XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mellékelik,csak dvi-hdmi-t kell venned..

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Vinsanity15
fasza , egye a gyári kábelt mindenképp mellékelik a boxhoz ? vadiuj premiumot veszek..

Vinsanity is back!!

DVI-on jobb a kép,elõször én is Dsub-os VGA kábellel toltam,furán randa volt a gta 4 vettem dvi-hdmi-t mérföldekkel szebb lett...

Elméletileg jó mert a havernak is 2 dvd,1 tv van rádugva és az egyik dvd helyére szoktuk a boxot rakni,arra kapcsolunk a subon.:)

Vinsanity15
köszi már tudom melyik az

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
és még egy uccsó kérdés, ha ilyen hangfalon toljhátok akkor még azt megtudnád mondani h jo e lesz ugy h rádugom de a pc m be is benne marad , mert ugye tudom váltani az irányitoján is meg magán a mélynyomon is h mire szeretném használni a hangfalat

Vinsanity is back!!

gyárikábel

a nagydurungot kell kettényitni:)

rooney8
Am olyan dvi-t vegyél, ami van a monitoron is, mert több fajta dvi kábel is van :)

De most akkor a dvi-n jobb a kép vagy vga-n?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Vinsanity15
akkor ez a második kábel amit belinkeltem jo lesz ? mer akkor megrendelem

Vinsanity is back!!

Megfogod ismerni a gyári dugót...
Az egyik vége a nagy basz amit a boxba dugsz a másik vége soooksok rca (asszem 6 db)...Fogod szétnyitod óvatosan csavarhúzóval a boxfelöli nagydugajt (kis ügyeskedés és összeis lehet rakni utánna,ha faszán szedted szét).Az alsó részét leszeded a dugajnak a teteje maradhat körbeszicsó,gépbedug,fehér+piros RCA az általad mutatott hangfalszettbe (havernál ilyenen toljuk)HDMI kábel boxba dvi vége monitorba...Ennyi..:)

Vinsanity15

Ezt a kettõt találtam hazai forgalmazonál

Vinsanity is back!!

Vinsanity15

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
melyi kaz a gyári dugó ami a boxhoz van ?

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
pont azt akartam kérdezni h a hangot h oldjam meg, van egy 5.1 es genius om ,

Vinsanity is back!!

Olyat nemtaláltok:)

HDMI-DVI kábel kb 3500ft Edigitalnál.
Azzal rákötöd monitorra,boxon meg fölédugod a vastagcsatis gyári boxdugajt (szétkell szedni a házát mert olyanbatás hogy nem fér alá a hdmi csati) és az abból jövõ rca-n lesz a hang...

trogerzsiger
rájöttem hog ez a kép rosz, olyat vegyél amin van rca hangbemenet is!

Vinsanity15
kössz. és akkor csak annyi hez ta kábelt megveszem vhol és a nagy vége megy a monitorba a hdmi s része meg a boxba és kész ?

Vinsanity is back!!

trick daddy
??? én hdmi-n kötnémössze miért az nemjo mert ehez a d-sub hoz nemaon értek <#nemtudom>

trogerzsiger

Vinsanity15
tudnál lécci egy képet arrol a HDMI-DVI kábelrol ?

Vinsanity is back!!

Ha HDMI-s box akkor neee hangsúlyozom NE vga kábellel kösd a monitor dsubjára,hanem vegyél HDMI-DVI kábelt....mérföldekkel jobb a kép...

Vinsanity15
ugye hogy , néztem rá kábelt is szal elvileg mennie kéne, jövö hétre rendeltem meg a boxot tod , még uj vaok benne . Premium mellett döntöttem , rem fasza lesz és nem lesz oylan LED hibám vagy mi

Vinsanity is back!!

