176898
banner
  • Adi
    Köszi.. nem arra gondoltam. Hanem erre
    Jahcaozi - Watching You (Oliver & Remix) legalábbis azt írták, h ez lehet az viszont nincs fent a youtube-on ez a változat, mert nekem vmiért nem tölti be!
    meg EZ IS nagyon jó. kb. 0:20-tól!:D
    Meg még az ARAB money is nagyon nagy!:D Yusuf(asszem) ahogy elkezd rátáncolni.. hát szakadok!:D
  • DöflingR
    Csak meg akartam neked spórolni pár sort.. "édzs-esz-zí"
  • Miley Cyrus
    x'ÐÐ
    Hogy a gyászban ejtenéd a hszt máshogy?:OxD
  • Waczkor
    Mielőtt jobban elszabadulnak az indulatok,egy kis mosolykeltés PS3 topicból:)
  • Ewergo
    Én meg ezen röhögtem jaút.
    Mint a kisgyerek az oviban, aki gyorsan, legelsönek eszi meg a levest, hogy aztán feltartott kézzel, hösiesen jelezze hogy ő a kisangyal.
    A COD 4-et jol ismerem és tudom hogy ha sietünk benne, akkor egyböl lelönek és kezdhetjük ujra az adott ponttol tehát idöbe tellik. Ha lassan megyünk, megfontoltan, akkor meg azért tellik idöbe. Ugy hogy az az 5 óra, az legalább 10. !
    No meg ez a szabadkozás a percekkel.... :D Köszi mingyá vidámabb lettem igy szunya elött. :)

• DöflingR
    Én még tudok valamit amit a fogyatékosok szoktak csinálni.. Nem tudnak mit hozzászólni a témához és behánynak egy random háeszt.. Igen, így ejtem, mielőtt unalomból megkérdeznéd! További szép estét!
  • PoisonChihuahua
    Az valószínüleg csak hangszín beállítás.
  • Miley Cyrus
    x'ÐÐ
    Beszarok.:D
    Az rtlt alapbol nem nézem:O(zsido tv).
    Az ilyet meg csak a fogyatékosok szokták csinálni amikor rájuk jön a 10perc ami fél oráig tart:OOOO

És igen, sajna unatkozom. De van Dr House részem, majd nézem, és nem itt verem a farkam az msre meghogy modbox meg ms gari.
    Ha lejár a gari ugyis modolni fogjátok:)
  • DöflingR
    Ha az életedben ezek a legnagyobb problémák akkor nagyon szerencsés ember vagy! Egyébként ahogyan rengetegen szokták viccesen megnevezni az RTL-t rötölönek vagy a HBO-t höböónak, így azt hittem nem lesz ilyen pihent ember akinek ez ennyire megfájdítaná a fejét
  • Prody
    Miért kötsz bele? Ennyire unatkozol, mert befosott a módosított Boxocskád?
  • Miley Cyrus
    "déelcé"?
    Miért nem "díelszí"-nek ejted?
  • Rolika16
    vaterán ma láttam 3600 mAh-s akkut(töltőzsinór is jár hozzá...) xbox360 kontrollerhez 2400Ft-ért...ami szerintem bőven megéri.

Én csak azért nem veszem meg, mert tescoba le volt árazva az energizer töltő...(persze járt hozzá tölthető energizer elem is.)
    1500 Ft körül volt...
  • DöflingR
    Trailerben ez a szám szól, ezért következtettem.. :)
  • DöflingR
    Nem mentem még le a clubba ugyanis még nincs letöltve a déelcé, de szerintem erre gondolsz: Eric Prydz - Pjanoo

Szerencséd hogy a DJ HERO-ban ez a kedvenc számom:D
  • Adi
    Vki nem tudja, h GTA IV: Ballad of Gay Tony-ba mikor lemegyek a club-ba ott mi a zeneszámnak a címe?!
  • mrmilan
    A pofám leszakad bammeg.
  • Gideon Wieth
    Hát szerintem itt senki nem mondja meg, és ahogy az ittenieket ismerem két választ kaphatsz.
    A verzió

Bammeg akkor ne vegyél konzolt, luxuscikk gazdagemberek szórakozására

B verzió NO warez, és rögtön törlik a hozzászólásod :)

Szóval inkább írok neked priviben és akkor béke van :)
  • angyal2232
    Jó estét mindenkinek! Bocsánat ha hülyének fog tűnni a kérdésem de tervezem hogy megveszem életem első konzolját és mégpedig egy xbox360-t!
    Az eredeti játékok irtózatosan drágák ezért azt szeretném meg kérdezni hogy hogyan tudom ki "flasheltetni" ha megveszem vagy hogyan tudom elérni hogy vigye a "nem eredeti" írott lemezeket is ! előre is köszönöm a választ
  • simon7108
    ja nagyon arcade a motoros szános rész:D
    a tobbit meg gondolom nem gondoltad komolyanXD
  • AntiHero
    Na kérdezek a motoros szán rész naon árcád? Vagy szimulátoros? uningolni lehet a motoros szánt? festeni?:D
  • simon7108
    ööö elmondanád miért vagy ilyen hulye?:D
    ha nem érdekel a játék akkor pls ne beszélj hulyeségeket foleg ha ki sem probáltad!
    de szerintem sok ember van itt akit érdekel a játék és már várja!
  • AntiHero
    lőni lehet benne egymás után gyorsan?

