176617
banner
  • Totti5

Current owners of Ori and the Blind Forest can upgrade to the Definitive Edition for $4.99, while all new players can pick up the full game for $19.99, which includes the original Ori. Fans can also purchase official merchandise at the new Ori and The Blind Forest shop.

We’ve added a ton of new content in all categories of the game, including new environments, new music, new abilities, new skills, new story elements, and new features.

True to the original game, the two new areas – Black Root Burrows and Lost Grove – come with a unique theme in both graphical presentation as well as play mechanics.

We added new difficulty settings to the game, to make it accessible to a wider range of players in terms of skill. Yes, there is now an Easy setting, in addition to Normal! Plus, we added a Hard and One-Life setting

Részletes leírás minden újításról
  • darkSectorxxx #166448
    Neem. Ja nem, úgy magára értette, hanem a webes felületen például. :D
    Ő nem vesz ilyen helyeken semmit. :D
  • Totti5
    Az jó ( nem tudtam h van X1e...... ).

Amúgy a kártyás vásárlás egy teljesen különálló dolog a régiózástól. A gép régiófree. Akár magyar, akár angol, akár amerikai, akár ausztrál, akár kínai, akár japán géped van beletehetsz akármilyen földrészen vásárolt lemezt, azt lejátsza. X360 nem. Xbox One igen. Nincs régi lock.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.03.09. 17:39:10
  • darkSectorxxx #166446
    Bocs.
    Ott volt hogy X1 vagyis nem x360. :D
    Nem vágom mi a gond.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.09. 16:11:58
  • danyi2
    Sziasztok lehet sokan feltették már ezt a kérést de honnan érdemes Goldot venni?
    12 Hósat akarok!
  • Harlekin
    Mivel erről csak az tud aki használja is,miből gondolod hogy más fél szavakból megérti vagy értelmezi.Mint ahogy totti is asszociált a szokványos 360 as régiós baszakodásra ami mindenkit érintett éveken keresztül!!!

És mivel nem csak viperes baszakodás(amit ezek szerint szintén rosszul tudsz)csak te ezt az egyet ismered!!Volt/van holas is meg Tunnelbear meg feltöltő kódos meg stb így még mindig az van,hogy nem elég az,hogy te mit gondolsz!!!!

Amúgy valami változás történt!!
    De bebasztál ide 1 fél mondatot amire én rákérdeztem csak arra nem válaszoltál!!!!
    Mivel jelenleg a kártyákat nem lehet társítani már külföldi store felületre.Viszont tegnap simán működött a viper régiós baszakodás a saját profilomon a már meglévő angol reghez,hogy leszedjem a 360 as régiózáras gold játékot.

Sőt hétvégén még mindig tudtam vásárolni vpn el a MÁR meglévő profillal a régebben hozzá társított kártyával...

Ennyi...Tehát kész konkrét dolgot írj.Mert feltevést írsz akkor ez történik,hogy másokat félre vezetsz és esetleg kioktatnak...
  • darkSectorxxx #166443
    Hát arra gondolok, amit mondtam is, 1 féle trükk van ez a Viper VPN-es!
    Tudtommal legalábbis! :D
  • darkSectorxxx #166442
    Grebber jegyezte meg hogy már nem műkszik ez a trükkölés. Biztos rosszul értelmeztem.
  • Harlekin
    A Magyar kártyával külföldi storeban történő vpnes vásárlásra gondol.Csak számára elég az,hogy ő tudja pontosan mire gondol,mi meg találjuk ki....
  • Harlekin
    ki és hol ?
  • darkSectorxxx #166439
    A játékot akarom holnapra nem a nyálat. :D
  • Totti5
    Gears of War 4 is set 25 years after the events of Gears of War 3 and features three new playable characters, one of whom is Marcus Fenix's son.

