XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Vagyis globálisan az egész földgolyót. De ez már más téma.
gamertag: kenobita
Ne a konzolosokat, hanem azokat kell ütni akik konzol-átiratokot játszanak PC-n! :D
Én egyszerûen a játékok miatt vettem Boxot kizárólag single playeren.
Én letojom a Blu-Rayt, zenét nem hallgatok konzolon, filmet sem azon nézek, a multi nem érdekel. Így egyértelmû volt számomra az ikszbox: olcsóbb, és jobb rá a játékkínálat (ezen kár vitázni, ez tény :D) Tehát számomra jobb. De attól még nyilván sok más ember igényeinek meg pont a PS3 felel meg.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Egyébként tényleg elég igényes minden, ami a boxot illeti menu, kontroller stb. Összességében nem rossz dolog, csak ha már 10ezrekért vesz az ember rá játékot, akkor elvárná, hogy az röccenés mentesen fusson.
Tudom ez nem a box hibája, hanem jelen esetben az EA sara.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Amúgy véig olvasva most az utolsó pár száz hozzászólást egyszerûen szánalmas ez a fanboyosság. Más leszólja a kedvenc konzolotokat ezért pedig a személyes dolgaiba köttök bele, fõleg úgy hogy egy olyan cég konzolját véditek ami minden egyes pillanatban arra hajt hogy minnél több pénzt lehúzzon az emberekbõl. Persze mondom ezt én is Xbox userként, de csak az anyagi helyzet miatt döntöttem mellete. Ha nem lehetne xboxon flashelni, ezerszer jobb döntés lenne a PS3.
vagy nem is értem emberek ezeken hogy lepõdnek meg...
minden konzol generációban megfigyelhetõ volt ez
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
(istencsászár: nálad is popupolt az uefa, de komolyan? fifa08ban sosem láttam ilyet...)
Forza.
A varázs elszállt kb 1 óra játék után. Lehet bennem van a hiba, de egy idõ után már egyre jobban kezdtek idegesíteni olyan hibák, mint pl. szaggatás, belassulás és látható volt, ahogy betöltés után az emberek csak úgy ott teremtek a pályán... (UEFA 08)
Új gép, premium pack, minden eredeti.
Sztem az a kijelentés, hogy nem szaggatnak a játékok boxon, nem igazán helytálló.
Mondom mindezt úgy, hogy én is fogok venni ha lejjebb megy az ára/60GB-os verzió lesz. Én jobbra számítottam.
https://hotshu.wordpress.com/
PS3 ID: ghost_hun
Miért is írt azt? Talán nem cserélhetõ?
Egyébként az mp3+borito valoban mediacenter szolgáltatás, a fizetõs live aligha ... (az csak egy MS genyoság). Viszont elfelejtetted szembeállitani az egyszerû windowsos streamelés, a HFS+ filerendszer támogatottságát a borítós hiányossággal. Sztem nem ettõl lesz egy mediacenter igazán használható, hanem a támogatott formátumoktól, feliratkezeléstõl, stb. Ott pedig egyik sem jeleskedik.
Mondhatnám, jelenleg vezethetek egy háromkerekû BMW-t vagy egy fék nélküli AUDI-t...
Forza.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Orbitális faszságot írtál ezzel.
"Telepíthetsz rá legálisan linuxot"
A PS3on alapból linux van, amire ráraktak egy psp menu skint. És igen, szarabb a médialejátszója a ps3nak, rosszabb az achivement rendszere és én nem sajnálok havi 500 FT az Xbox Livera ugyanis szvsz mérföldekkel jobb mint a PS store. De ez csak az én meglátásom.
soul calibur 4-et ûzi vki?
megmondom õszintén,hogy nem vagyok nagy fightingos,de igen jókat írnak,csak nemtom nem túl nehéz-e esetleg
mondjuk-tudom nem ua,de-dmc4 és ng2 is ugye kardos hentelõs móka és azok igen bejöttek
de tudom ez face2face játék,de végülis itt is vannak kombók:)
szal?vélemény?
"Mérföldekkel jobbak a szolgáltatásai a Ps3 nak."
azóta sem tudjuk hogy mi a jobb:)
1 napja nem érted meg <#gonosz1>#gonosz1>
Nem vagyok a legnagyobb és nem vagyok tapasztaltabb. Esetleg idõsebb, de az mindegy.
Ja és nem neked válaszoltam!
<#szomoru2>#szomoru2>
Már vicc ez az egész, jókat nevetek, csak passzióbol írok.
Ha nem kötekednél rég sz@rnék rá.
Tetszik ahogy háborogsz.
De a fõ az hogy mult héten kaptuk az elsõ Comodore 64 es, nagyon jó!
csak 2 dolog:
1. x360 ára
2. játékok palettája
na jó még1:
3. médiacenter??? mint annó music center??? muhahahaa,aki komolyan vette a zenehallgatást az már anno is deckeket vett,ennyi
ha komolyan szeretnék filmet nézni megveszem egységenként,komoly kábelekkel
médiacenter...na hagggyyyad má
azt hogy te hogy érzed az engem nem igazán zavar, de még mindig csak a szád jár a semmibe... tudod mit ne irkálj többet ide, az itteni emberek erre nem vevõk, komolytalan vagy