176898
banner
  • Iceakos
    Xbox LIVE előfizuk, ms pontok... t!!!!!

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4000,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    8000,-

Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6000,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11000,-

Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    4500,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    10500,-

Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4800,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9000,-

Playstation Network Card $20 (USA)
    5500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    11800,-

Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
    6300,-
    Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
    14000,-

2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5500,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5500,-

60 Napos WOW kód (EU)
    6000,-
    60 Napos WOW kód (USA)
    6000,-

Érdeklődni a továbbiakról az iceakos©gmail.com emilen vagy itt a fórumon lehet..

Ice
  • DöflingR
    Nem, nem jár. Rengeteg játék volt ilyen, pl Forza3 vagy GoW2..

Cyrus: Honnan veszed ezt a baromságot? Azért az ms sem hülye.
  • simon7108
    ki mondta,hogy tudok angolul?:D
    Caine nem jár bann ha eredeti a játék:)ezt kijelentette az MS a forzánál is!
    ha valamiféleképpen megjelenés elott megvan eredetiben a játék akkor nem lesz semmi bajod:)
  • CharrDen
    Minek magyarul, ha tudsz angolul? Játékokat általában angolul szeretem játszani, magyarokat még ha igényes is akkor sem veszek :D
  • Miley Cyrus
    Igen, jár BAN..:)
  • simon7108
    már legalább 2 napja felsem néztem erre a forumra:D
    tulságosan beleéltem magam a Dragon Age: Origins be:D
    nagyon jo játék!PC-n tolom mivel xboxon nem amgyarul jott ki:(de nagyon igényes lett a magyarítás is rá mint a legtobb EA játéknál:)legalább ezt jol csinálják....
    grat a BioWare nek ehhez a remekmuhoz!amire kiviszem kijon a Mass Effect 2 de valszeg azt is PC-n fogom tolni mivel gondolom xboxra az sem magyarul jon...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mellesleg a Dragon Age ben most annál a torony nál tartok ahol a Kor Mágusok vannak:Dmár felértem a elgfelso szintre de valami démon elaltatott és most valamien álombol kell kijutnom,elfelejtettem,hogy mi a neve annak a helynekXD
  • Caine
    Jár azért ban (járt egyáltalán valaha?) ha a hivatalos megjelenési dátum előtt játszom valamivel?

Rendeltem valamit és a hivatalos megjelenés dátum előtt érkezett meg a csomag
  • Xabinho87
    Jó szólok. A hotspot shielder ingyenes és ott is amerikainak álcáz.
  • vixo
    Valaki próbálta már a SW/FU: Ultimate Sith Edition-t?
  • Zsoltika 007
    Ha táláltál ingyenest szólj nekem is! Eddig csak fizetős megoldást láttam amivel amcsi ip alól láttak.
  • Xabinho87
    Könnyebb keresni egy programot, mint keresni egy angol ismerőst.:)
  • kem001
    vegyél fel. Amúgy itt sg-n még nem váltott sárgára :S FAcebook amúgy tök jó rajta. Skyplayer-t meg mindjárt megfojtom XD
  • DöflingR
    Neked meg sem lesz mint ahogyan az előző sem volt meg:D Ugyanazt a meccset lejátszod.. :)
  • mrmilan
    Nekem csak a sima GTA IV epizód van meg. De ha meglesz a két kiegészítő, akkor szívesen csatlakoznék egy kis online mókához én is.
  • kem001
    Na kisárgultam valaki gta?:D
  • Pacal17
    És én? =( _ASDs
  • Renátó1985
    esetleg ha ismerősöd reggel neked angliából?
  • Xabinho87
    Látom végre megjavult a Sky Player. Pixeles a kép de szerintem nézhető. Külön jó hogy ennyi csatorna és műsor van. A Sky News-t bárki nézheti (persze akinek van goldja), de a többihez regisztrálni kell a Sky player oldalán. Tudtommal ez ingyenes, meg is próbáltam de a regisztrálásnál ellenőrzi az ip-t és nem enged regisztrálni. Létezik egy Hotsport shield nevű program ami generál egy kitalált amerikai ip-t és az ellenőrző rendszereket becsapja. Nekem egy ilyen kellene csak angolnak mutasson hogy tudjak regisztrálni. Ebben tudtok segíteni?
  • kem001
    Nekem meg van. Ma délután fogok 1 évre "bearanyozódni"
  • DöflingR
    Egyelőre nincs, de a hónap végére bevan tervezve..
  • Harlekin
    Figy se ezt,se azt nem tudom mondani(jó vagy sem).Sima single playerbe nagyon nem jött be,de a dologhoz az is hozzátartozik,hogy azt a legnehezebb beállitáson nyomtam végig.Normált coopba 4-en ugy viszont eszméletlen jó volt,de szerintem csak a hangulat miatt.Ha olcson hozzájutsz megveheted,nem 1 cod kaliberű game,de elmegy.
  • Ragnar360
    Adi, Sam: ha megvan nektek a Gay Tony majd nyomhatnánk egy picit :P
    Vagy bárki akinek megvan jöhet nyugodtan.
  • Adi
    konkrétan én:) vagy én is?
  • Miley Cyrus
    http://www.livekodok.com/
    Itt van a leirás az Xbox Live! Regröl.
    Csináld e szerint:)
  • sztenli
    Csak asszem arra figyelned kell majd hogy live profil létrehozásánál, amit megadsz mail címet az szigorúan külföldi legyen, mármint, tartózkodási helynek azt jelöld be ha csinálsz mailt.
  • DöflingR
    Egy-két napja páran szóbahoztak, hogy hol a francba vagy:D
  • sztenli
    jaja, bőven elég, kihúzod a gépedből az utp kábelt és átdugod a boxodba és már kész is.
  • sapkafej
    kipróbáltam az előbb. lagolt mint az álat
  • LeventeV
    ha fel akarok menni a live-ra akkor arra eleg csak egy sima netkabel? (persze accounton kivul)
  • MaT
    Huu mit fogsz te ezert kapni!

