XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
gondolom tegnapelõtt vetted a ps3-at :) de eltelik 1 hét, meglátod hiányzni fognak a Játékok :D

Forza.

DöflingR
Pff.. pénzes a srác..

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

warass
És milyen BR filmeket nézel rajta?<#idiota>

Mert félsz,ha bekapcsolod a 360-at,a Ps3 repül a kukába <#hehe><#mf1>
Amúgy meg egészségedre,és köszönjük hogy megosztottad velünk tapasztalataidat <#worship>
Téma részemröl oFF!
Ezt nem szabad szó nélkül hagynom.
Mióta Ps3 is van a polcon az x mellet, azóta be se kapcsoltam a 360-t.
Részemrõl meg ennyi.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

warass
Örülök a FF13nak én is, csak ez a Release Date: TBA dolog, ez nem tetszik<#hehe>

trick daddy
De nem csak a Final fantasy lesz nagy game x-re hanem ezek is <#alien>
http://www.gametrailers.com/player/36322.html
http://www.gametrailers.com/player/36282.html
http://www.gametrailers.com/player/36300.html
meg még sok más is .

rooney8
Na jó, azért nem kell annyira leírni a ps3-at sem :D Az is egy jó kis masina...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kakaoskalacs
Hat igen ezvan :DD

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

rooney8
Ennyi<#vigyor>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

PoisonChihuahua
<#eljen>
rooney8
csak leírta hogy az xbox360 az isten<#hehe>

PoisonChihuahua
Ez most, hogy jön ide? <#fejvakaras>
Emberek! Én amióta van PS én Ps párti vagyok, nem is gondoltam, hogy más konzolt vegyek. PSX/PS2, tuti konzolok voltak. De én aztmondom, hogy a PS3-nak bukta van méghozzá jókora. A háború sztem eldõlt.

nézzem=nézze

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

aki még nem látta gow2 trailerét nézzem meg...nagyon ütõs lett...<#violent>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

avengir
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy annyiba van már a játék fejlesztése, hogyha minden jelenlegi PS3om tulaj is megvenné, akkor se térülne meg a játék fejlesztése.

https://hotshu.wordpress.com/

Victor1103
Kíváncsi vagyok rá egyébként hogy lesz megvalósítva a játék.Mert ugyebár a grafika és a tartalom ennél a játéknál egymás rovására megy...Lehet ûber grafikája ennek az rpgnek de az szerintem csak akkor valósítható meg ha lineáris lesz a cucc.Így persze akár kijöhet több dvd-re is ergo nagyobb lesz a tartalom.Fordított esetben sajna pont az ellentéte valósul meg annak amit írtam...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sippie
értem, thx
Seth
AZ hogy cak feleannyit adtak el belõle mintha kijött volna 360-ra is :)

PSN ID.: Beegabor

Sippie
mi az mgs4 sorsa?
Victor1103
Annyira megörültem ennek a hírnek bár egyáltalán nem lepett meg...A Square a maximális profitot tarja szem elõtt és gondolom hogy nem akarnak a metal gear solid IV sorsára jutni az FFXIII-al ami biztos vagyok benne ugyan olyan magas költségvetéssel készül.Szóval hozzák csak nyugodtan ki box-ra mi tárt karokkal várjuk:)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Istencsászár
Volt:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
az nem ps exkluziv volt?

Forza.

Seth
Final Fantasy 13 Xbox360-ra bejelentve !!!!

PSN ID.: Beegabor

arty
thx, segit(ett): bannolt konzolra nem lehet átvinni a cuccot :|

Bomberman-t vajon megvehetem UK profillal? Tök jó, h nem látni vásárlás ELÕTT, h adott régioban melyik árkád játék elérhetõ :(

Forza.

Istencsászár
Mortal Kombat meggyalázása ( és a többieké ) ez a szenny...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

trick daddy
hyy :) Ez nagy :MK vs DC
:soul calibur vs Star Wars
XD a mostani verekedös game-ket összevegyitik
Akkor Pl: def jam vs marvel elképzeltem a boritot is XD olyan lenne mint az uj MK-é csak egyik oldalon Busta R.<---->Spider-man
A fantasztikus 4 vs Wu-tang-clan XD komoly lenne
DE ha a MK és a Soul C jolsikerült game lesz ,akkor minden verekedös gamet remix-eljenek össze.

PoisonChihuahua
Istencsászár
Én ugyvettem észre hogy ami a vinyon van azt minden profil felismeri, leglábbis demoknál, árkéd trialoknál. A letöltés lehetõség accounthoz van kötve, de ha letöltd akkor másik accal is tudsz vele játszani szerintem.

