176898

-
Énis elvagyok a 20-as winyoval.
Ráfér(t) a CoD4 és a Batman: AA.:) -
simon7108 #72042 énis elvagyok a 120GB ossal:Dés amugysem igen telepítem fel a játékokat...
egyetlen játékot raktam fel a végigjátszás során a Fable 2 ot mert rohadt sokat toltott!de hiába raktam fel ugyanolyan lassan toltott:( -
én 20gb-os vinyóval elvagyok vigan...bárhogy probáltam 1-nél több játékkal nem tudtam sehogysem játszani egyszerre. -
ktomi22 #72040 most mi itt a nagy woow?.. 250 hdd?..ha akar.. bárki vesz.. pl enis..de nekeem nemkell..mer nem sok gameval tolom... arra meg még a 60 is elég nekem -
Nesze nektek :P
-
ktomi22 #72038 hy..nzegettem a forza 3 at (ma megjott a collectors :P ).. nagyon uuuber... (forza 2 ben valahogy nem volt lelkük az autóknak...na ebben van :))... viszont nemteccik hogy karrier modban:
1. ha célba értél pl 2. helyezéssel, akkor nemlehet kilépni a versenyvől..csak restart vagy abban a pozícióban elhagyni a pályát...
2. (a nagyobbik problémám), hogya naptáron kívül is lehet eseményt választani... akk minek a naptár???... először teccett hogy nem lehet pl pénzszerzés céljábool előző versenyeket ujrajaccani... (ez lenne szerintem a naptár valósághúú célja).. de végül észrevettem hogy valaszthatok utana is esemenyt előzőekből is :S....
3. hogy ha pl összesítésben 2. lettem.. jutalmul kaptam egy fiat 500 at ajándékba... aztan esemenyeknel ujrajaccottam.. és 1. lettem.. akor me kaptam egy alfa romeot... nos..ez így szar.. ha rögtön elso lettem volna akk csak alfat kapok kb!.legalabbis zerintem.. vagy nem. ? :D
4. néhol keveri a játék a futam és kör elnevezést...
ezeken az apro eszreveteleimen kívül (lehet csak nekem tunik igy.. csak nem latom at az egeszet... ) nagyon teccik a game es csak ajanlani tudom mindenkinek. forza 2 is teccett.. de ez joval felulmulja.. szerintem jelenleg beszt offf minden platrformon a forza..szal jelenleg legjobb game a vilagon szamomra legalabbis... xboxon letezik.. mert ugye ezt csak erre adták ki :) -
simon7108 #72037 huh akkor megkonyebultem,hogy csak az a gond:)de ha karrierben jo akkor semmi gond mivel ott nyomom:D
mellesleg valaki végigvitte már?mennyi ilyen évad van benne? -
benigusz #72036 Többképernyős mód használatakor Szabad Versenyben fagyhat a játék, ezt többen tapasztalták már, karrier módban viszont tökéletesen mükszik.
Lehet, hogy nálad is ez a gond. Próba cseresznye. -
Az ilyen vérpécés kérdésektől falnak tudok menni...
-
Szépen tagoltad a mondanivalódat...
-
simon7108 #72033 a Forza3 nál csak nekem van olyan gondom,hogy szabad gyakorlást vagy mit akarok menni azon belul valami olyasmin,hogy 1 kor vagy valami ilyesmi na mind1 nem ez a lényeg!hanem az,hogy azon belul probáltam menni 1 régebbi ferrari val és lefagyott a játék:S
osztán probáltam más autokat is ugyanazon a pályán és volt hogy elindult volt,hogy megint lefagyott:(
ez miért lehet?ha feltelepiteném az 1. lemezt is akkor megoldhatja a problémát?vagy ez 1 hiba a játékban?vagy mi? -
ROFL -
spanya95 #72031 Sziasztok egy kis segítség kellene most vettem xboxot eddig pc-s voltam de elromlott és nem 200e újat venni hogy fusson minden játék ezért vettem xboxot de nem ez a lényeg azt szeretném kérdezni hogy mit kell dvd-re kiírni az iso kiterjesztésűt vagy a dvd kiterjesztésűt -
A Dirt 2 már régen kint van XBoxra és gyönyörű, ez nem pc itt nem kell drivereket telepíteni, hogy menjen valami, tömören nem a konzolt fejlesztik a játékhoz, hanem fordítva. Majd kiderül, hogy mennyivel szebb pc-n,de már konzolon is szép, ennyi. -
bigdawid #72029 Sziasztok.Lehet hogy nagyon nagy butaságot kérdezek de nagyon kiváncsi vagyok.Azt szeretném tudni hogy egy csomó új játék directx11-et fog használni mint a Dirt2 és hogy ezeket az xbox360 videókártyája tudni fogja-e kezelni hiszen az tudni való hogy nem a legjobb kártya ami benne van.Vagy ehez elég lesz egy frissítést letölteni és akkor menni fog vagy majd a következő xbox720 fogja csak tudni? -
kép -
Inkább rakd fel az 1.61-es firmware-t, ezen megy egyaránt a wave2,3,4! De mostmár zárjuk a warez témát...
