176912
banner
  • sapkafej
  • koryne
    Felvettelek!
  • sapkafej
    aki nyomja a Trials-t, vegyen má fel live-on! összehasonlítjuk az eredményeket!
  • Smithie
    Haaaggyyáámmmááá'!
  • Ironmask
    én tudom akinek kell hozzá link érdeklődjön nálam PÜ-be Dante's Inferno Demo!
  • fanatifo
    szevasztok!

Nemtudjátok hol lehet letölteni a dante inferno demóját?Live-m nincsen sajna
  • Dzsona
    mitől?
  • Smithie
    Félsz a kontrollertől,vagy mi a bajod?
  • Dzsona
    méééér? mert gondoltah hát ha valaki segit :S
  • bardocz
    Az igazi boxos egér helyett a kontrollert használja gépen.
  • mateus33
    De ha tudod h nem ide tartozik akkor miéééééééééért?! Xbox-hoz amúgy sem használunk egeret :P
  • Dzsona
    Léci léci valaki help me:P tudom nem ide tartozik de kaptam karira egy egeret és nem tudom be üzemelni hát ha találok itt egy szakértöt nagyon meg kösszöném... nincs hozá drive-er be kéne dugni és feltelepiti.. meg is volt midnen okés de nem jó...:S
  • james69holden
    át, egy transfer kittel pl.
  • simon7108
    és demot át lehet másolni PC rol xboxra kiirás nélkul?
  • mateus33
    Nem lehet játékot sz.gépről felmásolni sehogy. Kell a lemez, max annak tartalmát lehet felmásolni xbox-ban a vinyóra, h kíméld az olvasót.
  • Justil
    értem, tehát mindenképpen kell egy hdd az xboxba (most nemtom azt se, van -e hdd nélküli változat). és ehhez 1 usb kábelen kívül kell bármi más?
  • Totti5
    A játékokat meg kell venni és betenni a gépbe onnan szabadon felmásoltható. Pécé pöcewarezt nem lehet
  • Justil
    sziasztok!
    előre mondom, hogy rohadtul nem értek az xbox-hoz, és nincs is konzolom. 1 cimborámnak kellene segítség, illeve nagyon úgy néz ki, hogy behaluzott valamit, legalábbis máshol ezt mondták.
    szóval, ha az xbox-át összeköti a desktop géppel, akkor lehetséges a játékokat úgy játszani, hogy azok a pc háttértárolóján vannak eltárolva, és akkor így nem kell lemezeket megírni?
    azt tudom/tudjuk, hogy média fájlokkal ez lehetséges, de játékokkal is?
  • Harlekin
    J.C. Avatarba valakinek megvan már a Jack of All Skills Acsi
    - Use every Rank 4 skill 20 times Értelmezésem szerint használjak minden 4 es szintü skillt 20 szor,ez megtörtént mind a 2 kasztnál Navi és rda val is megvan,és mégse nyitotta meg.
    Valakinek valami ötlet???
  • Harlekin
    Van routherem, (Jó neked)
    de az a szomszéd szobába ad jelet (ezek szerint wifis???)
    így hogy lehet megoldani (2 féle képen is wifivel ami jó drága 20 ezer a boxhoz.)
    A routher adhate gy harmadik jelet is( sávot oszt csatornákra nagy álltalánoságba 4 et lehet,hogy nem de többet az biztos)
    Mit dugjak hova (khmm ööö ezt inkább nem irom le)
    milyne kábellel? UTP
  • mateus33
    Vedd úgy mintha a box is egy sz.gép lenne, és ugyanúgy kell azt is rákötni a routerre. Egy routerre több gépet is rá tudsz kötni.
  • Dzsona
    Hát én szerintem utp kábelt kel bedugni a ruterbe és attol függ hányas a rutered sok fajta van attol függ menyit tud megosztani ....
  • Kulee
    Köszi a választ neked, meg neked is Zozo:)
    Van routherem, de az a szomszéd szobába ad jelet, így hogy lehet megoldani?
    A routher adhate gy harmadik jelet is? Mit dugjak hova, milyne kábellel?
  • Dzsona
    Rá kötöm netre x -et mire jó azön kivül hogy neten lehet játcani meg stb stb:D letölteni lehet gamet vagy csak demot... bocsi ha idiot akérdésem vannak de tegnap hozta jézus az x em nem értek hozzá:S
  • Dzsona
    kicsit bonyorul ez a 360:S:D
  • Harlekin
    Jézuska semmit nálunk minden nap jézuska van!
    1 nagy dolgot hozott,hogy december 20-tol január 8-ig nem kell dolgoznom.Ülök a jó meleg kandalló mellett a fotelba,elöttem a fostalicska és 7 játék csak arra vár hogy belekerüljön.
  • PoisonChihuahua
    1.) Xbox Guide gomb-->Marketplace fül-->Redeem Code

