XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként a scriptelt dolog télleg nem túl jó,de valószínûleg csak így lehet egyenlõre megoldani,hogy azt lássuk,amit a fejlesztõ mondani/mutatni akart
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Na itt mondtam, hogy elég és elkezdtem elörõl easy-in. Egyébként easyin a második boss másodjára megvolt, az elsõ meg elsõre :D
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
10/10
(de ugy amugy ez a szkriptelt játékmenet nagyon gáz már :( )
Forza.
én õszintén szólva az utóbbi évek legszenzációsabb "végjátékának" a cod4 végét tartom, hát mikor azt végig vittem azt mondtam ez igen,ez egy mai játék!
most nem az,hogy egyszerû vagy nem,de már túl elcsépelt a km-es hosszúságú heakth bar-al rendelkezõ bossok lekardozása,lerakétázása stb
cod4 sztem fantáziadúsan lett befejezve
de persze tudom,hogy egy hack n slash-nek ez a lényege,de vmi újdonságot sztem ezen a téren is hozhatnának már a fejlesztõk
Forza.
Van itt olyan aki még nyomja a COD 3-t multiba? Szerintetek érdemes letölteni s két 800 pontos pálya csomagot?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
részemrõl ennél idegesítõbb nem volt mostanság
mert ha egy boss fightnak van vmi megoldása,amire ugye elõbb-utóbb rájön az ember,akkor az lehet akármilyen nehéz,csak megoldható
de ez a turok..lõni,lõni, és lõni,amivel csak tudod,ehh
de jelentem én is béna vagyok:)
én easyn is megyûlöltem az egész játékot, de mondjuk én béna vagyok :)
Forza.
2. In the System section of the Xbox Dashboard, select Network Settings.
3. Select Edit Settings, and then select the Additional Settings tab.
4. Select Advanced Settings Information.
5. Select Alternate MAC address, and then use the on-screen keyboard to enter the MAC address you copied from your computer.
6. Select Done.
7. Now plug your Xbox360 into the Ethernet wall jack.
8. Select Apply and select Test when you are prompted.
ilyen játékokat még sztem semmilyen platformra nem készítettek, és szvsz nem is nagyon fognak. kb. akkora a vásárlóerõ lenne az általad említett sportágakból készült gamere ahány nézõje van pl. egy Felcsút-SZatymaz bajnoki labdarúgó mérkõzésnek.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Tud vki vmit?
van itt vki aki a dark sector-t kivitte?...
lenne gondom a fõellenfélel...és youtoubon hiába nézem nem tom,hogy miért nem döglik meg nálam amikor ugyanazt csinálom...
pmben dobjon már rám egy üzit aki kivitte....thx
A Fable 2 - Pub Games trial-ját, még nem sikerült kipróbálni alaposabban. Meglepetés volt, hogy magyar nyelvû...
köszi szépen!
Beállítod a lájvot az xboxon letesztelteted hogy lépjen fel... ( dsl esetén beirod a felh nevedet és passodar, más esetben pedig hagyod autómatikuson és csak a tesztet kell lefuttatni ), utána meg jöhet amit akarsz...
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Köszi!