176898
banner
  • Apus
    úgy emlékszem van benne pár új pálya, meg esetleg fegyver.
  • Harlekin
    Ha a hdd re mennek a mentések is akkor az ugyan ott van mint az instal igy ha a játék mapát törlöd mennek a játék mentések is.Vagy tévedek?
  • Ragnar360
    probalom értelmezni amit mondtál, de helytelen :) instalt törölni ? :O - m1 a lényeg, h a mentések külön vannak és nem fognak letörlődni semmival
  • Harlekin
    Nem ha csak az instalt törlöd.
  • Ragnar360
    extreme colonies-es turbózott, pályák meg faccom tudja még mik vannak benne, singlebe nemtudom több lett-e, vagy igen v nem - mindenkettö erős bennem de egyiket se mondanám, pár másodperc gugli és megtalálod, de több mint a sima
  • Ragnar360
    nem vesznek el
  • LeventeV
    egy gyors kerdes: ha a HDDra telepitett jatekot letorlom, akkor elveszlenek a mentesek is?
  • simon7108
    hallitok a
    Lost Planet Extreme Condition Colonies Edition
    ugyan az mint a sima Lost Planet?vagy ez valami más?
  • DöflingR
    Makker...
  • Ragnar360
    válaszoltam én is privátban, de köszi itt is! - majd akkor nyomhatunk codot
  • Renátó1985
    privát ment
  • Ragnar360
    lo, zsir, please elkérhetném, nekem nagyon kéne :SSSS
  • Harlekin
    Na indul a stoked.!!
    Nemtudom ezt a játékot kinek találták ki ,de aki nem jártas a snowboardba az agyabeteg lesz miatt.Challengekbe jó mesziröl végigmutatják a trüköket,de legalább....De utánna aztán semmi mész lefelé a lejtőn azt kapod a 2 trüköt amiröl fogalmad nincs mit jelent,nem hogy hogyan kellene csinálni.
    Itt most nem az alap trükökre gondolok.
    Ellenben 4 óra játék után kaptam 10 G-t. Meg se néztem mi miatt,de szerintem,hogy kékre-zöldre vertem a hegyet,a fákat a sok esés miatt.
  • Harlekin
    Max ha nem bizol bennem,hogy most nem magambol idultam ki akkor hozol saját dolgokat.
    Na de most öszintén nem igy van.

Az örök nagy igazság aki viszkető seggel alszik el büdös ujjal ébred.
  • Renátó1985
    Sziasztok
    Most vettem meg a Halo3 ODST-t először is aki játszik vele és úgy gondolja vegyen fel.
    Másodszor meg a benne található 48órás gold kódot felajánlanám mivel én állandó gold előfizető vagyok nincs rá szükségem.
    Csak olyan kérje akinek tényleg szüksége van rá.
  • Landor
    lehet mégsem megyek át hozzád kipróbálni az xfpst..
  • Harlekin
    Ja amit remélhetőleg elötte valaki ugy használt,hogy turta az orrát vagy vakarta a seglyukát közbe.
  • toza #73427
    jobban csuszik.. mivan apdettel?feljek felrakni e?plssss
  • koryne
    Összenyálazza a kontrollert -.-
  • dbz
    Fajin kis pinipun1 ;)
  • kem001
    Na semmi gond, Közben rájöttem, hogy találtalak volna meg legegyszerűbben a térképen :D
  • HEMAXXI
    csá all van boxra vmi kamionos vagy buszos játék? ha van irjon vmit:D
    elöre is köszönö
  • Ragnar360
    ha tevaty telennel akkor ok :D
  • toza #73421
    van e ertelme felraknom mw2 dvd n levo frissitest.. 180 mega korul,arcade gep 256mb kartyaval.. csak a dasboard upgredelodik ?vagy mi van 180 megaban?
  • DöflingR
    ok.
  • toza #73419
  • mrmilan
    Sosi én sem találtalak, ne haragudj. Meg ki is lőttem már a boxot, csak bekukkantottam a Oahura. Talán legközelebb sikerül krúzolni egyet.
  • dbz
    Halihó!

Sharp 1080p-s tv-m van és sajna amikor a játékokban (SW Force U. , Resident E. 5) fordulok lassan elég idegesítően törik a kép. Mint amikor PC-n az ember nem kapcsolja be a V-Sync-et. A Resident-nél megoldottam úgy, hogy a box setupjában levettem 720p-re, de a star Wars-ban ugyanúgy törik a kép. Valami megoldás?
  • bardocz
    Legalább lesz miért boxoznom, Last Remnant a kurvahosszú dungeonok miatt unalmassá válik:S
  • Harlekin
    1000 G -t kiszedtem belölle szal igen.De ha azért kérdezed,hogy jobb e a MW2-től akkor sajnos nem ha nem csak másabb.Az 1 dolog miatt tetszet nagyon ,hogy a cooperativ rész iszonyat hangulatos volt.
  • Adi
    Olyan kérdésem lenne, h vannak játékokhoz patchek.(ügye ha fent vagy a live-on akkor frissít egyet indítás előtt ha kiadtak vmi újat) Esetleg azt nem tudom vmi oldalról letölteni, h a live nélküli gépemen tudjam azokat frissíteni?!
  • misiizsai
    Igen Európaival jövö héten lesz 25-30 ig
    De Amerikaival mától van 20-23-ig
    Sry hogy nem irtam oda hogy Amerikai accountal
    Csak egy dolgot nem értek a GTA 4-ment multiba
    de a Ballad Of Gay Tony nem
  • detoxic
    Operation Flashpoint: Dragon Rising?
    Próbáltad már?
  • Zozo76
    Igen valoban, jovo hetvegen lesz ingyenes.
  • Zozo76
    En most neztem a COD 3-alatt es nem enged be: "no multiplayer privilegies". :(
  • Ragnar360
    na ezt mondtam, csak kavarják a szart, de mondok jobbat, h már ez se jó, mert liveon is kivan irva és új időpont van, nem 25.étől hanem 27-től 29 v 30 ig asszem
  • Harlekin
    Most hogy ujra elkezdtem a COD MW2-t rá kellet jönnöm,hogy 1 agyabeteg hent szar lett.Veteránon sokat kellet sunnyogni igy ez nem tünt fel,de most,hogy regulárba elkezdtem a G ket szedegetni,hát nagy kula az egész van idöm nézelődni és fanyalogni.Fegyverhangok mint valami dinnyemag köpködő csúzlik vagy esetleg Rumcájsz makkos puskája.A játék menet megegyezik a terepfutásos agyaggalamb lövészetel.Tiszta totál CS ááá a multy részröl inkább semmit nem mondok kiválsztottam a shotit,és körbe körbe rohangálás közbe irtottam a népet.Értelmetlen hent az egész boááá.Megcsinálom az 1000 g-t azt kuka a játék.
  • Harlekin
    Hali!

Mikortól lesz a free gold? Holnaptol?Vagy már ma?
  • Prody
    BOOMHEADSET !!!!!!!!!
  • TDC Geronimo
    Belinkelem akkor megint :"For All European Xbox LIVE regions, Xbox LIVE Silver member will have free access from November 25th from 17:00 GMT until November 30th at 17:00 GMT"