XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Régen a Tony Hawkokkal nagyon sokat játszottam 😄 Annak hatására kezdtem el egy rövid ideig deszkázni. Bár csak a kickflippig jutottam el de azért nagy hatssal volt rám az a játék XD
Most az 576 ba csak 7500... megveszem aztán ha megunom elcserélem egy közeli boltba. ennyi.
Na emberek, holnap megyek veszek valami jókis stuffot a boxra.
Skate-t vagy a Gears of Wart vegyem meg?
Forza.
(pgr3 csak 5:4/1280x1024es tft monitor mellé nem ajánlott, ott szar lesz a képe, képaránya)
Forza.
elég unalmasnak tartottam egy idõ után
meg úgy kinézetre se valami szép játék
de mindenképp érdemes kipróbálnod, sokaknak bejött!
szedd le pl. a demóját elsõ körben
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
menj el szemészetre
részletesen kidolgozott városrészek (több pályarész egy az egybe le van modellezve), durván kinézõ idõjárási viszonyok és még van rajt AA is 😉
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
A 360 legszebb autos címe egyébként szerintem is.
Forza.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szerintem az egyik legcsúnyább grafikájú xbox autós játék.....
(bocs,nem kötekedni akarok,de én így láttam,megvettem EREDETIBEN,2 nap mulva majdnem a kukában landolt,de szerencsére sikerült FÉLÁRON eladnom)
Az árkád az olyan h csak nyomom a gázt és megyek, a szimulátor pedig amikor mindenre oda kell figyelni (pl fékezések, hogy veszem be a kanyart meg ilyenek)? 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!