XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
Van itt olyan akinek sikerült összehoznia a 360-at és egy Vistás PC-t (Windows Media Player)?
deep
Már több mint valószínû a buherálhatatlan meghajtó lesz benne szerencsére, gondolom a kérdés erre irányult.
DVI bemenet van a monitoromon de nem biztos hogy tudok HDMI - DVI kábelt szerezni.Viszont úgy jó hogy VGA kábellel és DVI-VGA átalakítóval összekötném?Nem rontona a kép minõségen?
Ez adja a legszebb képet ebben az esetben?És a hang😊?
Scotty99
Ha HDMI-s lesz a boxod és a monitorodon van DVI bemenet, akkor egy HDMI - DVI kábel kell, ellenkezõ esetben egy VGA kábel.

PS3 ID: ghost_hun

Melyik a legjobb megoldás arra hogy rákössem a LCD monitorom(LG L1900),és a szteró(Labtec Pulse 285 2.1) hangcuccom a boxra?
Van benne valami😊.Köszi.<#circling>
Scotty99
Nézd dawids. Ha megveszed a gépet, és arra van 3 év garancia, akkor mi a jó fenéért kell arra cooler? Ha elromlik, futár viszi-hozza. Ilyen vackokkal csak tönkreteszed, kár ilyennel vergõdni. Millió + egy ember van, akinek nem lett semmi problémája a géppel, ha elromolna mégis, akkor MS kicseréli. Kérdem én, akkor mi haszna az ilyennek? Megmondom: semmi a világon.

PS3 ID: ghost_hun

De gondolom a doboz nem átlátszó csomagolásban van.Na mind1 ezt majd velük kell megbeszéljem,azért kössz<#eljen>.Másik kérdés.Ha HDMI-s premium packot veszek azt kérdezzem meg hogy milyen olvasó van benne vagy az nem olyan fontos?Ja és elég 1 cooler ha falconost veszek?(ilyet:http://www.madpixelz.net/kepfeltoltes/images/20952.jpg)
Köszi elõre is<#worship>
hogy mûködne? kihozza neked a futár, kifizeted a dobozt és õ megy tovább te örülsz, játszol, erõs kétségeim vannak, hogy zsákbamacskát adnának, de ha nem bízol akkor kérdezz rájuk, hogy neked ez kell ezzel, és hhogy tuti hogy ezt küldik-e...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

azt ne mond már hogy 25ezer+nitrogén fecskendezés nem elég.XD.És a futáros dolog hogy mûködik léci valaki írja le.De komolyan<#integet2>

De tényleg komolyan.......<#wow1>
hahaha
deep
Én megoldottam ötvenötezerrel is.
DanielT
Nem elég egy cooler. Ötvenkilencezer darab kell belõle. Jaaaa, Falconos? Akkor elég ötvennyolcezer. Kicsit szorosan, de ha ügyes vagy, bele tudod tenni mindet.
Csak az a gond hogy én elég messze lakom a bolttól(ha van nekik😊)és csak futárral tudják elküldeni a boxot.És a futár gondolom egy becsomagolt dobozt hoz(nem átlátszót) és azt meg nem lehet kinyitni csak ha kifizetem[szóljatok ha tévedek)(magyarul zsákbamacska).Amúgy szerintettek az elég ha veszek a premium packra egy coolert(mivel már falconos)?Köszi elõre.
Üdv.
Ironmask
külön tápot nem is tudok hozzá venni? 1 újat!

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

arty
mivel a garit az MS adja, természetesen nyugodtan vedd meg 😊

Forza.

Napot!
Xbox 360 vásárlás elõtt állok és hosszas keresés után erre akadtam: http://www.madpixelz.net/kepfeltoltes/images/5636box.jpg a Golemkonzol.hu-n
Van valakinek valamilyen tapasztalata velük,vásárolt-e valaki náluk.Szerintetek vásárolhatok-e ott?Véleményeket várok !
Elõre is köszi.
Üdv.dávid
arty
... komolyan aggódom az emberiség jövõjéért, ha már két kábelvég közé valo átalakitohoz is segitség kell ... meg rossz fajtát vesztek ... 😮

Forza.

Saints row-ról és a Crackdownról vmi vélemény?

