176910

-
Renátó1985 #74536 ha írod a játékokat warezos geci vagy ha meg sok játékot veszel akkor pénzes geci vagy...
na most akkor melyik gecinek jobb lenni? :) -
Tudod azok nem is emberek(itt)
-
Renátó1985 #74534 azért nem szeretni valakiket mert írott játékkal játszanak a legnagyobb baromságok közé sorolnám...
-
Valaki probálta már a J.C. Avatart 3d be?? -
akkor azt nem értem hogy minek bele overcool ha úgyis van ms szervíz ami ingyen javít. ne haragudj, csak a w.huszárokat nem szeretem :D -
ki warezol?demó ki írása mióta warezolás?meg az overcool hűtés?meg a dashboard frissítés?NEM WAREZ!!!Egyik se te okos!!!! -
talán egyszerűbb lenne ha nem warezolnál...
amúgy sajnos lövésem sincs, nem tudok segíteni -
na valalki tud segíteni nekem?Azért kérdem,mert az overcool-nál mikor elindulnak a ventik akkor nem szabad egyből viszakapcsolni a boxot,mert 3Led fogadja az embert állítólag!Hogyan rakjam fel az új Dashboard-ot?Kapcsoljam be tegyem be a lemezt majd kapcsoljam ki megvárjam az 5 percet míg a ventik pörögnek és miután leálltak kapcsoljam egyből vissza a boxot? -
na milyen a dante's inferno demoja?! ki próbálta már ki?
bezzeg ilyenkor nem tudok live-on lenni :@ argh... -
één is próbálkoztam pendrive-ról,de ugyse megy én a Conent mappával írtam ki ahogy az eddigi demókat! -
Ne hülyéskedj már,egész nap ezzel szenvedtél?Van vinyód? -
Na és ezzel megoldva a pénz probléma?Mert pesti vagyok?:D Én is megdolgozok minden fillérért...
Az meg hogy warezolnak,hát,anno a PS2-öm is okosítva volt.
-
simon7108 #74524 na kiirtam a Dantes Inferno demot beraktam de nem volt ott a Games Libary ba:(
miért lehet?pedig ugy csináltam ahogy mondták 1 másik forumon!
mivel 1 Content mappát kaptam ezért kiirtam simán adat lemezként 2x is de nem ment:(
lehet azért mert kicsit karcos volt a lemez?:D -
:D -
Lyuly, azok a kommentek alatta... -
trials-t vettem meg végül! kéne nagyon a bf43 is, de apuci ma csak 5ezret adott "kajára"! :( na nem baj, majd holnap -
És jól mennek a dolgok... -
amúgy itt egy videó, amivel írott lemezt eredetinek láttatunk, és nem kell hozzá FLASH! -
biztos vagy te abban hogy mindenki?:D jah most nézem, pesti vagy, persze ott más a helyzet mint vidéken -
Az előbbi akyyy #74513-ra ment... -
Meg se haragudj,de szerintem itt mindannyian költünk rendesen(játék,konzol,tartozékok,LIVE,stb...),ez a hobbi nem olcsó mulatság. -
Már itt is ez a pénzes geci megy?
-
mindkettőt meg fogom venni idővel, csak nem tudok dönteni hogy ebben a pillanatban melyiket
de én is a trials felé hajlok egyébként -
ha pénzed geci vagy, akkor bf, hisz ahoz eleve gold is kell, de akkor pénzes vagy, és megveheted mindkettőt.
ha spórolni akarsz, akkor a trials, ahoz nem szükséges ugye gold. -
Renátó1985 #74512 mind2 :) a bf nagyon jó de mindenki ultra jól nyomja a HD meg egyszerűen kihagyhatatlan
-
megoldottam!
kérdés:
TRIALS HD vagy BATTLEFIELD 1943? -
Bár nem próbáltam még ilyet, meg nem ismerem, de ismerve a májkroszoftot, mivel csak az egyik acc-hoz vetted meg, ezért csak azzal használhatod. -
Hová? -
fontos kérdés!
van UK és USA gamertagem is.
ha töltök le számokat a Lips-hez a UK gamertaggel, tudom használni azt az USA gamertagammel ugyanazon a gépen? ((az USA a goldos, viszont a UK pont gazdaságosabban jön ki) -
simon7108 #74507 ha USB-re rárakom a Dantes Inferno demot akkor ugy menni fog?
vagy ki kell írni?
Ironmask te,hogy írtad ki? -
van egy kis gondom arra gondolok lehet azért nem akar menni a demó.mert még nem lett felrakva az új dashboard!Overcool hűtés van a gépembe kikapcsolás után még pár percig pörögnek a ventik!Hogyan rakjam rá az Dashboard-ot?Valaki segítsen
-
Ragnar360 #74505 Na akkor Boldog Karácsonyt, kicsit megkésve is - nevermind, léptem... vhová :D -
Boldog karácsonyt mindenkinek.
Master Chief is boldog karit kíván. :D -
köszi a tanácsot,de így se megye lehet a demóval van gond -
System résznél a hdd-n valahol lehet találni olyat, ami a játékokhoz kapcsolódik, szerintem ott ki lehet törölni. -
Hy all!
Lenne pár kérdésem:
Van VGA kábelem, a monitorhoz, hogy az xbox-ot a monitorhoz csatlakoztathassam... Ez sikerült is, már csak a net van vissza, van kódom, előfizettem 1 évre, hogy kéne aktiválni? Illetve hol?
2.: A kábeleket hova kéne dugnom? Összezavart, mindent össze vissza kell... Mert a számítógép kábelét ki kell húznom a monitorból, és az xboxét kell beledugnom a monitorba, a netet is ki kéne húznom a gépből hogy bedughassam az xbox360ba? Nem lenne egyszerübb valahogy úgy hogy csak az xboxot dugom be valamilyen módon a számítógépbe, és valahogy felismeri, és mutatja a képet a monitor, net is van meg minden?
Nem értem a dolgot, a válaszotokat előre is köszönöm,(vagy ha valaki végigolvasta egyáltalán) mert eléggé idegesít a téma...
Ui.: Boldog karácsonyt^^ -
Jó, de konkrétan a saját profilomból szeretnék törölni, új játékot indítani. Ez lehetséges? -
Csinálj magadnak egy profilt,a másik meg marad a kicsiknek. -
Ragnar360 #74498 Nem értem... nem mind1, mert megkell csinálni, ha liveon akarsz lenni és ezt utánna nemtudod módosítani...
Adj meg UK címet - tel szám, irányitószámot nézi - xboxlive.uw.hu itt talalsz az oldalon adatokat, vagy gugli -
Sziasztok,
Na mostmár hivatalos XBOX tulajdonos vagyok.
Forza 3 az első game-em hozzá.
Kérdés: kipróbáltuk a kisgyerkőceimmel, de most szeretnék a saját profilomban új játékot kezdeni. Ezt hogyan lehet? Játékállás törlés, vagy ilyesmi? Vagy profil törlés? Létezik ezen ilyen?