XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://hotshu.wordpress.com/
Segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy X360 Pro-t, és azt terveztem, hogy HDMI-n összekötöm a monitorommal egy HDMI-DVI közdarabbal. Ez sikerült is, frankón mûködik. Viszont hangom nyilván nincs. Én meg úgy gondoltam, hogy majd szépen a kompozit kábelt bedugom az AV-ba, és azon úgyis ott fityeg a két hangcsatorna, majd azt használom. A gond az, hogy a HDMI és az AV kábel nem fér be egyszerre, mivel olyan nagy bunkó az AV vége, hogy az kitakarja a HDMI csatit. Erre a microsoft-os orvoslat az lenne, hogy vegyem meg az õ HDMI kábelüket, és ahhoz adnak egy spéci AV csatit, ami elfér a HDMI mellett. A következõ gond az, hogy ezt nem lehet kapni. A kérdés tehát az, hogy vajon ha veszek egy VGA kábelt (amin szintén van hang kivezetés) az xbox-hoz, akkor az vajon üzemel-e úgy, hogy közben be van dugva mellette a HDMI? Próbálta már ezt valaki? Vagy van aki ki tudja próbálni?
Köszi
ááááááááá!!!!négynegyvennégy
<#kocsog>#kocsog>ms
Sehová nem tudsz fordulni, mert itthon nincs Live támogatás, leszarják mindenki ezirányú gondjait.
kérdés: HOL a FA**BAN VANNAK az ACHIEVEMENTjeim ?! már kb 1 hete várok rá !!!
és kihez tudok fordulni ilyenkor? valami ötlet?
<#help>#help>
És lenne Blúréj lejátszóm... röviden ennyi. jah és filmeket nem kell megvenni."
PS2-d volt... és?
Nem kell megvenni a bluray filmeket? Hanem?
(54 vs. 82 ezer szvsz nem 13 ezres különbség.)
Forza.
és ps3???
van akkora különbség, hogy külön vegyél blúréjt???
jah és filmeket nem kell megvenni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Régen PS2 õm volt. (Bár ez csak 1 dolog)
És lenne Blúréj lejátszóm... röviden ennyi
64e kb az a legolcsóbb x360, ami vinyós, és ettõl csak 15e-rel drágább a ps3 aminél magyarul 13e-é kapsz BR-t
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A grafika nem egy nagy szám. Csak a hdr miatt néz ki ugy ahogy kinéz. De ez a látóhatár fölrtelmesen kicsi. Az orrom elõtt pakolássza a texturákat (és pro gépem van 60gb!) és folyamatosan olvasgatja a lemezt.
Többet vártam jóval többet. Sajnos ez elég tré igy. Bár lehet végigküzdöm hamár megvettem.
A fizika és a törésmodel az ami jó benne.
Ilyen technológiát nem hinném, hogy még ettõl is olcsóbban adnának, hallottam valami 41-42e-es Arcade árat.
Én 45e-é vettem, ami már kibaszott olcsónak számít a szemembe.
Jó részletre vettem, úgyhogy nem kellett most egy forintot sem fizetnem, de akkor is.
Amit cserébe kapsz, az nem semmi!!!
Nekem PS3 jött volna jól, csak az kb 2x ennyibe kerül.
PC-m, meg már lassan a fél millát súrolja, a fejlesztésekben, de a mai árát nézve is 100-150e környékén van. Na ez elõször is bukta méghozzá nagy, és másodszorra még az X-es grafikát sem közelíti meg.
Jah és annyi a konzolok nagy elõnye a játékokban, hogy a procijuk ütõs...
Mert ha megnézzük, akkor egy játékban nem a nagyfelbontású textúrák teszik élethûbbé a megjelenítést, hanem a fizika, amit a játékba építenek.
Ott van pl: a Star Wars FU.
Ugyanezt reklámozza pl most az Nvidia Pysx is!
A demókban nem a textúrák szebbek a játékban, hanem a fizika, amit a kártya segítségével számolnak, és ennek eredményeképpen az a nyálkás csiga, a demo-ban is mennyivel élethûbben néz ki!!!
Fõleg mikor darabokra szakad a robbanástól.
Ilyen nyálkás testrészek maradnak utána, aminél ha belelõsz 1-et, akkor rendessen beremeg, és elkezd hullámozni.
Crysis-ban próbálkozzzatok:
Tegyétek minimumra a fizikát, utána meg fullra!
Arról már van valami hír, hogy az új Jasper chipsetes boxok mikor lesznek kaphatóak nálunk?
Az hallottam rebesgetni, 2008. augusztus, Amerikában. De nem tudom, hogy ez mennyire pletyka vagy valóság.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
www.sabian.com
www.sabian.com
PSN: berghold
DöflingR: ezzel nem értek teljesen egyet, ez az ember zenei ízlésétõl függ. Például szívesebben kezdek el egy Blink számot játszani, mint bármi mást. Vagy Offspringot 😊
PS3 ID: ghost_hun
más
Ha 2 kontrollerrel játszunk akkor mindkettõvel be kell jelentkezni egy profilba!? star wars: force unl. tokjára meg rá van írva hogy 1-2 player de nem értem hogy lehetne.
A Rock Revolutionrõl tud valaki valamit? Miben különbözik a Guitar Herotól?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
PS3 ID: ghost_hun
Van egy házimozi rendszerem ,hogyan tudom rákötni az xboxot ,hogy a játék 5.1be nyomja?
Elöre is kösz.