XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Keep silver. 1 hó gold jár ingyen minden új accounthoz.
Waczkor
Sorry gyerekek,de mint írtam idõrendi sorrendet néztem😊Ha még találok kulcsot,megosztom a nagyérdemûvel😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DöflingR
Ha van még valakinek key-e én szívesen elfogadnám 😊

DöflingR
😞(((((((((((

Sinyo70
óá óá óá óá óáááááááá ! 😊

Waczkor
trogerzsiger a tied.Elment a kód priviben.

Sinyo70
amire felfogtam ,meg ez k..va fox állandóan elfelejt bejelentkezni !!

Sinyo70
54

trogerzsiger
te mikor dobtad neki? én 14:52 😄

Sinyo70
😞

trogerzsiger
sztem én gyorsabb voltam😄

Sinyo70
énis privit pls cod cod !!

trogerzsiger
dobtam privit 😄

Waczkor
Na emberek tegnap kaptam még 1 kulcsot cod waw bétához egy spanyol oldalról.Akinek kell dobjon egy privit,azt aki elõbb ír,az megkapja😊

trogerzsiger
ja meg halljátok cimbim reglne livera és ugye van 3 hónap ingyéres gold 1-1 accra, namármost a végénél tartunk, és kérdi hogy keep silver meg mi mennyi, mire menjünk ?😄 tudtommal regisztráció után van az 1 hónap ingyen, de nyár elején vette a gépet :S

trogerzsiger
az is igaz hogy a felszerelés összerakása is olyan mint a cod4ben?😄 szal ruszkiként szaladgálhatsz nambuval meg ariskával ?D:

Alwares
Igen. És szerintem nagyon gáz, hogy az ilyenek a népszerû játékok mint ez a Cod... Vicc ez a ballisztika ami benne van...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

deep
Aki lemaradt a beta-ról, annak mondom:

Nem vesztettetek semmit, toljátok be a COD4-et és nyomjatok egy online meccset. 1:1 ugyanaz! Ok, más a pálya, meg a fegyverek skinjei, de összességében ugyanaz. Grafikailag is.
DöflingR
Jaham

Riddick73
Köszi, akkor marad a megjelenés.

▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄

DöflingR
Nem, már nem küldenek semmit.. mikor írta a hsz-t rá 30 percre elfogytak a keyek 😊

Riddick73
Regelek az oldalra és küldik a keyet?

▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄

Zsoltika 007
Pedig megéri. Évi 8k meg nehogy földhöz verjen már. (usa acchoz annyi a 12 havi fizu ebayen)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

arty
ezért félek én is elhasználni az ingyen goldokat 😊 nekem kéremszépen elveim vannak!! 😉 multi = ingyé kell vagy sehogy 😊)

Forza.

DarkSector
Jah azt olvastam lejebb, de akkor ez valami béta verzió lehet?
vagy a srác illegális útón jutott hozzá?
mert a videóban, nem egy elõadáson mutatják be a menürendszert, hanem egy tag szobájában a TV-n látható.

Ezért kérdeztem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

PoisonChihuahua
Nov. 19 a hivatalos dátum.
DöflingR
Ne már plz 😊

DarkSector
Mostakkó.
Ma jött meg, vagy ez csak amolyan próbáljátok, amíg nem jön a végleges?
Vagy ez csak külföldön elérhetõ egyelõre???

Dashboard UPDATE OKTOBER 13 ??? Fake, vagy nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Azért mondtam, hogy maximum penrõl gépre, de x-rõl külsõre tutkóra nem lehet, bár késõbb még elérhetõvé tehetnék. <#worship>

