XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Szög? Inkább, hogy nem foroghatsz össze-vissza. Na az nekem néha az ilyen UT-knál hiányzik. Nem tudok rángatódzni... 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

SZerintem igen! Grafika nem nagy szám(nekem határozottan nem tetszik) de a játékmenet, a célzás, és, hogy van csapatod, néha több is, akiket irányíthatsz és még sorolhatnám a dolgokat, az nagyon jó.

trogerzsiger
Énis pcrõl tértem ét de nekem nem tünt fel 😄

hell's highwayról mi a vélemény? megéri rá beruházni? thx a kommokat😊
XuChi
Nekem az az 1 furcsa csak a konzolos fps-ekben hogy a belátható szög kicsi.

Pc-rõl jöttem át konzolra és ez nagynn feltünik nekem az elje óta.

Még zavar de lehet megszokom.

Errõl kinek mi a véleménye?

Istencsászár
Az lényegtelen, minõségben a Spanyol a legjobb, igaz a magyar verzióba csak Magyar van, amikor erre rájöttem majdnem tökönszurtam magam... gagyi magyar Hajduval akik ugyan olyan nyomin mondják mint egy éve... de még csak angol sincs.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gideon Wieth
arról nem tudok véleményt adni mivel nem tudok spanyolul. Csak Angol Német Magyar Francia Olasz 😊 ebbõl a francia olaszt 2 éve tanulom másik kettõ 5 illetve 12

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Istencsászár
Spanyol a legjobb.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gideon Wieth
Én szerintem //Szerintem// eddig a Fifákban a magyar szinkron a legjobb 😊 van benne valami amitõl télleg jó 😊 a többi az olyan semmilyen 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DöflingR
Nem szivesen 😊

(remélem tudod mért)

zola2000
Köszi a segítséget, megvan, jön szépen 😊

A

Pacal17

666. tul.képpen ték, és egy gonosz hozzászólas

kackackac

Gideon Wieth
van olyan, de ezt most hagyjuk 😊

DöflingR
ilyen release nem létezik n_n

Pacal17
olyan van hogy Fifa09_Hungarian_GameStore.hu

Gideon Wieth
jó lesz az... de cssssst !!!!

Gideon Wieth
valaki segítene picit ? letöltöttem végre a Fifát! // Demóra gondolok//

Az lenne a kérdésem hogy a lövés hogy van benne ? Mert valahogy a Pes belémrögzült de azzal a technikával mindig fölé megy. Meg lehet találni valahol Csel leírást ?

Sinyo70
kár hogy a cod4 nek nincs demója <#violent>
nekem a graf miatt tetszett a betli,pláne a többi demó hoz képest.
a legtöbb éjszakai<#guluszem1>sötét..mondjuk a fegyver lámpa foncsor mitázata sem utolsó látvány..

CaviaR
Valahogy nekem nem jött be a Bad Company annyira, mint számítottam.

Fura volt, hogy minden elõzmény nélkül leraknak, h na 1perc lenéz-felnéz-gugol-lõ tréning után go háború.
A másik, meg h mivel kezdõ vagyok, természetes h lenéznek, de akkor miért én vezetem a csapatot az elsõ pillanattól kezdve??? 😮 Nélkülem egy lépést nem mennek, lõni is csak épp hogy hajlandóak, de azt is elég tehetségtelenül, ráadásul halhatatlanok.. 😛 Fura volt h kezdõként kezdtem, és a végén is annak tartottak, pedig helyettük csináltam mindent. Felirat nincs, nekem gyakran hiányzott.

Ami pozitív: elképesztõen szép grafika, ellenfelek intelligenciáját sztem nagyon eltalálták, poénos beszólások, sok és elég változatos misszió

Mondjuk ha nem pont elötte vittem volna végig a COD4-et, biztos jobb lenne az értékelésem. COD4-ben pozitívan csalódtam, de nagyon. Szépen összeszedett sztorija volt, elején a gyakorlóállomás poén volt, végén meg ahogy fekszünk félájultan a hídon és odacsúsztatja a stukkert a srác.. Huhh most is kiráz a hideg, ott volt nagyon. Szal sztem jobb a COD4 a BF-BC-nél.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Alwares
Az. A 20-ason meg volt alapból 13 GB :S - a demók stb...

Sinyo70
ma leszedtem ezt a bad campanyit (betlifild)!
a legf....b a demók közt ! szerintem !az már graf a javábol.
valahonnét ismerõs volt !!
<#worship>

Cápafogxy
Megjött az XBOX360 pro-m 60GB ugyebár rajtavannak az alap kis arcade játékok és így 48,8GB szabad helyem van ez normális?

