érte. Látja, hogy mire költötte a pénzét, és látja, hogy pénzt költött rá. Szerintem nagyon sok ember nem az anyagi háttér miatt warezol, hanem egyszerûen elvbõl, hogy "nehogymár megvegyem, mikor ungyen is megvan" alapon.
(Ezt nem az itteni személyekre értem, hanem úgy általánosságban, akinek nem inge...)
PS3 ID: ghost_hun
Azt elmondaná nekem valaki, hogy itt mo-n hogy lehet mikrofos pontokhoz jutni?😊 Mert amit boltból lehet venni azok mind USA-sok és liveon pedig csak külföldi hitelkártyával lehet fizetni azmeg igye nincs. Akkor mégis hogy?
thx
Destiny. The design is clearly ancient.
onnan meg már nem nehéz leszedni
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
tomi890125: bármennyi képet elviselnék - nyomasd 😊 ill. rakhatnál ki párat a 'screenshotok játékokból' topikba is, ugyis csak tulnyomorészt pécések vannak. (amugy silvered van vagy gold?)
Forza.
azt chevrolet corvettet valahol láttam egy képet ugyanilyen rendõrség felirattal azért csináltam ilyenre 😛 😄
The Only One!
másrészt x360-on is van linux, ugyanis a ps3-hoz hasonloan korábban már ez is megvolt oldva. azota persze változott a világ, ps3 és x360 exploitok is kijavitásra kerültek + x360 drive immár flashelhetetlen, tehát egyik gépen sem lehetésges jelenleg másolt játékot futtatni, de immár linuxot se nagyon (ps3-on persze megy 'hivatalos' linux, de ez most nem téma)
dienesoft: de nem ez volt a téma, hanem h mit becsülsz meg jobban: egy százforintos másolt játékot vagy egy drága pénzen megvett játékot
trogerzsiger: az is megoldódna késõbb, de mind1 is mert ez ugyis csak elmélet 😊 arra céloztam, h nem a warez (sztem!!!) az elsõdleges oka, h nincs lájvunk, hanem h iszonyat pici piac vagyunk 😞
Forza.
https://hotshu.wordpress.com/