176617
banner
  • darkSectorxxx #166491
    A profilt hagyd fent, ha a játékokat is a géppel akarod adni, igen.
    Másik profillal is tudja használni, igen.

Ebben majd pontosít Harlekin:

Én ebben pl nem vagyok otthon, de nekem régen erre azt mondták kérdeztem én is, hogy az elején volt bann, de azóta fel lehet menni simán, bár ez lehet csak a kapcsolósra vonatkozik, amelyik gépben olyan cucc van ami oda vissza lehet váltani.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.13. 15:43:04
  • Macccy
    Srácok, ha eladom az X360 -ast egy jóismerősnek, rajta a sok letöltött GWG játékkal, amit a profilommal "vettem", akkor ugye fent kell hagyjam a profilt a gépen, jól emlékszem? A profilom mellé viszont csinálhat magának saját profilt a srác és tud játszani a konzolon lévő játékokkal simán, ugye?

Másik, főleg Harlekinhez kérdés: az ilyen "okos" 360 gépnél mit is beszéltünk, lehet vele Live-ra menni, csak a dasht nem kell frissíteni? Vagymivolt a szabály? Huuu már vagy 2 éve nem kapcsoltam be és nem emlékszem már mivolt vele, bocs
  • Totti5
  • darkSectorxxx #166488
  • Moby
    Most végre kiadhatja magából mindenki, akinek sajog az ánusza ilyen-olyan okból.
    LOL
  • darkSectorxxx #166486
    Ez akkora nagy dolog hogy átkerült máshová? Vagy történt más is? Mert ebben még nem látom a megváltást, a megszűnése inkább. :)
    Annak ellenére, hogy engem így sem zavart meg úgy sem, hiszen nem járok oda úgy 8 éve.

Szoval áttették a topikot kicsit arrébb? :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.13. 07:01:40
  • samsung123
    Ez volt az első érzésem nekem is :)
  • darkSectorxxx #166484
    na mi történt haverom? :)
  • Harlekin
    Most vettem észre ,hogy helyére állt a világ!!! Végre kikerült a leáld topik a konzolos részlegből Így a sárdobálóknak minimum plusz 1 kattintás,hogy jöjjenek macska szart rágcsálni a homokozóba...Lehet 1 kicsit mélyebbre kellene azt a topikot küldeni a PöCe részlegbe!
    Na így nem fogok véletlenül napi szinten rányomni,hogy benézzek ámulni,hogy mennyi sehova nem vezető dolog létezik a világon...
  • Selminar
    Koszi annyit megér :)
  • Totti5
    Én sem toltam végig, szóval naná h megéri. Visszajelzések alapján lett polírozva nyilván nyilván jobb. Aki nem tolta le annak csak ez az egyetlen opció. 990forint semmi.
  • Selminar
    Na de megeri-e? Mert kb 5 percen volt eddig az alappal #shameonme
  • Totti5
    Ori defre upgrade ( 990 ft ), törli az alap játék mentéseit. Ne lepődjön meg senki.
  • darkSectorxxx #166478
  • Harlekin
  • darkSectorxxx #166476
    +1
  • Totti5
    Már nem tudják fokozni az izgatottságom ( mint ahogy az UC4 esetében sem ). Most akarom.
  • darkSectorxxx #166474
  • Zozo76
    ja en is azt hiszem!
  • darkSectorxxx #166472
    Na ez sem javított a dolgon! :D
  • Zozo76
    nekem van 7 jatekom osz-vissz. fasznak veszel annyi jatekot. :)