Amugy komolyra forditva a szot, benned tehat pozitiv benyomast tett az Operation Flashpoint kissebb-nagyobb hibai ellenere. Mert gondolkodom, hogy beruhaznek ra, imadom az ilyen fajta fps-eket. Demot meg azert leszedem...
  • Harlekin
    Hagyd rájuk itt páran esténként kijárnak megrugdosni a házukelé a villanyoszlopott,hogy miért álldogál ott!Belekötnek mindenbe mindenkor,ha van okuk rá,ha nincs!Röhögj 1 jót rajtuk azt ennyi,nekik csak ez jutott!

Figyeld csak meg!

• MaT
    Hat visszaolvasol par hozzaszolast es kepben leszel ujra... :) Amugy eppen tegnap vagy azelott kerdezte valaki, hogy hol van Ragnar... :) Igy fesd az ordogot a falra... :)
  • koryne
    Ééén igen! Kipróbáltam, tök jó volt. Csak berakott emberekhez a világ minden tájáról és kaptunk elég szép laggokat az arcunkba :)
  • Miley Cyrus
    Én PC-n toltam az L4D2 demot.:)
    Sztem geci jo lesz, és már csak 1hét+pár nap:D
  • akyyy
    valaki majd egy l2d2 demót?:D
  • zaki
    felveszlek, elég sokat fifázom
  • sapkafej
    na, mostmár én is microsoft aranyfokozatú támogató vagyok (úgis tudjátok kitől vettem)

úgyh szeretném kirakatni a gamertagemet ahogy a többiek
    gtag: hjudzs

aki akar fifa 10-ezni vagy vmi az vegyen fő!
  • dienesoft
    első "nekem" helyett "nem". :]
  • dienesoft
    Tudod mikor élnék én "vízen meg kenyéren" egy rohadt számítógépért :] Lehet, hogy spórolnék rá, lehet hogy 1 évig is eltelne, de az, hogy az alap szükségleteim (mondjuk azt, hogy a ne a gagyi zacskósleveseket egyem otthon) ne legyenek meg emiatt, az már nekem sok. Jó, itt bejön nyílván az, hogy kinek milyen a fontossági sorrend. Nekem kritizálni akarok, csak nekem furcsa ez. De az biztos hogy jó géped van (mellesleg én is a héten veszem meg az új gépem, de attól még Pick szalámi van itthon).
  • Ragnar360
    YATTAAAAA - vééégre van net - úgylátom történt egy s más