XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Az, mert nekem is pont ezt mondták, mikor vettem, de ebben mi a jó, vagy mi a rossz az elõzõhöz képest????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DanielT
NE! Vannak erre szakosodott lapok. Köszi, NE.

Fõleg ne ebbe a topikba, ahol ilyesminek SEMMI helye.
DarkSector
Jah..
nem használnám ki?
És vajon miért nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
#51486-ra is válasz.

Tán bemegyek tékába, és majd kölcsönzök.

Cápafogxy
Nem pajzsal kell megölni a pajzsnak kell megölnie, ha magas szintre van kihúzva a pajzs, akkor az is sebez.

Egy hozzaszolas a "PS3 linux gond" topikbol, innen az SGrol:

"Azoknak akik forgatják a szemüket:
A PS+ teljes értékû új genererációs PC-nek felel meg, és úgy fut rajta a linux, mint az álom. Gyakorlatilag HAsználható hibrid Konzol+PC módban.
Persze nem árt elõtte olvasni, és érteni kicsit a linuxhoz."

Erdekes, en mikor utananeztem a netes forumokban hogy megis mennyire hasznalhato akik kinlodnak vele, eleve ott kezdodik hogy lassu mint a tetu. Terheli a vinyot rendesen mert a keves memoria miatt swappel megallas nelkul.
Szoval ne sajnald. Bar 360-on elvileg 2x annyi memoria lenne ra.
deep
Spoilermenteset lehet, képeket láttunk már eleget, azzal ne fáraszd magad😊 De a grafikáról, sebességrõl, játszahtóságról, AA-ról stb írhatsz pár sort.
Gideon Wieth
Sziasztok!

Nem felvágásból és tényleg csak jó szándékból kérdezem a következõt. Valaki nem hiszi el így járt.
Egy ismerõsöm egy újságnál kapott egy teszt példányt a far cry 2bõl és megengedte hogy ma délután átmenjünk haverokkal és kipróbáljuk egy kicsit.

Csináljak róla gameplay videókat, képeket és véleményt nektek vagy ne ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Denes888
Hallottatok ti is arról, hogy amikor jön a jasper, akkor jön vele a motion-ös kontroller? Mert azt olvastam hogy lesz mozgás érzékelõs kontroller, mint a ps3-nál.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

ó bazz hatalmas elnézést kérek!!!!!!!!! valamiért azthittem, hogy jasper-rõl van szó:$<#szomoru1>
2007 õszétõl vannak forgalomban a falcon lapos gépek ha jól tudom.

avengir
Igen csak falconnos gépek vannak már és nem, még NINCSENEK forgalomba a Jasperes gépek.

https://hotshu.wordpress.com/

Gideon Wieth
Nem tudom!
Nekem egyszer megadta, de meg nem mondom miért ... Holnap megkérdem barátom hátha tudja aztán írok 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

trogerzsiger
igen már csak falconosat kapsz. Asszem😄

Freedy: illene tudnia, ha írták sgn is stb....

signs
De én a neten 2007 devemberi hírekben olvastam, hogy már forgalomban vannak a falconos xboxok. Most akkor mégsem?

www.sabian.com

nem... Egy jó ideig még nem valószínû, hogy jönnek új gpu-val szerelt gépek. Ne csodálkozz, hogy egy bolti eladó nem tudta megmondani. Honnan tudná az alaplapok kódnevét, és hogy hány nm-es csíkszélességgel készült a benne levõ chip??

Gondoltam rá, hogy reagálok erre, írtam is litániát, de úgyis tudom, mi lenne belõle...
Engem csupán a felvetett problémára érdekelne a megoldás. De az írtak alapján már van elképzelésem, hogy mit kezdjek.
signs
Az arcade változat már falcon chippel szerelt? Egy konzolforgalmazással foglalkozó bolt nem tudta megmondani...

www.sabian.com

trogerzsiger
nézz be ide

😄 😄 😄

Például nem csak játékra lehetne használni. Hanem mondjuk netezhetnék is rajta. Persze, most írják rá az internet explorer-t, de az is Live-on fog mûködni, ami nekem nincs.
trogerzsiger
Most õszintén. Mész vele valamire hogy van rajta linux?😄

Aha. Kössz. Hát ezt direkt csinálták így. Aljadék egy népség. Kicsit bosszant, hogy azt is letiltották, hogy Linux-ot lehessen tenni rá. PS3-ra meg ott a YellowDog... A microsoft mindenbõl pénzt akar csinálni.
PoisonChihuahua
Sajnos nem. Szar konstrukció.... <#shakehead>
A kérdésem továbbra is él. Vajh be lehet dugni egy VGA kábelt és egy HDMI kábelt egy idõben az x360-ba?
Tudom :S
Ebayrõl vásároltam a héten megjött 6 csomagom... De most nem is tudom mi lesz... 345 a Font 1 hónapja meg még 300 sem volt :S
Ebayen belül ausztrál oldalról kell próbálni mert az ausztrál dollár maradt amennyi volt 😊

