176912

-
kuxikah #74618 hello,
regisztrálni akartam xbox live-ra csak aztírja ki hogy nem elérhető a live. most én írtam el valamit vagy tényleg nem elérhető? -
MaT #74617 Tenyleg ne erts felre, de van olyan jo az a jatek, hogy ennyit szenvedsz vele? ;) Amugy LIVE-on nem vagy? Onnan lelehetne tolteni nem? ;) Vagy ne gonoszkodjak? Amugy en is azt javaslom, hogy vegyel egy ujrairhato dvd-t es irogasd a demoidat arra. Kis penz sporolas... :) -
simon7108 #74616 szívesen kiirtam volna én is rw-re csak nem volt!és ugyebár csutortoktol nem volt nyitva semmi szoval venni sem tudtam:S -
Áh...fogadjunk hogy ezzel a gyerekkel multiztam tegnap GeoW2-ben.
Végig sikongatott, ha lelőtték, vagy ő lőtt le valakit...(Meg a szokásos "Oh my God" )
-
dl dvd sokkal drágább mint egy rw. máskor rw-re írd, amugyis demot csak arra érdemes, mert többször ugyse veszed elő, max ha megveszed, de addigra ha van live-od le is tudod tölteni:P -
-
simon7108 #74612 nem az a lényeg:D
hanem az,hogy elfogyott az osszes DVD-m és várnom kell hétfoig amig kiprobálhatom:( -
Renátó1985 #74611 árulóóóóóóóó -
Utálom azt a szart...
-
jaj már 136 ft
-
... és aláznak le fifában 5-0-ra 1 hét után
-
Na pedig már kezdtem azt hinni h egy Ps3-nak nem lehet így örülni, de hát tévedtem :D -
Jah mi is mind ilyenek vagyunk :D -
Magadból indúlsz ki? bár te lehet ebbe a csoportba tartozol:D::D:D:D:D:D -
simon7108 #74604 ez nemigaz:(
kiirtam a Dantes Inferno demot!simán a Content mappát írtam ki NERO-val DL DVD re(nem volt sima)berakom és nem megy!?miért lehet?berakom oszt kiirja,hogy Mixed Media Disc megyek a Games Libary ba és nincs ott:(
valaki pls help!nem hiszem el,hogy elpazaltam 1 DL DVD-t a nagy semmiért.... -
MaT #74603 Mekkora budos nagy lama ez a gyerek... szanalmas! egyszer csinaljon valami hulyeseget, a szulei elveszik tole es lebontja a hazat...
BDW, megvettem a verekedos jatekomat... :) Mortal Kombat vs DCU. Hatalmas nagy nosztalgia szamomra... :) -
Na nagyrészt ilyenek vesznek xboxot -
-
Grizzly4x4 #74600 Hali lenne egy kérdésem, én a boxomat egy sony bravia s4000 hd ready tv-n használom és a minap kutakodtam a kijelző beállítások között és szerentém megkérdezni hogy melyik formátumra érdemes a boxot állítani? ilyenek vannak? rgb, auto, ybr valami és még az alatta lévő menüpont sem tiszta ott meg lehet engedélyezni meg tiltani, csak azt nem vágom hogy mit, szóval előre is köszi a segítséget. nem tudom számít e de hdmi kábelt használok -
tomee1211 #74599 Helo.Lenne egy kis gondom.Megvan a Call Of Duty Modern Warfare 2 és nem indul el.Valami olyan ír ki h telepítsek vmit.Rányomom arra h Update now és akkor telepít vmit és újraindul.Miután újraindult ugyan ez.És mindig ezt csinálja amikor berakom a dvd-t.Nem tudja vki h mi ez?Ha valaki tudja megírná nekem az e-mail címemre?A címem: [email protected]
Előre is köszi. -
milyen erősítőd van? -
Nekem pl. azért, mert külön erősítőről megy a hang, az meg nem viszi hdmi-n a hangot, csak a képet sajna, a TV hangszórója meg elég gagyi a hifimhez képest :) -
Mert RCA-n vagy optikain akarja kivezetni a hangot. Én pl. a profi 5.1-es házimozimon akarnám használni, de nem tudom, mert HDMI bemenet nincs az erősítőmön, az RCA csak szaros sztereo-t ereszt ki magából, optikai meg ugye nem fér be az HDMI mellé (lol "Xbawks" tervezés). Így azok akik 5.1-es hangot szeretnének azoknak KELL ez a kábel, mert a 360 csak optikain küld 5.1-es hangot. Vagy az említett HDMI adapter vagy gányolás, de azt én NEM fogok. Szánalmas, hogy a 360 mindig ilyen banánhéjakon csúszik el... -
baxxterboy #74595 Köszönöm szépen! Sokat segítettél!
