176617
banner
  • Macccy
    Köszi! Jaja, én is ilyesmi gondolat mentén - plusz a hardverapró hirdetések - lőttem be az árat, szerintem kóser, nem lehúzós. Én már csak ilyen lelkis vagyok tudod, hogy nem akarok sokat kérni egy jó ismerőstől a boxért

Másik, Tomnak is: igen igen, eladás, de nem csak hogy "megtértem" te is tudod, én aztán az utolsók között voltam aki lemezt kezdett íratni, fostam is rendesen, nehogy bukjon miatta a Live is. Na meg ott az X ONE, az is maga a becsületesség, szóval ... na
  • Harlekin
    Bazz mire telón bepötyögtem már te is válaszoltál...

Amúgy az ár kérdés amennyit neked megér kérni és amennyit ki bír a másik fizetni és ez valahol félúton.
    Az 50 szerintem reális hiszen egyfelől a piac ürül ezekből az okosodó/okosodott boxokból másfelől meg mindenki szabadul meg tőlük és vált köv genre...

• Harlekin
    Nem haragszom!

De ha már ennyire érdekel ez a téma.Akkor szerintem olvasd ezt végig!
    Én nem oltottam le a srácot én normális hangon minden pocskondiázás nélkül mondtam neki,hogy itt ez nem téma és meneküljön addig ameddig nem jön a sok véres szájú warez "mentes" egyén.
    És így is lett!
    Szegény meg is megkapta rendesen...
    Tehát én nem a mindenki vagyok.

Viszont ha nagyon szeretnéd berakom ide a privát beszélgetést a sráccal,hogy az utolsó kérdésig mindenben segítettem neki...Csak nem a nagyközönség előtt,mert az "tilos"
    És már boldog tulajdonosa 1 fordított HGR-s boxnak!

Az,hogy macccy aki itt amúgy régi motoros és burkolt módon kérdezett valamit.Nulla warez felütéssel sehol nincs rgh sehol flash semmi simán elmegy....
    És itt most arról van szó,hogy megszabadulna valamitől ami szerinted warezos igaz nincs rá konkrét megjelölés,de legyen...Tehát még pozitív is a dolog,hiszen megtért így akár még magasztalhatsz is hiszen 1 kártékony dologtól szabadul meg amiben a segítségemet kérte!

Egyéb észrevétel!?
  • Macccy
    "Ez az élőszereplős dolog meg olyan mintha már nem lett volna pénz/idő mocap-el megcsinálni az átvezetőket így inkább megcsinálták előszereplősre a színészeknek meg adtak egy karton "szofit" érte és így olcsóbban, gyorsabban kijöttek."

Éppen az ingame átvezetők lennének az olcsóbbak, pontosan emiatt nem forgatnak mindenhez barátok közt epizódokat, mert a Hollywood-i színész sokat kér. Ingame egy mocap színész elfutkozna, ráhúznák a digitalizált arcot és kész, olcsóbb és nem is kerülne sok időbe sem. Hidd el, így több lecsót toltak bele, szóval nem aprópénzzel dobálóztak itten, ha ez nyugtalanít ...
  • Macccy
    Nem haragszik szerintem, de a kettő eset rohadtul nem ugyanaz. Elmesélem miért:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - az ilyen emberkék, akikre gondolsz általában úgy jöttek ide, hogy hogyan tudom feltörni és rámásolni ezt meg ezt a játékot, honnan tudok ilyen játékokat letölteni, mennyibe kerül egy lemez, módosítás, kutyafüle satöbbi ...
    - nekem már kész van a ... khmm ... módosítás több mint 2 éve, nem reklámozom, nem érdeklődök megoldások iránt, sőt, már használni se használom, majd az új tulaj boldog lesz vele, lényegtelen, de csak a Live -al hoztam összefüggésbe
    - az hogy azt mondta a jelszót meg kell adnom neki, vagy beállítanom normál BAU üzem, semmi illegális vagy erkölcstelen

Ja, plusz én magam is írtam, NEM beszélünk itt ilyesmiről

Utoljára szerkesztette: Macccy, 2016.03.14. 20:37:44
  • Totti5
  • Totti5
    From the designer of the original Alone in the Dark and Little Big Adventure :

• TDC Geronimo
    Cross-Network Play

First, in addition to natively supporting cross-platform play between Xbox One and Windows 10 games that use Xbox Live, we’re enabling developers to support cross-network play as well. This means players on Xbox One and Windows 10 using Xbox Live will be able to play with players on different online multiplayer networks – including other console and PC networks.

