176898

-
Ha a hülyeség fájna, nem az a baj, hogy profétaként szidsz valamit, hanem az, hogy utána se nézel annak amit írsz. E20 -
"xDDD
Mindenki tudja hogy csak a gari éltet titeket..na meg hogy ne legyen MS BAN:)"
ÖÖö, engem éppenséggel a gyűjtőszenvedélyem és a 8 éves konzolos múltam éltet... -.-
Egyes, leülhetsz.
-
Értem. Köszi szépen mindenkinek a segítséget 
-
sztenli #72400 Hogy mennyire érdemes vagy nem érdemes, ezt döntsd el te magad, hogy mennyire szeretsz játszani vagy kell-e neked a gép, de az tény hogy egy fokkal kevesebb a rátája az újabb gépek elromlásának, de a mostani gépedet nehogy megjavíttasd, mert szerintem orbitálisan nagy hülyeség lenne, főleg hogy már 1x javítva lett. -
tehát mégse érdemes újat venni?
-
Az összes X360 egy darab szar.
Mindegyik alaplapon kijaviottak egy hibát, aztán jött a kövi...3led után az Exy kodok -
milyet érdemes venni? elite? -
Legnagyobb mókus vakítás a hűtésmódosítás. Ha meg kell döglenie akkor meg is fog, sőt a hűtés modok általában csak rásegítenek, hogy hamarabb kimúljon. Origi boxal 3 év gari, tört esetén pedig tessék újat venni és megint törni, szvsz még így is olcsóbban megvolt, mintha eredeti játékokat vettél volna rá. -
És ezzel mit lehet akkor csinálni, ha már másodszor is megadta magát?
mert miután "fel lett turbózva a hűtése" olyan lett a hangja mint egy kis porszívónak :D
a választ arra még mindig várom, hogy miért várjam meg a teljes halált :$ -
"A 3 ledes hiba oka egyértelműen a melegedésre vezethető vissza. A GPU (grafikus processzor) aluminium hűtőbordája alulméretezett, a hátsó ventilátorok pedig alacsony fordulaton pörögnek. De a legnagyobb probléma a forrasztástechnológiával van, és azzal hogy a 8 db GDDR3 -as ramchipnek egyáltalán semmilyen hűtése nincsen, se hűtőborda se semmi. Ezeket a ramokat használják komolyabb PC-s videókártyákon is." -
MaT #72393 ...miatt lett... -
Kedvencem "Akinek ferrárira van pénze az tankolni is tudjon bele"
Sok helyen olvastam már ezt a szöveget :_AS:DSA_AS:D
-
MaT #72391 Nha hat errol ennyit. Igen lehet a hutes lett miatt 3 ledes, de mostmar te is lathatod, hogy az egesz csak egy nagy lehuzas. "Megcsinaltak" neked a hutest es megis bekovetkezik... Hmmm elgondolkodtato. Latod ezert nem erdemes hozanyulni... -
szóval mivel jobb ha teljesen meghal? 
most is játszok, hibátlan egyenlőre.
Ja és a 3 ledes hiba pontosabban mit is takar? mert amikor előszőr 3 ledes volt szegényem akkor azt mondták, hogy a hűtés miatt, mert ugye nem volt alapból megcsinálva.. akkor a hűtés meglett és most mégis?:\ -
xDDD
Mindenki tudja hogy csak a gari éltet titeket..na meg hogy ne legyen MS BAN:) -
"Ha lejár a gari ugyis modolni fogjátok:)"
Mi a fasz közöd van, hogy én mit fogok csinálni? Nem, nem fogom moddolni mert az csicska szar csóró dolog. Ugyanúgy fogom használni utána is... vagy... 3 év múlva azt sem tudom mi lesz. Vagy új Box vagy megunom a mostanit addigra. -
okés. de az mivel jobb?:D -
hehh xD 

Hát igen kb. Addig várj amig már bese tudod kapcsolni. -
mármint? ameddig teljesen vége lesz azt várjam meg? -
"ezez"? 
Miért nem "ezer"-nek ejted?

-
Inkább várd meg amig 100%nem lesz.
Az esetek többségében ezzel kezdödik.
Nekem is ezvolt. -
ja és köszi ;) -
Ki kell olvasni a driveböl a keyt.
Ha megtudtad azmár egy fél flashelés(csak mondom xD). -
tehát akkor indulhatok is vele.. Remélem nem sokáig tart megcsináltatni, mostanában sokat játszom :):(
Másodszor beteg szegényke :'( -
7ezez ft* -
Azt jelenti hogy nemsokára bejön a 3led(RRoD)
7ft a szerviz:) -
Az imént bekapcsoltam az Xboxom, fura hangja volt és villogott a 3 led.. mondom neeee..Kikapcsoltam aztán gondoltam megpróbálom újra.. Bekapcsoltam újra és most nem volt három led, rendben van a hangja is és megy rendesen. Érdemes megnézetni azért? -
simon7108 #72376 hát abban igazad van,hogy vannak benne nehézségi szintek de én legkonyebben kezdtem mint minden játékot ugy kezdek!
szoval volt benne pár pálya amit még azon is nehéz volt megcsinálni!
1 pályán 15x meghaltam-.-
meg volt még1 pálya ott meg ha nyugodtan lassan mész akkor semmi esélyed!mert ott rohanni kell mert hiába lovod le az ellent jon helyette uj:D -
Jah, a Forza 3-at elfelejettem, lassan felmegyek arra is online, bár eléggé az elején vagyok. Már csak egy headset kéne... -
Na végre valahára én is Gold vagyok 3 hónapig. Estefelé fent leszek a GTAIV multiplayeren. Race és Free mód tegnap tetszett, ezért ott fogok nyomulni. Ice, neked meg köszönöm itt is. -
A Natal projecten csak az érzékenység "0" reakció idö mulik. Ha ezt megoldják, még jó pár évig elsö számu konzol lesz az X360.
Ugy hogy aki rinyál a következö gen konzolon, az ne tegye. -
Ezzel a képpel itt csak annyi ideig oldod a feszkót, amig megirod a végrendeletedet.
-
a 9 irreális, max 8, de nálam egy erős 7es így 2 hét után, mert tele van hibával és nem sokat fejlődött, csak jobb lett, persze a vezetési élmény az n1 és a legjobb jelenleg -
hát demo nem volt szar, csak éppen nem volt extra durva...és tán ez a baj, hogy mindenki többet várt.
én is NFS shift után asszontam demóra, hogy mi ez a mecsbox-os biciklizés???
mert kicsinek tünnek az autók, minha makett lenne, és aránylag gyenge a sebességérzet is.
unokbátyámnál a full egy fokkal jobb volt, több kocsi, több pálya...
de azért nfs shift után elég furán hat... -
Nekem olyan kérdésem lenne am, hogy hol tudom megnézni milyen firmware van az xboxomon ? :) -
A forza 3 egy nagyon jó játék lett 9+ pontot simán megérdemli. -
a Forza 3 vegulis tenyleg olyan rossz lett? mert a demot nagyon lehordtatok. csak azert erdeklodok mert az IGN 9en feluli pontszamot adott neki. -
jo zenek vannak a homi Toniba az teny. nekem is bejonnek. talan kesobb be lehet majd szerezni oket. -
Project NATAL:
Well, BAM! There it is. -
mégis mit vár az ember ettől...
ez a különbség a 2 társaság között.
itt a topicban ien szarság eszébe se jutna senkinek, legalábbis eddig én nem láttam.