XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trick daddy
yap erre én is kiváncsi lennék

Daniel T átváltozott de a modora megmaradt <#hehe>

DanielT
A következõ beszarásnál is írj!
honnan rendelted linket tudsz adni?

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

Nah jövõhéten rendelem a feketét amiben van egy szép X kékkel.
7336FT.

Örm
Hello!
Ma kaptam vissza a Wadarr által felélesztett 3 LED-es gépemet. 5 óra folyamatos játék után semmi gond a géppel megy mint új korában. Egyébként 2006. 06. havi volt és hûtésmód nélkül múlt hétig bírta.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Istencsászár
És hány éves vagy? tizenhat? majd 5-10 év mulva erre térjünk vissza...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DöflingR
Magánszemélyek szoktak, így üzletet nem tudok.. Saját tuning shoppal 😄

Nah keresgéltem és ezek közül választok:

vagy ez nekem ez tetszik a legjobban

Evogordon
DanielT megmondja majd neked a frankót hogy ne játszál 17"-os CRT monitoron 😄

Evogordon
Mindjárt megjönnek a többiek és elmondják neked szépen hogy akkor igénytelen vagy..

Igen az van Premium és 22"-os "moncsi". =D

avengir
Igen, de vegyél Premiumot meg egy 19-22" lcd moncsit hozzá, ha nincs tvd. Sima tv is jó, de nem az igazi.

https://hotshu.wordpress.com/

Ok a 60Hz nemgond, 5 éve 60hzn megy a monitorom mert 1280ba nem bír többet és semmi gond a szememmel meg a fejemmel <#idiota>

deep
Van egy cég, aki csinál ilyen matricákat, egyszer találtam weboldalt, de most nem találom😄
trick daddy
megy de nemajánlott, szemre/fejre .A többi bövebb infot a tapasztaltabb
jedi mesterek biztos hogy segitenek.

trick daddy
http://www.gametrailers.com/player/37678.html?type=
Midnight Club L.A. new trailer <#nyes><#eljen>

Hello!
Az lenne a kérdésem hogy most szeretnék venni xboxot. Igen olvastam FAQ-t.
Kérdésem az lenne (félig meg is találtam a választ) hogy akkor bármilyen CRT monitorral is megy? És milyen átalakítót kell vennem? Köszönöm a választ.

Istencsászár
FN3 áll 1 pici ringbõl meg 2 pléjerbõl😊 1szer kell betölteni és kész, nemkell adatot olvasnia közbe.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fight Night3, ott nincs install es megis ugyan ugy muxik mint x360n.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Ti tudtok olyan helyet ahol lehet csináltatni ilyen külsö tuningokat a boxon?
Mint például ilyeneket (1:33)

avengir
PS3omnál azért van kötelezõ install, mert a tetû lassú BR olvasó nem tudja megfelelõ sebességgel kiolvasni a lemezrõl az adatokat.

https://hotshu.wordpress.com/

arty
akkor sztem az csak lájvon (esetleg system linken/lanon) megy

Forza.

bubu13
zölddel van ráírva.Valami ötlet?

EEE 1899

arty
nem warez. tech buziknak van, szórakozni 😄

az infectus chip jelenleg minimal linuxot tud elinditani, játékot nem. plusz, mostmár fel lehet hekkelni segitségével a kiszovárgott öszi beta update-t - értelme persze semmi, de én szeretek ilyenekrõl olvasni 😊 kiváncsi lennék a winyo install müxik-e benne!

---

Sephi: van itt 23-nál joval több gép ami nem halt be, nade erre majd térjünk vissza 4 év mulva, amikorra az életciklusuk végére értek, hiba nélkül 😉

---

Armageddon hiján az MK elõzõ epizodját vettem meg, a Deceptiont, kicsit féltem, h randa lesz mai szemmel: de nem!!!! Simán ottvan az Armageddon szintjén, csak éppen kevesebb a választhato karakter, ha a haverral akarom agyonveretni magam... aki az elköv. években mortal kombatozni akar, ajánlott vétel ez a rész, hiszen ami most jön az egy BUZISÁG lesz! ... örök szivfájdalmam marad, h a shaolin monksot nem tették fel a kompatibilitási lisára, nameg h nincs PAL Armageddon 😞

Midway kapja be.

Forza.

Sephi
23 HDMI-s géprõl tudok jelenleg aminél nem jött elõ a RROD.

Amúgy lehet tudni, hogy ezek a HDMI-s modellek milyen aranyban halnak be?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Istencsászár
Azért volt 3 led mert az áram ingadozott, és ha a jövõben is fog akkor is 3 led lesz, ennek semmi köze ahhoz a 3 ledhez.

ha pirossal van ráírva a dobozra, akkor olyan, mintha LAN-ban jáccanál(2 monitor, 2 hangcucc, " box)

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

DöflingR
Az elõbb volt egy kis áram ingadozás, a boxom 3 ledet kapott. Nem lesz semmi különösebb baja?

bubu13
Hello!
Nem tudja valaki hogy lehet a BLADESTORM: The Hundred Years' War-al ketten játszani mert a dobozán az irja coperatív játék is van de sehol sem találom!

