XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véleményetek? pl azt hova tudnám bedugni? tv-en nincs jack...xbox - lcdtv hdmi vel van összekötve...akkor hova megy eza fejes? erõsitõbe?-nemár olyanom sincs...házimozim sincs...ill van,csak koplett LG...
Nah hazaértem...nagy fülesem van szal minden basszut hallgatnék a játéknál,gondolom a játékbeállitásokban lehet maxra nyomni vagy a fules hangerõn...
Ti probáltátok,akkor ugynézki hogy igy semmit se ér...:(
Ti probáltátok,akkor ugynézki hogy igy semmit se ér...:(
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha nem akkó sorrrrrrry!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Forza.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
lewyty: HDMI: bármihez jo, amin van HDMI vagy HDCP képes DVI bemenet. lcd, plazma, monitor ...
Sund: amugy, ha komolyabb routered van (pl linksys wrt54gl) akkor csak egy buta, ócsó wireless bridge kell a box mellé ... (mivel a komolyabb routereken a komolyabb firmwarek mehetnek wireless bridgeként is!)
Forza.
Én 5.1 es hangrendszert szeretnék a boxra kötni és monitoron játszok. Mondták vegyek ilyen
átalakítót de nem tudom hol lehet kapni? Légyszi segítsetek <#help>#help>
köszi
A HDMI a plazmatévékhez van?vagy minekaz??
És meik szettet éri meg megvenni?Gondolok az árra meg a hûtésre.
kicsit továbbgondoltam és most már 7-8 ezerér használt MS wifi cuccot fogok keresni. <#crazya>#crazya>
Nekem is ezt írja ki és el sem tudom indítani a Media Centert. Neked milyen beállítások vannak a gépeden?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Illetve Test Media Connection alatt Failed-et ír ki, ennek ellenére minden (Zene, Kép, Videó) tökéletesen mûködik. <#fejvakaras>#fejvakaras>
- hálozati ismeretek
- AP client módban mûködõ wifi router
- egy 5-10 centis ethernet kábel
röviden: megveszed az uj routert (7-8ezer) és beállitod, hogy AP kliensként felcsatlakozzon a már meglévõ wifi hálozatodra/routeredre. utána a routerre rádugod az xboxod és voilá... :)
Forza.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
köszi
<#help>#help>
amugy nagyon köszönöm!
PS3 ID: ghost_hun
Forza.
amugy énis átalakitokra gondolkodom csak fingom sincs mien,de utána nézek... mert az xboxom és a tv HDMI - HDMI kábellel van összekötve,hanis onnan jön akkor az RCA+Jack hogy dugjam be? hogy kapjak hangot meg képet?Köszi
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Forza.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lenne egy óriási kérdésem...Ugyan nemrégen vásároltam egy 32"LCD-s tv-t és xbox-ozom rajta...kiderült hogy a tv-n nem találom a fejhallgató dugóját,mert este fejhallgatóval szoktam nyomni...
Szerintetek mien megoldással lehetne megcsinálni hogy fejhallgaton legyen hang?mert se box-on nincs jack dugó,se tv-n... :S
Köszi a válaszokat!
---
jaszy: mindenesetre valoszinübb, minthogy a 2.43FW plésztésönre hibátlan lesz ... :D
Forza.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Mondjuk megint terjed a piacon a régi, nem HDMI-s kiadás, horroráron ügyesítve sajnos.
Játszatok, Liveozzatuk együtt, szépen, tisztességesen:)
Amúgy õsztõl újra veszek harminchatnullát, nagyon meggyõzött az idei õszre várható felhozatala... csak gyõzzem, mert még pótolnivaló is lesz sok :)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
PS3 ID: ghost_hun
Azoknak nyújtok 1 kis segítséget akiknek a hangfalrendszerén nincs bemenet hogy rákössék az xboxot...és persze van a közelbe 1 számítógép.
Mûködik mert én is így használom.
Szóval adott ugye 1 VGA kábel 1ik megy a monitorba a sárga és a piros dugót átalakítod 1 kábellel hogy 1 fülhallgató 3,5 mm csati legyen, azt bedugod a hangkártyádon a bemenethez"LINE IN"(piros)ba.majd kettéosztod 2 3,5 jackra az elsõ hangszórókat. egyikbe bedugod az elsõ hangfalat a másikra a mélynyomó és center.Igaz így nem 5,1 mivel a hátsó nem szól.
De teljes basszusnál 40% hangerõn a Burnout Paradiseban remeg az ablaküveg 1-1 ütközésnél szóval meglehet mindent oldani :)