Ha a vinyot átpakolod akkor tudsz hiszen az adatokat a profilodat azon tárolja meg persze a központi szerveren.

trogerzsiger
Szerintem acchoz van kötve, és jó hogy beraktad ide ezt a linket! Ilyen kellet nekem. Lehet lefordítom magyarra :-)

arty
azt tudja vki, h egy MS pontokon vásárolt trial játék géphez lesz liceszeivel kötve vagy adott gamerprofilhoz?

- tehát, leszedem a konzollal az adott játékot (usa profillal)
- utána a nem lájvos, vagy lájvos, de UK profilommal tudok játszani vele?
- másik gépbe áttéve a winyot, tudok játszani azon a gépen is vele?

Forza.

arty
box kikapcs visszakapcs után, lemez nélkül, bejön a dashboard?

majd ird meg mit mond az MS support, h tönkrement a korongod, h mit lehet ilyenkor tenni :) kiváncsi vagyok... eddig nagyon segitõkészek voltak mindig :)

Forza.

Skynet
vaaa annó asus és lg cdíróim kifejezetten megsemmisítõ hatással voltak a jóminõségü cdguru lemezekre...:D
Asusból kb 4-5ször ráztam ki darabokra robanó lemezt,lg-nek 1 elégvolt..:)

Egy tipp,annó pc-n kikisérleteztük: amikor nem volt hajalndó már olvasni lemezt a dvd olvasó,és sercegett karcogott,levettük az elejét és iszonyatosat beletuszkoltunk jópárat fogkefenyéllel...Érdekes módon így beolvasta...:D:D:D:D
DöflingR
PC-ben nekem is:D még meg van az az író, hátha jólesz valamire <#hehe> (csak íráskor tördelte meg a lemezeket) :s

Istencsászár
Rosszul mûködõ olvasóval kár kísérletezni jelentsd be hogy ez a baja és kifogják cserélni, meg küld el õket a picsába hogy egy GTA4ed tönkrement... kitudja hogy az az olvasó amikor pörög mit fog legközelebb mûvelni, nekem már "robbant" fel cdm a hibásan mûködõ olvasóba ( nem xboxba :) )

Lehet hogy csak a GTA 4 ment tönkre mert mást lejátszott, de ha csak 1 játék megy tönkre akkor kicserélik vagy valami?

Aki átbasz, az basszon b-t is!

szerintem is

FZoleee
Sztem hívd az MS-t...
Hello, szerintem tönkre men a boxom dvd meghajtója, fekete képernyõvan a DVD meg körbe összelett karcolva, és elkezd kattogni:O! Mi lehet a baja?

Pacal17
Direkt ugy raktam rá a 4 fakockát hogy ne takarjon el 2 nél több szellõtö likat a 100000 bõl

kakaoskalacs
Valoszinuleg

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

GX25
itt olvastam hogy jön a 60GB-s változat és a 20GB-s olcsóbb lesz.
érdemes megvenni a 20GB-st? a 60-as csak annyival másabb hogy több benne a hely?

Skynet
Hogy mi a he?:)
arty
6+ honapja, ez azért távol áll a pár héttõl ;) (értsd: 175W HDMI)

Forza.

avengir
Unokatesómnak is elsõ szériás semmi baja és õ nem fosik tõle, hanem arra használja amire való a konzol. Játszik egy huzamba 14 órát, ki-be kapcsolgatja és nem vinnyog vagy aggódik azon, hogy mi lesz. Jöjjünk már rá arra, hogy ez egy konzol és arra tökéletes amire kitalálták, ha gebasz van akkor meg 3 év gari és szeva.

https://hotshu.wordpress.com/

Istencsászár
'Too Human' (X360) Demo Available on Xbox Live
Posted on Monday, July 14 @ 03:36:09 PDT
Step into the world of Too Human, Silicon Knights' third-person epic action game. As the cybernetic god Baldur, players are thrust into the midst of an ongoing battle that threatens the existence of mankind. As promised, Microsoft has released a 1.09GB demo for Too Human on Xbox Live

Skynet
Mind1 én óvatos vok:D
Az hogy tényleg hülye haverom másfél éves gépe így bírja minden mod és egyéb szar nélkül bõven elég nekem ahhoz hogy kövessem a példáját.:)
Elsõszéris gép,tavaly volt nyár közepén hogy reggel 9-10tõl hajnali 2-3ig nyüstölte a nép,és nem lett baja...Valami külföldi szaki ismerõse tanácsolta neki,betartja és tényleg no problem...Így tényleg betartom énis:)