PoisonChihuahua
Nov 19. remélem fekete betûs nap lesz a warezosok életében.... <#hehe><#hehe>
PoisonChihuahua
Hülyeséget ne mondj neki, SEHOGYSEM lehet másolgatni! HDD-re meg csak hang CD-rõl enged rippelni, ennyi! Pen-rõl CSAK lejátszani tud semmi mást!
Istencsászár
Mivel játékokra fordítod a legtöbb idõt, meg itt többen is vagyis mindenki az elsõ lépés az hogy azokat ne lopd el... ez a védekezõ mehanizmus hogy persze letõtesz mást. Ez itt konkrétan a lõtéri kutáyt nem érdekli hiszen ez nem az SG film, SG zene fórom, hanem a játékosok fóruma, ahol csak és kizárólag játékokról esik szó, a warezmentesség itt e köré szûkül le, nem pedig másra... senkit nem érdekel hogy mi mást tölt le, az se érdekel senkit hogy te warezolsz, csak ne lássuk... rohadtul zavaró hogy egy várva várt játékkal egyesek hetekkel a megjelenés elõtt játszanak, és még irogatnak is róla, sõt elakadnak, bénáznak benne... senkit nem érdekel, keress más fórumot, vagy tanulj meg játszani, vagy várd meg a megjelenést, de ettõl függetlenül akkor sem az x360 topik az erre megfelelõ hely, hanem a Fallout 3 topik...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
merevlemez max.

DarkSector
és képek róla???Esetleg?
és mi lesz a neve Dashboard.

Jah és avi filmeknél a feliratot miért nem látja???

Hello Nekem olyan kérdésem lehetne megoldani azt hogy pendrivera másoljak és pendriveról rámásoljak az xboxra elõre is köszönöm?
bexinho
Nem akarok különbséget tenni filmletöltés és játékletöltés között tenni, de azt megjegyezném, h a filmiparban már így is aránytalanul nagy pénz forog, a játékfejlesztésben pedig ráférne. Tehát ebbõl azt vonom le, h inkább letöltök filmet (jobbakat azért moziba nézem meg a hatás kedvéért) így se hal éhen Harrison Ford és társai, viszont megveszem legalább konzolra a játékokat, mert ezzel csak a játék jövõjéért "teszek". Én se tehetem meg h havonta vegyek játékot(kb 3-4 havonta spórolva),de olyan nincsen h ne tehesse meg senki. Mert aki beszerez x-et, az vegye meg hozzá eredetiben a game-t.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

avengir
A probléma az, hogy a kritikát nem bírod, bár lehet építõ jellegû volt, lehet nem. A gond ott kezdõdik, hogy ha egy valakit tiltasz, bárkit tilthatsz egy "ingyenes" portáltól. Én ezt hatalommal való visszaélésnek nevezem.

https://hotshu.wordpress.com/

DöflingR
😄

trogerzsiger
Van egyébként hells highway demo.

Gideon Wieth
mi a spoiler a kérdésembe ? még mindig nem értem... de abba hagyom. viszont ha megnézed milyen válaszokat kaptam értheted mi a bajom

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DanielT
Ki baszott le azért, hogy letöltöttél valamit? Senki. Mert senkit nem érdekel mit csinálsz. Az viszont annál inkább, hogy megjelenés elõtt beszélsz a warez verziós játékodról és spoileres kérdéseket teszel fel. ÁLLJ LE VELE. Ennyi.
Gideon Wieth
vaaaagy az aki nem vesz meg minden játékot és tudja miért nem utálja azokat akik beképzelten magasan hordják az orrukat és hencegnek hogy õk mindent megvesznek, és ezekután lebasszák azt aki nem... és azért ne mondja senki hogy itt van olyan aki ne töltött le volna filmet játékot vagy zenét akármit amit boltban meg lehet venni... mert innentõl kezdve mindent lehet lopásnak venni és lehet méyen kussolni hogy ,,én nem töltök le játékokat"

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

akkor fog lehallni a live szerintem 1 napra tuti ha nem többre 😊

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

DanielT
Kb November 19. Illetve pontosan akkor.
Nov 19

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

DarkSector
Új dashboard, mikorra várható???
kb?

Alwares
Winyó nélkül, új dash? Lol majd biztos meg lehet rendelni CD-én 😄 <#idiota>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DöflingR
<#eplus2>

DanielT
Vaaaaaaagy aki nem beképzelt, hanem állati aranyos gyerek, csak azoknak szúrja a szemét akik tudják, hogy vaj van a fülük mögött és nem tetszik nekik, hogy valaki erre nem épp a legkedvesebben reagál!

Én erre szavazok! <#bohoc>

szerk: mármint nem ^- ez a rosszabb 😄D
DöflingR
Nekem semmi bajom a stílusával.. és ha lenne is akkor nemtudom melyik a rosszabb a beképzelt vagy a lopós?<#hehe>