XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nagyon szívesen! :)
ON
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Nem fárasztja az olvasót a folyamatos stream.
-KUSSOLNI fog a drive játék közben(megváltás).
Enikveszcsön?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://topgearhungary.blogspot.com/
Microsoft Wireless Racing Wheel, keveset használt, makulátlan állapotban eladó, PGR3-al, dobozában. Pesten kipróbálható a következõ játékokkal: PGR3, PGR4, Forza 2, GRiD, DiRT. Hozzácsapok ajándékba egy egyszer használt Max Payne 2-õt. Ára: 18e Ft. Tel: 20-370-2126
médiacenternek pedig ugyanugy 0, mint a box
mgkp: tehát árkádhoz kevesebb cuccot kapsz, de a belsõ azonos. winyo nélkül el lehet lenni, de valoban van pár játék ahol 1-2 extrát ad (visszajátszás, multi, több mentés, stb). én mamár nem vennék 20 gigás premiumot, inkabb árkád és õsszel egy 120as winyo -> mivel akkortol fel lehet majd installálni a játékokat, h ne lemezrõl fussanak és talán igy lesz igazi értelme is a hddnek
Forza.
PS3 ID: ghost_hun
Kérném tanácsokat és bocs a hülye kérdésekért nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz:)
na akkor gyerekek inkább fogalmazok úgy hogy a PS3 az xboxhoz KÉPEST médiacenter ha így jobban tetszik.
de mindenkinek lehet véleménye, tudtommal.
ti meg itt megint a véremet szívjátok, közbe egy árva mondatot írtam be, ráadásul mint látszik, teljesen igaz...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
vagy hogy a ps3 egy csoda mediacenter? persze h nem.
Forza.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Forza.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
De az árcsökkentés szerintem még korántsem 100%, mivel elsõsorban amerikára vonatkozik, õk meg úgy mindent olcsóbban kapnak...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Grat a bannerhez sokkal jobb mint az elezõ mivel az xbox minden csak nem egy "not just another consol" (azaz pont hogy egy átlagos konzol, semmi extra like ps3)
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Más: Esetleg valakinek egy XBOX 360 headset? Nekem nem kell a géphez.