XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Gamertag: jupanorrec
Most akkor tisztázzuk már végre mi a spoiler mert szerintem ti fogalomzavarban éltek. Amit a fejlesztõk is elmondtak már kismiliószor az nem spoiler semmilyen téren.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Jah és már mondani akartam: Gyökér vaty.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Istencsászár : Elõre szóltam hogy nem warez és kérdeztem hogy írjak-e véleményt és kérték...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
" Élj ahogy jól esik,NEM baj a meg is lesik, TEDD AMI ÉLVEZEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!"
Még mindig röhögök... 😄😄😄😄😄
Takarodj innen a warezoddal... meg lett mondva.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
24-én elvileg megjelenik, ha akkor postára adja,hétfõn vagy max. kedden itt van nálam(Angliából jön a cucc).
Remélük a legjobbakat 😊
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Remélem 27-én már tolhatom is <#pias>#pias> !
Üdv.
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Egyébként meg csak merül 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A grafika varázslatol minden szépen ki van dolgozva nem volt még töltés nekem amióta komolyan megkaptam az irányítást remek ötletek vannak benne a fegyverberagadás hattalmas ötlet. Nagyon idegesítõ tud lenni de hatalmas.Amit még így észrevettem hogy piszok nehéz a játék, nagyon okosak az ellenfelek. A fõszál nincs meghatározva, apró küldetések mellékszálak megcsinálásával haladhatsz folyamatosan elõre. A térképnek több a szerepe mint ami a videókon látszik mivel ugye alacsonyabb szinteken GPS jár magasabb szinteken már iránytû meg a térkép CSAK... A játék indításánál meg több karakter közül is lehet választani.. Vannak társaid is a sok ellenfél között érdemes velük is foglalkozni mert sokat segítenek. Egyszerre egy egykezes fegyver, egy gépfegyver vagy vele egyszintü illetve egy bazooka vagy vele egyszintû fegyver plusz egy machate lehet nálad. Többet nem írok mert az már nehéz lenne spoiler mentesen 😊 Privibe viszont bármire szívesen válaszolok.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Forza.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Ha meg magátol nem jön rá h be kéne tapasztani a száját akkor majd az illetékes szervek megteszik...<#hehe>#hehe>
Ja még annyi hogy ez egy "hobby",ami ugye pénzbe kerül(mint minden hobby álltalában),valaki a lemezen akar spórolni,a többiek meg cserélgetnek,megveszik az eredetit...