XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán ha valmi gebasz van akkor esetleg kérik a gari level és a számlát.
PL egyik havernak az UPS lenyulta az xboxát és ugy kapot másikat hogy igazolta számlán vagy garilevélen hogy az övé. Azt nemtom mi van akkor hogyha nem tudja igazolni. lehet ugyis kapott volna másikat.
Az tuti hogy én nem vennék garilevél és számla nélkül ilyen gépet.
Adott egy xbox 360. Uj bontatlan de nincs kitöltve a gari levél meg számla sincs. Ezek akadályok a microsoft garihoz vagy nem? Nem szeretnék pofára esni.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Más progim nincs jelenleg cask egy raklapnyi demó a Live!-ról. Ezeket annyi ideig nem toltam értelemszerûen mint a GTA-t, de ezek flottul mûködnek.
Mi lehet a gáz? Szar a gép? (60 gigás új modell), ócska a gta kópiám? Vagy ez totál természetes? /eddig ez a PC játékoknak volt a velejárója/
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
kb 5 másodperc kicserélni a vinyókat :-)
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
Van náluk 60GB-os box, de nem lite-onos. Ez még a régi vagy új széria?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Necro
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
http://topgearhungary.blogspot.com/
Forza.
úgy oldották meg hogy szereztek a régi meghajtósból....csak nézd meg a webshopot....a lite on még mindig nem átalakítva kerül eladásra.....és 70ért osztogatják a régi drivosakat.....erre értették,hogy megoldották(szereztek raktára jó sokat!)
ennyi.....lite on még nincs feltörve....
"LiteOn:
Sokan olvastátok már, hogy átalakitható a LiteOn meghajtó.
Ez igy van, úgymond félig meddig... A DVD kulcs kiolvasható, de nem visszairható a drive-ba.
Ezzel a problémával már nem kell foglalkozni, mert megoldottuk."
Szerintem meg a GRID a jó....Azt meg én istenítem <#nevetes1>#nevetes1>
Remélem nincs harag,peace<#papakacsint>#papakacsint>
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ezt akartam kérdezni.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Samsung, Hitachi-LG, Benq, Lite-On
ezekkel szerelik/szerelték az Xbox-okat eddig
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX