176898
banner
  • misiizsai
    Arcade:ahhoz nincs winyó csak egy beépített 512-es memóriakártya.
    Én is Arcadét vettem Májusba és nyáron vettem hozzá egy 60 Gb-os winyót
    Nyugodtan vedd meg az Arcadét és ha később lesz pénzed veszel hozzá
    egy 60 vagy 120 Gb-os Winyót
    A winyó használható játékok mentésére meg felmásolni a játékokat
    A lemezt fogja kérni csak felpörgeti egyszer és kész
    Előnye: nem melegszik annyira.Meg halkabb lesz
    TothLaci:Nekem csak jövő héten jön meg
    Sokan jót mondnak róla.Remélem minél hamarabb megjön majd nekem
  • simon7108
    az Arcade hoz miota van HDD?:D
    Jissi és az nem lehetséges,hogy véletlenul elindul esetleg a NTSC-s a PAL os gépen?
    mert láttam videokat a youtube-n akiknek elindult mind a 2!
    meg forumokon is olvastam,hogy megy neki az NTSC is!
  • TothLaci
    Nekem annyira megtetszett az új kiegészítő, hogy el is rakom a régi GTA4-es lemezt, nem fogom használni többet :D
    A zene, a küldetések, a hangulat. A játék topicjában megosztottam egy videót róla, Jack T. bácsi ettől kiakadna xD
  • BZS
    Hat nem tudom ma nezegettem oket pont neten egy oldalon es lattam prot is az arcade meg 45 volt mig az elite 68 korul. De megis mi a kulonbseg? Csak a winyo? Es egyaltalan mire eleg az arcade 40 gigaja? Mit ment egyaltalan ra? Ennyire kevesnek bizonyulna a 40 giga? Agy egyaltalan moert szar az arcade?
  • Jissi
    Nem sajnos. Idegesítő, de ez van, én az NFL Head coach és a Culdcept saga miatt éreztem így.
  • simon7108
    mer nagyon kéne az a játék:(Jissi nek ment mind a 2!
  • simon7108
    és azt nem lehet megcsinálni,hogy az NTSC fusson PAL os gépen?:S
  • Jissi
    Nem lesz europai verzio...
  • simon7108
    már PRO nincsen csak Arcade meg ELITE!
    arcade-t már nem éri meg venni mert 50k-55k kozott mozog!és az elite meg 60k ért már kaphato és azon 120GB HDD van szoval az arcade már nem ér semmit....
  • BZS
    Sziasztok!
    Van egy chippelt nem regi ps2 konzolom k . 60-80 jatekkal es gondolkodok rajta, hogy eladom es beujitok helyette egy XBOX360-at. Viszont nezegettem oket ar aranyilag es eszrevettem hogy tobb fajta is van. Arcade, Pro, Elite...
    Valaki felvilagositana, hogy mi a kulonbseg koztuk, mert szamomra igy elsore csak a winchester kapacitasa tunt fel? Amugy meg nekem arban az Arcade a szimpatikus, az olyan 45 korul mozog. Mi a velemenyetek rola, eleg a 40 giga? Egyaltalan mi hasznalja a winchestert, a jatekok mentesei? Csak mert ps2nel memo kartya van hozza es csokolom. :)
    Sajnos mivel mint emlitettem eddig ps fan voltam igy szinte semmit nem tudok az xbox konzolokrol. Ezt is chippeltetni kell hogy vigye a tort jatekokat?
    Varom a segitsegeteket, tanacsaitokat! ;)
    Koszi elore is!
  • DeerHunter01
    :D
    valahol olvastam hogy 2011-ben jön az új box elvileg...
    gondolkozok rajta csak nem szeretném úgy megvenni hogy 2011-be már jön az újabb fajta ..
  • bardocz
    Jövőhéten, de ez a számítástechnikában rengeteg idő!:D
  • DeerHunter01
    mennyi az a jóóóóó soká ?
    kb mikor jön az újabb generáció ?
  • Morphin
    Elite-et már láttam 61ért is...nem tudom végülis.Mennyit mennek le vajon karácsonyig az árak? Eddig úgy voltam vele, h csak eredeti játék,de valszeg azért untam meg régebben is mert havi 1-2 új játék nem elég...még gondolkodom mi legyen...Jasperrel kapcs. mik az "új" tapasztalatok? (nekem azért új mert kb. áprilisban adtam el az enyémet,akkor még elég új volt)
  • Prody
    Inkább Xbox mint PC. És a következő gen jóóóóóóóó sokára van. Megéri Boxot venni.
