176898

-
Iceakos #72563 Xbox LIVE előfizuk, ms pontok... t!!!!!
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2000,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
4000,-
XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
8000,-
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3000,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
6000,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
11000,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
4500,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
10500,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4800,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9000,-
Playstation Network Card $20 (USA)
5500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
11800,-
Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
6300,-
Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
14000,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5500,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5500,-
60 Napos WOW kód (EU)
6000,-
60 Napos WOW kód (USA)
6000,-
Érdeklődni a továbbiakról az iceakos©gmail.com emilen vagy itt a fórumon lehet..
Ice
-
Nem, nem jár. Rengeteg játék volt ilyen, pl Forza3 vagy GoW2..
Cyrus: Honnan veszed ezt a baromságot? Azért az ms sem hülye. -
simon7108 #72561 ki mondta,hogy tudok angolul?:D
Caine nem jár bann ha eredeti a játék:)ezt kijelentette az MS a forzánál is!
ha valamiféleképpen megjelenés elott megvan eredetiben a játék akkor nem lesz semmi bajod:) -
Minek magyarul, ha tudsz angolul?
Játékokat általában angolul szeretem játszani, magyarokat még ha igényes is akkor sem veszek :D
-
Igen, jár BAN..:) -
simon7108 #72558 már legalább 2 napja felsem néztem erre a forumra:D
tulságosan beleéltem magam a Dragon Age: Origins be:D
nagyon jo játék!PC-n tolom mivel xboxon nem amgyarul jott ki:(de nagyon igényes lett a magyarítás is rá mint a legtobb EA játéknál:)legalább ezt jol csinálják....
grat a BioWare nek ehhez a remekmuhoz!amire kiviszem kijon a Mass Effect 2 de valszeg azt is PC-n fogom tolni mivel gondolom xboxra az sem magyarul jon...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mellesleg a Dragon Age ben most annál a torony nál tartok ahol a Kor Mágusok vannak:Dmár felértem a elgfelso szintre de valami démon elaltatott és most valamien álombol kell kijutnom,elfelejtettem,hogy mi a neve annak a helynekXD -
Caine #72557 Jár azért ban (járt egyáltalán valaha?) ha a hivatalos megjelenési dátum előtt játszom valamivel?
Rendeltem valamit és a hivatalos megjelenés dátum előtt érkezett meg a csomag
-
Xabinho87 #72556 Jó szólok. A hotspot shielder ingyenes és ott is amerikainak álcáz. -
Valaki próbálta már a SW/FU: Ultimate Sith Edition-t? -
Ha táláltál ingyenest szólj nekem is! Eddig csak fizetős megoldást láttam amivel amcsi ip alól láttak. -
Xabinho87 #72553 Könnyebb keresni egy programot, mint keresni egy angol ismerőst.:) -
vegyél fel. Amúgy itt sg-n még nem váltott sárgára :S FAcebook amúgy tök jó rajta. Skyplayer-t meg mindjárt megfojtom XD -
Neked meg sem lesz mint ahogyan az előző sem volt meg:D Ugyanazt a meccset lejátszod.. :) -
Nekem csak a sima GTA IV epizód van meg. De ha meglesz a két kiegészítő, akkor szívesen csatlakoznék egy kis online mókához én is. -
Na kisárgultam valaki gta?:D -
És én? =( _ASDs -
Renátó1985 #72547 esetleg ha ismerősöd reggel neked angliából? -
Xabinho87 #72546 Látom végre megjavult a Sky Player. Pixeles a kép de szerintem nézhető. Külön jó hogy ennyi csatorna és műsor van. A Sky News-t bárki nézheti (persze akinek van goldja), de a többihez regisztrálni kell a Sky player oldalán. Tudtommal ez ingyenes, meg is próbáltam de a regisztrálásnál ellenőrzi az ip-t és nem enged regisztrálni. Létezik egy Hotsport shield nevű program ami generál egy kitalált amerikai ip-t és az ellenőrző rendszereket becsapja. Nekem egy ilyen kellene csak angolnak mutasson hogy tudjak regisztrálni. Ebben tudtok segíteni? -
Nekem meg van. Ma délután fogok 1 évre "bearanyozódni" -
Egyelőre nincs, de a hónap végére bevan tervezve.. -
Figy se ezt,se azt nem tudom mondani(jó vagy sem).Sima single playerbe nagyon nem jött be,de a dologhoz az is hozzátartozik,hogy azt a legnehezebb beállitáson nyomtam végig.Normált coopba 4-en ugy viszont eszméletlen jó volt,de szerintem csak a hangulat miatt.Ha olcson hozzájutsz megveheted,nem 1 cod kaliberű game,de elmegy. -
Ragnar360 #72542 Adi, Sam: ha megvan nektek a Gay Tony majd nyomhatnánk egy picit :P
Vagy bárki akinek megvan jöhet nyugodtan. -
konkrétan én:) vagy én is? -
http://www.livekodok.com/
Itt van a leirás az Xbox Live! Regröl.