Hát ezt is megéltük
  • Rage47
    akkor van már tapasztalatod.
    írd már le neki, milyen a játék :D
  • orichalcos
    Hm, érdekes lesz. Azt mondják hogy nem a Locust ellen megyünk most, hanem új enemy-t kapunk. De ahogy látom az egyik enemy kezében meg Locust fegyver van...
  • orichalcos
    60 óránál vagyok, de most kicsit hanyagolom, mert nagyon elveszi az időmet. :S
  • Waczkor
    Srácok milyen lett a Division?Haverokkal keresünk valamit coopra,a kérdesem az lenne van e benne rendes story,átvezetőkkel,történésekkel vagy inkább csak egy kaptafára készült küldetések a végtelenségig?A bétát toltam egyedül,tetszett csak érdekelne mennyire lett tartalmas a teljes játék.Maga a hangulat nagyon bejött a bétában,csak kicsit úgy tűnt minden küldetés ugyanaz lesz,ugyanolyan ellenfelekkel és nem sok küldetéssel.

Köszi előre is a válaszokat.
  • darkSectorxxx #166519
    Ejha, pedig tökre össze lehet keverni ha nem látom a fő karaktereket a képeken. :D
  • Totti5
    Nem a Doom.

• darkSectorxxx #166517
    Igen a Global az WW.
    Nm, helyeket olcsón viszont nem tudok ilyen gyorsan mondani, mert én magam nem használok ilyet. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.14. 12:23:04
  • tototto
    Én cdkeysen vettem gold kódokat, tudok tölteni vele minden havi játékot, nem volt semmi gondom vele, de benne van a nevében is hogy global , tehát elvileg bárhol használhatok. Hangsúlyozom SZERINTEM ;)
    Utoljára szerkesztette: tototto, 2016.03.14. 12:15:55
  • Mráz
    Hát itt WW ugyan nincs régióhoz az van írva, hogy GLOBAL. Az kb ugyanaz nem? Amúgy köszi a gyors választ! :)
    Utoljára szerkesztette: Mráz, 2016.03.14. 12:15:24
  • darkSectorxxx #166514
    Ja azt az adott 3. féltől kell megtudni mint infó.
    Aki árulja, vagy árulják.
    Worldwide kell, vagy talán EU asszem ami jó még nekünk.

De a WW-al nem lősz mellé. :)
  • Mráz
    Én a globál régió felhasználhatóságát illetően aggódom csupán, szal az jó a magyar acchoz is goldnak? A shop azt írja, hogy nem biztosan...
  • darkSectorxxx #166512
    Ugyanaz csak más a neve. :D
  • Mráz
    Tudtok esetleg segíteni? Gondolom a többség itt tapasztaltabb, mint én, eddig nem volt sohasem goldom XONE-n. Eddig csak psn+-ban utaztam...
    Utoljára szerkesztette: Mráz, 2016.03.14. 11:57:53
  • darkSectorxxx #166510
  • Totti5
    "szinte ugyanazok a jelenetek vannak csak mindig másképp összevágva, félek, hogy el is lőtték az összes puskaport a trailerekre"

Mivel erősen story alapú a játék, semmit nem lőttek el szerencsére. Sokat mutattak, ha néztél mindent, de nem túl sokat és ez jó.

Remedy és az MS szeret élőszereplős dolgokkal operálni. Alan Wake American Nightmare-ben is volt, amik ráadásul zseniálisak. Alan Wake pedig egy 6 részes előzmény sorozatot kapott anno.

Ha egy studió veszi a fáradtságot hogy filmeket forgat a játékhoz, akkor az emeli az ázsióját a produktumnak. Nyilván tele lesz ingém átvezetővel is és mellette lesz a "sorozat" is.

"És tuti, hogy rövid is lesz, ráadásul az újrajátszhatósági faktor sem lesz meg benne"

Tuti h nem tudod, és nyilván 1szer elsőre fog ütni mint a Max Payne 1-2 és Alan Wake, mert ezek mind story alapú játékok.
  • darkSectorxxx #166508
    Hát egyrészt te láttad miket mutogattak más játékokból?
    Uncharted pl?
    Vajon szerinted ha a puskaport nem akarják ellőni, inkább szolidan csak keveset mutatnak a játékból akkor azt te hiheted úgy hogy fordítva van és ebből áll a játék? :D

Élőszereplős dolog egy extra a story nagy fő része rendes engine-el lesz, de nekem tökmindegy a játék gameplay fontos nekem, én durrogtassak meg manőverezzek úgy hogy az adrenalin szintemet nyomják a magasba és folyjon ki a szemem a sok csilli-villi effekt láttán. legyen Badass! :D

19k szerintem nem sok ha doboz és eladod.
    Ha nem doboz, akkor értelek, de tudtommal még van megoldás olcsóbb változatra. :)
    Megaztán Microsoft+Remedy nálam nem tünt soha rossz párosításnak.
    Újrajátszhatóság szerintem abban merül ki, mint a Ryse, fulra húzod magad a statisztikákban és ennyi.

