XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Attól függ, mit nézünk.
BIA? az csak 1 játék.
Néztem eddig PGR4-et.
PC a közelébe sem ér az autos szarságaival.

darkSector?
Pc-sek közül örülnének sokan, ha ilyet látnának a gépükön.
Én is ezért szereztem konzolt.

Felbontás legtöbbnél 1080-as.
Élsimítást inkább ne említsük, mert lenne mit hozzáfûznöm.

Pc-n legtöbb cucc esetében semmilyen élsimítást nem lehetett elérni, hiába állította az ember 16xcq nemtuomhová.
Engem ez nagyon sokszor zavart.

Most x360-on. háát nagyon nem lehet semmien recét sem látni. Na errõl ennyit, legalább valótlan dolgokat nem kéne állítni.

Monnyuk engem nem zavar, meg gondolom másokat sem, mert ha x360-on játszott eddig valaki, akkor azok úgy is vágják hogy mi a valóság.

Nekem pl darkSector, PRG4 már 22"-os TFT monitoron is sokkal szebb, mint az eddigi pc-s játékaim fullon.
Pedig nem is láttam még HDTV-n HDMI-kábellel rákötve a játékot, ami még egy fokkal szebb lenne.

Nem vitatkozni szeretnék, nehogy félre értsed, csak gondoltam leírom, hogy én meg pont ellenkezõleg tapasztaltam amiket leírtál.
Persze nincs ezzel probléma.
Ahány ember annyi véleméy.

fenetudja lehet én látom rosszul, de nekem azért szerintem nincsen szar pc-m, ahhoz hogy ezt megítélhessem.
Nem? <#crazya>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

azért ez egy kicsit túlzás 😄

Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^

deep
Hát persze. A pc SOHA nem játékra lett fejlesztve. Csak a játékok tartják életben az ipart. Tudod hol tartana ma a pc ipar, ha nem lettek volna játékok? Pentium 1 szinten, mert irodai alkalmazásokhoz annyi kell.
Istencsászár
Mert az FC2 támogatja az egeret?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nálam az XBOX360 a nyerõ, sokkal nagyobb élményt nyújt vele a játék, jobban bele tudom magam élni! A PC-nek szerintem már nem kifejezetten a játékra való, XBOX 1 dologra van kitalálva, a játékra, és ezért is jobb sztem!
VLB
360annak vannak határai, pc-nek nincsenek. de ha ez visszatart attól, hogy ne játsz egy játékkal, mert egy fél milliós pc-n nagyobb felbontásban fut stabil 30 fps-el, akkor hajrá. amíg kikapcsolja az agyam a játék, addig semmi gond. én inkább az egér hiánya miatt vonakodom a far cry-tól. ilyenkor sajnálom hogy nem ps3-am van.

Lalikum

deep
A PC már lehagyta a 360-at. Nagyobb felbontás, több élsimítás a titok. Csak 150ezres gép kell hozzá, és pécébuzulás. Ez nekem nem kell. Épp elég szép lesz így is.
nem tudja valaki hogy lesz-e valami butitás grafika téren a far cry 2-ben a pc-s verzióhoz képest? csak azért kérdem mert olvastam egy tesztet a brothers in arms-ról és ott elvileg a pc-s verzió szebb mint a konzolosok. Remélem ugyanazt kapjuk mint a pc-sek grafikában és nem kell semmibõl hiányt szenvedni!
én se értem miért kell várni, akitõl vettem, azt mondta nem halok bele ha megy még 5 percet a gép mielõtt kinyomom. és ha ezen múlik, tõlem mehet még 5 percet 😊
signs: én is dolgozok a pénzért, várj vele inkább és vegyél vinyósat 😊

Istencsászár
Nem kell várni semmit...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Akkó dolgozz érte még egy hónapot.

signs
Valaki meg is dolgozik érte.

www.sabian.com

fektetve használd, jól szellõzõ helyen tartsd, nem kell huzat, csak ne rakd be a sarokba, ne takard el a 2 szellõzõt rajta és játék után várj egy kicsit dashboardba mielõtt kikapcsolod.