az a baj hogy mikor vegre melo utan ide tudok jonni egy jot fikazni akkor mindig jon HARLEKIN azt' megmagyarazza hogy ez igy jo ahogy van. es a legroszabb hogy atgondolva igaza van. teljesen tonkremegyek idegileg. :D
  • darkSectorxxx #166468
    Ne ne kínozz!!!!!!!
    Ez mellé kérek egy Division-t is....:D
  • TDC Geronimo
  • Harlekin
    1 gombnyomással már az alsó sorba vagy a csempék között azaz a játékok között!
    Érthetően a fő csempe az utolsó játék/app ez vár bekapcsolás után,hiszen ezt hagytad abba!Gondolják ők,hogy ezt fogod folytatni ez az ésszerű dolog.Alatta az előtte lévő dolog van,ez is ésszerű.
    Tehát nyomd meg azt a nyomorult RT-t (azt hiszem ezt mivel így nem tudom,mert én ösztönösen teszem a kontrolleren,ha a kezembe van)gombot és bent vagy a csempékbe...A lényeg hogy 1 gombnyomásra a kedvencek között vagy 2 gombnyomásra meg az összes játékba!!!!Na ne már,hogy ez ekkora gond!

Szerinted én,hogy küldeném el a kurva anyjába azt aki így csinálná meg hogy mind a 121 telepített játékom ott virítana a FŐ képernyőn!???Tökéletesen jó ez így!!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.03.11. 14:21:04
  • Zozo76
    fazser=faszer
  • Zozo76
    alakul ez de akkor is keszekusza az egesz, es minek kell lelepkedni a kepernyo aljara ha jatekot akarok inditani egy gamerkonzolon ami elsosorban jatekra van. fazser nem felulre vannak rakva a kezdolapon a jatekok csempei. amugy nem kezdem ujra csak folytatom a multkori fikazasomat. :)
  • darkSectorxxx #166463
    Huh, kezdek félni így tőled ahogy elolvastam ezt a hsz-t. :D
  • Zozo76
    nem szolt volna senki hogy a csempeket VEGRE lehet rakosgatni (sorrend) a dashboardban szabadon. igaz nem is kerdeztem. akkor meg mit hisztizek miatta?

:)
  • Totti5
  • Totti5
    UFC kettyó ( 10 óra ennek is )

• Totti5
    60 frém lesz a GeoW 4 multiplayer
  • Totti5
    Régiómentességet nem a bankkártyákban mérjük. Az elég egyértelmű hogy más országból, más címén! vásárolva nem legális. Sem PCn, sem konzolon. Ha ez valamikor megszűnik, korlátozzák, megnehezítik, trükközni kell akkor sem régiózárról beszélünk, mert ez nem az. Azért vannak a magyar sztórok, azt kell használni.

• Harlekin
    Ezért is írtam neki amit írtam...Tény,hogy valami változás van,mint ahogy első perctől mindig változik ez a dolog.
    Ahogy első percben minden baszakodás nélkül lehetett vásárolni.Ahhoz képest most már van változás,de még mindig nem az amit sugall a poszttal...Hogy megszűnt...Megszűnni soha nem fog,mert a gift kártyás országok mindig mindenkor elérhetőek lesznek hiszen kártyát nem tudnak szigorítani....PL Amazont NEM tudják kötelezni,hogy csak saját régióba értékesítsen...
  • Rage47
    vajon, ha nem játszottam még végig a sima verziót, akkor is átviszi a mentéseimet?
  • Lamech
    Szeretem mikor az emberek fél információkra alapozva hülyének állítják be magukat egy fórumon. :)
    Leteszteltem az argentin vásárlást és működik rendesen.

• darkSectorxxx #166454
  • Harlekin
    Na nem megyek jobban bele,mert úgy se fogod érteni.Szűrd abból le amit totti is írt és lenne még mit ehhez továbbra is hozzá fűzni.
    Így nyugodtan könyveld el azt amit elsőre írtam,hogy ne bassssz be 1 feltevéseken alapuló fél mondatot,mert sokkal többen lesznek olyanok akik semmit nem tudnak vele kezdeni...
  • Selminar
    Telltale Game of Thrones 1000/1000 :)
  • darkSectorxxx #166451
    Régen még én is élveztem az ilyet. :D
  • Totti5