Csináld e szerint:) -
sztenli #72539 Csak asszem arra figyelned kell majd hogy live profil létrehozásánál, amit megadsz mail címet az szigorúan külföldi legyen, mármint, tartózkodási helynek azt jelöld be ha csinálsz mailt. -
Egy-két napja páran szóbahoztak, hogy hol a francba vagy:D -
sztenli #72537 jaja, bőven elég, kihúzod a gépedből az utp kábelt és átdugod a boxodba és már kész is. -
kipróbáltam az előbb. lagolt mint az álat -
ha fel akarok menni a live-ra akkor arra eleg csak egy sima netkabel? (persze accounton kivul) -
MaT #72534 Huu mit fogsz te ezert kapni! 

Amugy komolyra forditva a szot, benned tehat pozitiv benyomast tett az Operation Flashpoint kissebb-nagyobb hibai ellenere. Mert gondolkodom, hogy beruhaznek ra, imadom az ilyen fajta fps-eket. Demot meg azert leszedem... -
Hagyd rájuk itt páran esténként kijárnak megrugdosni a házukelé a villanyoszlopott,hogy miért álldogál ott!Belekötnek mindenbe mindenkor,ha van okuk rá,ha nincs!Röhögj 1 jót rajtuk azt ennyi,nekik csak ez jutott! 
Figyeld csak meg!
-
MaT #72532 Hat visszaolvasol par hozzaszolast es kepben leszel ujra... :) Amugy eppen tegnap vagy azelott kerdezte valaki, hogy hol van Ragnar... :) Igy fesd az ordogot a falra... :) -
Ééén igen! Kipróbáltam, tök jó volt. Csak berakott emberekhez a világ minden tájáról és kaptunk elég szép laggokat az arcunkba :) -
Én PC-n toltam az L4D2 demot.:)
Sztem geci jo lesz, és már csak 1hét+pár nap:D -
valaki majd egy l2d2 demót?:D -
felveszlek, elég sokat fifázom -
na, mostmár én is microsoft aranyfokozatú támogató vagyok (úgis tudjátok kitől vettem)
úgyh szeretném kirakatni a gamertagemet ahogy a többiek
gtag: hjudzs
aki akar fifa 10-ezni vagy vmi az vegyen fő! -
első "nekem" helyett "nem". :] -
Tudod mikor élnék én "vízen meg kenyéren" egy rohadt számítógépért :] Lehet, hogy spórolnék rá, lehet hogy 1 évig is eltelne, de az, hogy az alap szükségleteim (mondjuk azt, hogy a ne a gagyi zacskósleveseket egyem otthon) ne legyenek meg emiatt, az már nekem sok. Jó, itt bejön nyílván az, hogy kinek milyen a fontossági sorrend. Nekem kritizálni akarok, csak nekem furcsa ez. De az biztos hogy jó géped van (mellesleg én is a héten veszem meg az új gépem, de attól még Pick szalámi van itthon
).
-
Ragnar360 #72524 YATTAAAAA - vééégre van net - úgylátom történt egy s más