176898

-
Helló!
Tavasszal tervezek venni egy xbox360-at. Mivel csak erre jön majd az Alan Wake :)). Olvasgatok már előre mindenféle okosságot, hogy fel legyek készülve, ha majd érkezik a kicsike.
Egy olyan kérdésem lenne (ha rossz topikban vagyok, bocsi), hogy egy Samsung T240-es moncsim van, amin a PC is megy. Van rajta HDMI is. Egy sima 2.1-es hangrendszer van a gépre kötve. Na most az xbox is ezen a monitoron menne, viszont a hangot is a 2.1-esen szeretném hallani.
Ha HDMI-vel kötöm össze a boxot és a pc videókártyáját (ha csak a TFT-vel kötném össze, csak kép lenne, mert nincs hangszóró a monitoron), akkor hangom is lesz majd boxozás közbe? Vagy hogy lehet megoldani, hogy itt is - ott is legyen hang?
Előre is köszöntem! Minden más többé-kevésbé világos.
Peace! -
Ragnar360 #73403 véletlenül nem 25.étől lesz itt EU-ba ????? -.- -
GTAIV, Burnout Paradise Ok. Leginkább GTAIV. Ma fent leszek délután/este(felé). -
misiizsai #73401 Mától Free Gold
Akinek megvan a Ballad Of Gay Tony az vegyen fel és multizunk
Még ezen kivűl tudok multizni:Forza 2.Burnout Paradise.GTA 4.NFS Undercover,Crackdown -
Ragnar360 #73400 hogy értsem ?:) -
Landor #73399 boomheadset... epic fail... priceless... :DD
-
Te is hasonló módon.. -
Ragnar360 #73397 jófejek vagytok :D -
Na by a rezsót kapcsold ki éjcakára.Nem ám magadra gyujtod a kecot!! -
Elképzelem, ahogy bemész elektroworldbe, és búmhedszet+búmhedszet! és máris két headset van a fejeden, a pénztáros nő meg csak bután néz :D -
BOOMHEADSET ROFL XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:D:SA:DAS:D_SDa_ADSAS
mekkora szar...na megyek joéjt -
Én szeretek idejárni. -
Az boomheadshot akart lenni baszki Harle xDDD -
Igen.. Én is több fórumot használok napi rendszerességgel, de ez a "legjobb" mindközül:D -
Nem kell mondani tudom :)
Szerencsére engem is meg tudnak nevettetni egyes emberek itt
Imádom nagyban megy a veszekedés és jön...na ki jön pont akkor?:D HAAARRLEEEKIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN_MASTER.PWNER.BOOMHEADSET.CLANLEADER és szól egyet... aztán téma elterelve tökmásfele... tehát megy itt minden ezerrrrrell :D:D -
-
Mibe vagy kire.Itt ezen a forumon NEM történik SEMMI ez csak kimondottan erre jó.Itt soha semmit nem lehet értelmessen,érdemben megbeszélni.14 forumot használok napi szinten,de ez viszi mindig a pálmát,csak itt vagyok utálatos kép a zsidó templomba,de ez jó így.Bármi gondom bajom van beirok ide tökmind1mit,és szakadok a röhögéstől a reakciokon.
-
:DDDDDDDDDDDD
Gyermeteget soha a büdös életben nem írtam le... annyit írtam hogy felnőtt ember módjára. PEERRSSZEEEEE Harle itt van és...
...tök jól ellehet vele beszélgetni akármiről :D -
Lehet én nem láttam valamit, de most mi volt gyermeteg? Am először gamertag-nak olvastam :AS_:D_ASD:_AS -
Upsz sorry akkor azt elnéztem.De igy most utolag jahh tényleg hasonlit dédöreganyám rezsójára retro filing coool.
-
Komolyan mondom... nem ismersz magadra ? XD -
Az anyád úristenit :D -
Expert-en igen. Azon kezdtem, annak van értelme.
Hallgatni nem fogom soha, max 'eljátszani' :) Attól független nem szeretem ezt a 'zenét' és... na mind1 :D -
Ird már le,hogy szerinted mi a gyermeteg és a felnőt viselkedés?Ez rettentően érdekel?
koko keke
-
Nem, az egy rezsó volt :D -
Mivan, mégis tetszik a pjanoo ami egy "rakás szar" volt még pár napja?:D:D De ugye experten? -
Ja ott a linkelt képen az a kaspó alátét gombokal az az volt?!
-
Jah meg arról sem beszélve, hogy 5* lett a Pjanoo v Shout :)) -
Ki...te? -
Ki...te? -
Amúgy ja!
Nembeszélve arról... k*rva jó:D
Harlekin meg le van maradva -

már többször ellőtték ezt... :D
Viselkedj már egyszer (CSAK EGYSZER) felnőtt ember módjára, kérlek ;> -
Most már dídzsé pulton kever-kavar:D -
Looool szánalom -
Hali. Aki tud Fifa 10-et 8-10e körül az írjon már nekem pm-et. Köszi előre. -
elvileg a képen lévő kábel arra jó hogy 2 monitorra legyen vele kép de hátha forditva is jó :) -
csitt és dobolj!
-
És most folytatódik tovább :D
Harlekinnel nem érdemes veszekedni, Ő addig mondja míg a másik fél nem kussol...sőt... -
navégre... -
OK