XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Pc-rõl jöttem át konzolra és ez nagynn feltünik nekem az elje óta.
Még zavar de lehet megszokom.
Errõl kinek mi a véleménye?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Az lenne a kérdésem hogy a lövés hogy van benne ? Mert valahogy a Pes belémrögzült de azzal a technikával mindig fölé megy. Meg lehet találni valahol Csel leírást ?
nekem a graf miatt tetszett a betli,pláne a többi demó hoz képest.
a legtöbb éjszakai<#guluszem1>#guluszem1>sötét..mondjuk a fegyver lámpa foncsor mitázata sem utolsó látvány..
Fura volt, hogy minden elõzmény nélkül leraknak, h na 1perc lenéz-felnéz-gugol-lõ tréning után go háború.
A másik, meg h mivel kezdõ vagyok, természetes h lenéznek, de akkor miért én vezetem a csapatot az elsõ pillanattól kezdve??? 😮 Nélkülem egy lépést nem mennek, lõni is csak épp hogy hajlandóak, de azt is elég tehetségtelenül, ráadásul halhatatlanok.. 😛 Fura volt h kezdõként kezdtem, és a végén is annak tartottak, pedig helyettük csináltam mindent. Felirat nincs, nekem gyakran hiányzott.
Ami pozitív: elképesztõen szép grafika, ellenfelek intelligenciáját sztem nagyon eltalálták, poénos beszólások, sok és elég változatos misszió
Mondjuk ha nem pont elötte vittem volna végig a COD4-et, biztos jobb lenne az értékelésem. COD4-ben pozitívan csalódtam, de nagyon. Szépen összeszedett sztorija volt, elején a gyakorlóállomás poén volt, végén meg ahogy fekszünk félájultan a hídon és odacsúsztatja a stukkert a srác.. Huhh most is kiráz a hideg, ott volt nagyon. Szal sztem jobb a COD4 a BF-BC-nél.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
a legf....b a demók közt ! szerintem !az már graf a javábol.
valahonnét ismerõs volt !!
<#worship>#worship>
és hogy fog ez a patch mûködni ??
gondolom azért indításnál kéri majd az eredetit mint pc-n??
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
valami patch formájában jön ki októberben . Ez igaz ??
Van esetleg valakinél egy eladó vezetékes joy?
thx
p
(egyébként DVI kimenet nincs a boxodon, max HDMI)
Forza.
Lenne pár láma kérdésem😊
-Milyen kábellel tom összekötni a masinát egy monitorral(van benne dvi kimenet)és kb mennyibe kerül?
-Az elit csak annyiban különbözik a premiumtól hogy 120gb a merevlemeze?
Elõre is kösz!
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
https://service.xbox.com/servicehome.aspx?mkt=en-gb&scrx=1
A demó alapján nem volt rossz,hogy egy egész játékot ki tudnak-e tölteni hogy érdekes legyen így,az kérdés...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Köszi az infokat! Remélem gyorsak lesznek, mert a Fifa-t is most fogják hozni, de sajnos úgy néz ki h port fog fogni egy ideig... :S
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
bexinho: megbeszélt idõben(idõszakban) jönnek ugyemlékszem, nejelentés után pár nappal. lehet h a tiédért már csak jövõhéten... 1-3 hét a javitási idõ. winyot nem kell odaadnod a géppel. de ezeket ugyis majd elmondja egy nálam joval kedvesebb callcenteres leûnyzó 😊)
Forza.