XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
hát én arra gondolok,azért teszek ide egy szpojlert,hátha vkinek még újdonság:
hát amikor a végén megfexünk,odacsúsztatja a stukit és bámbám
egyébként a scriptelt dolog télleg nem túl jó,de valószínûleg csak így lehet egyenlõre megoldani,hogy azt lássuk,amit a fejlesztõ mondani/mutatni akart

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Szerintem is mind a kettõ:D

Istencsászár
Összeférhetetlenek a stílusuk miatt... mind a kettõ:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

cod 4 vagy bioshock? ez itt a kérdés
Istencsászár
repülõs levezetõ?:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alwares
Nem tudom én már nem is emlékszem a Cod4 végére? Melyik pálya is volt az? Nekem most már inkább csak a Csernobilos maradt meg, viszont az best of ever...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Én is a 6. chapterig vittem, de én warrior nehézségen ;)
Na itt mondtam, hogy elég és elkezdtem elörõl easy-in. Egyébként easyin a második boss másodjára megvolt, az elsõ meg elsõre :D

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Istencsászár
Remélem nem... Biztos jólesz, látványos ( bár teknóban igencsak elavult... ), akciós, pörgõs szkripltelt. De ez hogy ilyen hama dobják ki az új részt a multiplayer közösségeknek sem tesz jót, hiszen ott a COD4, minek egy ujabb multi COD? ráér pár év mulva... szóval rossz tendencia amit most a CODal tesznek.

arty
ilyen jó eladások mellett a következõ 15 is :(

Forza.

Istencsászár
Az újabb rész is ugyan ilyen lesz...

arty
egyetértünk, cod4 vége szuper! az epilogus kis repgépes küldi pedig a rubint a koronán :)

10/10

(de ugy amugy ez a szkriptelt játékmenet nagyon gáz már :( )

Forza.

Istencsászár
COD4 eleje sokkal jobb volt mint a vége, lehet hogy fordítva kellett volna adagolni?

ThugEdge
sztem a 3 nehezebb volt,igaz azt még pc-n nyomtam,ugyan ott is gémpaddal,de hát az a gémpad közelébe nem ér a boxénak,nekem eszmáletlen kényelmes a box kontrollerje

ThugEdge
ez legalább érdekes téma:)
én õszintén szólva az utóbbi évek legszenzációsabb "végjátékának" a cod4 végét tartom, hát mikor azt végig vittem azt mondtam ez igen,ez egy mai játék!
most nem az,hogy egyszerû vagy nem,de már túl elcsépelt a km-es hosszúságú heakth bar-al rendelkezõ bossok lekardozása,lerakétázása stb
cod4 sztem fantáziadúsan lett befejezve
de persze tudom,hogy egy hack n slash-nek ez a lényege,de vmi újdonságot sztem ezen a téren is hozhatnának már a fejlesztõk

PoisonChihuahua
A Devil May Cry 4-et nyomja/nyomta valaki? Az sem egy könnyû játék....<#eljen>
:D jól bedobtam mára ezt a melyik a legszemetebb boss dolgot....
trick daddy
én + abba az utolso elötti (az amelyik a vulkánban mindíg felmászik és Íjal lehet csak leszedni)na az q-rva idegesitö mikor meg megöltem akkor az ucsó boss-ra nem maradt healtpack-om,pedig az a leggkönyebb boss de hát avval a kis healt-el az is nehéz.

Istencsászár
Amúgy utána könnyebb sõt vannak igazán könnyû bossok, 6. chapterig vittem, az a gém fele kb, de aszondják innen kezd csak durvulni:D:D

arty
tehát ha egy pro gamer szerint is kiba***** ist****** nehéz, akkor az nem mérvado, tehát vszeg a valoságban könnyü ? :D

Forza.

