XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Szintén😊 és az enyém is az és semmi baja... csak azok viszik vissza akiknek elromlik, a nagy többség meg nem... nem mintha ne lenne vele gond, mindennel van, ilyen a technika, egyformák de mégis elromolhat...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avengir
Biztos az én környezetemmel van a baj, hogy még az elsõ generációs boxa se lett senkinek 3 ledes....

https://hotshu.wordpress.com/

Blekk Síp
Lehet, ott még nem néztem, de holnap kitapogatom. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Gratulálok! Jó idõtöltést hozzá😊

az kimaradt, hogy úgy olyan meleg, hogy van a gpu alatt a több miliméter vastag alaplap, fém keret, és a szintén több miliméter vastag mûanyag burok.

fogd meg a box alját, kb ott ahol a dvd olvasó van...

A nagy fenét urban legend......... Ismerõsöm, aki kis üzemben foglalkozik xbox szervízeléssel is, vittek hozzá jó pár gépet, amiknek a hana chippel volt probléma, és nem tudott vele mit kezdeni..
Természetesen ez a hiba nem olyan gyakori, mint a 3 led, de azért elõfordul szép számban...

Blekk Síp
Az én boxom 4óra nyúzás után is hideg levegõt fúj ki hátul, szval nekem egyáltalán nem melegszik. Májusi gyártmány az én gépem.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

avengir
Ez a Hana chip ilyen urban legend, hogy lehúzzák a hozzá nem értõket, szval kifizetsz egy rakás pénzt értelmetlen dolgokra, mint amilyen az overcooling is volt...

SZiasztok!

Gondolkodom egy Xbox 360 vásárlásán. Tavaly vettem volna, de a három ledes hiba miatt inkább elhalasztottam a dolgot. Most megint érzem belülrõl az ihletet hogy magamhoz szólítsak egy darabot, oszt' olvasom a FAQ-ban hogy most meg valami HANA grafikus chip túlmegelegedése rémszítgeti a Falconos vásárlókat, aminek az esetleges eldurranására az MS nem vállal garit 1 év után.

Kérdezném a T. doboz óvnereket hogy mennyire kell sz*rni attól hog gyari alatt elszáll a graf. chip (tavaly amikor olvastam a fórumot emlékszem hogy a nagy hõség alatt sokan csak légkondizott szobában meg mindenféle hûvös garázsban mertek csak játszani, de sokan inkább be sem kacsolták a kánikula alatt...)? Mekkora a sansza hogy pl. veszek egy gépet aztán két hét múlva már postázhatom Prágába? Meg lehet-e elõzni valahogy a "problémát"?

Az MS meg mondjon le, hogy ennyi idõ alatt sem voltak képesek a jobb sorsra érdemes konzoljukat meg -illetve áttervezni...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Blekk Síp
Értelmezd már amit írtam, és csak utána beszélj velem ilyen hangnemben.
Említettem, hogy azóta szarul rezeg. Uefa-ban is direkt megnéztem és ott csak akkor kell rezegnie ha kapufa van, de nem, játék közben is be-be rezeg akkor is, ha az égvilágon semmi sem történik.

Mind1, felhívom MS-éket, csak feleslegesen nem akartam.

Alwares
Az egy nagyon jó dolog 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

trogerzsiger
legalább megkímél az ms minket a hülyéktõl:-)

Alwares
Ahogy ismerem én a magyar gamereket, a flashelhetetlen meghajtók hirtelen Xbox360 eladási lázat jelentene és azon nyomban ismét elkezdenének PC-ét fejleszteni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

theone91
Amúgy jó a warez-bar 😄

theone91
Nah, holnap 360 tulaj leszek... <#nyes>

rooney8
Am nektek sok olyan ismerõsötök van aki warezol bokszra is? Mert nekem van 2 haverom akinek van x360-a, de mind2 warezol...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

trogerzsiger
így bannolhatnak?😮

Pacal17
reménykedjünk... nem mintha igy nem használnánk, de ez igy csk fél legális, és bannolhatnak bármikor

DöflingR
kuskuskus😊 amugy ha flesselhetetlen akkor legalább több játékot vesznek majd a magyar emberek, szval egyszer csak benne leszünk a live-ba 😊

trogerzsiger
megnyilt sam topikja😄

DöflingR
soha ne mond,hogy sohanemondhogysoha <#idiota><#idiota>

Pacal17
sohanemondhogysoha <#idiota>

DöflingR
semmi sem feltörhetetlen😄 De remélem igazad lesz

james69holden
soha

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

jaszy
Nem tudom, lehet hogy soha....

rooney8
és mikor lesz flasheltethetõ?<#vigyor>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

jaszy
Hál istennek igaz........

james69holden
ja

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

trogerzsiger
igaz

DöflingR
Valaki mondta,hogy a LiteOn az flashelhetetlen, igaz ez?

/no warez, csak origi/

jaszy
Igen, azt.

az uj boxokban a LiteOn mit jelent? ujfajta lemezmeghajto vagy az mi az?

DanielT
Semmi baja a kontrollernek. Miért cseréljék? Mert az egyik játék adott neki egy hibás parancsot? Ugyanmár. 500 évente 1x fordul elõ, nálad is gondolom az elsõ volt, de már cserélni akarod...
Pacal17
semmi gond

Pacal17
bannpléz

arty
természetesen érvényes arra is 😊

Forza.

FZoleee
király ez az achievement <#eljen><#hehe>
Blekk Síp
Bocs, hogy azt feltételeztem, hogy a gari erre is érvényes. Én hülye barom.

Istencsászár
Még ne fizess elõ, 1 hónapig ingyenes, további 2 hónap ingyen lájvot is tudsz aktiválni ha csinálsz uj accoutot... ha utána is kell akkor szerezz be valahonnan 12+1 hónapos gold feltöltõt 8-9 ezerért.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
E71: possibly a dashboard update error, Check below in the "Console Reset Codes" for instructions. If that does not work there is no other solution and the console must be sent back to MS for repair.

Magadtól sem próbáltál meg pendrájvról updatelni? ha nem akkor küld vissza az MSnek... ha warezos akkor meg szopóka nyalóka.

Csacsi
Annyira nem szopik jól, hogy csak ezért átjöjjön.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

avengir
xboxlive.uw.hu :lusta linkelni:

hali! E71-es hibakód konkrétan mit takar? ki találkozott már ezzel. olvastam hogy vmi dashboard frissítés után jött elõ korábban, de ez nem jöhet szoba mert se nem volt frissítve mostanában, se nem volt netre kötve soha.
DöflingR
Áhhh<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

DanielT
Persze. Meg átküldik Dunkikát, hogy fájdalomdíjként lesz*pjon.

<#falbav>
Jockey
hmm bocsi, lehet balfék vagyok, de nekem a regisztrációnál már kérte milyen elõfizetést akarok 1hó, 3hó 12, gold/stb és azonnal kért fizetési módot is (of corse bankkártyát nem fogadta el) és itt meg is állt a dolog. valamit én bénáztam ezek szerint?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

DöflingR
Elõszöris van egy profilod, azzal regelj be a live-ra és 1 hónapig ingyenes a live, azután meg vásárolsz gy olyan live kártyát amilyen a profilod (EU/USA) és kész 😊

Jockey
sziasztok!
2napos x360 tulaj vagyok, szeretnék live szolgáltatásra elõfizetnim, de hallom (olvastam) valami kártya kell hozzá (gamecard szerû), mert m.o-g nem hivatalos ország. Kérdés van-e tippeteke, honnan tudnék ilyen kártyát szerezni és mennyiért?
köszi

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

DöflingR
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>