LordAndrew
Urak, a Pure-t próbálta már valaki? Nagyon jó kis arcade quadverseny. Köze nincs a valósághoz, nem is akar még egy picit sem szimulátorosnak látszani: egyszerû fullgázos õrültködés és (számomra meglepõ módon) nagyon szórakoztató. Instant sikerélmény, jó zenével, nagyon szép grafikával. Csekkoljátok.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

deep
GTA4 jobban függ a dvd drivetól, mint a vinyótól. Láttam vinyós gépen jobban popupolni, mint vinyó nélkülin.
Istencsászár
Azon a 10esen mi múlik? komolyan nem értem... aki ennyire pénz szûkében van az hogy gondolja ezt?

GTA4 vinyóról vog futni a legjobban, nem a játékok lesznek installálhatók hanem az egész DVD tartalmát fel lehet másolni a gépre és onnan futtatni, ami kilõvi a DVD meghajtó zajforrását illetve gyorsabban fognak töltõdni a játékok...

signs
Én vinyó nélküli arcade változatot vennék, mert az van most jó árban. Viszont ha fontos a vinyó, akkor nem igazán éri meg. Mennyire kell az? GTA IV pl. tényleg jobban fut vele?
Arról tudok, hogy majd installálhatók lesznek a játékok, ez gondolom a zajcsökkentés szempontjából elõnyös.

www.sabian.com

deep
Az új gépeknek minimális százaléka megy tönkre. Nem kell aggódnod. A régikkel volt gáz, az újakkal nincs. Ha most 60gigás új gépet veszel, semmi baja nem lesz.
Tehét azt javaslod, hogy vegyem meg, szellõztessem jól, ha gáz van érvényesítsem a gart?
Lehet tenni valamit gar vesztés nélkül, hogy minél kevesebb esélye legyen a 3 lednek?

deep
Használatra tervezték, használd csak. 0-24ben is mehet.
DarkSector
jah értem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Isten ments.
Feleslegesnek tartom, amíg 4-6e forintért lehet a legtöbb játékot venni, amivel eredeti módjára tudsz neten nyomulni.
<#vigyor3>
PRG4 nagyon odabasz fogócskában.
Jah nekem tegnap 16 órát be volt kapcsolva a játék, mikor elmentem itthonról, még akkor is csak pause-áltam 1-et.
És eddig nem vettem észre hogy szar lenne.

Sok az a 16 óra pörgés egyfolytában???
<#crazya>

signs
Nem tudom, nekem még nincs boxom. De lehet hogy nem is lesz 😊 Még gondolkodom.

www.sabian.com

Pacal17
Nem kõ' féni béke van!

Van probléma, de jóval kevesebb. Ha meg meszarik, hivod a májkroszoftot és megcsinálják. Ingyé. Persze ha nem flesselted a bágzod.

DarkSector
Jah jól értetted.
Azokkal is van probléma?
<#confused>

Cápafogxy
Az új liteon-os gépeket tudtommal azért olyan drága átalakíttatni mert ki kell benne csrélni a dvd lejátszót. Vagyis szerintem csak visszarakják az eredeti lejátszót és max még az alaplapon visszaállítanak valamit rá az ms matrica és olyan mint újkorába.

signs
Újabb <#smile>

www.sabian.com

itharius
nekem úgy június végén romlott el, pont 1 éves szülinapjára, azóta semmi baja, cseréltek alaplapot, meghajtót és elõlapot is 😊
havernak kábé 1 hete hozák vissza, az övé HDMI-s az enyém nem

box live id: itharius

ahhoz be kell kapcsolni a gépet hogy vissza alakítsd, 3 ledes hibánál meg ugye nem lehet bekapcsolni, ugyebár. vagy nem is tudooom 😛

arty
kezdjük ott, h az egész linux valami virtualizált környezeten fut 😞

ezek játékkonzolok, minden másra van jobb megoldás (pc)

Forza.

Örm
Már van benne vízhûtés. 2006 júniusi a gépen és a tavalyi 3LED-en kívül még nem volt semmi baja, pedig nyúzva van rendesen. Ha esetleg végleg beszarna akkor veszek egy újat és átrakom a drive-ot.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Cápafogxy
Nem értem hogyha flash van miért ne lehetne 1 év MS-es garancia. Minden átalakítás visszacsinálható.

