XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
200 forint..

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Aztán rájöttem, hogy éppen egy Tesla Roadstert hajtok. <#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
Amúgy látom még csillapítja is a zajt, úgy h jó szokás szerint begyógyította az állványba, még véletlenül se szellõzzön hátul, aztán sír vmelyik fórumon, h xar box hangos is volt és most még eljött a Vörös Halál is...typical, congrats 😊
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Ha nincs flash, akkor ne engedd, hogy hozzányúljanak, hiszen a gari (ahogy hallottam) kényelmes, házhozszállítós fajta...
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
---
sephi: én sem huznám fel a ventit. majdnem egy év hûtésmoddolt 360 van mögöttem, soha többet akkora zajt ...
Forza.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://topgearhungary.blogspot.com/
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Kíváncsi vagyok, mert sokan mondtak, hogy nem kell, mások meg, hogy kell.
(fõleg a konzol boltok mondjak, hogy kell 😄)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Ezt en is alatamasztom! Utanad, hogy a multkor irtad, en is kiprobaltam egy LG 19" Flatron CRT-t a GTA4-el. Baromi jo volt a kep. Ugyan nekem HDTVm nincs, igy egy Samsung 19" TFT szelesvasznu monitorhoz tudom hasonlitani, illetve egy Thomson 82-es szelesvasznu SDTVhez. A boxot 1280x720-ra allitottam es manualisan nyomtam ossze a kepet a monitoron (szemre, figyelve hogy lehetoleg az arany megkozelitoleg jo legyen), illetve kicsit csaltam mert visszintesen kihuztam a kepet a kepernyobol igy mindket oldalon lelogott egy kicsi (nem sok!), cserebe nem volt olyan veszesen keskeny a kep amiatt hogy nem szelesvasznu a monitor. ISTENI! Persze a 60Hz miatt ugye csak hagyja a fenebe az ember. Tudom hulyen hangzik, de en inkabb viszatettem a kepet a jo kis Thomsonra mert az megsicsak feelingesebb mint hogy a TFT elott kuksoljak mint egy PCs. Akarmilyen jo is a kep a monitorokon, hianyzik a nagy kepmeret ami a konzolozas egyik alap epitokove!
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Tessek, lehet fikazni meg anyazni... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
de azért a méret sokmindenért kárpotol... (párom is mindig ezt mondogatja 😄 )
Forza.
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
De! Szépen elfogadja, h a 60hz szétcseszi a szemét és visszaül az lcd elé és megszokja a sz*rt ami sok sok hónap után már nem is tünik olyan sz*rnak, miután az emlékek halványultak 😊)
Forza.