176898
banner
  • Miley Cyrus
    Tegnap is irták hogy 2011..
  • DeerHunter01
    következő xbox mikorra várható kb ?
  • DöflingR
  • Prody
    Inkább semmi
  • Harlekin
    mivan,mivan,mivan????
  • akyyy
    nézegetem itt a dirt beállításait és van olyna hogy sound output ahol lehet normal és headphones.
    nos ez nem azt jelenti, hogy a navigátor hangját, ha van füles boxhoz, akkor azon keresztül halljuk?
    Egyáltalán lehet ilyen ficsőre valamelyik játéknak, mirrors edgénél halottam azt, hogy amik rádión keresztül jönnek feladatok az egyik szereplőtől, akkor azt azon keresztül hallhatjuk ha be van dugva, de nekem sose sikerült ezt előhozni.
  • sapkafej
    új lips engem is érdekelne. ha megvenném, az előző résszel együtt már lenne legalább 5-6 jó szám benne
  • Prody
    éééééssssssss..... MOST JÖN HARLEKIN?!
  • Miley Cyrus
    Attol függ milyen téma érdekel.
  • DöflingR
    utobbi..
  • Apus
    Üdv!
    Nemvoltam több mint egy hétig, lett vagy 350hsz. Érdemes visszaolvasni vagycsak a szokásos flame ment?:)
  • davidka003
    Tegnap a Budapest Gameshow-n kipróbáltam a Lips-et és engem totál meggyőzött. Lenyomtam 3 számot. Most jöttem rá arra, hogy nekem azok a játékok jönnek be nagyon amiknek valami köze van a zenéhez. pl Lips, Guitar Hero. Marha jó volt a Band Hero bemutató is.
  • Rolika16

Ebayen is csak előrendelni lehet...
  • DöflingR
  • simon7108
    hát ez LOL:D
    mellesleg akinek megvan az MW2 nem kell feltétlen,hogy warez bol legyen meg!
    már Ebay en meglehet venniXD
    (lehet kovezni de igen jo játék:D)
  • Rolika16
    [URL=http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200911&id=4]"Nagy az isten állatkertje."[/URL]

• DöflingR
    Mondjuk elég bátornak kell lenni ahoz hogy már most betedd :) Aztán majd csodálkoznak ha az lesz mint a Forza3 feat Borderland-al :D
  • DöflingR
    Igen, warez.. Már pár napja kinnvan a release :D
  • Morphin
    Vagy el se olvastad mit írtam,vagy nem tudom...én csak azt kértem, valaki aki nem épp a legális utat járja, segítsen...ennyi.Nem reklámoztam warezt...megemlítettem 2 oldalt,ahova nehéz bejutni,megjegyzem egyikhez sincs regem...no de mind1, én nem fogok vitatkozni senkivel sem.Ha segít valaki azt megköszönöm,ha nem akkor meg majd csak lesz valami...ennyi.Elnézést ha valakinek belegázoltam a piciny lelkébe...
  • akyyy
    jookrisztián hogy codozik az újjal? warez-e?
  • Bogyi007
    A lusta vagyok warezolni de szeretnék tipikus esete. XD

Ez az ami már ultragáz!
  • Totti5
    "Vki aki leszedte nem akarja nekem elküldeni postán a kiírt dvd-ket? Persze kifizetném. Vagy 2 hét mire lejön. (sebességkorlát miatt)"

ez mindent üt, pécés SWFU topikból:D:D:D
  • akyyy
    De minek flasselteti ki, ha még letöltött játékokat se tud beszerezni? Meg a másik, a nála említett oldalon, sőt a másik nagy magyar oldalon is vannak xbox szekciók, topikok a fórumba, ahol pont fordított az arány. 10%-ának eredeti xbxa van atöbbieknek meg módosított. ERgo csak jobban tudnak neki segíteni bármilyen warezos kérdésekkel.
  • Bogyi007
    nCore gyűjtőhely a torrentfájloknak ergo warez.....
  • Morphin
    milyet?
  • DöflingR
    Bazmeg.. Ilyet még nem láttam ebben a topicban
  • Jissi
    Ha nem ragaszkodsz a 2010-eshez, akkor akad egy pár régiófüggetlen a sorozatból... Trophy bucks, African safari, Alaskan adventure, Dangerous adventure és talán a 2008-as Big game hunter is.

