XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FZolee: Köszönöm, Eltudom dönteni, hogy hova írjak. Nincs kinnt sehol, hogy nem írhatok ide. Köszönöm.
arty: Ez talált 😊 Jó lenne, ha megkapnánk az opciót. Kíváncsi vagyok mi lesz a Sony nagy bejelentése, mert ha nem villant valamit, akkor nagy bajban lesz...
És mielõtt megint elküldene valaki a PS3 topicba, el tudom dönteni hol írok. Nem fanboykodom és Istencsászár gondolom értette miért írtam ezt pont neki...ugye? 😊
PS3 ID: ghost_hun
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
16:10 képarány, 1440x900-as felbontás...<#vigyor0>#vigyor0>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
box live id: itharius
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
(uj gép: 175W szerepeljen a dobozon)
Forza.
bocsi, nem hagyhattam ki 😉
---
winyoval az a gond, h a fat32 miatt 4 gigásnál nagyob fájlokat nem tudsz rámásolni 😞 tehát a OSX filerendszerére kell formázni, ami a HFS. vannak rá programok, akár windowsra is...
---
kakaóskalács: nézted a MEDIA részen és pl az mp3-akat nem látod rajta? elvileg egyébként mennie kell 😊
Forza.
sajnos engem is elkapott a red ring of death nemrég, és regeltem is magam az xbox szervízbe, és küldtek egy visszaigazolást h oké, meg küldtek egy UPS levelet is (gondolom õk a szállítók)
Aki volt már hasonló helyzetben az meg tudja mondani h vagy e még valami teednõm? vagy megkaptam a leveleket és ennyi, majd jönnek valamikor.. ?
box live id: itharius
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://topgearhungary.blogspot.com/
(Bocsi, ezt nem hagyhattam ki)
PS3 ID: ghost_hun
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Marc Whitten friss blogbejegyzése szerint a Microsoft az elmúlt 2 és fél év tapasztalatai, visszajelzései alapján újragondolta az egész LIVE élményvilágot, azaz alapvetõen változik majd meg a megszokott dashboardunk és a benne található funkciók.
Néhány bevezetendõ újdonság:
* Játék HDD-rõl. Lehetõvé válik, hogy felmásoljuk DVD-rõl a játékokat a HDD-re, melyek így gyorsabb betöltést eredményeznek, arról nem is beszélve, hogy kímélik a meghajtót.
* Az Xbox LIVE Marketplace elérése a webrõl. Azaz egy böngészõbõl - bárhonnan - kiválaszthatjuk a kívánt filmet, játékot, kiegészítõt.
* Xbox Guide, az új dashboard. Mely természetesen tartalmazza a jelenlegi blade interface-t is, azaz a jól megszokot funkciók továbbra is elérhetõk maradnak.
* LIVE Party. Közös játék (akár több is egymás után), mozizás akár egyszerre nyolcadmagaddal.
* Xbox LIVE Primetime. Ezen új játékkategória esetén a megszokott achievementeken és listákon kívül valós díjakat is szerezhetsz.
* Avatar. Gamertag -> Gamercard -> Avatar. Még inkább személyre szabhatóbb mint eddig. Már persze, ha eddigit egyáltalán lehetett...
* Új megjelenítési módok. 16:10-es felbontás VGA és HDMI esetén, továbbá 1440x900-as és 1680x1050-as felbontások (4:3).
Ennyit árult el nekünk Marc Whitten elõre, a konkrétumokkal az õsz és a tél folyamán találkozhatunk majd.
Na lehet ezért lesz 60 gigás merevlemez...
Ja, és két videó:
egyik
másik
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Amúgy a játékokat is kintrõl rendelem, azon is lehet 5-6 eft-t nyerni/db. Ps-nél ugye mindegy, box meg marad itthonról.
Pl. Spiderman trilogy 8500 ft volt (nem rég jöt meg), itthon ugyan ez 26 ropi.
Egyszerûen nem értem mi a faszért kerül itthon egy film 9eft-ba, mikor kint 9 font. Miért kerül rá 300% nyereség?? Szóval kintrõl egyáltalán nem nagy befektetés filmet rendelni, olcsóbb mint ithhon egy dvd.
Itt csak annyiban van feszültség hogy a nagy Sony Ps ma nem tündököl fényesen, és a tendencia az nem akar javulni, az MS Xbox árnyékába szorult, ezért is kár ajnározni a cuccot... persze neked tökéeltes mert az exluzív címek neked azok a gémek melyeket kedveled és amiért te PS3on jétszol többet, meg te Bluréj fogyasztó vagy igy teljesen triviális hogy a PS3at használod, bár ennek nemsok köze van a géminghez és kevés emberke használja erre a PS3at, mert a filmek drágák és inkább játékokra költi a pénzt mintsem egy filmre, amit DVDn 2ezerért megtud venni, ami persze nem HD feeling de nemhal bele😊
Bocs, hogy tanultam és tisztességes a fizum.
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Hogy minden kérdésre válaszoljak (bár tudom senkit nem érdekel).
X-em megjelenés napjától van ps3 meg egy éve. Mivel tisztességesen dolgozom és még az adót is rendesen fizetem állam bácsi felé, igen van pénz a 2 gép fenntartására és havonta igen sokat költök rájuk, ez a hobbim (elnézést kérek).<#wow3>#wow3>
Igen képzeld el nézek bd filmeket méghozzá 1080p-ben (sajnos az lcd-m is full hd és 46-os). Szándékosan azért lett a második konzol ps, hogy ne kelljen már még egy polcot elfoglalnia a bd lejátszónak.
Jelenleg 14 db bd filmem van.
Mindegy, ugye akinek csak az egyik van az mindig is fikázni fogja a másikat.Én csak azért írtam a kommentemet, hogy nem kéne leírni a ps-t.
Részemrõl is vége. Megyek dobolni.
★ 汤姆 李
Steam: greyfox
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Formula-1 fan
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
http://topgearhungary.blogspot.com/
Mert tegnap pendrive-ról nézgelõdtem filmet és gondoltam ha lekezelné a vinyót akkor talán usb vinyóról is tudnám csapatni a filmeket..😊