• Moby
    ööö...MW2-ben? Ne csigázz?
    Tippelek: a vak kislányt nem engedi el szemműtétre a faterja, (akiről később kiderül, hogy nem is faterja, hanem a faterjának a rabszolgája...volt valamikó), de közben belezúg egy rendfenntartó ámérikáner szóldzsörbe, aki látva a zeseményeket szól a havereknek, és szétcsinálják a nem-fatert, meg környéket dugóspuskával.
    ----SPOILER----
    Kiderül hogy a lány nem vak. És nem lány.
  • Moby
    MÉGJOBB!
    ROTFLMAO
  • simon7108
    nem ugy értettem a fordulatot:D
    hanem a story ban vannak fordulatok!
  • simon7108
    hát kb 5 ora volt amig kivittem:(talán pár percel tobb de nem sokkal ha egyhuzomban vittem volna ki megmondanám de volt 1 nagy kihagyás mert nem voltam othol:D
  • Moby
    Ahogy láttam trackereken tegnap reggel bukkant fel, ebből kiindulva lehet vagy 10 (sőt, akár 15 is!)
    WÁÓ
    Nincs belőle valami mocskosdrága szpesől edísön? Azt kell venni :D
  • Miley Cyrus
    Nagyobb a realitás.
    Pl futo emberek az utcán.
  • Moby
    Hát aztán mekkora fordulat lehet egy mw2-ben?
    Várjá, majd spoilerzek én: mészlőszmészlőszmészlősz...
    Ja nem, van benne motorosszán...na bazmeg, csak lelőttem
    :D
  • LeventeV
    erre a kerdesre nem spoiler a valasz: kb hany ora mig kenyelmesen vegigviszed?
  • Miley Cyrus
    Hogy rohadnál ketté
    Nekem a boxom is befosott.
  • simon7108
    COD MW2 kivégezve:D
    ha valaki kiváncsi valamire a játékkal kapcsolatban az kérdezzen PM ben:D
    mivel nem akarok itt spoilerezniXD
  • Miley Cyrus
    Öö..tudtommal a frissitéshez(ami dashb. stb..) nem kell live acc.
    Nekem legalábbis nem kellett.
  • Adi
    Tönkrement a régi elemtöltőm(photo cam 3) a media markt-ba vettem olyan 5-6ezer körül.
    2700-as elemekkel volt felszerelve.
    Mit ajánlotok, h milyet érdemes most venni?
  • baca01
    Még legalább 2 év, mire kijön az új generáció, ami akkor méreg drága lesz.
    Mellesleg nem vagyok ms fikázó, de őket ismervén az első pár széria megint elég gány lesz és 1-től 1-ig elromlik majd az összes, úgyhogy ha esetleg kijön majd a következő széria, utána sem lesz érdemes rögtön váltani...szerintem.
  • LeventeV
    le akartam jatszani egy videot az xbox-on de frissitest ker a Live-rol. nekem nincs Live accountom. el lehet erni valahonnan mashonnan ezt a frissitest?
  • Iceakos
    Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...

Az akció lassan véget...

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    3700,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    8000,-

Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6000,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11000,-

Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    4500,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    10500,-

Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4800,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9000,-

Playstation Network Card $20 (USA)
    5500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-

Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
    6300,-
    Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
    14000,-

2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5500,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5500,-

60 Napos WOW kód (EU)
    6200,-
    60 Napos WOW kód (USA)
    6200,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..

• DöflingR
    Lacikáéknak a szomszédban már az új xbox van... Egyébként ez mindenféle tekintetben hülye kérdés.. Egyrészt már tegnap is megkérdezted, másrész meg inkább várni fogsz még 2 évet hogy ne most kelljen költeni 40k forintot? De ha gondolod kérdezd meg minden nap hátha holnap bejelentik a köv gent
  • Miley Cyrus
    Mattheus papa, 85 éves, Békéscsaba, Farkas utcai Öregek Otthona, 49/c szoba, Tengelyszemű Albert, Sztahanovista Pszeudosztálinnal egy szobából.
  • Prody
    Holnap!