• Harlekin
    Jaaaa!!
    BORDERLANDS LETUDVA 1000 G
  • Harlekin
    Amire pénzed van azt a packot vedd meg.A kisebb felszereltségű csomagok hoz(mert csak ebben külömböznek),utolag is meg tudod venni(headsett 2k,hdmi 2,5k stb stb),tehát adott esetbe olcsobban.
    Moby boxa pl kihagyhatattlan ajánlat
  • Morphin
    xbox-sky-ra is olyan nehéz bejutni mint az nCore-ra??? mert lövésem sincs,merre keresgéljek ezeken kívül...van vki aki felvenne msn-re??(akinek módosított box van) ha igen,dobjon egy pm-et és felveszem,nem akarom a topikot flémelni...thx
  • koryne
    Ha esetleg multizni is akarsz,kerüld az arcade-ot, jóóóó messzire...
    Friss élmény: felvett egy srác havernak, Halo-zni akart. Benne voltam, indítjuk a játékot, mondom dugja be a headset-et, mert úgy picit jobb a dolgokat megbeszélni. De neki olyan nincs... Nagyszerű. Mindegy, túllépünk rajta, játsszunk coop-ot! Halo mondja: "Nana, ahhoz biza hdd kell!" Mindegy, ezen is túllépünk, deathmatch. Állítgatom a pályákat, erre Halo megint közbeszól: "Bocsi, néhány jelenlévő játékosnak nincs meg ez és ez meg amaz a pálya"
    Tehát kb jó fél óra tömény sz*pás volt játék helyett az arcade-dal, aminek csak az vetett véget, hogy hirtelen el kellett mennem...
  • Moby
    Nos, mivel foschkuckóm már nincs (és nem is lesz) így árúba bocsájtom a megmaradt 250 Gigás HDD-met. Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez a megszerzésére, privizzem rám.
    Köcce.
  • PoisonChihuahua
    Annyival nem tölt gyorsabban, hogy érdemes legyen előnyként kiemelni. Azt a 2-3 mp-et te észre sem veszed. Az MS is csak a "turbinaeffekt" meg a melegedés elkerülése végett tette bele, a többi csak duma, meg marketing.
  • zsoleer
    erre gondoltam hogy ezen jó lesz
  • PoisonChihuahua
    Egyszerű. Ha régiófüggetlen, akkor megy itthoni gépen is, ha nem akkor meg nem.

Itt a lista.
  • PoisonChihuahua
    Mivel az HDMI hangot is visz, így igen.
  • Miley Cyrus
    Nagy valoszinüséggel...

Más: Az is elönye h a winyorol játszol hogy: -Gyorsabban tölt a játék(elöny pl GTAIV, vagy amivel sokat tolod pl CoD4..).
    -És tovább birja az olvasofej.
  • zsoleer
    sziasztok

Ha egy xbox 360-at rádugok egy olyan monitora aminek van hdmi bemenete és a monitorban vanna beépitve hangszorok akkor lesz hang hdmi kábelel? tehát ugyan az a rendszer mintha tv-re kötném nem ?
  • simon7108
    olyan kérdések is vannak,hogy biztos nincs e rá esély,hogy mennyen NTSC-s játék PAL os gépen?!:D
    de most komolyan semmi féle modszer nincs rá?énmiánam még lehet illegális is vagy akármi,de én játszani akarok a Cabela's Big Game Hunter 2010 el:(
  • DöflingR
    Na látom megjöttek a jó öreg "Mi a külömbség az Arcade, Pro, Elite között" kérdések