Istencsászár
jaja:)

ThugEdge
az valóban szemét volt
és a rossz hír az,hogy õ még jön többször,ha egyre gondolunk

Örm
Hello!
Van itt olyan aki még nyomja a COD 3-t multiba? Szerintetek érdemes letölteni s két 800 pontos pálya csomagot?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Denes888
A Ninja Gaiden 2-ben arra a bosra gondolsz akivel az égõ házban kell harcolni az épület legfelsõ emeletén? Akinek egyik kezén karmok, a másik kezében meg egy kard. Azt már vagy 20-szor próbáltam megölni de még nem sikerült. Pedig easyn játszom.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

ThugEdge
hát részemrõl az utóbbi idõk,ha nem is legnehezebb,de legfantáziátlanabb végsõ boss fightja a turokban volt,amit kb 3x próbálkozás/20 perc hent után abbahagytam és inkább megnéztem youtubon a végét
részemrõl ennél idegesítõbb nem volt mostanság
mert ha egy boss fightnak van vmi megoldása,amire ugye elõbb-utóbb rájön az ember,akkor az lehet akármilyen nehéz,csak megoldható
de ez a turok..lõni,lõni, és lõni,amivel csak tudod,ehh
de jelentem én is béna vagyok:)

Pacal17
ragnar a legnagyobb kocka akit ismerek, nem õt kell mérési alapként használni :D

Istencsászár
Ninnya kettõnél nemlehet durvább, a 2. bosst 13.ra nyírtam ki akkor is mákkal hogy nem talált el 1-2 ütése :D:D:D igaz én is béna vagyok:)

arty
viccesen eltulzott fõboss, Ragnar tudna mesélni, mert õ HARDon nyomta végig

én easyn is megyûlöltem az egész játékot, de mondjuk én béna vagyok :)

Forza.

Istencsászár
Mi van benne?

arty
conan-t végignyomtad? :D mert ha nem, akkor ilyet nemondj!!!

Forza.

kivittem a dark sectort..........jehhhhhheeeeeee......eddigi legge.ibb fõellenfél itt volt játéktársadalom óta.
rambuu
Hát ja nem lenne rossz, az bisztos, még röplabda játékot is csinálhatnának!

arty
c64en volt vizilabda ... de kb. ez az utolso, amire emlékszem :D

Forza.

1. Turn on your Xbox 360 without a disc in the disc tray.
2. In the System section of the Xbox Dashboard, select Network Settings.
3. Select Edit Settings, and then select the Additional Settings tab.
4. Select Advanced Settings Information.
5. Select Alternate MAC address, and then use the on-screen keyboard to enter the MAC address you copied from your computer.
6. Select Done.
7. Now plug your Xbox360 into the Ethernet wall jack.
8. Select Apply and select Test when you are prompted.
trick daddy
esetleg a beijing 2008-ban lehetett volna de ahogy néztem nincs 1-k sem a 2-böl.

sztem tuti hogy nem.

ilyen játékokat még sztem semmilyen platformra nem készítettek, és szvsz nem is nagyon fognak. kb. akkora a vásárlóerõ lenne az általad említett sportágakból készült gamere ahány nézõje van pl. egy Felcsút-SZatymaz bajnoki labdarúgó mérkõzésnek.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

trick daddy
LoL!!! Én is ott akadtam el anyiszor probáltam hogy meguntam .

xbox 360-ra lesz vizilabdás játék, vgay kézilabdás a jövöben?????????????????????

Tud vki vmit?
üdv
van itt vki aki a dark sector-t kivitte?...
lenne gondom a fõellenfélel...és youtoubon hiába nézem nem tom,hogy miért nem döglik meg nálam amikor ugyanazt csinálom...
pmben dobjon már rám egy üzit aki kivitte....thx
theone91
Ma egy laptoppal és egy patch-kábellel, felnéztem a Lájv-ra... Leszedtem Arcade-demókat... (A Prince of Persia remake haláli! :D)

A Fable 2 - Pub Games trial-ját, még nem sikerült kipróbálni alaposabban. Meglepetés volt, hogy magyar nyelvû...

hogy?

box :)
A bpx is tud mac klónozást.
:(:(:(

köszi szépen!

Jó köszi megvan! :D
Istencsászár
Folgalmam sincs mirõl beszélsz:)

Beállítod a lájvot az xboxon letesztelteted hogy lépjen fel... ( dsl esetén beirod a felh nevedet és passodar, más esetben pedig hagyod autómatikuson és csak a tesztet kell lefuttatni ), utána meg jöhet amit akarsz...

Örm
Nem fog menni router, nélkül, mert a szolgáltatónál a PC Mac címe van regisztrálva és nem a boxé. Nekem is digikábelem van és kellett a router.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

jó ok ezt rádugtam eddig eljutottam meg bedugtam a modembe is de kéri a discet!
Istencsászár
Javasolt a használata:

Valaki tudna segíteni hogy dugjam rá a netre? nem vagyok vmi otthon ebben a témában!

Köszi!
Evogordon
netre rádugod aztán updatel.