  • Morphin
    Hello...régen volt boxom,talán még emlékszik valaki,hogy sokat kérdezősködtem...no mind1, fél éve ugye eladtam...de most megint úgy vagyok, hogy újítani kéne a pc-t, viszont ez többe kerülne,mint egy fullos elite pack.és lehet e felé hajlok, hogy a pc-t szétszedve eladogatom, helyette talán laptop,de ez nem ide tartozik...amit kérdezni szeretnék,hogy lehet sejteni,tudni vmit a következő gen. konzolokról? Mert ha még messze vannak, lehet hogy veszek egy boxot megint...jó kis game-eket hagytam ki amióta nincs meg a boxom...
  • DeerHunter01
    kössz szépen.
  • Rolika16
    VGA kábellel !

• DeerHunter01
    valaki pls ?
  • simon7108
    van olyan program vagy akármi amivel az NTSC-s játékot meg lehet csinálni,hogy mennyen itteni gépen?
    énmiánam még illegális modszer is lehet de nagyon fontos lenne:(valahogy biztos meg lehet oldani vagy nem?vagy esetleg arra van esély,hogy minden gond nélkul menne a NTSC-s játék itteni gépen vagy azt elis felejthetem?
  • Prody
    Halo 3 multiban hogy lehet megszerezni a többi ruhát? Alapból csak 2 van.
  • bardocz
    Nem, a 360 nincsen megpiszkálva, meg nem is lesz, a sima box meg nem kapcsol be, meg amúgy sem nagyon játszottam már rajta...
  • misiizsai
    igen az
    És akkor most nem Flasheltel játszol?
  • DeerHunter01
    hali.
    ha nincs a monitoromon (asus 22" full hd) DVI csatlakozó , se HDMI csatlakozó attól még valahogy játszhatnék rajta xbox 360-al minőségromlás nélkül ?
  • mrmilan
    Köszönöm mindenkinek a segítséget a multival kapcsolatosan. Holnap meg is nézem. Azt hiszem veszek én is a következő hónaptól Goldot.
  • bardocz
    A crash ugye az volt, amikor minél nagyobb kárt kell okozni egy adott területen? Sajna nem tudom mindegyik nevét, a revenge meg nem eredeti, és a flashelt box beszart:D Ha az az, akkor azt nem is bánom, hogy nincsen, rengeteget szoptam vele...
  • avengir
    Telefonon tudod elohozni, ezen a hetvegen ingyenes mindenkinek.
  • misiizsai
    igen kint van az egyik oldalon játsza is egy ember élőbe
    Bardocz:csak Crash nincs helyette van ShowTime
    Megvan egy pár új:Stunt.Megbélyegzett,
    Én épp tegnap akasztottam ki a játékot
  • Miley Cyrus
    Állitolag tényleg kint van a CoDMW2:)
  • bardocz
    Burnout Paradiseben ugye bennevan minden olyan versenytípus, ami a Revege-ben volt?
  • simon7108
    na akkor valaki tudna válaszolni még az elozo kérdésemre?
    "Cabela's Big Game Hunter 2010 rol lehet tudni valamit?
    megjelent már?vagy ha igen akkor megjelnt europában is?mert mindenhol kerestem de nem találtam pedig a demo nagyon bejott:)"
  • zaki
    vegyél goldot. amúgy a multit a gta4ben a telefon menüjében tudod előhozni
    simon: a halo 3 odst 3 héttel a megjelenés előtt kikerült a netre :P
  • sapkafej
    a telefonban keresd a multiplayert
  • tom235
    Feltörtek? Mit kell azon feltörni ?
  • simon7108
    looooool feltorték a MW2 ot:D
    volt már,hogy ennyivel a megjelnés elott feltortek valamit?XD
  • mrmilan
    Mocskos kérdés lesz. Tegnap benyomtam a jó öreg GTAIV-et. A lives-os profilommal elkezdtem a játékot, de nem találtam a multiplayer módot valami miatt a game-ben. Az én tekintetem suhan el valami mellett, nem látom a fától az erdőt? Nem nagyon toltam még online semmivel. És még silver vagyok sajna. De ami késik nem múlik. Szóval mit kell tennem, hogy nyomhassam multiba?
  • Miley Cyrus
    "..legalábbis ami nem ütközik törvénybe, azért mind fizetni kell"
    Bocs.
  • Miley Cyrus
    h3he
    Sajnos ma már semmi sincs ingyen, legalábbis ami nem ütközik törvénybe, mindnért fizetni kell.
  • MaT
    jovan most nezem erre elokell fizetni... :) En meg azt hittem csak ugy adjak a jonepnek... :)
  • MaT
    Live-on mar mukodik ez a sky player dolog?