Hi all megint hát vettem egy olyan átalakítót a vga kábelhez mint ami van a képen van (az a sárga) és kurvásul nemvolt jó, de lehet hogy én értem félre vagy ti de a monitoromnak és a vga kábel végének UGYAN OLYAN a csatlakozója ilyen tüskés szal még mindig szar:S
SpeedXHUN
én ezresért árulok!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Nem tudjátok, hogy lehet átállítani a boxot, hogy 60 hz-n mûködjön? Mer az egyik arcada játék sír, hogy át kell állítani 50rõl, de a display settingsben bárhol nézem nem tudom átállítani.

rooney8
<#hehe>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DöflingR
Akkor ez azt jelenti,hogy nagy a kereset rá<#vigyor>

rooney8
Már megnéztem 3 webáruházat és még 1ikbe se találtam<#vigyor>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Nekem is sípol és hiába hívtam öket, azt mondták müködik a gép szóval nem hiba. Érdekes viszont hogy egy srác ugyanezzel kapcsolatban felhívta öket innen a fórumról, és neki viszont küldtek újat szó nélkül. ....

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

deep
Zöldségesben nincs, de minden mûszaki bótba van.
Istencsászár
'Madden NFL 09' (ALL) Demo On Xbox Live

Madden NFL 09 marks the 20th anniversary of the franchises, and the game will feature adaptable gameplay tailored to every type of gamer, online enhancements and a broadcast style presentation delivering an authentic NFL experience.

'FaceBreaker' (ALL) Demo Punches Its Way On Xbox Live

Created by the Fight Night Round 3 team, FaceBreaker offers irreverent fun, immersive gameplay and eye-popping stylized graphics. In this in-your-face, arcade world full of ego-wielding characters, each boxer comes to life with unique attributes and distinct personal style.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

rooney8
Isten vagy<#worship> Már csak azt kéne kitalálni hol lehet ilyet kapni...<#vigyor>

deep
Hogyadákóbane.
rooney8
Olyan kábel létezik, hogy rca anya - jack anya ? gugli nem talált nekem 😊

Ne várd meg míg kigyullad és leég a házatok. 😊

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

avengir
Call MS Service, hogy szar a tápod.

https://hotshu.wordpress.com/

Pacal17
táp hibája.. állitólag néhány gépnél elõfordul.

Minstrel
csak Malajziában lehet venni, és nem is küldik el, ki kell menni személyesen és csak akkor kapod meg ha bemutatod a személyidet

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ironmask
1 problémám van mikor ki van kapcsolva az xbox360am sípol halkan!miért van ez!várom a válaszokat.

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Pacal17
fakúbaisbennevanvaze<#banplz>

ps2slim
ok

Xbox 4 Life

arty
Speciális, xbox360-hoz való VGA kábellel. Gyári 6-8ezer, utángyártott 2-3 ezer. Utánygártottbol ha jot fogsz ki, akkor olyan lesz mint a gyári.

Hangot pedig vagy optikán viszed erõsitöbe, vagy sztereo RCA vezetéken a tévébe/monitorba. Ha a megjelenitõn csak jack bemenet van, kell venned egy átalakitot. (melynek végei: RCA anya -> jack apa).

Forza.

ps2slim
Valaki tudja hogy hogy lehet rányomni monitorra a boxot?

Xbox 4 Life

MaSzKa
ilyet akarok már régóta

hol lehet vennei ezt?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

warass
Biztos van csak 3x annyi

amugy mondtad hogy ami a #46233-nál van kép az a legegyszerûbb de annak a kábelnek két féle a csatolófelülete és a monitornak és az xbox vga kábelnek is ugyanolyat tehát az egyik kábel végébe belemenne de a másik vége továbbra se fog passzolni, tehát azzal hogy lehetne összekötni ha nem találok olyat ami a #46240-nél van ?
öö jah azt gondoltam azért gondoltam a saturnra mert ott is ilyesmiket szoktak árulni szal gondoltam ottis kapható
warass
Vmelyik nagyker számtech boltba +kapod ócsoé sztem.

okk thx csak még arra se jöttem rá hogy mi az a faq xD de szép lassal rájövök mindenre
warass
Azért írtam nézz be a kijelzõ faq-ba, mert ha szánsz rá kis pénzmagot, akkor a legjobban 1 hdmi-dvi kábellel jársz pl., amennyiben a box és a monitor támogatja azokat.

wow nagyon köszönöm, ha egy utolsó kérdésem lehet hogy ilyet lehet -e kapni a saturnba ? nemkell válaszolni mert ígyis már nagyon sokat segítettél
warass
De a #46233-ban megadott a legegyszerûbb, és legolcsóbb.