EEE 1899

tomi890125
hát a fight night 3 már ps2-n is iszonyat lassan töltött be 😊

The Only One!

Nem vettem volna eszre, hogy lasabb lenne a jatek ps3 mint x360, talan 1nel tolt sokat a fight night3nal de semmi masban nem lattam erezheto kulonbseget.

Petyus_
Van opcionális install is néhány játékban. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

DanielT
Miért nem szarabb? Kötelezõ install van, vagy egyáltalán nincs. Ha kötelezõ, akkor sem nyom fel mindent vinyóra, tehát gyorsabb, de nem full gyors. Ha nincs install akkor meg lassú mint a szar.

360-on nincs kötelezõ install, de lemezrõl is gyors csak hangos amikor pörgeti. Ha akarod akkor meg az egészet feltolod a vinyóra, rohadt gyors és halk.

A demo install meg a világ szánalma.
Nem vagyok benne biztos, hogy az szarabb megoldas. Mondjuk a demo install az valoban erdekes.😊

DanielT
Az egy dolog, hogy PS3-on szarul van megoldva. Itt minden gamét fullra felmásol a vinyóra.
Istencsászár
Ps3onál minden fordítva mûködik ott még a Demokat is fel kell installálni miután letõtötted😄

Ebben nem vagyok biztos, hogy igy lesz, mivel PS3n se igy van megoldva. Csak par jateknal masol fel mindent, a legtobbnel csak bizonyos gyakrabban hasznalt dolgokat igy kevesebbet toltoget. Persze lehet x360n maskepp lesz megoldva.

Istencsászár
Szvsz ez csak egy másolás DVD-rõl HHDre, vagyis F5😊, minden játék a legelsõ Xbox 360 gémig támogatni fogja, vagyis a rendszer fogja tudni nem a gémeknek kell😊

Arról lehet tudni vmit, hogy amikor majd lehet telepíteni játékokat a hdd-re, akkor minden játék fogja ezt támogatni vagy csak egy-kettõ? Mer akarok venni egy boxot és vacilálok a premium és az elite között.

Istencsászár
jesszus, warez hír warezhörcsögöknek😄

deep
Ez a leaked warez dashboardra vonatkozik😄 Én is néztem elõször.
deep
Ezt már tudtuk egy ideje😊
Istencsászár
"biztos, hogy a frissítéshez újabb gyártmányú módosított Xbox 360 kell Infectus 2 csippel, szóval aki nem tudja, hogy konzolja megfelel az elõírásoknak, bele se vágjon a telepítésbe"

MIVAN???????????

hoppa... :S

"A gépekhez egyébként rövidesen új menürendszer is érkezik, amihez hasonlót már láthattunk például az Apple-nél, de attól még ügyesen frissíti a néhány év alatt kissé megfáradt dizájt. Korábban már jelent meg néhány nagyfelbontású kép a menürõl, most azonban felkerült a netre egy videó <2> is, bár az nem derül ki, hogy a felvételt készítõ júzer hogy jutott hozzá az új "Xbox Expreience"-hez. Az biztos, hogy a frissítéshez újabb gyártmányú módosított Xbox 360 kell Infectus 2 csippel, szóval aki nem tudja, hogy konzolja megfelel az elõírásoknak, bele se vágjon a telepítésbe..."
deep
Az új modell egyelõre csak az amerikai és kanadai piacon jelenik meg, 349 dolláros (51 ezer forintos) bevezetõ áron. Mivel a jelenlegi 20 gigabájtos modell ára most éppen ennyi, ez csökkenni fog, a cég szerint 299 dollárra (44 ezer forintra). A 120 gigabájtos (Elite) verziót továbbra is 449 dollárért (73 ezer forintért) lehet majd megkapni, és a merevlemez nélküli (Arcade) Xbox ára sem csökken, 279 dollár (41 ezer forint) marad.

Ultralicsmiloál árak.
"Now with 60 GB hard drive"

http://index.hu/tech/hardver/marcb080729/

Na, amugy tudom hogy itt az egvilagon senkit sem erdekel, de tegnap elvitte az UPS az en kis 360-asomat. Hat kivancsi leszek. Elovettem addig a vilag legszuperebb konzoljat (XBOX1). Betettem a helyere a TV ala. Gyerekek, furcsa hogy nincs hajtomu-hang. Raadasul a vinyon van vagy 10 jatek. Jot tesz a 360-nak is ez a HDD install. 😛
Meg jo hogy a warez tiltva van, baromi unalmas volt minden nap olvasgatni... 😉
mar a megjelenitessel kapcsolatban. na igy akartam irni. 😊
Mar korabban is kiszurtam, csak lusta voltam szolni. 😊
Meg amugyis fasza leiras mert meg ennek ellenere is majd mindennap van kerdes, ujra es ujra... 😞