176898
banner
  • Renátó1985
    sziasztok
    attól kérdezem aki bad company-val játszik vagy játszott
    ha hardon játszok a normal nehézség arhivementseit nem adja meg?
    nálam van valami hiba vagy tényleg ennyire gyökér a játék ezen része?
  • Harlekin
    LOOOL VÉGRE KEZDŐDIK A KÖTÖZKÖDÉS.Ez a jó ebbe a forumban sose csalodik az ember.
  • akyyy
    simán bejön. csak a banner szar elavult, ki kéne venni már az egészet mer minek.
  • Olcsi2
    ehem, vagy a check utan meg beteszik azt is, hogy

IF NAND NOT "readable" disable functions (hdd install), rosszabb esetben meg a hdd install helyett system boot.. :)

Szoval forraszgasson csak, hiszen nem talalt hasonlo hirt, hogy emiatt "lenne valami". Az MS-nel meg biztos hallotta, hogy mostantol nem foglalkoznak majd a mod-olas hajhaszasaval, igy bar o 5 perc alatt megtalalta ezt a "franko" modszert, az MS biztosan nem fogja. OMG...
  • arty
    (hogy a system updatek se mennek fel esetleg, azaz uj játékkal nem tudsz játszani, az gondolom megint csak nem gáz ... áá, dehogy)
  • arty
    MS nyom egy csekket: NAND irható? nem?? BAN (naja, a hdd install megmarad)

terjeszd még a marhaságot, hátha jó sokan hazavágják a boxukat ...
  • Bogyi007
    Senki sem tud semmit a jatekaim.hu oldallal kapcsolatban?
  • Adi
    Olyan mondta nekem aki elég komolyan ért hozzá.
  • MaT
    B+ te valami eszmeletlen vagy. A srac annyit mondott, hogy a vevo majd megy es megnezi szemelyesen is. Semmi panaszkodas nem volt a hozzaszolasaban, es mar megint itt tartunk, hogy lehulyezed az embert. Allitsal mar magadon egy kicsit. Meg most komolyan hany eves vagy??!! De oszinten, nagyon szeretnem tudni.
    Bocs mindenkitol ezert a kis kirohanasert, de valami eszmeletlen, hogy idegesit, hogy lehulyez meg idiotaz mindenkit, az esetek 99%-ban alaptalanul...

[nagy-sohajtas]
  • Harlekin
    Az nem jó,én nem találtam hasonló hírt,hogy ez miatt lenne valami.Az tény ha elcseszed a forrasztást,tönkre megy.
  • akyyy
    nálam már ott bukik, hogy le kell tölteni
  • Renátó1985
    én reggeltem rá és havi 15 fontot kellene fizetni pár adóért de még 1-2 plusz adót a csomaghoz hozzáadva ez 40-ig is elmehet
  • Adi
    Mhh.. e80-as lesz tőle a gép. Azt mondjááák!
  • sapkafej
    ki olvas ilyesmit?
  • DöflingR
    Mitől félsz? Hasonló szolgáltatás mint a mgc...
  • talti
    Sziasztok. Ha van valakinek 1 eladó guitar hero dob szerkója írjon!
  • akyyy
    külső programmal? kösz nem.
  • DöflingR
    Ezt már rég meglehet csinálni twitteren:D http://raptr.com
  • akyyy
    73264-as hsz utolsó sora. nem frissítés volt, csupán programok, mintha elindítanál egy demót. vagy mondjuk az avatar szerkesztőt. a facebook az egész jó, a twitterezésnek xboxon semmi értelme. a többiről nemtudok véleményt mondani
  • Totti5
    Miért már van? nekem semmi féle upadte nem volt amikor bekapcsoltam a gépet, bár teljesen mindegy egyiket sem érdekel...
  • akyyy
    meg én titkon reménykedtem bene hogy pl twittere majdkiirja hogy mitomén: épp most szereztem meg x játékból ezt meg ezt az acsit.
    épp ezzel játszok ezen a pályán, ezzel a csapattal....stb...:)
    meg hogy frissítés. nagoyn nagy frissítés volt, hogy csupán programok az egészek
  • akyyy
    az nekem is. de last.fm-et is használtam volna. Zune Hd-t talán, de azt se engedi. ez tiszta szégyen :(
  • Bogyi007
    működne az csak régiózáras felénk. twitter és facebook nekem működik és használom is. Sky player működne ha lehetne regelni valahogyan rá.
  • akyyy
    senki se ír semmit a twitterről facebookról?
    last.fm nem müködik, várható a jövöbe hogy elérhető legyen? ez igy nagy fasság hogy semmi értelme
  • Ragnar360
    fakk
  • Harlekin

• simon7108
    ne vedd figyelembe a PM em:Dinkább nem probálkozok vele nem értek az ilyenekhez....
  • TDC Geronimo
    "For All European Xbox LIVE regions, Xbox LIVE Silver member will have free access from November 25th from 17:00 GMT until November 30th at 17:00 GMT" majornelson oldaláról.

Szal 20-23 az a US ingyenes hétvége lesz. Eu kicsit később, de legalább tovább tarat :)
  • Harlekin

ÍÍÍGY
  • Bogyi007
    Nem tudja valaki hogy miért nem működik a jatekaim.hu oldal?
  • Harlekin
    Hát leginkább pl te és ingyen!
    Semmi extra szét szeded a boxot és a flash memoria chip 19 es lábára forasztasz 1 direkt földelés pontot.Ennyi 1 perc.
  • Miley Cyrus
    Mindenki aki használt xboxot vesz, SZEMÉLYESEN MEGNÉZI!
    Ez 100%-osan alap dolog, nelegyél hülye!
  • Apus
    pont mint a retroautók újság autómodell melléklete. 1990 az újságosnál, 4000 a vaterán/teszveszen:)
  • baca01
    Gratulálok, ha megveszik ennyiért, akkor nagyon jól adod el, de az is tény, hogy aki 55ezret képes kiadni egy használt, bannolt gépért, az nem kicsit balek.
  • Xabinho87
    Jelenleg két komolyabb érdeklődőm van az egyik személyesen is meg akarja nézni. Szóval nem veszett fejsze.:)
  • baca01
    Nem akarok beleszólni, de nagyon durván drágán kínálod, ennyiért senki sem fogja megvenni. Én is vasárnap adtam el a bannolt gépemet, az is pár hónapos volt ugyanezzel a felszereltséggel, tartozékokkal, 15 játékkal, és örültem, hogy 40-ért elvitték.
  • sapkafej
    még mindig nem értem, hogy kerül egy premium xbox használtan 55-be, amikor 59-ért elitet lehet kapni, ami nincs szétbaszva minden faszsággal

de azért remélem el tudod adni, mert nem vagyok geci
  • Kulee
    Hellóka all!
    Az xbox360-hoz csak az xboxos jostick a jó? Ismerősőmnek van egy ps-es jostickja, usb átalakítóval, és aztmondja lehet használni xboxhoz is, igaz?
    köszi előre:)
  • Adi
    Igen?!
    És mennyiért és ki?:)
  • Xabinho87
    Vagy vegyenek egy új xboxot.:) Az enyémet itt nézhetitek meg. (igen változatlan árban)