-
Add el, vegyél újat
-
Grizzly4x4 #74593 nem értem miért nem veszel egy sima hdmi kábelt és már meg van oldva a hang is meg a kép is. -
Csak egy érintetlen géppel vagy tuti biztonságban. Ha már módosított, akkor bármikor bannolhatak, teljesen mindegy mivel próbálkozol, mivel nem lehet tudni, hogy az MS mi alapján szűr. Ami viszont biztos, hogy nem csak a betett játékot figyelik, szal azzal, hogy ezentúl csak eredetivel tolod, még ugyanúgy fennáll a veszély, mert a gép módosított. -
én úgy tudomm hogy pont a flasht ellenőrzni, nem a lemezeket hogy eredeti-e. -
Nem, a lemeznek bennt kell lennie az ellenőrzés miatt! -
Mááárk #74589 szevasztok...az eliten vagy van a 120Gigás merevlemez...arra lehet menteni játékot is h a lemez nélkül menyen?? -
Sziasztok!
Régen warezoltam csicska voltam belátom Isten bocsássa meg bűneimet(bár nem tette mert bannoltak 8) ) no de most kaptam egy új elitet, ami ugyan flashelt, de áttérnék az eredeti játékokra, a kérdés csak az volna, hogyha csak eredeti játékot tolok a gépbe, akkor ugye nem csap le a bannhammer, mert önmagában a flasht nem látja a jóságos MS ugye?
Köszi előre is! -
Jah, vagy az adapterrel, vagy állítólag vmelyik kábel burkolatát megbontani és úgy. Ez majd kiderül, mert nekem is most lesz aktuális ez a probléma, és nem fogok kiadni 5e-et egy ilyen audio-átalakítóért az tuti. -
Renátó1985 #74586 na majd rámegyek azt mindenhol megelőzlek csakazéééris :D
-
nem mindegy,hogy fehér egér vagy esetleg egyiptomi ugroegér netán szürke háziegér.Adjál neki enni biztos sokáig volt a hidegbe,Nagyon oda kell figyelni mit adsz nekik,mert nem minden kaja komaptibilis velük.Sőt az se mindegy hova rakod őket mivel van ami a kerek lyukat szereti a többi meg a szögletest.Remélem sokat segitettem!! 
A kérdésedre a legjobb szándékal se lehet értelmesen válaszolni! -
Na ez azért nem teljesen igaz
-
Sajnos ez a hülye tervezés sokaknak okoz gondot, így az MS kiadott egy ilyen adaptert. Ezzel már befér egymás mellé az HDMI és ez az adapter, amin sztereó RCA és optikai hangkimenet van.
Itthon megkérik az árát rendesen (5k), szal inkább külföldről érdemes szerezni (dealextreme.com-on pl. 1,5k, ingyenes szállítással). Bár néha látni 2k körül Vaterán. -
tulajdonképpen 24 órája van meg a játék? -
baxxterboy #74581 Üdv!
Lenne egy olyan problémám, hogy az LCD TV-men, HDMI-DVI kimenet van. Na most, ha HDMI-DVI átalakítóval oldom meg a problémát (hogy hdmi legyen, ne scart kompozitkábellel), akkor csak képet ad vissza. Viszont nem tudom megoldani, hogy a HDMI és a kompozit is beleférjen a konzolba egyszerre(hogy a hang is működjön). Van valami ötletetek? -
Ragnar360 #74580 Egyébként evotii, Renato - lehet, h ti másképp látjátok magatokat, sőt biztos, mert a friendek miatt mindenkinek máshogy mutatja
btw, most volt elöször a gém alatt, h igy hirtelen eldobtam a joyt... ezek a tournamentek faszságok - legalábbis igy eddig!) annak tűnik, vagyis inkább idegesítőnek -
Ragnar360 #74579 nem nagyon törekszel jó időre vagy goldra :D ahogy elnéztem