XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
7336FT.
Ma kaptam vissza a Wadarr által felélesztett 3 LED-es gépemet. 5 óra folyamatos játék után semmi gond a géppel megy mint új korában. Egyébként 2006. 06. havi volt és hûtésmód nélkül múlt hétig bírta.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
vagy ez nekem ez tetszik a legjobban

https://hotshu.wordpress.com/
jedi mesterek biztos hogy segitenek.
Midnight Club L.A. new trailer <#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Az lenne a kérdésem hogy most szeretnék venni xboxot. Igen olvastam FAQ-t.
Kérdésem az lenne (félig meg is találtam a választ) hogy akkor bármilyen CRT monitorral is megy? És milyen átalakítót kell vennem? Köszönöm a választ.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Mint például ilyeneket (1:33)
https://hotshu.wordpress.com/
az infectus chip jelenleg minimal linuxot tud elinditani, játékot nem. plusz, mostmár fel lehet hekkelni segitségével a kiszovárgott öszi beta update-t - értelme persze semmi, de én szeretek ilyenekrõl olvasni 😊 kiváncsi lennék a winyo install müxik-e benne!
---
Sephi: van itt 23-nál joval több gép ami nem halt be, nade erre majd térjünk vissza 4 év mulva, amikorra az életciklusuk végére értek, hiba nélkül 😉
---
Armageddon hiján az MK elõzõ epizodját vettem meg, a Deceptiont, kicsit féltem, h randa lesz mai szemmel: de nem!!!! Simán ottvan az Armageddon szintjén, csak éppen kevesebb a választhato karakter, ha a haverral akarom agyonveretni magam... aki az elköv. években mortal kombatozni akar, ajánlott vétel ez a rész, hiszen ami most jön az egy BUZISÁG lesz! ... örök szivfájdalmam marad, h a shaolin monksot nem tették fel a kompatibilitási lisára, nameg h nincs PAL Armageddon 😞
Midway kapja be.
Forza.
Amúgy lehet tudni, hogy ezek a HDMI-s modellek milyen aranyban halnak be?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Nem tudja valaki hogy lehet a BLADESTORM: The Hundred Years' War-al ketten játszani mert a dobozán az irja coperatív játék is van de sehol sem találom!
EEE 1899
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
360-on nincs kötelezõ install, de lemezrõl is gyors csak hangos amikor pörgeti. Ha akarod akkor meg az egészet feltolod a vinyóra, rohadt gyors és halk.
A demo install meg a világ szánalma.
MIVAN???????????
"A gépekhez egyébként rövidesen új menürendszer is érkezik, amihez hasonlót már láthattunk például az Apple-nél, de attól még ügyesen frissíti a néhány év alatt kissé megfáradt dizájt. Korábban már jelent meg néhány nagyfelbontású kép a menürõl, most azonban felkerült a netre egy videó <2>2> is, bár az nem derül ki, hogy a felvételt készítõ júzer hogy jutott hozzá az új "Xbox Expreience"-hez. Az biztos, hogy a frissítéshez újabb gyártmányú módosított Xbox 360 kell Infectus 2 csippel, szóval aki nem tudja, hogy konzolja megfelel az elõírásoknak, bele se vágjon a telepítésbe..."
Ultralicsmiloál árak.
Meg amugyis fasza leiras mert meg ennek ellenere is majd mindennap van kerdes, ujra es ujra... 😞