XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Me valami úton módon felül írtam a Rambuu Live mentes accomat...
Igaz furcsa is volt hogy most csináltam meg a Live-ot és már van 10300 Gamerscor-om, de hát nem is figyeltem rá, aztán amikor át akarok lépni a másik acc-ra nézem sehol se, me felül írtam...
Hát jólvan nem vesztettem vele semmit, csak most kicsit furán néz ki a helyzet.
GAMERTAG NAME: Rambuu1990
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ezt az elõfizetést nemértem mire mondod a barát lista nem tünik el akár van akár nincs...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Meglehet változtatni a gamertagot, úgy, hogy ne keljen új elõfizetést vennem és megmaradjon a barátlista is?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
mert amikor berakok 1 cd azt irja ki hogy hard drive v-mi + hogy nézzem meg az xbox oldalát
.
★ 汤姆 李
Én is így jártam,mostanában többet játszik a feleségem a x360-al,mint én <#vigyor2>#vigyor2>
Ui:üdv a "boxosok" között <#awink>#awink><#taps>#taps>
gamertag: kenobita
<#love12>#love12>
Tudtok valami módszert, hogy lehet a barátnõmet letiltani a Viva Pinátáról? 😊)))
Az lenne a gondom hogy amikor a Liveot regisztrálom nem fogad el semmilyen windows live id cimet pedig regisztráltam is,megadtam a régi cimem de semmi nem fogad!!Ilyekor mit lehet csinálni??
Elöre is kössza választ!!
★ 汤姆 李
Más: suol calibur 4 nemsoká jön hát akármilyen legyen ezt tuti nem hagyom ki sokat nyomtam az 1-2-is a 3 nem mert az csak ps2-re volt <#rinya>#rinya> aki azt kitalálta hogy x-re ne legyen a 3.része ,Azt hátulrol lecsapnám ,rászarnék a melkasára és a papucsával elpaskolnám rajta <#boxer>#boxer>
és havymetal-ra lövöldöznék XD .Vagy marlin manson <#zavart2>#zavart2> de akkor már fps legyen és MP3-rol nyomom az x-re a zenét <#eplus2>#eplus2>
Az activision NEW !! game ahogy levettem egy hajon fog jácódni,remélem nem ugy leszek töle mint én a hajón <#vomit>#vomit><#buck>#buck>
FABLE 2
FINAL FANTASY XIII
HALO WARS
RED FACTION: GUERILLA
TOMB RAIDER UNDERWORLD
Brothers...:hells higway
Gears of war 2
Soul calibur 4
saints row 2
resident evil5
prince...:next gen
star wars :force ...
call of duty:world at war
+ 50 cent most jött a vid meg is lesem XD
UFC 2009
Nba live 09
Mortal Kombat:vs DC
Mercenaries 2
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Koce!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"