Marcus Fenix's son is called JD Fenix,

JD Fenix is played by Liam McIntyre, who stars in TV show Spartacus

Other playable characters include Kait Diaz, played by Laura Bailey (Jaina Proudmoore in World of Warcraft), and Delmont "Del" Walker, an ex-COG soldier who became friends with JD at boarding school. Del is played by Eugene Byrd, who recently played Marcus "Boomer" Boone in Battlefield Hardline.
  • Zozo76
    marmint a fejhallgato linearis, nem a kontroller kimenete.
  • Zozo76
    akkor kepzeld milyen volt a hang amikor radugtam az AKG K550-et... az a fejhallgato egyenesen ordit egy komoly hifi erositoert vagy fejhallgato-erositoert. na azzal kijon ha szar a forras. szinte teljesen (majdnem) linearis, nem emel se magasan se kozepen se melyben. ilyen kis biszbaszoknak, agybadugos dolgokra jo de nincs komoly hifi hang benne... :)
  • Selminar
    03.20.-03.28. Spring Sale
  • darkSectorxxx #166434
    Nem off topikba a mostani x1 szarakodásra írták hogy állítólag már nem megy.
  • Totti5
    2013 óta?
  • darkSectorxxx #166432
    Hallom megszűnt ez a régió dolog?
  • darkSectorxxx #166431
    "Quantum Break előzetes

Bemutatkozott a Microsoft és a Remedy izgalmas projektje, a Quantum Break amit minden akció-rajongónak ki kell majd próbálnia.

A Remedy nem kapkodja el a játékait, hosszú évek telnek el két projekt megjelenése között. A Quantum Break esetében a fejlesztés is hosszú éveken át zajlott és zajlik még most is, de szerencsére a hétvégén volt lehetőségünk bepillantani az eddig elkészült alkotásba. És azt kell mondanom, hogy aki kedveli a csapat játékait, az nem fog csalódni a Quantum Break által nyújtott élményben sem. Bár maga a bejelentés kissé érdekesnek tűnt, hiszen a játékhoz kapcsolódik egy élőszereplős sorozat is, mely magában a programban található meg.

A jelenlegi tervek szerint a sorozat epizódja 22 percesek lesznek és míg a játék a főszereplő, Jack Joyce és az időmanipulációs kalandjait mutatja meg számunkra, addig az epizódok a gonosztevő Paul Serenet és a Monarch nevet viselő csoportját mutatják be. A program során számos olyan történeti csomópontok, melyek során komolyan befolyásolhatjuk a sztori további alakulását. Éppen ezért több lehetőséget is rögzítettek az epizódokkal és így magas újrajátszási rátával is rendelkezik a Quantum Break.

A hivatalos szinopszis szerint Jack Joyce (Shawn Ashmore) hat éves távollét után visszatér Riverportba, a szülővárosába, hogy legjobb barátja, Paul Serene (Aidan Gillen) segítségére legyen annak fizikai kísérletei során. Mivel a támogatás megvonása a kísérlet végét jelentené, így mindenféle protokollt mellőzve kezdik el tesztelni a Jack testvérével, Dr. William Joyce-szal (Dominic Monaghan) közösen készített időgépet. Mindenféle figyelmeztetés ellenére elindul a kísérlet és természetesen balul sül el a dolog. Paul közel 20 évre eltűnik és miután visszatér, már a Monarch vállalat vezetőjeként meggyilkolja Willt és ezzel természetesen Jack haragját is kivívja.

Hősünk azonban jelentős hátránnyal indul, hiszen míg Paul két évtizeden át ismerte meg időutazós és manipulációs képességeit, addig Jack csak most kezdi el ezt a folyamatot. Éppen ezért a Quantum Break kettős játékmenettel bír. Az első természetesen egy fedezékrendszert alkalmazó külső nézetes akciójáték, aminek láttán minden Max Payne rajongó megnyalja a szája sarkát. A másik pedig az időmanipulációs képességünk, melynek elemeit használva bizony komoly csatákat vívhatunk az ellenfeleinkkel.