-
mano07 #72026 Még csak egy olyan kérdésem lenne,hogy honnan lehet megtudni,hogy a boxom milyen meghajtóval rendelkezik(benq vagy samsung vagy más)? -
mano07 #72025 és nem lehet visszacsinálni a frissítést és régebbi verziót visszarakni régi dashboardal? -
Fw frissítés kéne szvsz.. Pl ha wave4-et próbálsz futtatni 1.6-on akkor az nem is fog menni. -
Alacsony az FW számod, frissiteni kéne.(de a friss. már nagyon WaReZ.)
Szal sy.
-
A gond az, hogy mi itten eredeti gépet és játékokat használunk. Nem tudunk segíteni. -
mano07 #72021 Valami más ötlet? -
Használj nem flashelt gépet eredeti szoftverekkel, és szerintem nem lesz gond. -
mano07 #72019 Jó,de ez most nem megoldható!:D
Eddig is flashelt volt,és vitte az írott játékokat,szerintem a frissítés miatt nem viszi már!
Azért még várom a hozzászólásokat,hátha valaki okosabb mint én! -
Használj nem flashelt gépet eredeti szoftverekkel, és szerintem nem lesz gond. -
mano07 #72017 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,elakadtam!
Xbox360-om flashelt,nemrég raktam fel az új dashboardot(már nem olyan új:)).A régi játékok mennek rajta,de amiket nem rég írtak nekem,azok valamiért nem akarnak menni.Berakom a DVD-t,és azt írja ki,hogy Play DVD,majd bejön a lejátszó X360 logóval háttérben.Semmire nem reagál,a játék nem indul!Mi lehet a gond?Az új dashboard hibája?
Ha valaki tudja mi lehet a probléma,légyszíves írja meg hozzászólásként!Ha kell még info,kérdezzetek!
Előre is köszönöm! -
"HDD para
Több oldalon is voltak hírek arról, hogy az utángyártott HDD-k használhatatlanná válnak majd a hamarosan megjelenő dashboard update miatt. Már akkor is mondtam, hogy a hír csak kacsa, és egyesek mindössze félreértelmezték Major Nelson közleményét melyben az utángyártott memóriakártyák letiltásáról volt szó. Mivel Én is azon szerencsések közé tartozom akik bekerültek az új dashboard béta tesztelő csapatába, alkalmam volt kipróbálni, hogy valóban működésképtelenné válnak e ezek a merevlemezek. Jelentem, NEM! Ugyanúgy működnek tovább mint azelőtt... ellenben a Datel és Madcatz memóriakártyákat már egyáltalán nem látja a box, szóval aki ilyet használ nem árt átmentenie egy gyárira mielőtt updatel. Az új dashboard egyébként cirka 500 mb környékén van, egy 10 mbites vonalon 9 percen át töltötte le az update fájlt a box. Cserébe viszont van facebook, twitter, zune store, last.fm és egyéb okosságok." By Wadarr http://xmedia360.hu/news.php -
Most* -
Mőst Ő itt a nagyfiú, nyugi :) -
És neked minek kötözködni?
-
MaT #72012 Mit kell kotozkodni??!! Nem mindegy neked, hogy hogy rendelte elo vagy mit csinalt?? -
Hát ha ráakarod rakni a KP(!)-det, akkor igen.
Mert ö ezt irta. -
Oh... az baj. -
simon7108 #72009 a magyarországi boltokkal az a bajom,hogy kulfoldre nem szálitnak és mind budapesten van ami nekem tobb mint 200 km:(
a angol boltokkal meg az,hogy nincs még bankkártyám:S
szoval csak személyes átvétellel tudok fizetni.... -
Ja még annyit, hogy 576 meg ilyenek a legszánalmasabbak... ott ne keress/vegyél semmit.
Gamestore, konzolvilág, platinumshop, überkonzol, konzolstudio, joeystation, xstation, jatekaim.hu
külföldröl meg game.co.uk, amazon.co.uk, shopto.net -
ahhoz nyitva kell lennie a banknak? -
Rock Band 2 jobb, és már 1 éves game.
Konzolvilágban van szerintem még, vagy Platinumshop... esetleg keress rá itthoni konzolüzletekben...ha nincs, akkor külfdölröl kb ugyanannyiért 1 héten belül megkapod.
Amúgy RB2-t érdemes beszerezni, ha szereted a GH-t... én is így voltam ezzel, és RB2 az 10000x jobb... jobb számok, effektek, kinézet, karakterek, stb... gh-t alázza simán :D tehát sztem szerezd be mindenképp, jobban megéri mint egy GH... GH-ból csak a Greatest hits és a Metallica jó -
akyyyc melyik bank volt nyitva 21orakor? 
Mert irtad h elörendeltedxDD -
simon7108 #72004 ja és mellesleg lenne 1 kérdésem a Forza3 al kapcsolatban!
az a gondom,hogy a játék egyszeruen lefagy ha a Ferrari R1 es autojával akarok menni sima szabad versenyen karrier modon kivul!
berakom az autot a pályát és amikor elkezdene tolteni beis jon a tolto képernyo de nem tolt!ez miért lehet?:S
minden megvan felis van telepítve a 2. DVD is esetleg lehet rosszul telepitette fel?vagy mi lehet?elore is thx!