XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BIA? az csak 1 játék.
Néztem eddig PGR4-et.
PC a közelébe sem ér az autos szarságaival.
darkSector?
Pc-sek közül örülnének sokan, ha ilyet látnának a gépükön.
Én is ezért szereztem konzolt.
Felbontás legtöbbnél 1080-as.
Élsimítást inkább ne említsük, mert lenne mit hozzáfûznöm.
Pc-n legtöbb cucc esetében semmilyen élsimítást nem lehetett elérni, hiába állította az ember 16xcq nemtuomhová.
Engem ez nagyon sokszor zavart.
Most x360-on. háát nagyon nem lehet semmien recét sem látni. Na errõl ennyit, legalább valótlan dolgokat nem kéne állítni.
Monnyuk engem nem zavar, meg gondolom másokat sem, mert ha x360-on játszott eddig valaki, akkor azok úgy is vágják hogy mi a valóság.
Nekem pl darkSector, PRG4 már 22"-os TFT monitoron is sokkal szebb, mint az eddigi pc-s játékaim fullon.
Pedig nem is láttam még HDTV-n HDMI-kábellel rákötve a játékot, ami még egy fokkal szebb lenne.
Nem vitatkozni szeretnék, nehogy félre értsed, csak gondoltam leírom, hogy én meg pont ellenkezõleg tapasztaltam amiket leírtál.
Persze nincs ezzel probléma.
Ahány ember annyi véleméy.
fenetudja lehet én látom rosszul, de nekem azért szerintem nincsen szar pc-m, ahhoz hogy ezt megítélhessem.
Nem? <#crazya>#crazya>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lalikum
signs: én is dolgozok a pénzért, várj vele inkább és vegyél vinyósat 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
GTA4 vinyóról vog futni a legjobban, nem a játékok lesznek installálhatók hanem az egész DVD tartalmát fel lehet másolni a gépre és onnan futtatni, ami kilõvi a DVD meghajtó zajforrását illetve gyorsabban fognak töltõdni a játékok...
Arról tudok, hogy majd installálhatók lesznek a játékok, ez gondolom a zajcsökkentés szempontjából elõnyös.
www.sabian.com
Lehet tenni valamit gar vesztés nélkül, hogy minél kevesebb esélye legyen a 3 lednek?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Feleslegesnek tartom, amíg 4-6e forintért lehet a legtöbb játékot venni, amivel eredeti módjára tudsz neten nyomulni.
<#vigyor3>#vigyor3>
PRG4 nagyon odabasz fogócskában.
Jah nekem tegnap 16 órát be volt kapcsolva a játék, mikor elmentem itthonról, még akkor is csak pause-áltam 1-et.
És eddig nem vettem észre hogy szar lenne.
Sok az a 16 óra pörgés egyfolytában???
<#crazya>#crazya>
Van probléma, de jóval kevesebb. Ha meg meszarik, hivod a májkroszoftot és megcsinálják. Ingyé. Persze ha nem flesselted a bágzod.
Azokkal is van probléma?
<#confused>#confused>
havernak kábé 1 hete hozák vissza, az övé HDMI-s az enyém nem
box live id: itharius
ezek játékkonzolok, minden másra van jobb megoldás (pc)
Forza.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Van okom félni???<#confused>#confused>
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A másik lehetõség, hogy remélem nem fõ meg a konzol és ha mégis akkor javítás után bírni fogja a strapát.
Sajnos nem nagyon tudok olyan extra hûtésrõl, ami ér is valamit és gari vesztés nélkül tudom használni.
Mondjuk vehetnék egy hordozható hûtõtáskát és betehetném abba ... 😊
De most komolyan, te milyen megoldást javasolnál?
Mikor volt ez, mennyire bírja a javított gép?
box live id: itharius
Mostanában akarok én is boxot venni és komolyan gondolkodom, hogy a boltból viszem azonnal egy szervízbe és rakatok bele vízhûtést ...
Ismétlem , itt már rég nem a memóriáról van szó, hanem a Cell-rõl! 😊