Gyakorlatilag 22-es létére nemtud többet egy 20-asnál és a fényereje is gyenge (nem elég mély a fekete --> 300cd/m2, mint mondtam ezeknél a fekete xboxon inkább nagyonsötét szürke hiába brigthness és egyéb kutyafasza,nemlehet a feketét úgy belõni hogy mély fekete legyen és ne rikítson sötétbe az ember képébe...)

trick daddy
hát ha ilyen monitorod van akkor minek másik csak x-re (jo ez)

Vinsanity15
és ehhez mitszolsz, mert végul ugy döntöttem h maradok a mostaninál ami a pc hez van .

LCD

Vinsanity is back!!

Ez egy szar,randácska és mégcsak DVI sincs rajta d-subon xbox ronda jóval dvi-hoz képest....

Jó,én is elõször 20-ason toltam 720p-n csapathatsz mindent.De arra készülj fel hogy sötétben világít a kép és a fekete az inkább sötétszürke világítós,én nem találtam opciót a boxon hogy belehessen állítani,szgépen is nvidia progival csináltam meg hogfy a fekete fekete legyen.....

trick daddy
ez tuti hogy nem joo.
http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/acer-x243w-p20125475.html
ikább ez tudásban a márka kicsit rosszabb de olcsobb is ahozképest

trogerzsiger
:D

Vinsanity15
szasztok sztetek ez milyen lenne XBOX hoz ?

LCD TV

Vinsanity is back!!

Istencsászár
Bár ezt a "7. Ne lopj!" teljes egészében kimeríti:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
12. Ne warezolj!

<#taps><#eljen>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Minstrel
1. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!
2. Isten nevét szádra hiába ne vedd!
3. Az Úr napját szenteld meg!
4. Atyádat és anyádat tiszteld!
5. Ne ölj!
6. Ne paráználkodj!
7. Ne lopj!
8. Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!
9. Felebarátod házastársát ne kívánd!
10. Mások tulajdonát ne kívánd!
11. Nextgen konzolod SDTV-re ne csatlakoztasd!

http://topgearhungary.blogspot.com/

trogerzsiger
Van rca-jack átalakító.

Scotty99
Nekem az elsõ javítás után még néhány hómapig ment, aztán megint beadta az unalmast, de akkor mûr RAM problémával. Mások tapasztalatai alapján megbízható, szerintem nálam is a gép volt ilyen szerencsétlen, nem a javítás.

PS3 ID: ghost_hun

Az egyik boxom kb 2 hónapja makkant meg, Wadarr-javítás óta tökéletesen mûködik, sem fagyás, se semmi.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Örm
Most volt elõszõr, és kikapcsolás után már vissza se lehetett kapcsolni a gépet, mert jött a 3 LED. Javítás után mennyire megbizthatóan fog mûködni és mennyi ideig? Erre lennék kiváncsi.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

warass
De én írtam,h bemész a bótba és kérsz egy audio rca hosszabbítót.

MaSzKa
ebbõl az ábrából honnan tudjam

amúgy bemész 1 hifi audio boltba ott csinálnak neked 1et

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

rooney8
szóval nincs?<#hehe>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MaSzKa
a mesébe :D

rooney8
Hali!

Még mindig nem válaszoltatok, hogy van-e ilyen átalakító a boxhoz:
<#vigyor>

MaSzKa
ha 1. volt 3 ledes és nem sokáig használtad
akkor szinte 95%-osra meg lehet javítani

Örm
Hello!
Tolja valaki olyan géppel ami 3 LED-es volt és a Wadarr féle módszerrel lett megjavítva? Ha igen írjon már egy pár szót, hogy hogy muzsikál a masina. Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Alwares
Hát igen ahol nincs AA, az már nekem bántja a szemem. És nem kell magyarázni, VGA kábellel natív 1280*720-ban játszom szal tudom mi az ábra.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DöflingR
Mi lenne ha nem ez lenne a vita?

Istencsászár
"textúra hibák" hol?

DöflingR
az újatat nem

arty
haloban egyetértek, de a forza egyáltalán nem recés (720p + 2xAA!) - ez utobbi talán lehet megjelenitõfüggõ, de ha az recés akkor minden más is az, amin nincs 4xAA :)

Forza.

trogerzsiger
:D