De én másképpen látom, mert olcsóbban vettem, nekem egy ilyen alkotás 8-10k-t simán megérdemel!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.14. 11:25:46
  • Rage47
    én is ilyesmiktől tartok, ezért nem rendeltem elő
  • abel0317
    Előrendeltem a quantum break-et de lehet lemondom, mert eléggé nyugtalanít amiket látok. pl. az összes trailerben szinte ugyanazok a jelenetek vannak csak mindig másképp összevágva, félek, hogy el is lőtték az összes puskaport a trailerekre, aztán a játékban ezen jeleneteken kívül nem lesz semmi... Ez az élőszereplős dolog meg olyan mintha már nem lett volna pénz/idő mocap-el megcsinálni az átvezetőket így inkább megcsinálták előszereplősre a színészeknek meg adtak egy karton "szofit" érte és így olcsóbban, gyorsabban kijöttek. És tuti, hogy rövid is lesz, ráadásul az újrajátszhatósági faktor sem lesz meg benne így pedig kicsit sokallom érte a 19mátyást. Most nem fikázni akartam még azelőtt, hogy még nemis tudni milyen lett maga a játék csak hangosan gondolkodom. Nektek mi a véleményetek?
  • abel0317
    Lol, E-digitalnál 13k a Halo 5 ingyen szállítással xD
    Egyébként nem tudjátok, hogy mikor lesz spring sale? Ilyenkor a "nagy" címeket is ellehet vinni, viszonylag jó áron?
  • Mráz
    Ha a G2A-n veszek Xbox Live 12 Months GOLD Subscription Card GLOBAL kódot, azzal tudom tölteni a magyar storehoz kapcsolódó XBONE-mat? Elég elfogadható az ára, de aggódom, hogy nem tudom utána használni a megvett kódot. Mindenképpen egy évre szeretnék előfizetni... Előre is köszi a segítséget!
  • TomStorm
    Azért ne haragudj de nem olyan rég elhordtatok itt mindennek egy felhasználót mert ilyen kérdéssel állt ide erre most mindenben segítesz egy általad ismert embernek,nyíltan.

Nem semmi..
  • darkSectorxxx #166502
    Mindegy mi de jól néz ki az biztos. :D
  • Totti5
    Érdemes lesz figyelni rá + ha visszajelzéseket is meghallgatják és beépítik polírozzák h még jobb legyen akkor a végére egy brutáljó Hitman játék lesz. Ha lesz a végén mindenféle csúszás nélkül egy lemezes verzió, akkor semmi bajom az epizódikus megjelenéssel. 2016 év végén lesz kész, tiszta sor, aki meg akarja játszik vele "folyamatosan".

Hitman returns to its puzzle-solving roots with an engrossing mix of stealth, violence, and very clever level design.

If you’ve ever wanted to play the part of a super agent in a large sandbox, this is as good as it gets.

Hitman is a great game, one of the best in series.

De gameplay feels familiar plays better than any other Hitman game.

This game is the most authentic Hitman experience

The first episode of the return of the most lethal assassin of videogames returns to the roots of the series with great gameplay mechanics.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.13. 23:08:46
  • Kongy
    Azért az ilyen szörnyek Gears szériától sem idegenek :)
  • abel0317
    Ez a Gears :D ha hiszed, ha nem.
  • Macccy
    Ja mégegy (lame) kérdés úgyis keveset kérdezek mostanában :) :
    szóval Jasper lapos X360 (2010) 250 GB vinyós, 2 wireless kontroller, friss nemtomminekhívják másolt DVD firmware, 10+ GWG játék és 8-10 másolt ... ez így egyben megérhet szerintetek 50 ropit? Mi reális?
  • Macccy
    Király! Köszi!
  • darkSectorxxx #166496
    Micsoda? ez Gears? Nem Doom?
  • abel0317
    Jó lesz ez a Gears..... Soká lesz még évvége!
  • Harlekin
    Az a box mehet livére mivel a legfrissebb van rajta így nem üti ki az up!
    Csak figyelj arra ha megváltoztatod a jelszót akkor neki is újra meg kell a adnod...
    Vagy nem!? nem emléxek már olyan régen volt ez a 360 as dolog :-D

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.03.13. 19:34:54
  • darkSectorxxx #166493
    Ja. :)
  • Macccy
    khmm ... nem beszélünk itt ilyenről úgyhogy nem mondom, de nem ... khmm ... nem rgh ... csak másolt lemezes a 360 ...
    Utoljára szerkesztette: Macccy, 2016.03.13. 16:46:39