DarkSector
új alaplapos x-ekkel is még vannak ilyen problémák???
Van okom félni???<#confused>

deep
Majd megdöglik, ne félj😛
Örm
Ezzel nem igazán értek egyet. A gépem kb 1 éve lett 3 LED-es. Flash miatt szóba sem jöhetett az MS. Az xmediánál csináltattam meg azóta megy rendesen minden hiba nélkül (átlagban napi 5-6 órat megy folyamatosan).

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

deep
Semmilyen körülmények közt nem vállalnám be a garivesztést. 1 év után esetleg elgondolkozom rajta. Bár akkor is inkább eladom a régit és újat veszek. Kevesebbe kerül a váltás, mint egy vízhûtés és újabb 1 évig nincs probléma. Ha az MS tákolna, maga alatt vágná a fát, hisz visszakapná újra a már javított gépeket is. Mi értelme lenne? Sok fórumon olvasgattam, külföldieken is, hogy mit kaptak vissza a szervíztõl. Volt közte tökúj gép is, új alaplapos is, drivecserére is számíts, ha nem lite-on lenne benne.
Érdekesén pontfordítva hallottam, hogy az MS tákol (csak újraforrasszák a GPU-t). Akkor most mi az igazság ezzel kapcsolatban? RROD -> alaplapcsere?

Igen, tudom.
A másik lehetõség, hogy remélem nem fõ meg a konzol és ha mégis akkor javítás után bírni fogja a strapát.

Sajnos nem nagyon tudok olyan extra hûtésrõl, ami ér is valamit és gari vesztés nélkül tudom használni.
Mondjuk vehetnék egy hordozható hûtõtáskát és betehetném abba ... 😊

De most komolyan, te milyen megoldást javasolnál?

Az MS?
Mikor volt ez, mennyire bírja a javított gép?

itharius
csak h megnyugtassalak, nekem is és haveromnak is megvolt már az RRoD és az ms kb másfél 2 hét alatt meg is csinálta

box live id: itharius

deep
2 hét max amúgy.
deep
Bukod a garit. Nem ajánlom.
warass
Remélem igazad lesz.

warass
Igen, játék közben lefagyott, restart->3 led, pihentettem, ha bekapcsolom nincs 3 led, hanem már bootscreen befagy, kontroller csak villog körbe.

deep
Ez baromság. Hibától függetlenül többnyire full alaplapot és ezzel mindent cserélnek. Ami nem az MS-hez megy, hanem "szakszervízbe" az tényleg nem lesz jó már, mert az tényleg csak tákolás.
warass
Egy hónapig kering majd jobbra balra, futározni, telefonálgatni, pont a nagy kedvenc megjelenése elõtt, ez nem éppen megoldott probléma számomra. És mit kapok majd vissza? Gondolom vmi tákolt fozst, ami bírja majd egy hónapot, ahogy azt többen írták már; amelyik bogz bexar az már yo nem lesz soha. Ettõl félek leginkább.

3 ledes lett?

Mostanában akarok én is boxot venni és komolyan gondolkodom, hogy a boltból viszem azonnal egy szervízbe és rakatok bele vízhûtést ...

Smuge
Kezdjük ott hogy nem a kevés memória és a vinyo swappelés miatt lassu , hanem bizonyos procis gyorsítótárak vannak visszavéve kikapcsolva és azokhoz nem tud hozzáférni ami lassítja, így nem valami használható.
Ismétlem , itt már rég nem a memóriáról van szó, hanem a Cell-rõl! 😊

deep
Hekkelted? Magadra vess. Nem hekkelted? Hívd az MS-t -> problem solved.
warass
Tegnap este bexart a hdmi-s, fél éves bogzom...Örömmel tölt el pont a Fable 2 és a FC2 megjelenése elõtt...Kötyi MS, kötyike...Alátámasztva, ablak mindig nyitva nekije ugye, alul-felül szellõzés, akadálytalan hátsó levegõáramlás, dásbódpihentetés, kutyaretkesfaxa, megérte...