PoisonChihuahua
Az nem patch lesz, hanem teljes dashboard update. <#circling>
Sinyo70
kár<#hawaii>

DanielT
Persze, a lemeznek bent kell lennie végig.
Sinyo70
a pc-m hangjához képest 1/4 amit szól a box!!
és hogy fog ez a patch mûködni ??
gondolom azért indításnál kéri majd az eredetit mint pc-n??

Így van így pontos, de lesz. Így akinek van víhûtése az tud igazán csendes gépet produkálni.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

arty
csuszik a frissités, novemberben jön csak az installos móka

Forza.

igen

Sinyo70
hallottam hogy lehet majd vinyórol is játszani (eredetivel), kímélve az olvasót !
valami patch formájában jön ki októberben . Ez igaz ??

Sziasztok!

Van esetleg valakinél egy eladó vezetékes joy?

thx
p

Pacal17
minnyá

trick daddy
Mikor lesz Midnight Club L.A. <#wilting>

arty
"pc-t meg használt" = pc-t meg használd a DVI bemenetén a monitornak

Forza.

arty
monitorral? gondolom a pc is arra van kötve, ezesetben vegyél egy VGA (spec, xboxos!) kábelt a boxhoz, a pc-t meg használt

(egyébként DVI kimenet nincs a boxodon, max HDMI)

Forza.

Gideon Wieth
mikor lesz mirror's edge demó ? 😊

XuChi
Lehet mosmár jó lesz végre.

Gideon Wieth
Jé mostmeg müködik a live... nem értem mi volt tegnap :S

Üdv!
Lenne pár láma kérdésem😊
-Milyen kábellel tom összekötni a masinát egy monitorral(van benne dvi kimenet)és kb mennyibe kerül?
-Az elit csak annyiban különbözik a premiumtól hogy 120gb a merevlemeze?
Elõre is kösz!
bexinho
És itt ha sign in, akkor a live-os e-mail címem meg jelszavamat kell megadni? mert ott Anglia van, meg nm a jelenlegi irányítószámom.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Alwares
Itt érdemes. Meg gyorsítja a dolgokat.
https://service.xbox.com/servicehome.aspx?mkt=en-gb&scrx=1

Örm
Kösz az infót!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Szerintem ötletes.Ilyen akcio-sci-fi téma.Gears of War szerü külsõ nézet,csak itt nem a fedezékbe bújocska az extra,hanem a spéci fegyvered,amivel a földes talajon vagy dombot tudsz csinálni,vagy gödröt.Ehhez kapcsolódóan vannak a pályán való továbbjutáshoz kis feladatok,na persze nem kell nóbel díj a dolgok kitalálásához,de nem rossz.Persze rövidesen feltünek a gaz ellenségek akikkel tûzharcba lehet bonyolódni,ahol szintén érdekes ha ellenfeld alá csinálsz egy gödröt amibe beleesik,vagy magad elé egy dombot fedezéknek,stb...
A demó alapján nem volt rossz,hogy egy egész játékot ki tudnak-e tölteni hogy érdekes legyen így,az kérdés...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bexinho
Mármint? xbox honlapon be tudok jelentkezni, mert van liveo-om. VAgy milyen regisztrálásra gondolsz? Mellesleg szerintem nem sok értelme lenne, mert akinek nincsen nete, és úgy hibás a gépe, és mondjuk nem tud net közelbe kerülni, vagy nem tudja h reggelni kell... NEm értem...

Alwares
Érdemes elõtte a magyar xbox honlapon beregisztrálni.

bexinho
😄 Értem. Garilevél megvan, sorozatszám, gyártási dátum leírva, vinyó leszedve. Holnap felhívom õket már 8kor suli elõtt, és remélem kedvezõ lesz. Amúgy megnéztem a vásárlási dátumot, november 26. Egy hónappal megvoltam csúszva, de ez legalább megnyugtat😊
Köszi az infokat! Remélem gyorsak lesznek, mert a Fifa-t is most fogják hozni, de sajnos úgy néz ki h port fog fogni egy ideig... :S

Gideon Wieth
problémámra senki semmit ??

Örm
Tudom, hogy van demo, de most nincs idõm se leszedni, se kipróbálni.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

arty
Örm: van demo a lájvon (és torrenten is)

bexinho: megbeszélt idõben(idõszakban) jönnek ugyemlékszem, nejelentés után pár nappal. lehet h a tiédért már csak jövõhéten... 1-3 hét a javitási idõ. winyot nem kell odaadnod a géppel. de ezeket ugyis majd elmondja egy nálam joval kedvesebb callcenteres leûnyzó 😊)

Forza.

bexinho
Köszi a gyors választ, holnap úgyérzem, fel fogom õket hívni. Körülbelül mikor jönnek ki? A héten kijönnek még? S körülbelül mennyi idõre viszik el? 2-3 hét? Gondolom a vinyót le kell szedni róla, h azt ne vigyék el. Nem?