Alwares
Nagyon nagy szívás van most ilyen téren. Én meg csak várok egy csomagot az USA-ból, a vámhivatal meg csak ül rajta. Már bele se merek gondolni, mennyit fogok utána adózni. Kész vicc ez az egész.
Ha most az árak nem fognak emelkedni, akkor egy ideig én is a hazai boltokat fogom preferálni. Gáz. Fõleg, hogy az utóbbi 3 hónapban a saját kis "kereskedelmembõl" csináltam pénzt. Most ennek vége. Csak nézhetem, ahogy a drágán megkeresett lóvé egyre kevesebbet ér 😞

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Elég szar, hogy a forint csak romlik, romlik, és romlik......

avengir
Már nem éri meg. Ma estére annyira felugrott a dollár és a font ára, hogy nem feltétlen éri meg behozatnod. :S

Nem jó a kód😞

Nah, újra életre kelt😄

Köszönöm!
Amúgy nekem be se jön az oldalXD regisztrálni nagy nehezen sikerült, de ahogy megkaptam a regisztrációs e-amilt, azóta teljesen megvan halva az oldal.

arty
amugy ez a cod4 mod ingyenes lesz?

😛

Forza.

arty
nem. mindegyik boxos AV kábel ugyanaz a 'bumszli' végû ... kapd szét a komponens/kompozit kábeled, hidd el nem nagy cucc, csavarhuzoval lepattintod és kész

Forza.

Thx!

james69holden
http://www.game.co.uk

http://www.sendit.com

http://www.thehut.com

http://www.play-asia.com

http://www.ebay.com

... etc.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Figyelem !!! Akinek kell COD 5 BETA KEY

1.Regeljen a callofduty.com -on

2.Jelentkezzen be, majd katt IDE!

Kód: GWMF6XT3

- Hajrá!

Örm
Hello!
A SW FU-ban a Lightning Shield Mastery achievementet, hogy lehet megszerezni? Már egy csomó embert megöltem pajzzsal, de még a 100 ért se adta meg.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Linkelnétek pár angol oldalt ahonnan játékokat lehet rendelni?
Thx

dienesoft
Az átdugogatós módszerhez valamilyen VGA switcher nem jó?

DöflingR
<#ejnye1>

avengir
nem

gizzda
Sziasztok.....

Xbox 360ra nemlétezik valami progi anivel esetleg le tudná játszani az .mkv kiterjesztést?

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Elhiheted, ilyet még én sem láttam. De sajna ez van. Szóval a kérdés továbbra is adott, az XBOX VGA kábel elfér-e a HDMI mellett egy idõben?
arty
na, ilyet még nem láttam 😊 ez elég kellemetlen ...

Forza.

Nem, a monitoron csak egy bemenet van. Egy DVI bement. Viszont van a monitorhoz két kábel. Mindkét kábelnek az egyik vége DVI, viszont az egyik kábelnek a másik végén VGA van, a másik kábelnek meg mind a két végén DVI van. Tehát egyszerre csak egy készüléket lehet rákötni a monitorra. Ennyit arról, hogy ez egy prémium kategóriás monitor... Egyébként nagyon jó cucc, de ez, hogy csak egy bemenet van rajta... és ahhoz is tök nehezen lehet hozzáférni...
arty
ezt nemvágom ... két bemenet van a monitoron, azaz egyszerre két eszköz (pc + xbox) lehet rádugva, ergo nem kell dugdosnod

Forza.

Na, látod ezt sem szeretném. Elmondom, hogy miért nem. Jelenleg DVI-n van rákötve a gépem. És ha át akarom dugni az X-Box-ra, akkor csak kihúzom a kábelt a gép seggébõl, és a mellette fityegõ HDMI kábel végén lévõ átalakítóba bedugom. Ez secc-perc. Nade ha állandóan cserélgetni akarnám a VGA és DVI kábelt, akkor állandóan "szét kéne szedni" a monitort. Balfaszul van megoldva a kábel bevezetés. Egyetlen csatlakozó van a monitoron, egy DVI. És van hozzá két kábel. Azt a kettõt kell cserélgetni. Ez nagyon gáz. Persze megtehetném, hogy VGA-ra kötöm a PC-met is, és akkor könnyen lehet cserélgetni, nade mégsem szeretnék visszafelé fejlõdni.
arty
ezért kérdeztem. erre VGA kábellel kösd a boxot, lesz audiod is a vga kábelen + a pécéd lehet állandora a DVI-ra dugva, annak ugyis számit (apro betük)

Forza.

avengir

Samsung 971P, miért?
Azt mondod a kör bezárult? Azért én még kiváncsi lennék rá, hogy azzal a VGA kábellel megoldható lenne-e. Nekem csak a hang hiányzik. Egy nyomorult jack dugót tehettek volna a gépre...
arty
akkor a kör bezárult 😊

mi a monitorod pontos tipusa?

Forza.