XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játékban készült screenshotokat lelehet menteni pendrive-ra vagy felejtõs?
Alwares
Nem akarok vitát szítani, de én láttam a GT5P-ot egy FullHD-és masinérián is és nekem egyáltalán nem tetszett a grafikája. Valahogy az autókon a HDR úgy világított, még az alagútban is, hogy nagyon nem hatott természetesnek...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Pacal17

VS

Pacal17
hupsz, melléhánytam <#banplz>

Pacal17
belcsõ nézet <#vomit>
<#kocsog>

Istencsászár
GT5be csodaszépek az autók.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pacal17
szvsz veri a GT5 öt (demo-t)

Mind a 2-t próbáltam. (mind a 2 bõl a.... demót XDD)

Pacal17
<#eljen><#wink>

Alwares
Skate baromi nagy játék. Én úgy ültem le hozzá, hogy gyûlölöm az egész gördeszkázást, meg minden lúzert, aki ezzel szarakodik.... Aztán úgy keltem fel a játék mellõl, hogy már néztem a netet, hogy hol mennyiért van deszka 😄

Istencsászár
Mutass szebbet! ??

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pacal17
skate lesz, most nagyon megtetszett az a játék 😊

Régen a Tony Hawkokkal nagyon sokat játszottam 😄 Annak hatására kezdtem el egy rövid ideig deszkázni. Bár csak a kickflippig jutottam el de azért nagy hatssal volt rám az a játék XD

Most az 576 ba csak 7500... megveszem aztán ha megunom elcserélem egy közeli boltba. ennyi.

trogerzsiger
skate, gow az egy menj oszt lõj, annyira nem jó, de ha kel az enyém viheted :-)

Pacal17
én pont annyiért vettem 😊

Na emberek, holnap megyek veszek valami jókis stuffot a boxra.
Skate-t vagy a Gears of Wart vegyem meg?

arty
naja, ha a szimesebb autoterelgetés nem jön be, akkor tényleg unalom 😊 (pláne h minden kib******* versenyen nyerni kell, vicccccc 😞 )

Forza.

arty
boxon sztem a pgr3, kameo és a forza2 érik meg legjobban az árukat 😊 fillérekért mennek használtban, pedig mind kinézetre, mind tartalomra mintha csak mai játékok lennének! a pgr3-at is szerezd be sztem nyugodtan, ne ijedj meg h nem mai és h van 4. rész is!

(pgr3 csak 5:4/1280x1024es tft monitor mellé nem ajánlott, ott szar lesz a képe, képaránya)

Forza.

trogerzsiger
ja, de nekem sem jött be demó alapján unalmas szerintem.

Minstrel
érdemes, fõleg, hogy 3000Ft körül már megkaphatod

http://topgearhungary.blogspot.com/

james69holden
nekem pl. nem jött be
elég unalmasnak tartottam egy idõ után
meg úgy kinézetre se valami szép játék
de mindenképp érdemes kipróbálnod, sokaknak bejött!
szedd le pl. a demóját elsõ körben

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

De azért a Forza 2 -t érdemes megvenni srácok ?
Hát nézd a régi 6800 geforce-omhoz képest szép a képe! De amugy sem vagyok egy nagy igényû! Csak ne akadozzon semmi többet, ezért is vettem konzolt.
Alwares
Háát ha találsz jó társaságot akkor nagyon, de egyébként olyan be a darálóba- hangulatúak a versenyek.

james69holden
ha még azt mondod hogy a forza2 ronda azt megértem, de hogy a pgr4??
menj el szemészetre
részletesen kidolgozott városrészek (több pályarész egy az egybe le van modellezve), durván kinézõ idõjárási viszonyok és még van rajt AA is 😉

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

trogerzsiger
Multiba jó a pgr? mert most viszik el a gowom, vagyis mindjárt vagyis holnap feladom, azt abból vennék azt. ha jó.

arty
olyan érzésem van a kommented kapcsán, h valamiért meggyûlölted a játékot és minden oldalrol fikázod 😊

A 360 legszebb autos címe egyébként szerintem is.

Forza.

dienesoft
Örülnék, ha "legalább" ilyen rondák lennének a játékok. 😊

rooney8
oké köszi 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

PGR4 grafikai orgia?
Szerintem az egyik legcsúnyább grafikájú xbox autós játék.....
(bocs,nem kötekedni akarok,de én így láttam,megvettem EREDETIBEN,2 nap mulva majdnem a kukában landolt,de szerencsére sikerült FÉLÁRON eladnom)
Alwares
Nagyjából. Szimulátornál nagyon kell figyelni a fékerõre, a gázadásra, sebesség, kocsi csúszása, kilengés, tapadás, pályaív... azaz minden mint a valóságban mert ezért szimulátor 😊

Minstrel
Király a banner, grat <#eljen>

http://topgearhungary.blogspot.com/

rooney8
Hali!

Az árkád az olyan h csak nyomom a gázt és megyek, a szimulátor pedig amikor mindenre oda kell figyelni (pl fékezések, hogy veszem be a kanyart meg ilyenek)? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Alwares
A szimulátorok szimulátorát. Már ami a konzolt illeti 😉

Evogordon
Nem azt mondták hogy szeptemberbe jön az az update?

Istencsászár
Nemlesz részed PGR4 szintû grafikai orgiában, de kapsz egy kellemes szimulátort.

Egyetértek a PGR4-el kapcsolatban. Ma vettem meg a boxal együtt. Ahhoz képest hogy árkád piszok jó játék. A hangok, az írányítás. Az analóg gáz adás, kanyarodás, fékezés tuti jó. A Gridben csak a driftelést szerettem. Még berendeltem a Forza 2-t is arra sokan mondják h jó játék! Vélemény ?
SpeedXHUN
ok,köszi!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Istencsászár
Kb az októberi frissítéskor.

SpeedXHUN
De az újfajta menü mikor lesz elérhetõ?(új dashboard)

SpeedXHUN
nagyon király!

Alwares
K*va jó, mehet bannerbe!

Evogordon
Ötletes <#eljen>

dienesoft
Jó lett. Bannerbe! :]

theone91
KÖszönöm, mindenkinek!

LeWyTy
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

trogerzsiger
ez jó <#eljen><#eljen>

Pacal17
nagyon fasza

Istencsászár
<#eljen>

theone91
Bannernek esetleg? (Sajna nem találtam a (hivatalos) 360 betûtípust, ez viszont hasonlít.)

deep
Ennyi😊
ThugEdge
aszem legegyszerûbb megoldás lerántom mind2 demot

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

warass
Én próbáltam tegnap este, jó is lenne minden, de az irányítás+kamerakezelés az igencsak problémás, TPS-nézet így csak egy fícsör(pedig így hangulatosabb lenne a gém), de használhatatlannak tûnt. Szal a kérdés, h meglehet-e szokni. Megmondom õszintén úgy tûnt nem 😞