XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
https://hotshu.wordpress.com/
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Természetesen ez a hiba nem olyan gyakori, mint a 3 led, de azért elõfordul szép számban...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
https://hotshu.wordpress.com/
Gondolkodom egy Xbox 360 vásárlásán. Tavaly vettem volna, de a három ledes hiba miatt inkább elhalasztottam a dolgot. Most megint érzem belülrõl az ihletet hogy magamhoz szólítsak egy darabot, oszt' olvasom a FAQ-ban hogy most meg valami HANA grafikus chip túlmegelegedése rémszítgeti a Falconos vásárlókat, aminek az esetleges eldurranására az MS nem vállal garit 1 év után.
Kérdezném a T. doboz óvnereket hogy mennyire kell sz*rni attól hog gyari alatt elszáll a graf. chip (tavaly amikor olvastam a fórumot emlékszem hogy a nagy hõség alatt sokan csak légkondizott szobában meg mindenféle hûvös garázsban mertek csak játszani, de sokan inkább be sem kacsolták a kánikula alatt...)? Mekkora a sansza hogy pl. veszek egy gépet aztán két hét múlva már postázhatom Prágába? Meg lehet-e elõzni valahogy a "problémát"?
Az MS meg mondjon le, hogy ennyi idõ alatt sem voltak képesek a jobb sorsra érdemes konzoljukat meg -illetve áttervezni...
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Említettem, hogy azóta szarul rezeg. Uefa-ban is direkt megnéztem és ott csak akkor kell rezegnie ha kapufa van, de nem, játék közben is be-be rezeg akkor is, ha az égvilágon semmi sem történik.
Mind1, felhívom MS-éket, csak feleslegesen nem akartam.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Magadtól sem próbáltál meg pendrájvról updatelni? ha nem akkor küld vissza az MSnek... ha warezos akkor meg szopóka nyalóka.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
2napos x360 tulaj vagyok, szeretnék live szolgáltatásra elõfizetnim, de hallom (olvastam) valami kártya kell hozzá (gamecard szerû), mert m.o-g nem hivatalos ország. Kérdés van-e tippeteke, honnan tudnék ilyen kártyát szerezni és mennyiért?
köszi
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)