2.) A netet megoszthatod PC-n, ha rendelkezik 2 hálókártyával, de akkor a 360 csak úgy kap netet, ha a PC is be van kapcsolva. Ha így nem jó neked, akkor vegyél egy router-t, az kifejezetten erre való, megossza az internetkapcsolatot X számú gép között.
    A monitoros dolgot Zozo már leírta, vagy dugdosod, vagy rákötöd másik TV-re / monitorra.
  • Totti5
    Y=> Install to Hard Drive
  • Dzsona
    Kösszi megnézem bardocz
  • Zozo76
    Itt olyan mervu ismeret hianya merul fel minek hatasara az ember elgondolkodik hogy valaszoljon-e, mert annyira at kell gondolnia a valaszt hogy a kerdezo is megertse... :)

Na, a netet ugy tudnad megoldani a legkonyebben ha routert hasznalnal, vagy a szamitogeprol osztanad meg a netet. Mindket megoldas megkovetel bizonyos foku szamitastechnikai ismeretet. A kepnel meg az a helyzet hogy ha TFT monitort hasznalsz es van DVI/DSUB csatlakozo (ketfajta bemenet a moncsi hatuljan) akkor egyikbe a szamitogepet (nyilvan a DVI a celszeru erre) a masikba meg az XBOXot tudod bedugni (DSUB) amihez viszont VGA kabel kell. De ha jol latom akkor csak 1 bemenet van a moncsin? Mert akkor sajnos nincs mas megoldas csak a dugogatas, vagy valami eloszto hasznalata de az meg valoszinuleg kepminoseg romlast fog okozni.
  • bardocz
    Berakod a dvd-t, megnyomod a nagy gombot, és talán ott lesz, hogy install to hdd, vagy valami ilyesmi.
  • Dzsona
    Hy Hogy lehet fel telepiteni játékokat xbox 360 -ra
    ????
  • Kulee
    Hy all!
    Lenne pár kérdésem:
    Van VGA kábelem, a monitorhoz, hogy az xbox-ot a monitorhoz csatlakoztathassam... Ez sikerült is, már csak a net van vissza, van kódom, előfizettem 1 évre, hogy kéne aktiválni? Illetve hol?
    2.: A kábeleket hova kéne dugnom? Összezavart, mindent össze vissza kell... Mert a számítógép kábelét ki kell húznom a monitorból, és az xboxét kell beledugnom a monitorba, a netet is ki kéne húznom a gépből hogy bedughassam az xbox360ba? Nem lenne egyszerübb valahogy úgy hogy csak az xboxot dugom be valamilyen módon a számítógépbe, és valahogy felismeri, és mutatja a képet a monitor, net is van meg minden?
    Nem értem a dolgot, a válaszotokat előre is köszönöm,(vagy ha valaki végigolvasta egyáltalán) mert eléggé idegesít a téma...
  • simon7108
    jah van vinyom de az miért is segítene nekem a demoval kapcsolatban?:D
  • akyyy
    olyan játékokat keresek, amivel egy gépen 4-en lehet egyszerre játszani, mint pl call of duty, fifa...
  • Ironmask
    na felraktam az új system update dash-t és így se megy a demó!sajnos.
  • benigusz
    Enéztem sorry.
    1 designet tettem fel a1 névvel.
    a kocsi pedig 1 2003 Renault Sport Clio V6 D312

mind a 2 cucc 1000ZS be kerűl, de visszavásárolom!
  • benigusz
    Sziasztok!
    Szeretnék 1 kis segítséget kérni.
    Ma igyenesen játszható a neten a foza 3.
    3 online achit kellene begyűjtenem, és ennek a megszerzésében kérném a segítségeteket. Aukción kéne kocsit eladnom és vennem, valamint van 1 tuningbeállításom amit el kéne adnom.
    Feltettem 1 2003 renault Sport cliot amit ha megvesz valaki én vissza is veszem, valamint feltettem 1 tuning beállítást a1 névvel, amit szintén visszaveszek. Csak az achik miatt kellenek, amúgy nem érnek semmit.
    Légyszi segítsetek!

Előre is kösz.
  • Totti5
    HDMI, VGAt csak akkor kell amikor nincs HDMI lehetőség mert ugyan azt adja csak a színpalettában egy kicsit fakóbb, de ezt a tévével lehet kompenzálni.
  • james69holden
    Sziasztok!

Vettem egy LG 37LH3000-es LCD TV-ét és az érdekelne milyen beállításokat használjak rajt ill. az Xbox360-on a legjobb képminőség elérése érdekében?
    Kábel HDMI v. VGA?
    Honnan tudom pl. melyik HDMI kimenetem tudja natívban hajtani? (user guide nem írja)
    TV-n milyen beállításokat használjak még, érdemes be ill. kikapcsolni ilyen képjavító funkciókat?
    Van esetleg valamelyikőtöknek ebből a szériából ilyen TV-je?

Köszi és kellemes ünnepeket!