XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Aki átbasz, az basszon b-t is!
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
REN-DER-EL-NI
nem rendelni. RENDERELNI!!
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^
Ragnar: ügyesgyerek<#wow3>#wow3>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
november 19. és ez a része számodra megoldodik 😄 (meg az összes benq drájval küzdõé is)
Forza.
mit nyertem?😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ha nincs játék, azért az ember csak továbbfejleszti azt amit lehet attól még h nincs Nagy igény rá. Továbbfejlesztik hogy legy jobb, és a jobbra mindig igény van még ha nincs is mire használni.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
ez jót jelent?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
van már kézzel fogható tapasztalat errõl?
jót rosszat is írjátok meg róla. lvsz.
köszi
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
hol kell ahhoz 200e-es pc?
kell egyeltalán pc? Nekem nem van internet kávézó.
50ft és negyed óra alatt simán elintéznék mindent.
Most számolj te utána, mennyibõl tartod fent a pc-det?
Ebben gondolom egyetértünk. 😛
DarkSector: a játékok 99%-a 1280x720/2xAA avgy 0xAA xboxon. 1080p-re csak felméretezi a dashboard. Az igaz viszont, hogy ezt a legtöbb megjelenítõnél jobb minõségben teszi.
Egyébként érdekelne a teszt a BIA boxos és pécés verziójáról.
Grizzly4x4: van vmi linked?
Forza.
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
legkissebb core2-es elég lenne neki.
mennyi az 15e???
hanem akkor az is lehetne mindig fixhardware-es.