XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Lenne, ha... de itt sok év telt el és mitsem változtak a dolgok, van aki tûri van aki nem, aki játszani akar annak mindenkép a konzol a megoldás, de természtesen egy pécé sem hiányozhat arra a pár játékra ami nem jön ki konzolra.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Voltan
Na, fekszek, mert holnap meló... Jóccakát mindenkinek!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Szerintem a PC még ma is egy nagyon jó játékplatform lenne, csak nagyon nem tetszik a hardvergyártók hozzáállása.
"Játszani akarsz, te hülye? Akkor vegyél új konfigot 150 ezerért, jó lesz egy évig!" Ha nem ez az idióta tendencia lenne, akkor semmi baj nem lenne a PC-vel. De most értem el a szintet, hogy elegem lett.

deep
Többnyire a fiatal korosztály az, aki elvakult. Azon belül is tényleg a kizárólag pöcével rendelkezõk. Az idõsebbek, tapasztaltabbak tudják, hogy minek hol a helye. A játéknak konzolon, mert arra fejlesztették, minden másnak pécé-n (meg az oldscool játékoknak, régi gépek emulátorainak, stb). Nem kell széllel szemben hugyozni😊
Amúgy 26.
Istencsászár
Várjuk!<#eljen>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

eddig 22,5 év az átlagkorhatár....több forumot is bevonnva....kiváncsi vok 2-3 nap alatt mennyit változik....addig is köszi mindenkinek.
Voltan
Ez is igaz, de a magam részérõl láttam ilyet is, olyat is.
A lényeg, hogy nagyon untat már ez a "bibibí, az enyém jobb, te hülye vagy!", "Nemis mer te!" -féle végeláthatatlan marhaság.
Itt is ami ment az utóbbi idõben a PS vs. XBox vitában, az röhej. Még jó, hogy vége.

PoisonChihuahua
21
Minstrel
23

http://topgearhungary.blogspot.com/

Istencsászár
Szerintem ez fordítva van. A konzolosok a konzol mellett rendelkeznek pécével is, pécécel is kezdék, sokáig pécén játszottak ellenben aki pécével rendelkezik és nincs konzolja az nem lát rá a konzol elõnyeire, míg a másik "fél" igen hiszen mind a kettõt használja...

Voltan
És valaki magyarázza már el nekem, hogy a "konzolosok" miért utálják a "PC-seket", mert én ezt orbitális marhaságnak tartom. Szerintem nincs PC-s meg konzolos, GAMER van. Ennyi.

Voltan
28

Istencsászár
Novemberbe 23

theone91
17...

ki hány éves a forumozok között az x360 totyikban?......csinálok egy rövid felmérést boxra....ha lehet mindenki a valós életkorát mondja már....!
theone91
Igen, a jég nem tört meg, csak megrepedt.

Istencsászár
A következõ exluzív Jrpg érkezéséig => Infinite Undiscovery ( szeptember elsõ hete😊 )

hiába x360 a nextgen jrpg platfrom zászlóshalyója😊

Istencsászár
Nemigazán. Kijött egy újabb Exluzív JRPG az amcsi konzolra ( Tales of Vesperia ), jövõhétre visszaáll minden ( box meg az utolsó helyre )

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

FZoleee
akkor nem a live-ra csatlakozásnál írná ki a failedet? nekem az ip-nél írja ki :S vagy mindegy, kell a rúter és kész? <#idiota>
milyen gebasz?

épp most toltam pár számot a GH-val online

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

nekem d-link di524-es van és minden szuper.....elõtte meg egy asus volt azzal sem volt gon.
theone91
Nyehehe... 😄

Alwares
Nekem is olyan van. Wlan-al, nagyon jó kis cucc. Most laptoppal ki tudom használni rendesen.

Egyébként ne vegyetek új routert már G365 fórumon is írták többen, hogy valami gebasz van a live-al. <#szomoru1>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

trogerzsiger
nem ez igenis jó, minden szartól megvéd😄

DöflingR
Mondja ezt az, akinek hót fos rútere van😄

trogerzsiger
tuti nem.

Istencsászár
Ne szomorítsatok el, hogy most vehetek egy rútert hogyha lájvozni akarok...

/ világvége hangulat /

theone91
Én TP-Link-el tolom. Kb. 5-6k...

Evogordon
Force unleashed még egy játék ami nem jön PC-re IGEN x)

tarti19
21-én

rambuu
Valaki tud valamit, a Force Unleashed Demó-rol? Mikorra várható?

itharius
én egy D-link-el(DI-524) tolom, nem volt semmi tûzfal baj, minden ment pöccre, 10k mert wireless is van benne, de lehet már manapság olcsóbb 😊

box live id: itharius

PoisonChihuahua
Mi volt, mi volt lemaradtam, meséljetek?
DöflingR
<#idiota>

FZoleee
Achievement unlocked
DöflingR
Én még anno 4k-ért vettem az smc-t ha jól emlékszem.

FZoleee
mennyibe kerül egy normális router, amivel lehet boxozni? <#idiota>
DöflingR
Akkor imátkozz😄

Istencsászár
Amugy nekem tegnapig invitel dsl volt, mamár tcom kábelnet... most hogy írtad hogy nem megy, megnéztem nálam is, és nekem sem megy, pedig autómatára raktam mint pécén, de ipnél failt ír ki... remélem nem kell rútert venni mert nekem arra nincs szükségem😊

FZoleee
original, bolti verzió, nem is lesz soha flashelve.
Flashelt?Mert akkor lehet simán letiltotz a MS...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

FZoleee
fura, mert reggel még ment :S
ThugEdge
nekem egy prosztó rúter oldotta meg az efféle dolgot,de hogy mik voltak már a beállítások azt tõlem negyobb pc kockától kell megkérdezned
az biztos hogy elbasztam vele pár órát
de mondom nekem is csak rúterrel megy

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
hát én megmondom,hogy a vietnamos témákat nem nagyon bírom ugyanis leginkább dzsungel-falu-dzsungel-falu a dzsungelben
hát ez nem túl változatos
amúgy a cod5 nekem miután kiderült,hogy lesz benne berlin is mingyá szimpivé vált
azért a városi hentelés rulz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

FZoleee
Na, ide is beírom:
Mi lehet a baja az xboxnak? nem akar kapcsolódni a live-ra, a tesztnél az ip adressnél mindig failed jön ki :S pedig reggel még mûkõdött (közvetlenül a modembe dugtam be a csatlakozót)
Istencsászár
Ez igaz...

Hát akkor csináltak volna egy Vietnámos témát.Arról a Vietcong elsõ részén kivül ugysincs nagyon értékelhetõ darab.

Istencsászár
Az nembaj... a dzsungelharcos mocsári kommandózás nagyon ottvan a szeren😊

Hát mondjuk a lényeges,kulcs pillanatok lehetnek scripteltek,hogy a történet haladjon elõre.De az már nagyon gáz hogy az utolsó gyalogos katona is ugyanúgy,ugyanott és ugyanakkor jön elõ.
Mindenesetre óriási visszalépésnek tartom hogy megint visszamentek a 2.vh-ba...