Számos képességünk lesz és pár már ismerős lehet. A Holnapolisz című filmben látott megoldást másolja le a Time Stop, melynek alkalmazásával egy nagyobb méretű burkot hozhatunk létre, melyen belül megállítjuk az időt. A Time Shield segítségével egy erőteret rakunk magunk elé, mely lelassítja a lövedékeket és lesz időnk elmenekülni. A Time Rush felgyorsítja karakterünket és Villámként cikázhatunk az ellenfelek között. A Time Vision a fontosabb tárgyak és személyek megtalálásában lesz segítségünkre.

A játékmenet során az idő az ellenfelünkké is válhat, hiszen a különböző időrésekbe belefutva bizony pillanatok alatt pár évvel korábban találhatjuk magunkat és így változtathatunk a múlton, ami hatással lesz a jelenünkre és jövőnkre is. A Quantum Break grafikája pazar, a játékmenet fantasztikus és kellően változatos és a sztori is kimondottan izgalmasnak tűnik. Az az ember érzése, hogy az Alan Wake és a Max Payne után a Remedy egy újabb kultikus címet rak le az asztalra, mely szerencsére április 4-én PC-re is megjelenik."
  • Harlekin
    Division!

Szimulátor,hogyan fertőznéd meg a világot! ITT
  • Selminar
    5000ft a két protoype 360ra.

A mad Max 12.5-ert draga még így is one-ra :(
  • Selminar
    AC3 gondot megoldja ha a uplay account-ról disconnect-eli az ember az Xbox live accountjat.
  • orichalcos
    Division-t streamelek, ha valakit érdekel
  • Totti5
    Max nagyon jó volt, bár tőlük mást sem előtte, sem azóta nem játszottam.

Fable nyilván lesz majd más formában ( remélhetőleg sima ARPG ). Legends fejlesztésével nagyon lemaradtak és előző években sem csináltak sikercímeket ( Fable 3 volt az utolsó nagyon régen ).
  • Tyrant01
  • darkSectorxxx #166424
    Igen a tiedre akart menni válasznak magyarul a hír...:D
    csak ezekszerint nem vette be mikor rányomtam a válasz linkre....:S
  • TDC Geronimo
    Nem kellett volna csak az utolsó hszt elolvasnod...
  • darkSectorxxx #166422
    Jajaj!

"Megszűnik a Lionhead Studios, törölték a Fable Legendst
    A Microsoft bejelentette, hogy leállítja mind a Lionhead Studios, mind a Press Play működését."
  • TDC Geronimo
    Lionhead Studios and Press Play closed. Fable legends cancelled.

Mondjuk valahol lehetett érezni, hogy sose jelenik meg.
  • Selminar
    360on folytattam volna az Assa Creed 3at, erre a fokepernyoig se jutok mert nem tud az ubi serverre csatlakozni, volt mar újraindítás, belépés pc-n a uplaybe stb... :(
  • The Norberto
    Ráadásul én azt vettem észre hogy ha kontrollerből veszed a hangot akkor a kontroller néha befagy, a hang recseg egy kicsit és teljesen elveszíted az irányítást. Mióta vezeték nélküli fülesre váltottam nem volt ilyen probléma, előtte durván szakadozott ráadásul mindig a legrosszabbkor.
  • Moby
    Maga a füles nem rossz, de a kontrollerből kijövő hang minősége horrorszar.
  • Rage47
    én nem ájultam el a hangzásától, ne várj tőle kristálytiszta mélyet sztem.
  • Totti5
    Cicus akcióban.

• Harlekin
    Nekem van és én azt mondom ár/értékben hibátlan...
  • abel0317
    Az xbox one-os stereo headset az milyen hangot produkál? Basszusok olyanok mintha vernék a palatetőt(magas szintúgy) vagy szépen szól az összes tartományban? 18k-t megéri?
  • Selminar
    Tárhely es sebesség tekintetében jo kompromisszumnak tunik az sshd.

Maga az sad Tudtommal nem nagyon szereti a kis fájlokat, sak onmagaban ssd-t nem hasznalnék boxhoz.
  • Totti5
    Should you upgrade Xbox One with an SSD?
  • Kit--Kat
    Több régi Porschet vártam volna, nekem kicsit csalódás. :/
  • donatus13
    Köszönöm szépen :)